- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18534 üzenetére
Esetleg Geo traveller?
A burstje ad interupt resistet (Benny miatt nem is kell a teljes pajzs) és 10% crit bónuszt.
Nagyjából akkora buffot ad, mint Zhongli a Tenacity nélkül.
Emellett van egy nagyjából 150K saját sebzése, ami bár nem tűnik soknak más karakterekhez viszonyítva, viszont jobb mint a Tenacityből nyerhető bónusz.
ui. Travellernek is az új szett kéne.
ui2 Travellernél érződik igazán, hogy jó lenne már az az artifact loadout. -
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18532 üzenetére
Akkor akár hagyhatom is a fenti kísérleti csapatot ahogy van, nem?
Navia- Noelle/Layla/Xingqiu -Xiangling- Benett.
De azért akkor még kipróbálom, hogy összességében melyikkel lesz gyorsabb a csapat a Noelle/Xingqiu/Layla hármasból.Sokáig vártam, próbálkoztam a bennereken, hogy Xianglingnek legyenek konstijai, mostmár C4 szóval a burstje is elég sokáig lennt tud maradni.
Noellt pont a kristájpotyogtatás miatt tettem be a csapatba, de ha nem illik igazán bele, akkor még megvárom milyen lesz a fenti 2 alternatívával. -
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18528 üzenetére
Hűha, ez nem semmi.
Elég gyors a csapat.
Hát, Yelanom nincsen, de van egy Xinqium gondolom ő alternatívának működhet.
Zhonglim szintén nincsen, de van Noell.
Raiden? Egye fene, akkor lehet mégsem küldöm nyugdíjba, ilyen rövid időre elmegy igen.Lehet akkor teszek egy próbát akkor Shinobuval.
Igazából szép kis karakternek tartottam ,csak már volt jónéhány healerem, és elektro sub dpsem, így mindig felesleges energiabefektetésnek éreztem felhúzni.Yae Mikot, én nagyon sokáig kerültem, aztán kb arra lett jó nálam, hogy legyen egy mindenhol jól működő elektro subdpsem, engem nem zavart a táncikálása sem, de igen időbe telt lepakolni a totemeket.
Mindenesetre azt látom hogy jól működik velük Navia nálad, szinte fojamatosan 6 lövetű módban van.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18525 üzenetére
Igen köszi, erre céloztam, mármint hogy a kristájokat veszem fel, de így érthetőbb.
Yae van nekem is, meg Kuki is, de utóbbit nem húztam fel eddig. Mikot viszont sokat használtam sub dpsnek eddig is, róla lehet szó hogy odategyem.
Raident meg nyugdíjjazni akarom, már nagyon unom.Yealnom sajnos nincs, ezidáig nem esett ki.
De a lényeg hogy elég érdekes a játék az új karakterrel, végre, a többi karakteremmel már kezdett unalmassá válni a megszokott játekmenet.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18479 üzenetére
Egy rituálá így néz ki:
Furina
Neuvilette
Wanderer
Nahida
Jó mondjuk ezekhez képest Navia rituáléja nálam is elég fapados lett. (De meglett)
Fogalmam sincs mit lehetett volna cifrázni.
Pedig Clorindénak már most megvan. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #18443 üzenetére
Ez az hogy Jo lenne (nekem) egy olyan lista ahol reszletesen le van irva(erthetoen) hogy mik a time-ok.
A kulfoldi tablazatok, amiket neztem, csak neha irnak intervallumokat..
Pl ha Kazu burst elsutese elott mar on Raiden skill és benny burst akkor melyiket veszi fel, ott tuti nincs rng...vagy tevedek es akkor crit rate befolyasolja.........
Szoval melysegeiben nekem meg nem egyertelmu.
Azt mar tudom, hogy hoyo jatekoknal kulon veszik az elemtalok crit rate-jet az NA tol. Pl. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #18435 üzenetére
Felig jogos...
Szerintem az atk speed boost ami jelentos elonyt fog kovacsolni.
Cyno helyett tedd be ot az elmeleti csapatban.
Shardokat kell gyujteni,mert alapbol o C6 sem lesz elegendo a sajat elmeleti maxhoz. (Cooking)elvileg Amit en latok az 2 geo 2 electro 2pcs sac team ami lenyegi valtozast fog hozni
Raiden+Kuki+Navia+Zhongli(nalam o sajat fegyoval)
Es itt nem a solo max dmg, hanem .a teamcomp max dmg ami erdekes lehet. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #18433 üzenetére
Nala semmi sem szamit csak a gyonyoru karakter. Szamomra ugyanaz mint Dehya. Must have, open world fognom ugyis hasznalni.
Most hogy 70+ karakterem van es lassan mindenki maxos lesz igy mar a legfobb indok maga designe.
Egnezt zayef pre analizist es a lehetseges BiS koze tartozik az R5 Sac polearm ami nalam Lvl90 igy latok benne fantaziat, hogy be vigyem az Abyssba( o is csak föz még nem biztosra mondta)
Illetve a lentebb linkelt speed boost technikak is erdekesse tehetik a machine gun shotgunt... -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18423 üzenetére
Monohydróval mintha gyorsabb lenne.
RIP Yoimiya.
-----
secret skill. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18423 üzenetére
A csirke az elsőre megvolt, bár csak épphogy.
ASIMONnal sokat szenvedtem, néztem róla videót, és megtudtam, hogy két "dárda" megmutatja merre rejtőzik. Első láthatatlanságnál ez működött is, de a következőnél már nem. Volt, hogy ott is csak egy kicsi hiányzott, így gondoltam, ha első körben több időt nyerek, de előjött a "minél jobban ismerem a mechanikát annál rosszabbul teljesítek" szindróma.
A jégrevünél meg már az első pillanatban elpárolgott az egyik karakterem, ott azt egyből fel is adtam.
Yaoyao kissé energiaigényes, kéne neki a C2. -
emiki6
veterán
válasz
emiki6 #18399 üzenetére
Noelle előzmény részek:
C6 NOELLE.EXE
ARATAKI ITTO.EXE
GEO SUPERMACY.EXE -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #18394 üzenetére
Remelem nem qurjak El a szokasos anime csavarral...
Utalom amikor egy Jo kis slice of life feelingbôl elmennek a drama fele es kivegzik az egeszet, mert hogy egyebkent tul klises lenne a story...Pedig pont egy klises storyval lehetne megtartani a kozonseget, es utana rakenik a nezokre/jatekosokra hogy hulyek vagytok...Utana meg megy a Rinya, hogy nem volt eleg nezettseg/gamer Nazis es elkaszaljak az utolso évadot/patch elott...
-
Urzu_7
aktív tag
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
emiki6 #18377 üzenetére
Szerencsére már meg van az összes reward szóval át küldtem az összeset a mai napról. Ez a nap még könnyű volt, naku weed meg sakura bloomokkal fél perc alatt kész lettem. De nagyon remélem, hogy többet ilyet nem csinálnak, vagy keresnek új lokalizáló csapatot mert enek a fordítását is nagyon elbaszták.
Meg a fandom megint megmutatta hogy amúgy mennyire egy elbaszott toxik közösség. -
jonnyjoker01
veterán
-
nonsen5e
veterán
válasz
emiki6 #18356 üzenetére
Ő meg van, és pusztán papíron el is tudnám valamennyire képzelni, de gyakorlatban a kevés olyan karakter egyike aki nekem nagyon nem állt kézre.
Az E auto-targeting vacak, a hatótávja pedig kicsi.
A Q sok karakternek túl magasra emeli az ellenségeket, így sebezni nem tudnak. Nem tudom ebben a csapatban ez mennyire jönne elő problémaként, majd este kipróbálom azért. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18346 üzenetére
Csak Albedo, mert van off filed sebzése.
Gondolkoztam egy olyanon, hogy Albedo-Diona-Yelan/Xingqiu-Navia
S akkor kicsit rámegyünk a shatter reakcóra is Navia viszonylag magas támadásszáma miatt. Egy durva becsléssel a shatter lenne úgy legfeljebb 100K egy rotációban.
Nem tudom Diona apllikál e annyi cryot (gondolom nem, mert Nem sok Diona Xianling kombót látok)
Még pár ötlet:
Bennett-Fischl-Beidou-Navia
Benett-Shenhe/Kazuha-Ganyu-Navia
Albedo-Benett-Ayato-Navia
...
Úgy számoltam, hogy egy Benettes csapatban max kb 500.000 lenne Navia sebzése a Fontine-i kraftólhatóval. +A sub dps-ek is hoznának egy hasonlót.
Viszont sajna a burstje nagyon keveset sebez (Ningguang Q > Navia Q)
Így Mono Geoba sajna nem opció.
Egyelőre csak a képességeit nézve szimplán csak egy oké karakternek tűnik. -
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #18345 üzenetére
Mostani eventben probalgattam Furulyat...
Olyan Fura...Kokomit nem tudja kivaltani, sajnos jelenleg.
Terv az lett volna, hogy Raiden-Nahida-Venti-Furina...
Pedig annyira rementkedtem,hogy support healert csinalnak belole Catalist hasznalokent...
Neha olyan erzesem van hogy hassutesszeruen aalakitjak a karaktereknek igy.Pl Eula szerintem sword user lehetett volna, csakugy mint Raiden, Layla meg siman jobb lett volna Catalyst usrnek, es meg sorolhatnank a Fura beallitasokat.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18338 üzenetére
A skill adja a geo absorbtiont, nem a burst, így a rotáció valami olyasmi hogy:
Q - E - 1x Na combo - E - 1x Na comboMinden Pyro/Electro/Cryo/Hydro csapattárs ad 20% ATK-t.
Ez a rész nekem egy kissé kétértelmű:
For each Pyro/Electro/Cryo/Hydro party member, Navia gains 20% increased ATK. This effect can stack up to 2 times.
Az egyik értelmezésem szerint csapattárs ad 3x20%-ot, amit megduplázva összesen 120% ATK szedhető így össze.
A másik, hogy összesen lehet 2x20%, vagyis 40% ATK bónuszod.
A második verzió szerint érdemes lehet berakni mellé egy másik geo karaktert a shred miatt. a prioritás itt részemről Albedo > Zhongi > Mindenki más.és heal-t se tudom hogyan lehetne jól megoldani.
BOUKEN DA BOUKEN!S ő lenne messze a legjobb pyro csapattárs.
Hydro esetén szerintem is Furina a nyerő, de azért Yelan és Xingqiu is haszbálható a 2x4s geo absorbtion miatt.
De szóba jöhet akár Ayato is kb 6 másodpercenként váltva egymást az on field szererpben.Cryo:
Ganyu cryo applikátornak és az off field sebzése is viszonylag okés a találatok magas száma miatt. Ha van mellette Hydro, akkor egy minimális extra sebzés. jöhet a shatterből is. Bár ilyen formán egy Furina-Diona páros lehet jobb lenne.
Electro:
Lisa burstje képes csökkenteni az ellenfél DEF-jét, így bufferként is szolgálhat, és jól tud electreot is applikálni, viszont az alacsony hatótáv miatt valahogy ott kéne tartani az ellenfelet. Erre esetleg jó lehet egy Geo Traveller.
Artifact:
Az érkező Geo szett részemről nem éri meg a macerát. Van régről egy viszonylag jó statokakl rendelkező Atrchaic Pertám, ami lehet neki csak 15% DMG-et ad, a 40% helyett, de cserébe 35%-al tudja bffolni a csapattársait. (Csapat szinten valószínűleg kb ugyan ott lennék)
Megj: a mellette lévő healer szett szintén elég gagyi -
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #18337 üzenetére
Jesszusom, de gyönyörű! Kell, már, azonnal!
Nem csak maga Navia lett egy jól kidolgozott szereplője a sztorinak, kapott érdekes külsőt, de mint játszható karakter is beleadtak mindent. Fix, hogy beszerzem, bombázó.Amennyiben erős is lesz, az már overkill. Egy átlagos, használható geo dps lesz már azzal is rendben vagyunk, minden e fölött már csak ráadás amit köszönünk szépen.
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18270 üzenetére
Tökéletesen.
Elsőre Ningguang skinjéhez gondoltam, de unlock után látram, hogy azok a türkiz sávok nem igazán passzolnak.
-----Ki az aki nem tervez Furinára húzni?
https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact_Leaks/s/EauYKmdwVD -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18268 üzenetére
Neuvihez az amazon pirme-os, de ez jól passzol.
Valaki rakott fel egy összehasonlító képet wikire
Kicsit az az érzésem, hogy vagy lehetne kevésbé zöldebb, vagy még zöldebb. -
xeon forever
addikt
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18175 üzenetére
Pár kiegészítés a kínai szöveges kép alapján.
(Azért durva, hogy a telefonod kameráján keresztül a saját nyelveden olvashatod a kínai írást. Bár egy erős asszociációs készség kellhet a megértéséhez)4.3:
Navia 5* Geo Claymore
Chavy 4* Pyro Polearm4.4
A kegyelmes úr ki szelet kölcsönözve felhőt ragaszt az égre. 5* Anemo Catalyst
# Space Jam Song4.5
Chiory 5*s Geo Bow
Látom Redditen is, ott a forrás kínai oldalon van egy fanart.
Hát ő...
Azért valahol vicces lenne ha tényleg meglépné a Mihoyo.4.6
Arlecchino 5* Pyro Polearm
Sigwinne 4* Hydro Bow4.7
Clorinde 5* Electro Sword4.8
Emilie 5* Hydro Claymore -
slimG
tag
válasz
emiki6 #18144 üzenetére
Ohh, shit...
4.2 Furina; ki nem hagynám
4.3p1 Navia; geo claymore? kell
4.4 pihenő
4.5 Clorine (hátha egy tápos Keqing lesz.) Nahida rerun, KELL!!! (C1 most)
4.6 Arlene meglátjuk mennyire kell, Furina rerun ilyen hamar??? (C1re fel!)
4.2 végén mindenki kapja elő a számológépet és a bankkárytáját, ez lesz az érzésem... -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18144 üzenetére
4.3
Navia és Gorou egy banneren, ez túl szép, hogy igaz legyen
Remélem a másik felében azért Sara konstellációt is sikerül szereznem.(csak kettő kell)
Nem tudtam rá jönni ki lehet az a Thor, szóval lefordítottam gugléval kínaira: 雷 神 -> és a jeleket meglátva már azonnal leesett.
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #18129 üzenetére
Most Raiden multipurpose, van EM is artikbol, fejbol nem tudom mennyi, igazából mindenki reakciozik mindenkivel, tehat mindegy kit kap El Kazu swirl. Nahida Sac weapon, es sokszor duplan nyomom az E-t. Kokomi meg szontén rendelkezik EM-mel.
Szoval kb mindenki egyformán sebez NA alatt, Raiden burst ami odabasz, és utana mar valtok is Kazura, Nahida, Kokomi, és eddigre Raiden megint full energy....burst again.
Raiden C3R1(igen) triple crowned Kazu C0 sac 9-10-10 Kokomi triple crowned Nahida C0 triple crowned. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18118 üzenetére
Gyakorlatban úgy, hogy nem váltasz Ousiáról Pneumára.
A Charged valószínűleg aktiválja az aktuális Arkhe effektet, majd vált a másikra, viszint ezzel a műszakot váltanak, és nem igazán tudni, hogy az sebzés kiesés.
Néztem egy gyors számolást a kalkulátorban:
A 10 másodperces intervallumban:Furina C2 -Xingqiu-Yelan-Jean/Sayu
Ousia: NA:175.000 +Skill:300.000 ~475.000
Pneuma: NA:320.000
Yelan: 380.000
Xingqiu: 250.000
Sum:
Ousia 1.105.000
Pneuma: 950.000
--------------------------------------
Kokomi-FurinaC0-Yelan-Kazuha
Kokomi NA 260.000 +Skill:110.000 ~ 370.000
Furima Skill:310.000
Yelan: 390.000Sum:1.070.000
------------------------------------------
Neuvilette-FurinaC0-MonaC4-Kazuha
Neuvilette:
Siuryuu no Houkou: 423.000
Skill: 68.000
Burst: 210.000
(Második Na, "buffok" nélkül, ha van rá idő : 250.000)Furima Skill:390.000
Sum:1.091.000
Két chargeddel: 1.341.000
(C4 Monám van,. szóval ja, de C0-hoz nagyjából le kell vonni 100K-t)
Illetve mindegyiknél 450 (C2 nél 600) fanfarét számoltam, nem biztos, hogy minden esetben ki lesz maxolva.
+Egy észrevétel, ami a képességekre vonatkozik, de kapcsolódhat a történethez:Mintha Hydro Traveller képességei jobban hasonlítanának Neuvilettéhez, mint Furináéhoz. -
Sordoran
Topikgazda
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18115 üzenetére
A C2 gyakorlatialg a Skill ellen pólusa.
Charged támasásokkal tudsz váltani Ousia és Pneuma mód között
C2
Skill használata után 10 másodpercre Hydro Conversion, és HP alapu sebzés növelés (15%)
Ousia
-Skill: 3 pokemon, akik az elelnfelet támadják, és közben szopjáka csapattagok HP-ját, ezzel növelve a sebzésüket.
-C2: Furina alap támadásai regenerácót eredményeznek a csapatnak. 3% Furina HP/s (az időtartama 2,5s)Pneuma
-Skill: 1 pokemon aki az aktív karaktert gyógyítja.
-C2: HP alapján (15%) növeli Furina alap támadásainak sebzését. Minden támadás 1%.-al csökkenti a csapattagok HP-ját.A C2 gyakorlatilag csak 7 támadás erejéig érvényes.
Ousia: esetében a gyógyítás max: 28,5% HP (+105% HP sebézs)
Pneuma: a sebzés max 210% HPHa jól vettem ki akkor a két mód valószínűleg osztozik a 7 stackken.
Szerintem, C2 csak azoknak ajánlott, akik tényleg szeretnék őt off filed használni. (Bár teszkós megoldásként akár Candace is használható)
A C2 általi sebzés nem túl nagy, bármely valamire való DPS többet tud ennél sebezni. Ráadásul Pneuma módban le kell mondanod a Skill sebzéséről is. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18021 üzenetére
Nekem már megvan!
Arlecchino at home
#18024 Sordoran
A Honkai Impactban kvázi "gonosz" karakterként ismerjük meg, majd később kiderül, hogy egy csapot árva gyereket védelmez.
(Qiqi az egyik pártfogoltja)
Viszont azt is észre vettem, Genshin és a Honkai karakterei között, hogy részben mintha egy érme két oldalai lennének.
Pl Ei itt nem tud főzni, de ott meg kifejezetten tehetséges konyhaművész, és persze van sárkánya. -
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6 #18025 üzenetére
Igen, ezt mondták róla, de látni is kell, hogy elhigyjük. Különben lehet ez stockholm szindróma, vagy szimplán gyerek manipuláció.
Signora egy tragikus múltú, de gonosz karakter lett. Nem mondom hogy emiatt nem kaptuk meg (de igen), viszont minden karaktert szimpatikussá kell tenni, mielőtt elérhetővé válik. Ez a hoyo logika. Nálam Hat Guy mai napig ütnivaló, de a többség megszerette, ez van. -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #18013 üzenetére
C6 on, ha elnyomtad az ultit, akkor a normál támadások normál támadás helyett dupla charged támadások lesznek, és még buffolva is lesznek.
De ez eléggé csalóka, mert csak 5 lövésre érvényes, így az csak olyan 162% HP sebzést jelent.
Összehasonlítva a C0-ás Kokomi NA-val 265% HP sebzést okoz
(Igaz nem kritel, de cserébe healel)
+ha ehhez hozzá jön a polip ami kb 100% HP
+sebez ATK-ból is,. igaz nem sokat. -
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #18000 üzenetére
Igen, Kazuhával egyetertek baromi jó az a karakter, simán összegyűjteni vele az ellent, de Lynett is nagyon tettszik.
Én a Ganyu-sama teamben használtam nagyon sokat (ez mindmáif a legjobb csapatom) illetve az egyik Raiden teamhez.
Ráadásul a többi fiúkarakterrel összehasonlítva baromi jó a karakterdizájz is.Yae Miko, elsőre azt mondtam vigye el a fene, mert akkor épp Diona konstikat akartam, és ez esett ki macsek hejett.
Mikor végül rávettem magam hogy kihúzzam, hamar megkedveltem.
Én leginkább a Raiden -Yae - dendro Traveler - Barbara felállással használtam.Egészen addig utáltam Raident meg Yaet is, de ebben a felállásban a 2. kedvenc csapatom lett. Rengetegszer vittem az abyssba ezt a felállást.
Ettől függetlenül Raiden esetén nálam is csak a karakterdizájn ami bejön a többit a magam részéről egyenesen bénának tartom, a Raiden sztori persze jó volt nagyon.
A C4 Beidoummal hejettesítem egy ideje, azt alkesz kapitányt, nagyon bíromYelan: tettszik a karakter nagyon, kéne is, de sose sikerült kiszedni, lett hejette C1 Keqing
.
Alhi, nem is húztam rá, nagyon nem tettszik a karakter.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6 #17998 üzenetére
Engem meg egyre inkább, a karakter egész sztorija kb annyira hasonlít az irregular magic higschoolból Miyukira meg a bátyja is, hogy valami hihetetlen...
Még a japán szinkronhangjuk is ugyanaz.Fontaineból konkrétan senki nem érdekel, előtte Sumeruból is csak Nahida de ő is csak mert kawaii...
Raiden: sokat használtam mára nagyon unom, amúgyis unalmas vele a játékmenet.
Yae: szintén agyonhasználtam mar unom.
Shinobu: nem elég érdekes
Zhongli: nekem sajna nincs
Kazuha: őt nagyon bírom de már annyira unom hogy a hejére akarom Lynettet felhúzni ha gyengébb hanem.
Kirara: jópofa de nem fogott meg különösebben.
Alhaitham: törölném az accom is ha véletlen kiesne -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6 #17969 üzenetére
Mona Buffja 8 másodpercig tart így az elvileg elég 2 chargedre
Neunak ajánlott a Hydro rezonancia s mivel Yelan/Xingqiu kiesik, önmagát tudja gyógyítani, így pedig Mona az egyetlen logikus választás.Papírterv
Charged 6x hitel abból 4 normál, 2 vape
C0 Monéval és R1 Jádéval 2 Charged az közel 1 millát sebez.
Ehhez jön a Burst, Skill sebzés. (Bár az egyiket be kell áldozni így az nem kapna vape-et) de azókból is jönne legalább 2-300 ezerÉn is számolok Kazunak 80.000-et
Monához meg 50.000-et mert nincs optimalizálva a pukkanás.A sebzés az kb 1.430.000, a rotáció időtartama pedig 18-20 ha ha minden jó. Így pedig az átlag dps kb 70.000
Valahogy így nézne ki a rotáció nálam
Neu skill vagy burst -> Dehya -> Kazu -> Mona -> Neukamehameha +skill vagy burst+ami még Mona mellett szól, azok az ingyen konstellációk.
Persze valószínűnek tartom, hogy majd Focalore lávaltja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Eladó egy Macbook Pro M3 8Gb/1TB, Német bill, 2Ciklus, 1év Apple garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest