- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleecool
tag
válasz
bakosgabor57 #802 üzenetére
Túl melegnek nem mondanám, 65 fok max prime alatt. Biosban ki is kapcsoltam már a thermal controlt és így is ingadozik magasabb FSB-nél. 200-nál semmi gond nincs vele, teljesen stabil, csak akkor a memóriát nem tudom húzni.
-
zoleecool
tag
Más is tapasztalt már elég durva FSB ingadozásokat tuning esetén? Nekem most 16x226=3616-on megy a procim, de full terhelés alatt az FSB néha visszaesik, akár 200-ra is.
Ha viszont 18x200=3600-on használom akkor semmit nem mozdul. Van valami megoldás arra, hogy ne ingadozzon magasabb FSB esetén? Előre is kösz!
-
-
zoleecool
tag
Köszi a helpet mindenkinek! Sikerült feltolni 2711-re a NB-et 1,3V-on.
Így már egész pofás a memória írás-olvasás sebessége.
Esetleg nem lehet probléma hosszú távon ez a magas frekvencia? A 770T-UD3P lapnak nincs olyan komoly hűtése. Bár a ház az elég szellős. -
zoleecool
tag
Mindent kipróbáltam az új biossal, de a NB freqencyt egyszerűen nem tudom 2200 fölé tornázni. Hiába adtam neki 1.25v feszültséget, az sem volt elég.
Ugyancsak érdekes, hogy ha a ddr3 sebességét 8x200=1600Mhz-re állítom Memtest simán lefut egy bootcdről, de ahogy windows alatt elkezdek egy prime95 blend testet, egyből újraindul a gép. Ha minden marad a régiben, de visszaállítom 6.66x200=1333Mhz-re, akkor fut rendesen. -
zoleecool
tag
Feltettem az új biost és valamiért nem tetszenek neki azok a beállítások, amivel azelőtt ment.
Megint próbálhatok mindent előről.
-
zoleecool
tag
Igen, állítható mind a HT mind a NB frekvenciája, HT-nál konkrét frekvenciát lehet állítani míg a NB-nél szorzót.
Nekem viszont az a gondom lenne, hogy ez a lap (770T-UD3P) nagyon nem szereti a magasabb NB frekvenciákat. Nekem már 2200-nál is sokszor post errort ír ki.Valakinek van vele tapasztalata? Esetleg el lehet érni valahogy stabil és magas NB frekvenciát? Meddig lehet elmenni a NB feszültség emelésével?
Esetleg egy biosfrissítés megoldaná a dolgot? f2c-t használom jelenleg a négymagosítás miatt, nem tudom, hogy későbbi biosokkal lehet-e még négymagosítani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest