- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
Új hozzászólás Aktív témák
-
helkis
veterán
miylen FSB-re van mellé lőve a proci?
nálam volt ilyesmi 300mhz-nél, mert elfelejtettem megemelni a SB/HT-t +0,1-v-al..
sajna nem volt primestabil a 3900/2700/1600-os beállítás, elkezdtem külön, külön kitesztelgetni a komponenseket, de sajnos az idő megint közbeszólt (vagyis inkább annak hiánya), így annyit sikerült kiderítenem, hogy a procim 3.9-en 1,5v-al sem prime stabil 3.órában dobott egy hátast..
benchelni azért jó.. -
Cadal
őstag
Mennyi feszt kapnak a ramok, amikor 1600@CL7-re akarod őket állítani, és mennyi a gyári fesz értékük? Illetve a rendszer többi eleme mennyi feszt kap (proci, NB, CPU NB VID)?
Amikor egy modullal próbálod, mindegy melyik az a modul? Tehhát külön - külön (egyenként) viszik az 1600@Cl7? Én nem igazán vettem észre olyan beállítást, amire a lap lenne allergiás.de lehet csak keveset tesztelgetek.
-
szki
őstag
Pocsék az új bios. Tedd vissza a régit.
UD5P esetében nálam az F6 bios (08. havi) tökéletes. Az utána kiadott verziók és a néhány korábbi egyáltalán nem vált be, és fagyást okoznak. Míg a Prime pár perc után kifagy, vagy resetel velük.
Persze lehet más beállítások kellenének a biosban az új bios verziókhozDe nem nyúlkálok hozzá a húzott rendszeremhez, ha már egyszer atomstabil az F6-al (1,4 V és 3,6GHz X4B50 proci, "FSB" 233, NB 2330, ram 1555/CL8)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3451
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest