- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
Aktív témák
-
zed1983
őstag
nem is az hogy útálom csak nem tudom nekem már olyan régies csatlokozó
lassan már azt is lefelejthetnék
Az usb port okosabbnak tünik nekem miért nem találtak ki már erre egy kiváló megoldást?
Aki sokat jár lanpartykra annak lehet rossz a ps2 port kikopik -
zed1983
őstag
válasz
slayer006 #4373 üzenetére
egy egyszerű kis manta usb-s egér.most hogy mondod nekem sem jött be tegnap a reistall csak ha CMOS-t csináltam.de hát ez van ezt kell szeretni nincs még kiforrva ez a technologia vagy nem is tudom de sok helyen találoztam már vele.utálom a ps2 portot ezért van usb-m de úgy látszik semmivel sem jobb
-
zed1983
őstag
Valaki tudna segíteni?Ds4-esem van és USB egeret használok az egyik usb portban.ha leállítom a gépet és kihúzom az egeret és átdugom egy másik usb portba akkor a windowsban nem működik az egér.ekkor kikapcsolom a gépet a biosban beállítom az usb mouse enabled-et és ez után sem működik mi lehet a probléma?csak win újratelepítéssel tudtam megoldani esetleg valakinek egy jobb tippje van?
-
zed1983
őstag
hy all
Segítség kellene a SUSE linux 10 -et nem tudom telepíteni!!!
Gigabyte -GA 965PDS4 C2D 6400
Be is boot-ol a lemezről de mikor a telepítő kérdezi hogy hol van a forrás és kiválasztom a DVD meghajtót azt írja ki hogy nem található segítsen valaki ha tud előre is köszike -
zed1983
őstag
Na szóval nekem ds4 -em van f5bios és e6400@2133 2*512 kingmax Mars 800-as
Első észrevétel f2 bios-al a két ram dualban csak a 2. és a 4. slotban működött tökéletesen ha az 1 és a 3.-ban volt a ramteszt kifagyott.ezt a problémát f5 -ös bios-al még nem néztem.160 sataII hdd-m van ez tudja az ncq? és mire is jó az ncq?ha valaki egy magyar linket tudna erről dobni azt megköszönném
Ja és olvastm egy tesztet ahol egy dq6-ol lapban 2 db 7900GS videókarit sli-ben összekötöttek ezt tudná a ds4 -is? -
zed1983
őstag
hy nekem ds4-esem van és f2 biosal és teljesen tökéletesen műkszik érdemes ilyenkor az f5-t felrakni?és ha felrakom mi fog változni??
-
zed1983
őstag
fakanal a biosban van egy olyan beállítási lehetőség hogy boot virus protection ezt próbáld meg kikapcsolni
-
zed1983
őstag
Leszedtem az f3 bios-t és egy tömörített állomány jött le ezt kicsomagolva 3bd fájlt találtam a flash progit a bios file-t és az autoexec-et a flash elindítottam win alatt van olyan hogy load és van olyan hogy save nekem hova kell betölteni a bios file-t?és azután mit kell csinálni?
kösz a segítséget -
zed1983
őstag
De olyan tápot honnan szerezzek??amin van a 24pin és még két darab 4 pines 12 v??
-
zed1983
őstag
Köszi a segítséget.
Még lenne kérdésem: Ez a lap(DS4)Tudja a CrossFire-t??És van rajta a plusz 12v segédtápcsatlakozó mellett még egy ami le is van takarva arra kelle 12v os táp csati?egyáltalán az mire szolgál rajta? -
zed1983
őstag
Sziasztok nekem DS4-es lapom van F2-es bios-al + Core2Duo E6400 procim + MSI 7600GT Silent HD + 2*512 Kingmax Mars 800Mhz-es és Dualban csak a 2. és 4. szlotban hajlandó menni ha 1. és 3. ba teszem akkor a memteszt nem fut végig a 80% körül ezt Írja ki: Váratlan leállás történt Mi lehet a baj?Azért kezdtem gyanakodni mert fagyott és egyből memtesztel kezdtem és kb 1-2órámba került mire rájöttem nem hajlandó dualban az 1. és 3. slotban menni csak a 2. és a 4. ben.Ja és egészséges az ha induláskor leáll majd indul a proci ventije?És az f4 -es bios mivel jobb az f2-estől??Ja én nem szeretném Húzni a procit csak alapon járatni, de így stabil legyen!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged