- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wayne
aktív tag
válasz
kill_switch #21100 üzenetére
Kipróbáltam, ha már kaptunk kettőt ajándékba.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #21100 üzenetére
A nulla az rosszabb... évente 1x megpróbálom majd.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20833 üzenetére
Pedig pont magába foglalja az okot is:
Nem lehet abszolút DPS-t csinálni kb a játék felénél...
Így hát balanszolják őket rendesen. -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20831 üzenetére
Igen, mi tudjuk, de a világon sokan nem így gondolkoznak, Max damage függők...
És hát ez kb azok az emberek, akiknek nem gond pár száz dodó, hardver oldalon ilyenek akiknek egyből kell a legújabb legerősebb VGA. Pl. -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20827 üzenetére
Mert ha nem nerfelnének,buffolnának akkor nem húznál a következő banneren, így a gazdasági modellbe nem férne bele, hogy fejlesszenek.
PL ha Mav maradt volna úgy ahogy, akkor következő megjelenéskor buffolt DPS-re nem feltétlen húznál, ha csak design nézzük. -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20683 üzenetére
RnG hülyeség. CW Pyro pieceim egész jók lettek, amik előtte 4 éven keresztül nem jöttek a Domainból.Viszont a Mare-val én is be...
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20676 üzenetére
Minden ami jó elemental arti az általában off piece:
Pl Mavuika is így járt, van neki is ön piece de az fostos.
-
xeon forever
addikt
válasz
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Ezzel meg kellett volna várnod az 5.5-öt, mert a kiválasztott substatjaidra garantáltan kettő rollt kaptál volna.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20612 üzenetére
Ez konkrétan lehúzós.
100 dollárból nincs garantált. Magyarul szerencsejáték...
Nem egy terméket/szolgáltatást/játékot veszel, hanem "sorsjegyet".
A skinek még nem mérvadóak a kristály vásárlásnál, mert ahhoz először meg kell nyerned az adott karaktert. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #20610 üzenetére
De jó is lenne, hogy addig amíg van olyan standard 5* karakter aki nem C6, az lenne inkább adva, mint a C6+ constellation-ök. Főleg, hogy ismét bővül majd a lista, és gondolom többség inkább vele akarja majd bukni mint a már jól ismert, és nem használt régivel.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20518 üzenetére
Ja 3 órát szenvedtem vele éjszaka.
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #20366 üzenetére
Pedig Kinich baromi jó. Megérte érte a szenvedés. Eddig a 120k sebzésével vitte a prímet nálam (nekem eddig sosem volt több százezres, milliós sebzésem)
-
F34R
nagyúr
válasz
Reddit comment:
I assume the Tsaritsa has a Lambo or a Helicopter at this point...
-
Sordoran
addikt
válasz
Ne feledjük, hogy neki minden Natlan karakterre rá kell licitálni.
Van aki földön szalad, más a falon kúszik, vagy a levegőben siklik. Mavuika mit tud ezek közül? Igen. Nem tudom mi jár a hoyo fejében ezekkel a karakterekkel, az óriás pisztoly és a motor is elég idegenül hat Teyvat világában. Még a DJ-s görgkorit le lehetett nyelni, bár az is fura volt elsőre. Már csak egy új terület lesz ezután amit kötnek a szabályok, tágabb dizájn elemek (mivel Teyvat része), utána már jöhetnek extrém külsővel megáldott "e világon túli" karaketerek (pl. Skirk).
Mindennek ellenére kellenek az 5.3-as patch karakterei is majd. Csak bírjam primogemmel. Tegnap Chasca-val beestem 10k alá ismét, és bár buktam az 50-50-et, de becsillant a mentőöv és mégis meglett így.
Cserébe az új boss hozzá elég szemét, biztos én nem értem jól, elsőre feltoltam a csikját elemental reaction-ökkel és villant acsi majd kifeküdt, utána viszont hiába csináltam elvileg minden ugyanúgy, mindig meghalt az aktív karakterem. Lehet jobb lenne ide 4 eltérő elemű karakterrel jönni, két geo bár aranyos, de nem ideális. -
emiki6
veterán
válasz
Igen, az a harc nagyon silly. Itt van hangeffekttekkel is: [link]
Egyet is értek meg nem is. Van már egy csomó kari konvencionálisabb dizájnnal. Én nagy hack n slash fan vagyok és abban arle a top. Mav lesz a harmadik 5* pyro claymore...
-
Ja, amúgy citlali meg a harmadik cryo shielder lesz.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #20249 üzenetére
Mikor választási lehetőség van, akkor "beszélünk" mi a travellerrel, ezért van. Gyakran amúgy a választási lehetőség se az, mert csak két opcióként jelenik meg a két mondat amit mondunk, de mindkettőt elmondja.
Na meg valódi döntés se nagyon akad, inkább csak Paimon-t lehet szivatni vele.
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #20245 üzenetére
Kockát megnyomod, egész sokáig elvan, csak a válasznál akad meg
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #20245 üzenetére
Szerintem van erre valami script tuti, egy on/off switchel skippelne a faszba a monolog.
-
Wayne
aktív tag
válasz
kill_switch #20211 üzenetére
Mai friss leak, ha ez így marad, akkor elég sokat erősödnek az electro karik
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20208 üzenetére
Szóval akkor valahogy így!?!
Lehet ki kéne építeni Kecsinget...
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #20124 üzenetére
A genshinnél is rég indokolatlan a farm, pár hete -hónapja már fel akartam adni. Most jön pár hónap zzz farmolás, aztán ha odajutok, hogy minden jó már, akkor ott is abbahagyom a farmot.
sordoran: Jane is olyan mint yae. Sokan rajonganak érte, de engem full hidegen hagy.
Ez igaz az elkövetkező 3 S karakterre, szóval tlegalább 3 banner erejéig csak gyűjtögetni fogok. Megy a várakozás zhuyuan rerunra. Meg esetleg qingyire, mint kb bis supportjára.
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #20118 üzenetére
Genshinben én ha egyszer cleareltem egy map részt, akkor utána vissza se megyek oda, szóval az open world-del ott se megyek sokra. Az exploration is csak egy content, ami ha kész van, akkor kész van, nincs tovább.
A ZZZ grindja is barátibb, kell inni egy kávét, kaparni egy sorsjegyet és 5p kaszabolás. Persze mostmár a genshiné is baráti, mióta van az a rendszer, hogy 120 resin elköltésével kiválthatóak a commission-ök.
ZZZ-re én se tervezek költeni. A legtöbb event karakter nem tetszik, szóval van idő spórolni.Shiro: Mi wayne-nek g2g-ről topupoltunk UID-re az utóbbi időben. Úgy talán 4 dollár egy welkin és igazából bármelyik UID-re lehet venni vele.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #20118 üzenetére
Mivel PS-en kezdtem el játszani genshinnel, így csak ott tudok vásárolni a játékban (már nem tudom mit akartam venni, de kiírta hogy csak azon a platformon vásárolhatok, ahol regisztráltam a játékba). Szóval ezek után eszembe sincs megint rabosítani magam.
Persze előfordulhat, hogy a PS-es HUF ár jobb lesz mert elszabadul az árfolyam, de azért nem kockáztatnék. Egy 100 dodós feltöltőnél azért több ezret bukik az ember jelenleg. (bár én szerencsére csak welkint és bp pass-t szoktam venni)
Mondjuk azt nem tudom, hogy HSR és ZZZ esetén van-e ilyen még, mert ugye a gesnhinnél eleinte nem volt átjárás platformok között, míg HSR később jött PS5-re, a ZZZ pedig megint egyszerre, de már átjárással gondolom. -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #20083 üzenetére
Pont ezért szeretném ha ábécé sorrendbe lehetne rendezni őket.
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #19828 üzenetére
Én ammondó vagyok, hogy "Egyszer volt Budán kutyavásár". A Genshin számomra egy egyszeri dolog, egyik klón se tud érdekelni. Amíg tart, addig ezzel játszom, ha véget ér és nem kap folytatást, akkor valszeg valami más jellegű gémet fogok keresni vagy nem is fogok játszani egyáltalán.
Sordoran: Nekem a fő bajom, hogy kinek az accján játszanának az emberek? Mert hogy senki nem engedne az accja közelébe egy full ismeretlent, az holtbiztos. De ha az nem akkor mi? Felhúzni 8 acc-ot a nulláról? Milyen karakterek legyenek rajta?
A genshin nem az a játék, amit csak úgy lehet és érdemes tolni egy convention-ön. (Leszámítva a tcg-t persze.). Ez nem egy jó coop v pvp game. Nem versenyzős, nem egy super smash bros stb. A genshin egy személyes játék, aminél mindenki a saját accjába beletesz több száz és ezer órát. Túl personal.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #19742 üzenetére
hat ha nem akarod nem eroltetem
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #19740 üzenetére
Ok most pont nem jok a jelenlegi Abysshoz annyira..
Kazuhad, Neuville, Furina, Nahida, Fischl, es esetleg Clorinded nincs? oveluk siman megtudom oldani ha esetleg nincsenek annyira kiepitve is.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #19738 üzenetére
EN is.
az elejen meg menekultem. xD kirakod jatekon belul a profilodra 8 karaktert amit a legjobbnak gondolsz.. Ide meg az UID-et beirod. [link]
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #19735 üzenetére
Ilyen profil es artifact nezegetos oldal. azert kerdezem, mert ergya karakterekkel is csinaltam mar masnak 36-os Abysst.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
kill_switch #19718 üzenetére
Genshin-hez képest igazi endgame
Jó, valamilyen szinten az abyss szerintem endgame-nek egy ideig megfelel, a legtöbb ember floor 12-t nem tudja már megcsinálni, de a 11 is kihívás tud lenni sokaknak, látok AR58-60-as játékosokat, akik floor 10-11-nél megállnak.
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #19718 üzenetére
Pedig monták, hogy nem lesz endgame. Nem is lett.
-
vakablak93
őstag
válasz
kill_switch #19630 üzenetére
Nekem valahogy ilyen végletekben megy a wishelés...
Nahida konkrétan 180 wishből lett meg....
Ayaka minden bannerén ráborítottam mindent is amim volt, máig nincs meg...
Aztán karácsonykor tavaj Navia + a fegyvere össz vissz nem volt 30 wish talán.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #19580 üzenetére
Nem wish-re gondolsz?
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #19514 üzenetére
Hát jah, egy Intertwined fate igazából lehetne ..
-
válasz
kill_switch #19484 üzenetére
Én kevés dolgot utálok jobban ennél, nagyon szenvedek is vele.
-
válasz
kill_switch #19404 üzenetére
Na akkor lehet nekem is tényleg el kell kezdenem gyűjteni.
Feltéve, ha akkor még játszani fogok, alig 1 hónap, és itt a WW.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #19345 üzenetére
Day 1 óta tolom én is.
Nálam csak nagyon kevés 4* nem C6. -
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #19343 üzenetére
2 éve játszom, xl is, ben is c1-c2. ¯\_(ツ)_/¯
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #19300 üzenetére
Én 3 év után egyszer vettem 20k-ért kristályt mert úgy gondoltam, meg vagyok elégedve a készítők munkájával, és egy normál játék is innen indul
-
xeon forever
addikt
válasz
Én idáig 1x2 váltottam primót Resinre a Mora miatt... De még is bántam, inkább egy single wish.
#Sirandrish: PS remote play megy meloban is...
-
válasz
Én nem is akartam elhinni, hogy létezik ilyen, amíg nem láttam egy YT videót erről.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #19150 üzenetére
Pyro applicationje épp annyi, hogy Neuvillette tudjon vape-elni egy kicsit, meg néha tudjon burgeon reakciót csinálni, de nem túl sok hogy tönkre tegye teljesen a hyperbloom reakciókat. Emellett a defenzív képességei is kicsit kényelmesebbé teszik a csapatot, főleg az interruption resistance miatt. Nem a legjobb csapat, de végre adna okot hogy használjam is Dehyát
Én odaadom majd neki az Instructor EM szettemet, azzal majd lesz jó burgeon dmg és mindenkinek +120 EM-et tud majd adni, ami Neuvillettenél a vape dmg-et növeli, amúgy meg a hyperbloom sebzést.
Kicsit bővebben: link
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #19119 üzenetére
A Blackcliff Pole a teszkós változat. Piros és van oldalra bökője.
A passzívja miatt pont hogy jó is lesz neki. -
emiki6
veterán
válasz
Hogy fogom én összeszedni a fate-et arle + a fegyverére...
80 fate van most, így csak egy c0-t tudok garantálni, nagyon nagy mák kéne hogy c0r1 legyen.Sajnos xy túl jó kari lett és ki kellett szedjem a c1-et, az sok fatet elvitt.
-
Sordoran
addikt
válasz
Igen, ezért írtam hogy kell több infó, de videón látni hogy átalakul, és mivel a fegyver stílusa azonos (sima polearm és kasza), így gondoltam hogy ez csak ennek a fegyvernek a sajátja. Főleg hogy támadási animációknál nincs plusz (bármely polearm-al ugyanígy mozoghat), ez csak külcsín. Ennek ellenére mivel ez lesz a legjobb számára, ha nem lesz retek gyenge a karakter, megéri. Csak most még jobban bánhatom, hogy tegnap ellőttem egy csomó primogemet Chiori fegyverére... Remélem megsajnál a játék, és legközelebb nem szivat ennyit. -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #18904 üzenetére
Valamit felreertesz. Persze elsore adjak csak oda a primot.
Itt a skip miatt tuti kene replay is, akkor mar hulyek lennenek adni meg plusz primot.
-
kill_switch
senior tag
válasz
kill_switch #18838 üzenetére
Na jó, kicsit kárpótolt a játék.
Eredetileg az volt a terv, hogy ha hamar esik Xianyun, akkor megyek Nahidáért, mert ő sem volt még meg. Most maradt 32 wish, úgy voltam vele, hogy ez már nem oszt, nem szoroz, beöntöm oda.
És 20-ból kiadta a kicsit.
Szóval így most csak kicsit roh@djanak meg.xeon forever
Az volt az, NGoHT. -
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #18838 üzenetére
Reset vs Killswitch 2004 Kashmir....
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #18761 üzenetére
Xq igazán kaphatott volna egy menőbb outfitet, mert a gyári az borzalmas. Erre kapott egy nem borzalmas de még mindig elég béna szkint...
A shenhe skinben nincs kék, arra nem panaszkodhattok.
Én amúgy szeretem a kéket, nem rossz a ganyu skin, bár az is igaz, hogy annyira nem extra. A ning skin jobb.Nálam, így 1300 wish elköltése után az 7-8 wish (welkin kristályból) amibe egy leértékelt skin kerül már nem igazán érződik meg.
Mivel ganyut sose használom, Shenhe meg az egyik kedvenc, így kivételesen a shenhést szerintem megveszem.
Shenhe alap skinje sem rossz, de az új azért szebb és nem feltétlen kevésbé dögös. Viszont tök más stílus a két skin, ami jó dolog. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #18761 üzenetére
Tény, hogy nem nagyon erőltetik meg magukat a skineket illetően. Bár a legnagyobb baj szerintem, hogy ezek csak más ruhák, átszínezések. Egyedül Diluc-nál kaptunk extra animációt, többieknél semmi. Ezt a vonalat kéne összes skin esetén megejteni, módosított animációk, támadások stb. Olyan szempontból tényleg drágák, hogy csak más ruhát kapnak és kész.
Csak a poén kedvéért, képzeljetek el egy pyro karaktert kék lángokkal vagy electro-t sárga villámokkal. -
raaay
csendes tag
válasz
kill_switch #18748 üzenetére
Mindennek eljön az ideje, teljesen jogos.
A bankkártya akkor is zsebben marad! -
CJ4567
nagyúr
válasz
kill_switch #18516 üzenetére
Benny-re tökéletes.
Én Aqua Simulacra helyett kaptam Skyward Atlas-t, szerencsére Wandereren nem rossz, most egy Haran vagy SoSS aminek örültem volna, mert a Haran kb. jó statstick bárkire, SoSS meg Xiangling-re, aztán kaptam egy WGS-t.
Nem lenne rossz, csak van egy R1 Serpentem, sebaj, most már lesz Dehyának és Beidounak is fegyvere, csak fel kéne őket húzni -
kill_switch
senior tag
válasz
kill_switch #18364 üzenetére
Bocs, lehet csak valami fanmade, most nézem, hogy a font nem egyezik az értékeknél.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #18329 üzenetére
Eddig is rá akartam menni Navia-ra (
), ez csak még jobban meghozta hozzá a kedvem. Remélem nem lesz gyenge, legalább egy közepes, használható szintet hozzon.
Chevreuse pedig ugye 4-os lesz, szóval nem is elvárás, hogy annyira erős legyen. Viszont Charlotte után tényleg feltűnően harmatos. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #18317 üzenetére
Amúgy ez mennyire általános probléma, hogy a standard 5* karakterek valakinek már C6-on állnak? Nálam maximum C2 szerintem 1-2, pedig kezdetek óta játszom. Igaz csak akkor és csak arra wishelek aki kell, de attól még szoktam bukni 50/50-et, és a jutalom kék orbokból wishelek a standard banneren is.
-
Fernet
senior tag
válasz
kill_switch #18314 üzenetére
Nem értem miért nem csinálnak azzal valamit, hogy egy C6-os karit többet már ne lehessen kihúzni. Vagyis értem, de attól még bosszantó.
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #18267 üzenetére
Hát igen. Nézegettem én is, de annyira azért nem kell az a szárny. Ha valamelyik kedvenc karakteremhez extrém jól passzolna, akkor rárepülnék, na de így? Inkább én passzolom.
Talán neuv-hoz illik igazán? Vagy neki jobb a fontain szárny?
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #18224 üzenetére
Kivéve ha több van egy helyen, mert akkor csak az első nem menekül el.
Na igen, pont emiatt tartom hasztalannak azt a passzívot. Ha odaszaladok akkor az első mire elkezd menekülni már összeszedtem és ehhez sayu sem kell.
-
Wayne
aktív tag
válasz
kill_switch #17986 üzenetére
Valóban nem sok. Még sem csökken igazán a játékos bázisuk. Gondolom ezek nagy része csak a resin cap miatt loggol be.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #17922 üzenetére
igy maradt le az utolso pillanatban megcsinalt Abyss rewardja.. my bad.
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #17911 üzenetére
De a kondenzáláshoz is be kell lépj!
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #17911 üzenetére
igazad van... de attol meg a bossokhoz nem lehetne felhasznalni csak a resint.
meg miert nem lehet valami shopbol vagy eventekbol, ladakbol fragile resint szervalni?
lehet akkor nem duzzognank ennyire. -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #17896 üzenetére
Laikus szemlélettel:
A Genshin PC elfut integrált videókártyával.
Egy proci a kupak alatt kb köromnyi méretű, simán belefér egy telefonba. (Ugyan ez igaz a ramra is)
1-1,5 GHz-val vissza van fogva a teljesítménye, és nem kell rá a féltéglányi ventillátor.
Plusz mobilon alacsonyabb a modellek és a textúrák felbontása. -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #17896 üzenetére
Nem gondolnám hogy olyan komoly munka lenne kivenni a lockot..
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #17897 üzenetére
Ez megint csak hanyagság szerintem fejlesztők részéről. Igen, állandó probléma, hogy a töltőkép után már tudsz mozogni, de a karakter nagy felbontású textúrája másodpercekkel később tölt be. A karakter a képernyő közepén van, a leglényegesebb elem, annak miért nem alapértelmezetten a natív texúra töltődik be? Ráadásul a szupergyors SSD az egyik fő erőssége a PS5-nek, szóval érthetetlen, biztos vagyok benne, hogy a programozók nem hozták ki a maximumot ebből, és simán futhatna jobban. Fogták a PS4 verziót, és pár dolgon csiszoltak a PS5 verzió kedvéért, de amúgy csak toldozták/foltozták.
Kíváncsi vagyok ezek után milyen lesz a StarRail PS5 verziója, béta hozzáférést hamarosan megkapom. Itt legalább nem a PS4 verziót javítják fel, hanem majd esetleg ezt butítják le arra a platformra.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
kill_switch #17892 üzenetére
Semmibe se fájna feloldaniuk, mivel egyes iOS-es eszközökön elérhető a 120FPS
Ráadásul ha pár ember modként meg tudta csinálni, akkor a MHY-nak szinte semmiség lenne..
Sordoran: Nem is kéne oda komoly PC, én egy 1070-el kezdtem játszani, és 1080p-n max grafikával, 1.5x res scale-el sokszor szinte malmozott a kártya. Akkor még nem volt GI a játékban, de bőven lett volna elég tartalék a GI-hez, és szerintem még a 120FPS-hez is.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #17892 üzenetére
Azt én értem hogy a mai napig a FHD/60FPS a standard, és nagyon sokan még azon a szinten, vagy épp alatta vannak HW ügyileg, azt viszont nem értem hogy engem vagy XY-t miért korlátozzák. Ma már teljesen alap a 100+ FPS is...sőt..hány éve letezik Vsync? Ezer éve is lehetett játszani 60FPS felett, a Genshin meg már bőven abban a korban jelent meg, amikor teljesen normális elvárás lenne..
Sőt..igazából ennek nem igénynek/elvárásnak kéne lennie, hanem alapnak.. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #17832 üzenetére
Az túl nagy távolság, nem látom értelmét egy iszonyat hosszú, de lineáris alagútnak. Ellenben még egy sziget elférne ott, esetleg valami vulkánkitörés, ami után az archonok gyorsított lépésben élettel töltenék meg, és egy ilyen vegyes nemzeti terület lenne.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #17830 üzenetére
Simán lehet, bár még Liyue és Sumeru is kap 1-1 részt a Fontaine-el közös határból elméletileg, de így is van hely bővíteni. Illetve ezen térkép alapján még Liyue déli része is bővülhet, nem tudom most a játékban ott mi van.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
kill_switch #17725 üzenetére
Én tegnapelőtt kihúztam Wanderert, pár órára rá bejelentik, hogy Special Program 4.0. Hát jó
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #17725 üzenetére
Akkor neked van egy OP karaktered
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #17719 üzenetére
Ha nem is megalomán, de tényleg nem normális ez.
Lehet terápia szerűen ma ha hazaértem bedarálok mindent CW dobozba, hogy legyen már egy szettem belőle Hu Taonak
Wanderer banneren a 262 húzás is kicsit terápia szerű volt, átváltottam "leszarom, lesz ami lesz" üzemmódba hozzá
Itt is ugye megvolt a FOMO, hogy "de mi van ha valami nagyon fasza karakter jön akire majd nem fogok tudni húzni emiatt".
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #17713 üzenetére
Felesleges mert csak vicc volt
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #17707 üzenetére
De minek típusonként 300? Amikor pl az EotSF-et is érdemben legfeljebb 10 karakterre tudod rátenni?
A jelenlegi 68 karakterre összesen 340 darab kell a kölönb9ző szettekből
Típusonként rakd rá a karaktereidre a legjobbakat, tartsál meg még legfeljebb 2-3 szettre valót, a többit meg törd be nyugodtan.
Egyszerűen felesleges tartogatni őket, mert úgysem tudod őket felhasználni.
.
.
.
Aztán persze nekem is több mint 1000 db van a tarsolyomban.
---
ui: 4:55-kor vettem észre, hogy meg kéne csinálni a napikat, természetesen minden teleportál eonokig tartott a töltési idő... -
slimG
tag
válasz
kill_switch #17709 üzenetére
Fegyvereknél meg 2000 a limit. na az totálisan értelmetlen. 1000 is bőszen elég lenne.
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch #17707 üzenetére
Ez a megalománia, úgy hívják
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #17709 üzenetére
Novelni fogjak... ha jol tudom 1800-ra.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #17706 üzenetére
De lefogadom elteszed a szarokat is.... ugy gondolod hogy jo kozben meg egy shit lesz..
en ezt mindig letudom +4 re felviszem utanna mar veszem is le a lakatot. -
kill_switch
senior tag
válasz
kill_switch #17706 üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni bocs...
Igazából 1500 artifact kimondva baromi sok, de ha leosztod, hogy 5 különböző artifact van, akkor máris ott vagyunk, hogy 300/típus és ha azt még leosztod azzal, hogy hány fajta van, akkor... nem tudom mennyi van most, 25 fajta biztos, szóval kijön, hogy olyan 10-15 db / fajta. És arányaiban még csak nem is ez a helyzet, mert a legtöbb a Gladiator-ból van meg Wanderer-ből, mert azokat hányják a főnökök.Szóval van olyan, amiből csak 2-3 db van.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #17703 üzenetére
Mi a francot csinálsz te annyival?
-
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch #17494 üzenetére
Az szo..cs.
Így nem vennék -
Roland861010
veterán
válasz
kill_switch #17492 üzenetére
Ezen már én is gondolkodtam .
egy csomó féle játékhoz van ilyen oldal… -
slimG
tag
válasz
kill_switch #17371 üzenetére
Vígasztallak ezzel a Keqing cosplayyel:
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #17371 üzenetére
Ezt én sem értem, hogy miért nem tettek bele egy olyan modult, ha már ki maxolsz egy karit akkor többet ne lehessen huzni....
Én igy vagyok Diluccal, C6és többet nem kell, de tuti be fogomszopnielőbb utóbb.
És igazából az a meleg a gaccsa rendszerben, hogy mivel valós pénzzel is szerencsére vagy hagyatkozva és semmilyen szerencsejátékos adót nem fizetnek ezek a buzik az egész világon, hogy még ehol sem KUKI SHINOBUZTÁK őket meg, főleg, hogy PEGI 13-as a játék.Lassan valakik rá léphetnének a tökükre.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #16840 üzenetére
Ha gyalog mész, akkor nincs töltés
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #16825 üzenetére
Az elején muszáj beletenni az időt, mert a napik sem foglalkoznak azzal hogy neked fel van-e fedezve a terület. Arról nem is beszélve hogy a questekhez is kell bizonyos Adventure rang, ahogy az eventekhez is, az meg napi 30perc játékkal nem jön könnyen
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
kill_switch #16822 üzenetére
És elérni az a szintet hogy ne legyen más teendő, csak az a napi 30perc? 800órácska?
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #16703 üzenetére
De ő négy csillagos lesz, nem? Rá pedig nem kell annyira készülni így.
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch #16414 üzenetére
Esetleg ha C6, de neki inkább HP kell, az EM-es electro healer az Shinobu.
Illetve még Beidounak jöhet szóba, hyperbloomhoz, de összességében a Rain Slasher, vagy a Serpent Spine jobb neki. -
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #16414 üzenetére
Gondoltam rá, de nem tudom megmondani biztosra. Anemo karaktereknek mindig jó az EM, ezért jutott eszembe Sayu. Kaveh pedig dendro lesz, és a dendro karakterek is más elemekkel jók igazán, tehát neki is jó lehet.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #16205 üzenetére
Single wish forever
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #16143 üzenetére
Benne vagyok egy kis discord csoportban ahol az egyik csávó Dehyára gyűjtött hónapokon keresztül, konstellációkat és a fegyverét is ki akarta húzni így nagyon sok primót összegyűjtött. Már a béta alatt megrendült a bizonyossága arról, hogy tényleg húzni fog-e, mivel nem tetszett neki a kit-je. Ahogy kijött a hír hogy standard karakter lett írt hogy teljesen el van keseredve úgyhogy Yelan konstellációkra fogja ellőni a sok megtakarított primót, mert őt is szereti (C0 volt meg neki és az Aqua simulacra). Indított egy dc livestreamet, élőben néztük ahogy kihúzza a C6-ot kb 50 ezer primóval.
Nagyon mákos volt, egyszer veszített csak 50/50-t és többször esett neki off pity 5*. Csak viszonyításképp hogyha elmész soft pity-ig C0-ról indulva akkor ~80-160k között lenne a C6, attól függően mennyi 50/50 jön be.
Aztán nekiment az Abyss floor 12-nek demonstrációként, Yelan a saját oldalát simán leszólózta.
Brutális nagyon.
-
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #15946 üzenetére
A TC roundtable podcast-ben említik és zajef pl egész jókat mondott róla: [link]
És ez még a clam és dendro előtti take, ha jól tudom. (Nem tudom mi volt akkor, mert én még bőven nem voltam a genshin közelében).
Persze érdemes észben tartani, hogy ő mindig óvatosan fogalmaz és "leértékeli" a karaktereket, nehogy bárkit lelkesítsen, hogy kihúzzon egy karaktert vagy pénzt költsön rá. Senki sem must pull, még Nahida sem.Azért látom mi volt a friss kokomi take és mi egy évvel később.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch #15943 üzenetére
Senkit nem erdekel, a whalek igy is ugyis huznak ra, a bevetelt ok hozzak nem mi. Nagyobb Constellationon meg akar lehet eg OK character is.
-
Sordoran
addikt
válasz
kill_switch #15943 üzenetére
Balance. Megtehetnék hogy minden új területen a korábbinál 10%-al erősebb lenne minden karakter, így mindig erősebbek lennének az újak, és lehetne váltani. DE, ez meg pont azért hozna népharagot, mert a régiek el értéktelenődnek. Teszem hozzá, legtöbb gatcha game amúgy ilyen, szóval értékeljük szerintem hogy itt a régiek is hasznosak.
Most csak egy példa, kell egy erős pyro karakter, két opció:
- egy nem erős, de jól kinéző karakter
- egy erős, de nem szimpi karakter
Kihúzod az elsőt mert szimpatikusabb, de rájössz nem elég jó. Második kijön, kiderül, hogy az erős, így húzol rá. Két banneren is húztál, 2x annyit költöttél wish-re. Amennyiben viszont már az első is erős lett volna, a másodikra nem húzol, ez pedig fele bevétel.
Valamint ne felejtsük el, hogy bár mi tudjuk, hogy Dehya nem lesz erős, de a játékos bázis jelentős része ezeknek nem néz utána "pofára megy", és kiveszi. Majd mikor kiderül számára (már későn), hogy ennél van jobb is, akkor húz a másik banneren is, mert kell az erős karakter is. -
emiki6
veterán
válasz
kill_switch #15940 üzenetére
"Kokomi is úgy indult, hogy mindenki fújjolt"
Ez nem igaz, nem mindenki. Elég sokan tudták, hogy hasznos lesz, már csak a hidro app miatt. Most nem ez a helyzet.
Az meg, hogy "dehát Keqing 2 évvel a megjelenése után mégis jó lett" nem érv.Aloy mikor lesz jó? Vagy amber, xinyan és a többiek?
-
Sordoran
addikt
válasz
Lehetséges, kérdés hogy van-e olyan része Dehya-nak ami célzottan buffolható? Gondolok itt arra, hogy tud-e olyan buffot kapni maga mellé, amiből ő erősödik igazán, mások nem. Hiszen ha másokra is értékes az adott buff, akkor Dehya-n kívül mások is erősödnek általa, vagyis nem leszünk előrébb.
Én is bízom még benne, hogy majd meglesz Dehya helye is, de nem tartom kizártnak hogy simán elégnek látják, hogy sokan akarják akármennyire lesz erős. Akinek a külseje, stílusa, maga a karakter elég népszerű annak nem kell hasznosnak is lennie üzletileg. Aki viszont félrement, nem zabálja a nép, az majd olyan erős lesz, hogy akinek nem kell, az is megszerzi mert hasznos, erős. Eddig azért nem volt ez jellemző a mihoyo-ra, de később simán elmehetnek ilyen irányba is. -
Urzu_7
aktív tag
válasz
Még az is lehet hogy sztoriban kap egy buffot mint anno traveler
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch #15905 üzenetére
Figyelj, általában én is így vagyok vele, de ez most nagyon félresikerült. Átlagos aritfactokkal kimaxolt Dehyának (lvl90 10/10/10) 1db (EGY DARAB) hilichurl megöléséhez 5-6 ütés kell az ultijával ami tényleg nagyon gáz (a jelenlegi számai szerint). Az ulti működése sem valami jó, hogy 4 másodpercig egy pozícióhoz vagy kötve, nem nagyon mozoghatsz el. Mi van ha az ellenség elugrik? Az enemy-k fele ilyen a játékban. Ütheted a levegőt.
Ez amit Shiro is számolt, hogy Amber többet sebez mint ő, pedig amber az egyik legrosszabb karakter a játékban és 4 csillagos, nem 5, az első karakter amit hozzádvág a játék ingyen és nem kerül több hónapnyi játékidődbe. Én nem azért veszem a welkint hogy több havi "megtakarítást" arra csesszek el hogy utána hamarabb megutáljam a játékot
Szerk/TLDR.: az az igazság nekem már ott elesik a dolog, hogy nem tetszik a gameplay-e. Lehet akármennyire is sze...mélyiségben gazdag a karakter, ha nem élvezek vele játszani akkor padra kerülne, és rohadtul sajnálnám az elvesztegetett 2-3 havi primó gyűjtögetést rá. A számok tudták volna kompenzálni a dolgot, de a béka segge alatt vannak, úgyhogy ha nem változtatnak rajta számomra skip sajnos. Pedig nagyon vártam, és tényleg nagyon tetszik a karakter a sztori alapján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vicces képek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged