- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
drlovi
aktív tag
egy ilyen tesztet x264 Bench tudok futtatni ha érdekel.
PhenomII X2 550 el @X3 @X4 ként is.
igy kiderül milyen erős a procid
-
drlovi
aktív tag
Szia!
Nálad valami szoftveres gond lehet.Mivel ez a hardver elegendő a 1080p-hez.
Ajánlanám a következő cikkeket amik segíthetnek a témában. :
stevve írásaitill. HD filmek lejátszásának módjai @ CPT.Pirk
Ha mégis szeretnél procit cserélni akkor mindenképp az Athlon II vagy Phenom II - t válaszd.
Az athlonII 240 es pl 1,2 V al megelégszik alapórajelen.(szinte hangtalan) Ezen proceszorok hátránya hogy biosban nem lehet a feszültséget modosítani.Csak szoftveressen win alul mükődik a dolog.
-
zsocy
őstag
Ha auto-n van a ram, akkor ddr800-as beállításnál 5-5-5-18-ra állítja magát, gondolom biztonsági okokból. Egy átlag ram nem tudna ennél jobb időzítéseket ennél a sebességnél.
A Geil Ultra nem átlag ram, ő azért is bírja...Ha visszaosztod a ramot, az időzítéseket is a gyorsabbra rakja a lap auto módban.
Sokaknak ezért nem is indul el, mert azt már nem birja a cucc olyan sebesség mellet.
Egyszerűen manuálisan kell beállítani mindent, és akkor nem lesz gond. -
AtHoS
nagyúr
Hagyd Auto beállításon, mert ilyenkor a lap maga választja ki, hogy PWM vagy Voltage módon szabályozza a ventit. Ahogy Midway is írta, a PWM 4 vezetékes ventiknél jó csak, míg a 3 vezetékes ventikhez a Voltage a megfelelő. Auto módban, meg mindkettőnél működnie kellene. Legfeljebb a cél hőmérséklet szólhat még bele a működésbe.
-
AtHoS
nagyúr
Addig én sem, míg egy ismerősnek hasonló hangchipes lappal raktam össze gépet és az előlapi kivezetések bekötésekor "dilemmába" nem estem. Meglepődve tapasztaltam eme hasznos iromány tartalmát a lap kézikönyvében. Azon már meg sem lepődtem, hogy az előlapi kivezetések auto érzékelését is tiltani kellett ott.
De a lényeg, hogy beüzemelhető, igaz nem egyszerű "plug'n say"
-
AtHoS
nagyúr
Nem mondod, hogy a Blend kiütötte az addig stabilnak vélt beállításokat? Ez amiatt van, mert a Blend teszt futtatása közben a prociban lévő memóvezérlő is leterhelődik, így nagyobb lesz az energiaigénye. Ezt pedig már nem viselte el az éppen adott procifesszel.
"Erre vissza akartam venni a szorzót 10-re, hogy stabilabb legyen. Ehelyett sípolt és nem indult el."
Hát ezt a szorzót jól kiválasztottad. Tudniillik a 10-es szorzó éppen határ DDR2-800, DDR2-667 és DDR2-400 RAM beállítások esetén. Tehát a memória órajel éppen nem csökkent a 10.5 szorzó 10-re vételével, hanem nőtt. Ezt meg az adott memófesszel nem bírták a modulok.Az IDE és Floppy dologra nincs ötletem.
-
zsocy
őstag
Hali,
A video szaggatásról : szerintem ez a "lazy mans pack" lehet a gáz, próbáld meg simán ffdshow-val, vagy ha muszáj akkor CoreAVC-vel. Az ffdshow ingyenes, és szinte mindent visz jó minőségben.
Hanghoz egy ac3Filter, és igy már mindennek kellene mennie.
Nekem sincs fenn több csak az ffdshow és az ac3filter, de minden 720p HD cuccot akadásmentesen játszik. -
nesa
veterán
Szedd ki a cuccot a hazbol es ugy probald meg.
Egyszer jartam ugy hogy egy gagyi hazba kellet bepakolni es biza haz hozzaert az alaplaphoz azert nem indult ,esetleg folos tartocsavar nem mardt bent a hazba??diablo1984
A tap nemvaloszino nekem szinte ugyanez a felalas van es megy ,sot van +vgam is Biosnal 53W vesz fel a cumo VGA val !
Max ha rossz a tap.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere- Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap
- 3 hónapos Asus Rog Strix X670E-F Gaming wifi AkciÓÓ!
- ASRock B550 PG Velocita + Ryzen 5 3600 + 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz CL18
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest