- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
g.gergo
senior tag
-
diablo1984
veterán
mint látod, hely van elég, csak olyan hűtők nem férnek el alatta, mint a zalman 2 oldalú szendvicse, bár még lehet, hogy az is elfér, hisz a bordán mindkét oldalt keskenyítés van! úgyhogy szerintem elfér!
nem jött vissza, csak a vista miatt a telómról nem tudtam reszedni a fotót, most meg laptop+xp kombórol írok és várok a lapcserémre!
-
diablo1984
veterán
f4a bios szintén kifagy a kép....
freezert nem lehet fordítva betenni, mert a fetek felé tolná a levegőt, tehát a házból kifelé! a ventit sem lehet megfordítani, mert nem szimmetrikus....pcie-nek mi az alapórajele? pcie clock?
és a pcie configurationban mit kell állítani?a fxxxxom, ha lenne időm kínlódni vele, akkor beletolnám az x800gto-mat, hogy azt csípi-e.... furcsa, hogy mindenem ati-amd-s és a vga is gigabyte és mégsem szereti....
-
diablo1984
veterán
nem, a gigabyte felírat alatt van a proci, a memória a vga vezérlő cuccai is! a kézikönyvében is benne van, hogy mi miért felelős, a másik hűtött chip pl a sata, az ide,stb szóval a nem annyira melegedős cuccokért felelős, így azt húzni sem kell, vagy túlfeszelni, annak elég az alap hűtő, de a másikrra nem árt tenni valami roboszusabb hűtőt, mert ha megrángatod a procost, használod az integrált vga-t akkor az már jobban melegszik(habár a gyártó is számolt rá, de azért attól a kis alutól jobb egy zalmi)!
nesa: az mitől melegszik? kap az szerintem egy vf700-től elég levegőt! mertha a tövébe szórom a bordákat, akkor megáll fölötte a levegő, így lehet hogy nem érek vele semmit!
-
nesa
veterán
Valoban szuper huto, a 9500 as zalman nalam teljesen levan szabajozva + a lap is szabajoza ez annyit jelent hogy alap esetbe nagyreszt al a hutu tehat hangtalan ahogy terhelodik a proci ugy porog fel de megal 1200-1300 korul ahol zero hangja van.
De mondom a zalmi 7500 a chipsetet is huti es kedvezobb az ara es azis ugyanugy leal ha nincs terheles.
-
nesa
veterán
Korabban irtam hogy 2 zalmant teszteltem 7500 AL/CU es 9500 a 7500 ugye a klaszikus zalmi a 9500 meg a hocsoves nagyteso alapon 1 fokal jobbvolt a 7500 terhelve (ORTHOS) 3 fokal rosszabb viszont a 7500 huti a chipsetet is ugyhogy mindenkepp azt ajanlom es az nemis olyan draga.
Ha nem AL/CU veszel hanem tiszta rezet az szerintem egalba van...a hocso a forro procikon erzi jol magat igazan, ezek meg nemazok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- Trollok komolyan
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest