- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
WonderCSabo
félisten
Aha, köszi! Mondjuk az támogatott is a listában. Érdekes, hogy a Phenom II 945 / 955 125W-os verziója meg nem támogatott, a 95W-os verziók meg igen. Mondjuk én az elején simán beleraktam volna a 125W-osat belőlük, csak visszaolvastam, és picit megrettentem, illetve egy külföldi fórumon is írták, hogy neki a 125W-os verzió nem ment, mondjuk ez egyetlen eset volt. Sajnos viszont arról sehol sem találtam infót, hogy ment-e vkinek.
-
mr_ricsi
veterán
Az 1+2 nem olyan jó választás, mert nincs DualChannel, tehát feleződik a memória sebességed.
Próbáld ki a 3 modult úgy, hogy 1GB-2GB-1GB sorrendben rakod bele a foglalatokba. (A procitól legtávolabbi foglalat marad üresen.)
Ha így felismeri a 4 GB-ot, és minden hibátlanul működik, és többórányi memtest86+ sem talál hibát, akkor szerencséd van és jól is jársz. -
Plebi
senior tag
Köszönöm a válaszokat!
Hőmérsékletről ezt nem tudtam. Most már ezt is tudom.
Azzal próbálkozom, hogy ráraktam egy ugyanakkora hűtöt mint amekkora a gyári borda egy kis szilikonkaucsuk meg alaplap felfogató segítségével. Most hűt rendesen, de még nem tudom stabil-e. Ha így nem fagy akkor egy zalman lesz.Biosból gyárilag f3 van a lapon.
-
nesa
veterán
Csak akkor omlik ossze ha felvaltva teszteled kartya ki be driverek le fol.... alapesetbe semmi gond.
suti_88!
Vegulis lene fotozd nem nekunk fontos.
Olyankor lehet rajtuk festekfolt ha a SMD gyartas soran elfuzes tortent es valamit vagy valamiket rosszul ultettek be ezutan usszeul a QC es alakatreszenkent ellenoriz x100 vagy 1000 lapot fasza melo .... en is csinaltam ...
-
AtHoS
nagyúr
Ha dual boot rendszered van, akkor lehet felejtheted a csökkentett módot a "kisebb" windows-on. Nálam pl. W98 nem indult csökkentett módban (ill. normal módban indult úgy is), miután XP lett telepítve mellé.
Mod: ja, hogy időzítésbeli gondok vannak vagy esetleg a multimédiás billentyű kavar be? Egyszer szivatott meg engem is MS billentyű, ahol az F gombokra mindenféle extra van hozzárendelve. Természetesen az alapértemezett funkció nem a hagyományos F1..F12 volt, hanem az extra funció
-
diablo1984
veterán
-
nesa
veterán
A kerdes az hogy eszreveszik-e hogy cserelve lett,bar szerintem agalyos ilyen miatt megvonni a garit de ez szarkmenisztanba gyanitom kizaro ok,de kerdes ki veszi eszre ??
Ha azok kozul szeretnel valasztani akkor csakis ZALMAN ZM-NBF47 legyezot vegyed.Amugy az alaplapi homerseklet 99,99% hogy nem a chipsetre vonatkozik tudtomal nincs olyan chipset amibe lenne szenzor ,ami engem piszokul erdekel az az hogy akkor ezen a lapon hol a szenzor, gyanitom valahol a feetek korul lehet.
-
Nálam működik a driver.
Most vettem a gépbe 2x1gb/800 Kingmaxot, lecseréltem az 533as RAMokat.
Everest eredmények:
Memória olvasás: 6805MB/s
Memória írás: 7345MB/s
Memória másolás: 7532MB/s
Memória késleltetés: 48,8nsA64 3500+@2567MHz
Memória: 428MHz (DDR856) /5-5-5-18/BIOS: F5
Milyen az eredmény??
-
-
AtHoS
nagyúr
Gépen belül is ilyen lassú a másolgatás vagy csak akkor, ha laptopról másolsz?
A meghajtó betűjelekhez:
- win melyik winyón van és a win partíció milyen betűjelű?A legbiztosabb módszer, ha win telepítéskor csak az a winyó van a lapra kötve, amelyikre telepítődik az OS. Különös tekintettel, ha Sata-ra kerül és van egy IDE winyó is amit később használni szeretnénk. Az IDE winyót előbbre helyezi a Sata-hoz viszonyítva a legtöbb alaplap.
-
Fel
addikt
Partition Magic-el meg lehet oldani a kötetek átcimkézését. Miután átnevezte a meghajtót utána leellenőrzi, h az elérési útvonalak jók-e (és ugye nem lesznek...). Nem kevés ideig tartó folyamat... Mondjuk én rendszert tartalmazó partícióval soha nem csináltam még. Szerintem érdemesebb levenni az ide hdd-t és úgy egy új formázás a sata-nak + új win telepítés... ez sem lenne rövid.
-
nesa
veterán
Minden kepp eloszor SP2
Mivel ra kellet jonnom hogy ez az orszag a napsutest se erdemli meg igy nemis tudom hogy almodtam normalis chipsethutorol az elmult idoszakba
Igy marad a home made megoldas jelenleg itt tartok
-
nesa
veterán
Biosba rakd a szabajzast voltra utanna rakd fel az easy tune progit es ott betudod alitani akar ugyis hogy 30 fok alatt le is al a venti.
Katt a linkre es csinald meg ,varom az eredmenyt.
UIdv:nesa
-
zsocy
őstag
A biosban a venti sebességeknél van állítási lehetőség, auto, voltage és pwm mód van benne.
Ha a gyári venti 4 vezetékes akkor állítsd át pwm-re. ha 3 akkor voltage-re, az alapbeállítás az auto. Nekem is át kellett állítani voltagera, utána jó lett, bár az enyém egy Gigabyte hűtő. -
zsocy
őstag
Hello,
Én is a 3870-emig próbálom kibekkelni az integráltal, eddig viszonylag sikeresen.
Filmeket jól kezeli, kicsi játék is belefér. 6600 GT volt előtte nekem is, annál azért látványosan rosszabb.
Az NFS Prostreet pl. elfut rajta 1024x768-ban low beállításokkal, HL2 szintúgy, ott még növelni is lehet a részletességet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest