- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
Négymagosítás nem megy, nem tudja az ACC-t a lapon levő déli híd.
A GTX460-at a PCIe2.0 --->PCIe1.0 úgy kb. 1-2%-ban fogja majd visszafogni. De AMD procival alapból kissé nehezebb kihajtani, tehát szerintem 1920*1080 alatti felbontásban nulla, felette meg max. 4x-8x AA mellett 1 FPS.
HGyu
-
zsocy
őstag
Az a borda nálam is olyan forró volt hogy nem lehetett hozzáérni mert sütött, de nem fagyott meg a gép- F4, F4a, F5 biossal sem. Miután raktam bele videókártyát és letiltottam biosban, plusz oldalról fúj rá egy 8 centis (az új kártya miatt raktam be) azóta nem tűnik forrónak.
Bár nekem forrón sem hibázott. Újrapasztázást próbáltad? Lehet gyárilag rosszul van rögzítve.
A Zalmi is lehűtené, csak utána picit nehéz VGA-t rakni a lapba, elég nagy helyet foglal.Pasztázást és ventit kipróbálnám, akár ideiglenesen is. Ha nem oldja meg, akkor lehet gari lesz...
-
gjoe
addikt
Énis csak azt tudom mondani mint Nesa, F3 bios.
Zalman simán felrakható, elfér, bár nem egyszerű felrakni, kell egy kis kézügyesség, és paszta de bőven. Bár nálam nem sokat jelent a paszta.
Próbálj beletenni egy VGA-t és biosban kikapcsolni az integráltat. Nekem ez rendesen csökkentette a hőfokot. -
zsocy
őstag
Ha bárkinek lett volna megoldása ilyen problémára elmondta volna neked. Ha meg beszólsz mindenféle "tartsunk össze" hülyeséget akkor legközelebb sem kapsz majd még tippet sem.
Milyen tápod van egyébként? Elképzelhető hogy onnan ered a probléma. A Win reinstall sem volt rossz ötlet...
Bocs ha durva voltam, de te sem fogtad vissza magad.
-
-v-
addikt
icool nekem sem műx ugyanígy, de nekem az easy tune sem, 5 indításból 3x vmi hibát ír ki és nem indul el, vagy olyan is van hogy ilyen érdekes hangok jönnek miatta a pc speakerből, vagy ki tudja honnan, szal leszedtem... fan speed vagy mi sem műx... mivel lehet még ventit állítani?
(a gigabyte oldala mindig ilyen csiga?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest