- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
diablo1984
veterán
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Bubuapa #4452 üzenetére
Hát elég elhalálozós szaga van.(alaplap). Próbáld meg resetelni a biost, hátha észhez tér. Ha viszont nem is sípol, a képernyő sem ír ki semmit, akkor úgy néz ki elhalálozott. Minden egyéb hibánál sípolna így vagy úgy. Szerintem... de várjuk meg a többiek véleményét is.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Bubuapa #4445 üzenetére
Hát az lehet...Trust
. De könnyen kiderítheted. Vedd ki a vga-t és használd az alaplapit. Elvileg simán el kell vinnie. (még vgaval is,de ha nem szereti, akkó ez van)
Ha vga nélkül megy, akkor vegyél becsületes tápot...Chieftec-et vagy FSP-t. Ha nem akkor majd sakkozunk egyet.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Bubuapa #2309 üzenetére
Sajnos a felhasználók jelentős része a memória sávszélességet igencsak döntő érvként szokta emlegetni a rendszer sebességének bemutatásakor.
Itt van egy kis infó, hogy mennyit is jelent a valóságban a húdenagy memória sávszél:
Memória sávszél különböző lapoknál (közte MA69G-S3H)
Mint látható a giga lap még külső VGA-val is elmarad sok lap mögöttXvid+WinRAR teljesítmény
Már az élmezőnyben a Giga lapSzóval ennyit számít a szintetikus memória sávszél eredmény a valós alkalmazásoknál.
nesa: a legjobban azt szeretem, mikor DDR2-533 memóval fikázza valaki a DDR-400 -as RAM-ot. Sajnos a számok világában élünk és ezt a gyártók nagyon jól tudják
-
nesa
veterán
válasz
Bubuapa #2309 üzenetére
Teljesen jo, ezt a savszelt se tudod kihasznalni ,de van 1 gyanum hogy az evrest a nemtuti ezen a teren.....de ezt csak igy koztunk szolva elmlitem.
Hmm ki mondta a hogy a DDR1 lassabb AMD jobb lett volna ha kapasbol atugorja a DDR2 szabvanyt anno a DDR1 es konfigom 8000 felett porgott ...csak hat genyo int@l eroltette.. meg a paraszt ugyis azt nezi hogy DDR2 azt az a tuti...
De neztd a meg a tobbi tesztet is amik a CPUra vonatkoznak.
Altalaban olcso husnak hig aleve vagy mart kapasbol buzlik...vegyel GEIL ramokat.
-
diablo1984
veterán
válasz
Bubuapa #2309 üzenetére
nem kellene gyorsabbnak lenni, bár számit a dual channel, de az első gép az egymagos, szar sis-es deszka, az ganyé, de hogy a ddr1 jobban pörög az nem kizárt, de nem a memory tesztes dolgok mindenben a mérvadóak!
a 2. konfigban meg a 4-4-4-11 CR1 ami ütős, és azért gyors! de ne szarj be, attól még a tied elveri mindkettőt, igaz nem memory-számitásos cuccban, hanem procival!hát igen az 5-5-5-18 cr2 az nem éppen tunningram....szóval ezért, meg lehet, hogy az f5-ös bios van fennt, és azért lassabb, de ne aggódj, nem rossz a géped!
-
diablo1984
veterán
válasz
Bubuapa #1887 üzenetére
nézd meg a listát hogy támogatja-e a lap, mert ha nem, akkor már 4 lesz a gépedben(főleg ha még 2db-ot veszel mellé) feleslegesen! próbáld meg vissza vinni a boltba és elmagyarázni nekik, hogy nem éppen csippantja a lap ezeket a ramokat és hátha adnak érte geil-t, kingmaxot(mert ezek hiba nélkül mennek benne), de csak a boltos jószivüségén múlik, hogy belemegy-e!
-
bnss
veterán
-
haris
őstag
válasz
Bubuapa #1601 üzenetére
Egy hete raktam össze ugyanilyen gépet a haveromnak. Ugyanezekből az elemekből.
Gigabyte+5600+2x1giga kingmax.
Neki minden klappon duálban mennek a memok stb. Igaz Chieftek tápot beszéltem rá a srácra, én nem "bízom" a Trust és társaiban.De a problémára visszatérve.
Nem állítottál extra időzítést a Ramoknak?
Már nem emlékszem milyen lehetőségek vannak Bios-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Honda topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen autót vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest