- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoleecool
tag
válasz
bakosgabor57 #802 üzenetére
Túl melegnek nem mondanám, 65 fok max prime alatt. Biosban ki is kapcsoltam már a thermal controlt és így is ingadozik magasabb FSB-nél. 200-nál semmi gond nincs vele, teljesen stabil, csak akkor a memóriát nem tudom húzni.
-
Zé_Mester
őstag
válasz
bakosgabor57 #799 üzenetére
nem is érnek semmit, jól mutat max, de kb lesz@rom hogy hogy néz ki, csak menjen.
úgyhogy mikor először megláttam hogy mit mér az everest, abba a pillbe szedtem is le róla, úgy hogy közbe ment a gép -
SimonYana
addikt
válasz
bakosgabor57 #758 üzenetére
Abban az időben nem volt még szükség ilyen hűtésre a Comodore 64-nél!
-
SimonYana
addikt
válasz
bakosgabor57 #756 üzenetére
Valamikor válalkozó voltam akkor az olban volt 20 db hordó máretű!
Csak madzagra kötném az alkatrészeket és lobognának a venti előtt! -
SimonYana
addikt
válasz
bakosgabor57 #663 üzenetére
Köszönöm!
átolvasom! -
SimonYana
addikt
válasz
bakosgabor57 #661 üzenetére
bakosgabor57
Köszönöm Uram , hogy igazolod,nem mondok hülyeséget!
De ez már nagyon régóta így van! Természetesen elmegy 3 -al is csak nem duállban.A gyengébbek kedvéért kezdetek óta így szinezik a slotokat is!Gabor970!
Jól beszélsz!
A zöld ramok minden gond nélkül mennek 1800-on is CL7-ben!
Én sok fesszel feltoltam 1900-ra is,de nem kísérleteztem a stabilizálásával.
De ment a rendszer csak nem volt stabil és nem is eröltettem! -
SimonYana
addikt
válasz
bakosgabor57 #615 üzenetére
Azért megpróbálom nullásan kihozni,de van olyan amin én is bukok.Tudomásul kell venni azt,hogy mindent olcsóbban kell adni valamennyivel (ha el akarod adni) , mint az új ára.Ha nem akarod annyira eladni akkor kitarthatod,de nem viszik el.Mindenen nem lehet nyerni! De legalább mindíg új dolgaim vannak és mindent kitesztelek,megismerek. Más ként nem lesz az embernek fogalma a dolgokról,ha nem próbálja ki.
-
Gabor970
addikt
válasz
bakosgabor57 #544 üzenetére
Koszi!
Abban már egyre biztosabb vagyok, hogy 770 és nem 790, nekem a CF nem kell, pláne nem 2X8X PCIE esetén. Még ha tudná a 16X mindkét slotban, az más lenne.
Fene ezt a sok morfondirozás, meg persze, hogy nem vagyok eleresztve korlátlanul anyagiakkal....
-
Gabor970
addikt
válasz
bakosgabor57 #541 üzenetére
a cikkbol:
A probléma ugyanis az, hogy hiába nőtt ismét az elérhető maximális memóriasávszélesség, egyelőre nincs olyan processzor, ami ezt ki tudná használni, így pedig nincs, ami ellensúlyozná a magasabb elérési időt. Ha a legújabb Core 2 Duo E6x50-es CPU-kat vesszük alapul, melyek már 333 MHz-es FSB-vel rendelkeznek, és így 10,6 GB/s-os sávszélességre "vágynak", a DDR3-1333 még egycsatornás üzemmódban is elegendő kell, hogy legyen ennek kielégítésére,
Az 550-es Athlon meg nem tudja kihasznalni? Eleg regi a cikk....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 - Purple - Használt, szép állapot
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest