- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- iPhone topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megvan a Magic V5 európai startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LALA_kiraly
őstag
válasz
greatchaos #3516 üzenetére
Te lehet, de a gép is?
-
nesa
veterán
válasz
greatchaos #3514 üzenetére
Ez viszont a tuning iranti igenyedet fogja kielegiteni mert kulonben besavanyodsz.
-
nesa
veterán
válasz
greatchaos #3511 üzenetére
Ha ezt is megveszed bele akkor aldasom ra
-
diablo1984
veterán
válasz
greatchaos #3509 üzenetére
jah, akkor tényleg jó, habár a ddr2 nem drága, a proci sem ér sokat, de talán annyit igen!
-
diablo1984
veterán
válasz
greatchaos #3504 üzenetére
kihagyhatatlan? a giga lapján is ez a vga van, húzható, és 16k! na ez kihagyhatatlan!
-
nesa
veterán
válasz
greatchaos #3504 üzenetére
En kihagynam az tuti, csak nehoyg eret vagj miatta nem er anyit.
-
nesa
veterán
válasz
greatchaos #3502 üzenetére
2.Melo helyen is ilyen compaq szemet van igaz inteles
1 francos MHZ nem lehet huzni rajta a biosa KB ara jo hogy miutan bealitod az idot kivalaszthatod honnan bootoljon azt kalap kabat ....
Win alol minden programot kiprobaltam 1. vagy latszolag huzod de semmi nem tortenik 2. 0,1Mhz utan csonta fagy... asus p4sd atmatricazva nem eleg hogy asus meg geci bios is van rajtaamit nemlehet lecserelni mert ezt a lapot nemdobtak piacra csak OEM gyartoknak....
szerintem keruld el az ilyen lapokat.
-
zsocy
őstag
válasz
greatchaos #1417 üzenetére
Greatchaos, ahogy igértem lemértem az FPS-t az NFS Prostreetben. Frapsot használtam, a legújabb letölthetőt. A minimum olyan 17-19 FPS, az átlag 28-35, és néha felugrik 40 fölé is.
Csináltam képeket is a Frapsal, mert gondolom bemondásra úgysem hinné senki.
A beállítások : Minden minimum vagy off, kivéve car model, mert az high. A felbontás 1024x768, no AA, no Aniso.A rajtnál amikor sok autó van a képen akkor tényleg inkább 17 FPS jön, de ahogy tisztul a pálya és nem kell sok mindent kirajzolni akkor stabilan 30 fölé megy.
A képek :
[41 fps]
[36 fps]
[31 fps]
[19 fps]Nem azt mondom hogy így jó játszani, vagy bármi, de amíg megjön a GT-m addig kihúzom valahogy...
-
zsocy
őstag
válasz
greatchaos #1406 üzenetére
Hazamegyek, lemérem
Szemre folyamatos volt a mozgás, de a grafika az ronda volt mint a fene, szó se róla...
Lehet hogy a 3 Ghz-es X2 is segít neki, de az is lehet hogy közel sem volt annyi az az FPS.
Minden lehet
-
AMD Power
titán
válasz
greatchaos #1414 üzenetére
Azért köszi. De nem fogok sokat rágódni ezen. Veszek bele még egy 800Mhz-s Kingmaxot azt kész.
-
AMD Power
titán
válasz
greatchaos #1412 üzenetére
Engem annyira nem érdekel ha nem megy Dualban.
-
AMD Power
titán
válasz
greatchaos #1410 üzenetére
És ha nem tudok pont ugyan olyat venni bele?
-
diablo1984
veterán
válasz
greatchaos #1406 üzenetére
nekem 800x600ban eléggé laggos volt, szűrők nélkül fullban, tehát max 10fps.... de lebutítva minden kikapcsolva sem lehetett 30...
-
Miti83
tag
válasz
greatchaos #731 üzenetére
3dmsrk03-ban nekem 1711-et dobott elsőre, 667mhz a-data memcsivel, 4000+ brisbane. Tuning kb 10%, tehát szinte semmi. Ma este lefuttatok neked egyet nagyobb tuningal.
A Heroes ügyben: World of Warcraft Burning Crusade most 20-45fps között megyen, szép grafikával. De ha a Heroes5-nek szarul van megirva az engine-je (és szerintem igen), azzal nem tudunk mit kezdeni. -
AtHoS
nagyúr
válasz
greatchaos #728 üzenetére
Megnéztem a H5-öt. IGP húzása nélkül 640x480-ban very low mellett tudtam úgy forgatni a térképet, hogy beszaggatott.
Egyébként az x1250 néhány tulajdonságát a proci számolja, így magas órajelű kétmagos prockó nem árt mellé. Ha nem akarsz procit váltani, akkor lehet a 6150 számodra jobb választás.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
greatchaos #726 üzenetére
Hmm....
1 - ha 3Dmark03 nincs is benne, de 05 és 06 igen (saját teszt). Nemtudom ez mennyire megfelelő számodra. Annyit azért talán levonhatsz, hogy szereti az IGP a magas memória órajelet ill. HT-t.
2 - Ez elég nehéz kérdés, mivel nem játszottam még a Heroes5-tel. Szerencsédre hozzámkerült egy BE2350-es prockó ami tesztelve lesz, így előtte elmentem a rendszert. Majd kerítek egy Heroes-t és meglesem mit tud az IGP-vel. De lehet csak vasárnap lesz belőle valami, mert holnap elég sűrű lesz a napom
-
AMD Power
titán
válasz
greatchaos #403 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Mennyire tuning barát a lap? Stabil...? Nem melegszik nagyon....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest