- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wayne
aktív tag
Gondolkodtam, hogy mázli volt-e, hogy mind az 5 roll a critekre ment. Ez egy elixires artifakt volt, aminél garantált, hogy legalább 2 roll a kiválasztott statokra megy. Az uj artifakt reroll materiálnál pedig ez van:
Tehát elvileg 2+3 azaz 5 roll garantált elvileg. Vagy az utóbbi felülírja az elixires szabályt -
xeon forever
addikt
Teljesen jogos az érvelés.
Mivel eldöntöttem kb 2 éve, hogy mindenkit kimaxolok, ekkor rá kellett döbbennem, a csapatokat is ez alapján kell fejleszteni. Így viszont mindenkinek szignifikáns dmg-t kell produkálni mindegy mit használok(na/skill/burst), mivel igazából mindenki mindenkit tud buffolni.
Pl. Em normál dps-nek minimális elég mert nem feltétlenül abból táplálkozik. Eula alapból phisical kiépítés egy 1-9-9 talent kiépítése esetén felesleges neki az Em.
A lentebb említett csapatokban (Nálam C1 10-10-10) az na infusion miatt az em igazából must have a magasabb reakció dmg miatt.
Egyébként egy másik érdekes team Eulanak:
Nahida(1207em)-Rosaria(106%CR-Benny(C6 nobless set 240%ER sacsword-Eula(Ayaka kit) ez open world team, abyss bán max 2*... -
Shiro
senior tag
Vagy csak szereti az indiános regényeket, és kedvenc szereplője az Old Shatterhand.
8QD412QXCEU1
https://www.youtube.com/shorts/5TES-6GSlWo -
xeon forever
addikt
Igazából értem is meg nem is értek vele teljesen egyet.
Most már olyan sok artifact set van+support karakterek, hogy ha mindenkit 9-9-9-re építek ki akkor a total dmg througput olyan magas, hogy a burst annyira nem is számít.
Ráadásul mindenkit közepes-kiegyensulyozott értékkel(atk/cr/crdmg/em/er/HP) vannak ellátva akkor igazából mindenki egy szinten van akkor élvezetes a játék.
Ow sokat használtam/-om Eulat em karddal és elég élvezetes a NA-ja open world a lentebb említett csapattal.
De akár Candacec6 is szóba jöhet Csongjunggalc6 bennyc6 self freeze/melt teambe.
Itt hydro-cryo-pyro infusiont kap eula éppen kit engedsz rá.
Így már szóba jöhet az is milyen dmg-re mész rá, és olyan artifactot adsz neki, mind 3 elem szóba jöhet eulanal, pl benny- miatt dobsz egy CW-t, ott skillel melt dmg van. -
-
Sordoran
Topikgazda
-
-
Urzu_7
aktív tag
-
xeon forever
addikt
Najsz.
Openworld team:
Chongyun-Rozaria-Xilonen-Mauvika
Chong ad atk speed bónuszt, Rosaria meg ad 15% crit rate bónuszt,Xilonen meg dmg bónuszt.
Powercreep véleménye Zajefnek. Tökre igaza van:
https://youtu.be/Xqd2Q1K5c3o?si=Jsyt3kqNLHSP8nIN -
CJ4567
nagyúr
KQM-ben ezt a választ kaptam pár napja. Kevesebbet buffol, mint a Petra Zhongli-n, viszont jóval könnyebb használni, mert csak nyomva tartasz egy E-t, és kész.
Amin gondolkodtam, hogy Zhongli helyett Kachina
(Xilonen-t nem szedtem ki, mert nem tetszik) Viszont nem vagyok ahhoz elég jó, hogy C0 Neuvi-t pajzs nélkül játsszak.
-
xeon forever
addikt
Jó de nálad god tier artik vannak, azokból amit idáig mutattál...
Viszont a jó hír a jövöre nézve, hogy emelnek a reakciókból származó dmg-en, legalábbis az internet sötét bugyraiból ez jött át. Logikus döntésnek tűnik. Elvileg ezzel a pull ratet akarják megnövelni, és jobb kompatibiltást. -
xeon forever
addikt
Én buktam Raiden C4-et. De nem akárhogy.
Volt egy c0 TC BiS Dehyam, majd lett egy C1 mivel őt vettem ki, utána húztam a standarden egy c2-t Majd banneren jött a c3.
Így most kb egy c0 Arle és C2 Hu Tao között van...
De imádom a Burstjet. Raiden után a második kedvenc karakterem lett.
Az mondjuk zavaró, hogy Burst alatt nem működnek a reakciók, csak a saját sebzes van.
Valószínűleg túl durva lett volna ha működne vele Yelan+Raiden+Chev teamben.Viszont most garantált Xilo.
-
fpatrik17
senior tag
Atya ég ennek mennyire örülnék!! Általánosságban az electro karakterek a kedvenceim, mai napig pörgetem a Taser teameket, az Overload-ra meg most kezdtem el ráállni, hogy meglett Chevreuse. Azt hiszem, ha ez tényleg bejön, újra elő veszem pár kedvencemet
1. Beidou - Fischl - XQ - Sucrose (kedvenc only 4* csapatom a kezdetek óta, még a mostani Abyssokra is bőven jó team comp)
2. Childe - Beidou - Fischl - Kazuha (vizuálisan még mindig ennek a csapatnak a legszexibb gameplaye, a Riptide még mindig kegyetlen jó, ha groupolható az enemy)
3. Raiden - Furina - Yelan - Jean (ezt gondolom mindenki ismeri. Jean konstikkal a növelt Raiden attack speed nagyon vagány)
+ új kedvenc Overload:
3. Arle - Beidou - Fischl - Chevreuse (ezt már linkeltem korábban)Más: vártam már nagyon, hogy valaki feltegyenek a C2 Xilonen videókat Electro karakterekkel, főleg Keqing és Raident videot a burst cooldown miatt, hát íme:
4. Keq - Fischl - Nahida - Xilo
5. Raiden - Sara - Kazuha - Xilo -
kill_switch
senior tag
Akkor már a hyperbloomot miért hagyták ki?
Mondjuk az így is elég OP.Shiro
Kezdenek már nagyon elborulni ezekkel a karakterekkel. Natlan óta az összes karakter totál genshintelennek tűnik.Kíváncsi vagyok a tüzes jánnyal mi lesz, de már azon se lepődnék meg, ha valami ruin guard méretű Gundam féle mech lenne a képessége.
-
xeon forever
addikt
Én azért játszom mert ez az álmom...
Olyan "hibákkal teli" Best anime hent/RPG amit idáig semelyik kiadó nem tudott produkálni.Fejlesztek egy gamet unreal engine 3.0 óta és...6.0-ra talán még van az alap, nagy levegő, csak a Genshin került a közelében ennek, de még mindig hagy kivetni valót maga után.
Fejlesztői szemmel a tökéletes példa.
UI.:
Az ötlet "valószínűleg tőlem származik meg 2013-bül". Mikor még önfeledt beszéltem az ötleteimiről. Egy game conon finlandiaban...Só true.
Szóval mindenki haragudjon rám. -
Sordoran
Topikgazda
Valami exkluzív szerződésük lehet az Apple-el ami miatt csak iOS-en érhető el a 120fps megfelelő készülék esetén, se konzolon, se PC-n nincs ugye, pedig azok még jobban is bírnák. (Genshin mellett Honkai:StarRail-nél is ugyanígy van) Nekünk felhasználóknak ez persze hogy bosszantó és felesleges korlátozás, de üzletileg így döntöttek, így sajnos biztos ez is problémás moddolás számukra.
-
xeon forever
addikt
Hát nem tudom milyen sinergy van nálad, de nálam Raiden Burst szinte folyamatos, elsült a Burst és 50%+ energy vissza is töltöttem.
Pl nálam lehetőség szerint 3db R5 Sac van a csapatban.......de ,2 minimum.
Szóval én elengedtem az 400-500k Burstjet és kb 200-400 közé tettem be, és így energia hiány nincs.
Egyébként meg Raiden-Yae/Kuki/Yelan/Xingcsó/Nahida/Benny/Cock O mi/Kazuha/MMA,Sára (Hyper), Zokni+Navia+bármilyen electro (MOMD@maxedoutmydefense), overload már írtam, Aggregátor....stbhttps://youtube.com/shorts/kcUqG2J8lRY?si=KGHIy-inbRDu0-gI
https://youtube.com/shorts/kcUqG2J8lRY?si=KGHIy-inbRDu0-gI
-
xeon forever
addikt
Nekem inkább az a véleményem, hogy inkább lenne már C6. Ow is sokat használom, sok csapatban support/sub DPS. Oda jók lenne a
C4-C6.
Overload Dehya team:
Raiden(C3 TC)-Chev(C5)-Bennett(C6)-Dehya(C3 TC) pl.
Ow Dehya passzívja növeli a movement speedet,
Raiden skill-Benny burst, Chev-skill+burst-Dehyaval utána mindenkit szét kell csapni skill+Burst+NaRaiden team comps update 5.0
https://youtu.be/mkrahY8hFMw?si=2FE7cZfuDpy7wQkl -
Wayne
aktív tag
[Itt] van video formában is, elég jó időkkel, vágatlan verzióban, nem kellett egy szintet sem újrakezdeni. Azért azt hozzátenném, hogy a karakterek erősek, nem én játszom velük jól. Bármelyikőtöknek sikerülne velük. Kíváncsi vagyok, hogy szerdától WL9-en, hogy teljesítenek majd.
-
CJ4567
nagyúr
Arle-t pont nem lehet kölcsön venni, egyik ismerősöm szívta meg, kölcsön akarta venni a C1R1 Arle-m, de a kötelező karakterek az elején vagy megvannak, vagy a játék által adott verziókat használod.
Én úgy csináltam meg, hogy a Sucrose-om konkrétan csak összehúzni tudta őket, mert csak kettő VV szettem van, harmadik nincsen, úgyhogy neki már nem jutott semmilyen arti
Elején féltem az egésztől, mert 18 karaktert nem tudok felszerelni, de nagyobb volt a füstje, mint a lángja. De lehet, hogy később változni fog ez
-
Shiro
senior tag
Megszenvedtem vele 40 perc volt, de sikerült.
https://youtu.be/Drn8I3UbBB8?si=1OR7ECG5WkwrxTHT
Lecseréltem a saját szettjét (40:200) egy kölcsön gladiátorra (70:230) érezhető volt a különbség.
A mostani Abyss nem igazán kedvez Peruerének, de a frissítést követően valószínűleg hárítani fog.
Főleg az utolsó szint okozott szenvedést.
Bár az valószínűleg az idő felét megspóroltam volna, ha újra kezdem, hogy maxon legyen az energiám.
Sokszor elrontottam és időbe telt rájönnöm mi a jó megoldás.
Peruerének az 1v1 nem igazán fekszik, mert nehezebb a life bond generálás.
Plusz mintha Zhongli pajzsa kezdene gyengülni.
(Lehet kéne rá az a korona?)
Lehet még egyszer megpróbálom Yelan helyett Chiorival.A másik oldalon a búgócsiga meg azt hittem hogy hülye voltam, hogy ezzel a csapattal mentem neki, de azt kiderült tudok plundzsolni.
(Meg voltam róla győződve, hogy azt eddig Xianyun miatt tudtam)
Megjegyzem: A gyenge láncszem az Fischl volt. -
CJ4567
nagyúr
Nálam most így néz ki, messze a legerősebb karakterem, és akkor még messze vagyok egy olyan build-től, mint a tiéd
Attól félek, hogy ezek után Neuvi-n kívül kb. mindenki más gyengének fog érződni, mert a legtöbb limitált 5*-osom C0
Brutális, és akkor mi lesz majd 9/9/9-en, saját arti szettjével...
-
jonnyjoker01
veterán
Jézusom
Az szép
@emiki6: épp ez a gond, "szükségem" nincs rá, de annyira tetszik a karakter design minden szempontból, hogy kell.
Ez ellensúlyozza azt, hogy számomra a gameplay-e nem valami nagy eresztés. Eddig a nyers erő és a QoL volt constellation / fegyver mögé zárva, amikkel együtt tudok élni, de az hogy magát a design egy részét is paywallhoz kötik, kicsit gáznak érzem. Úgy tűnik elő kellett állni valami új FOMO-val, és valószínűleg működni is fog, mert különböző közösségi platformokon mindenhol azt látom miért must pull Arlecchino fegyvere. Csak egy rossz szájízt hagy nekem ez az egész.
#19338:
nekem az egyik leak leírásban ahol Sig képességeit részletezik, a Q leírása tetszett a legjobban: "sprays water" Ennyi, csak vizet sprickál.
-
CJ4567
nagyúr
Neuvi-t 24/7 Zhongli-val játszom kb
Azzal leszek most gondban, hogy Scarának is, Arlénak is (mert most emiki6 megemlítette, hogy csak NA közben jár IR, szóval amúgy is kell shielder, vagy megtanulni játszani), és Neuvi-nek is kéne pajzs. Scarának még megoldható, mert van C6 Thomám (tudtommal néha akár még jobb is lehet, mint Zhongli), Neuvi pedig tud lebegni támadás közben, bár ő se a legjobb shielder nélkül, de játszható.
-
CJ4567
nagyúr
Én nem húztam Neuvi C1-ére, mert szinte mindig Zhongli-val használom (kivéve a mostani abyss-ban, mert az első oldalon nem szabad pajzsot használni), tudom, hogy többet sebeznék, de így is mindent is szétszed, speedrunolni nem akarok, nekem elég az, ha komfortosan 36* az abyss
Úgyhogy gyűjtők Arle-ra.
Johnnyjoker01: Én ettől függetlenül valószínűleg C1-re fogok rámenni, de ez attól is függ, hogy a Zhongli-s csapatok mennyivel rosszabbak, és milyen 4*-osok lesznek a banneren.
Fegyverből megvan neki a második legjobb, a PJWS, viszont az elég hülyén nézne ki rajta
Lesz első nap ~105-107 wish-em, ha jól számoltam, ebből egy C0 majdnem garantáltan kiesne (51-es pity-n vagyok, 50/50), de a C1-hez is "csak" kettő 50/50-et kéne megnyerniFegyver banner pedig veszélyes dolog.
-
Shiro
senior tag
Az a baj, hogy Gladiátorból nincs jó szettem. Inkább a Wanderers szett esetén voltam szerencsés. (Vagy lehet valamikor beolvasztottam )
Strongboxból se tudnám kivenni, mert nincs mit beváltani.
Marad a szokásos, elégetek 100db condensed resint remélve, hogy nem lesz átlag alatti a szerencsém.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RAM topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mazda topik
- 3D nyomtatás
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic