- Netfone
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeon forever
addikt
Ha Natlan storyt egyetlen fényképbe össze akarom sűríteni:
[ Szerkesztve ]
Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
60 primo
11KU0MNDK2RGSzerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Klorinde még mindig hiányzik, itten már csak egy óriás Luck segítene.
LAnYAn C3 legalább, viszont mennyi fegyvert dobált mostanában az meglepő volt. RNG god 2025 kicsit megőrült.
-
xeon forever
addikt
Raiden 2025Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
Hát igen. Sokaknál sok féle képpen kiverték a biztosítékot...
https://youtube.com/shorts/6PBXIAi9fQQ?si=7tUQRyydUAlqNvZ-Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
5.3 patch után volt megint PS plus csomag, akinek van előfizetése az ne felejtse el bezsakolni.
-
xeon forever
addikt
válasz
CJ4567 #20643 üzenetére
Igazából a base atk is magas, mehet alá sok hp main stat sok crit/critdmg subbal. A Bond of life igaz kárba vész.
+ (Nekem tetszik a design Chev-vel. Amikor DPS használom akkor a PJWS jöhetne még szóba de az a zöld színével sehogy sem passzol a karakterhez)Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
válasz
kory24 #20632 üzenetére
Amd oldalon nem biztos de azt tudom, hogy a bloom kikapcsolása után nálam sokkal stabilabb framek voltak.
Egy HDR képes kijelzővel szinte felesleges ez a beállítás, nagyon hasonló mint egy nem HDR kijelző bloom beállítással.
A stabilitás a rengeteg reakció esetén pl abyssban fontos, ne legyen minimális drop sem.
Illetve amit észrevettem, hogy 5.3 után a több szálas procik nagyobb cachel előnybe vannak a magasabb órajellel szemben.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
fpatrik17 #20624 üzenetére
Mondom, hosszútávon mindenki másképp játszik.
Pl Shiro kollégának van itt a legtöbb karija, Urzu7-nek egy maxos Amber C6 Buildje van.
Sordoran folyamatosan követi a fejlesztéseket és a jövőbeli karaktereket.
Fear meg igy:
-
xeon forever
addikt
Ez a leginkább jogos:
https://youtube.com/shorts/3IJlD3ymUAc?si=yTC0AFZV2qUCpuKk
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20612 üzenetére
Ez konkrétan lehúzós.
100 dollárból nincs garantált. Magyarul szerencsejáték...
Nem egy terméket/szolgáltatást/játékot veszel, hanem "sorsjegyet".
A skinek még nem mérvadóak a kristály vásárlásnál, mert ahhoz először meg kell nyerned az adott karaktert.Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
Chlorinde szevasz...Diluc C7.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Akinek meg van Mav... az miért van, hogy múlt héten még simán csinált 717K burst dmgt, most ugyan az a world boss ellen pontosan a felét 358K burst dmg pontosan ugyanazzal a kiépítéssel, ugyanazzal a rotációval.???
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01 #20578 üzenetére
Sok mindenben teljesen egyet lehet érteni ezzel a véleménnyel, sokan vannak így.
Nekem Mavuika védelmére szóló érvem a Khaenriai , illetve az adeptus technológia is elég magas, szóval lore miatt szerintem még épphogy belefér. Ha már abba belegondolsz automatizalt elszabadult robotok mászkálnak Teyvat egész területén, van repülő robot is amit ugyanolyan sugárhajtás vezérel mint a mociját.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Mauvika ultimate buggal találkozott más is???
0 hit 0 dmgIdáig legalább 3x előjött...
-
xeon forever
addikt
Super lett az uj abyss, tényleg, nagyon fasza.
Ezt meh ki kérte? Dobálnám meg kaviccsal...
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Teljesen jól figurázták ki a témát.
-
LINKSzerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
Najsz.
Openworld team:
Chongyun-Rozaria-Xilonen-Mauvika
Chong ad atk speed bónuszt, Rosaria meg ad 15% crit rate bónuszt,Xilonen meg dmg bónuszt.
Powercreep véleménye Zajefnek. Tökre igaza van:
https://youtu.be/Xqd2Q1K5c3o?si=Jsyt3kqNLHSP8nIN[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Na egyenlőre ennyi, amíg nem jön egy értelmes Obsidian szett.
-
xeon forever
addikt
válasz
Urzu_7 #20554 üzenetére
RNG GodsER.
Ha jól emléxem neked volt 1pity5* régen...egy messzi galaxisban...
Dobnálak meg kaviccsal
Nekem azóta sincs meg Yoimia.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20551 üzenetére
Egyébként én azon a gépen amin a sec accot használom,csak az intel turbo boost 3.0 appja van ami befolyasolja a gép működését, amiatt bannolhatják az accot, mert kb 1-2 napra rá bannolták azt az accot miután feltelepítettem...
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
4k natív
8k (4.00 smoothness 67%)
Nem tudom mennyire megy át, de nagyitva látszik.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20544 üzenetére
AMD-ben nem vagyok jártas, ahhoz nem tudok érdemben hozzászólni.
Ha valaki ismeri, és használ is AMD oldalon ilyen technológiát Genshinnel az mondjuk érdekelne.
Ja és azon a lenti NV grafikonon a frame generálás növekszik egy adott felbontáson 100% load. Viszont ha a felbontást növeled akkor max nem lesz 8X különbség max 2X ( 4.00 érték is erre utal) és mivel a genshin fix 60 fps ézért logikus, hogy az erőforrásokat használhatja a magasabb felbontás elérése érdekében.
Egyébként programozás oldalról érdekelne a Genshin ténylegesen hogy van optimalizálva, mik a határok.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever #20542 üzenetére
Szerk. lejart:
Ja és azért tartom ON a beszélgetést mert Genshin+Nvidia a téma.Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20541 üzenetére
A technológia: DLSS
4K 1X natív 100%GPU
(4.00x)4K 2x 50%GPU-> 8kNvidia appban az erőforrás figyelőben egyértelműen látszik a szám. Most kb a GPU 46-52% között dolgozik...
Nativban 96-99%
Így mivel felszabadul erőforrás jól látszik miért tudom stabilabb framekkel kihozni, hiába magasabb a felbontás. És az is látszik miért laggolok nativban.
52%x2=104% Nativban meg 99% tehát hiányzik a jelenlegi video kartyaból az, hogy nativ a jelenlegi beállíások mellett ne legyen drop.
Semmi mást nem változtatok csak a felbontást.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20521 üzenetére
Ezt az új 5090-nél olvastam, de igazából már a 2080Ti-re is igaz.
@"Ez egyértelmű jele annak, hogy a modern videójátékok egyre inkább az olyan felskálázási technológiákra támaszkodnak, mint a Frame Generation – tehát valójában a DLSS-ért fizetünk?"
Magyarul ezért lesz játszhatóbb a Genshin is 8k-ban mint natív 4k...
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20536 üzenetére
Jó de nekem még ugyanaz a router/gép van amiről csináltam a mail fiókot és a hoyo accot is, ráadásul két lépcsős azonosítás is van, amiek a biztonsági értesítéseit a fő mailre kapom, és oda semmi nem jött, hogy valaki megpróbálna belépni, az utolsó belépést én engedélyeztem.
És ez, hogy Hoyolabba sem enged az a fő probléma, mert egyébként erre a hibára, elég volt máskor egy reinstall, és működött, akkor csak a kliens veszett össze a szerverrel.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
xeon forever #20533 üzenetére
Na legalább válaszoltak:
Dear Traveler,
Thank you for contacting us.
Regarding your issue, please provide us with the following information:
- HoYoverse Account User ID.
- Login method (Email/ Username, etc).
- Screenshot/Video of the error you encountered when logging in.
Your request will be processed as soon as we receive your full response. Thank you for your patience and understanding.
Genshin Impact CS Team
[WD1Z5G-4VP23]Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #20532 üzenetére
Semmi, abból indult ki a probléma, hogy nem tudtam loginelni, utána se a password reset, és utána az email címem is le van náluk tiltva...
Remélem nem szerezte meg vmi adathalász program a mail címem ami miatt bannoltak...
Ami az én esetemben szerencsés, hogy ezt az email címet csak a másodlagos hoyo account miat csináltam, és ott csak wisheltem éve(volt pár banneres 5*) Ezeket arra terveztem, hogyha eljutunk a végére a storynak, akkor legyen pár jóféle kezdő accom, ha végig akarom tolni újra.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20530 üzenetére
December 30-án léptem be utoljára. Nemhogy a google nem segít de az előbb olyan rémhíreket olvastam, hogy valakinél előjött ez a hiba egy 4 éves AR60 accnál, több ezer dollárt bukott, és a hoyo support hónapok óta nem is válaszolt az emailre....
Weboldalon se tudok, ott is too many request hibaval elküld, sőt password reset sincs ott is too many request....
A szarban az a jó, hogy a többi 8 tartalék még működik. XD
Mindegy, írtam a supportnak, hátha válaszolnak, ha 'asznak válaszolni, akkor az ahhhhhhhhhhhhhhhhhh, nyomom is piros gombot a hoyo központra érzést fog kiváltani. XD[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Nem tudom mi történt de az egyik accomat nem érem el, too many request hiba, de még a password recovery is ezt mondja, és ha a supportnak írni akarok az adott emailről még az email is le van tiltva, instant visszadob.
Lehet véglegesen törölték a fiókot? Két agyérgörcs között egyik üzenet azt írta, hogy security risk, közben két egy hálózaton lévő gépen használtam max...
Valami ötlet?[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20527 üzenetére
Na mind1 igy egy pár% után látszik, hogy kb emberi idő ráfordításával tényleg esélytelen.
Kb ha legalább egy csapatot ki tudnék építeni maxosra akkor talán, el is felejtettem, hogy az elején sok korlátozás van amíg eljutsz odáig, hogy maxolni tudj.Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
Néztem a szintet, meg az anyagiakat is(700K+ lenne most építeni egy ilyet). Félig jogos, inkább megvárom azt a pár évet amig ezeknek:X14SBW-F | Motherboards | Products | Supermicro
Intel® Xeon® 6710E Processor lemegy az ára és megint 5-10évig lesz vas amivel nem igen van probléma.
( Ráadásul a mostani is elég erős még a mai napig, second hand és több mint 10 éves az alapja...)
Tényleg érdekes, hogy a natív beállításokkal sokkal rosszabb a frame rate, ha a hoyos beállítások az elsők, amint átveszi az irányítást az NV 8K-n droppol a gpu 50%-ra, és a cpu is kb 40%-on pörgicsél így tehát még szét sem égetem őket, ami kicsit karcsú az a ram sávszél, csak 68GB/s.Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20521 üzenetére
Őszintész szebb és stabilabb mint natívban.
Most igy a szabi alatt ráértem kisérletezni, jó pár óra tesztelgetés után alakult így.
A TV is kell hozzá, és együtt hozzák össze a szebb stabilabb képet.
Sajnos erről nem tudok videót csinálni, mert ha felvételre rányomok akkor elfogy valami és játszhatatlanná válik, magyarul kimaxoltam a lehetőségeket.
Szerintem nálam a 4db pci-e 3.0 eszköz korlátozza a felvételt. CPU max 40 lane ott még nincs is gond (X16+X4+X4+X4). Pcie 4.0 javítana bőséggel, mint a ps5-nél.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
SSD gyilkos beállítás. De működik. 10K-s kép, mobilról ne is szenvedjetek vele!!!
TV:
LG NanoCell 55" NANO79 4K TV HDR Smart (139 cm) - 55NANO793NE | LG HURégi gép régi tv, de még mindig fejlődünk.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch #20518 üzenetére
Ja 3 órát szenvedtem vele éjszaka.
-
xeon forever
addikt
Srácok,Inazumatol mennyi Primo szedhető ki?
Folytatom a sec accot és gondolkozom egy speed runon. C6 Mauvika kijön belőle?Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
PC-Nvida oldal
Az új nvidia appban végre megoldották az RTX karik működését, ami nem külső alkamazásnak számít és nem bannolnak 50 évre.
A felbontás az más kérdés, de 4 különböző gépen 4 v karival tesztelve a legjobb beálítások. Valószínűleg pár verzió múlva már fel is ismeri majd, de addig is ezek a beállítások hozták a legstabilabb frameket:[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
-
xeon forever
addikt
Azt elmagyarázná valaki, hogy a genshinben miért nincs még ilyen végre az abyssban???
Kb 4 éve erre várunk.Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
Ha már az egyik legtöbbet használt karakterem:
6 havi welkin és egy skin igy újévre.
-
xeon forever
addikt
Szerintem jó lett, Lali még várat magára, de minden esély megvan rá is.
-
xeon forever
addikt
Boldog primoban gazdag új évet mindenkinek.
Reggel 4-kor Mauvika/Citali on. Sok sikert mindenkinek a pullokhoz.Celestia WE comin'!
-
xeon forever
addikt
így szembe jött a skip gomb.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20479 üzenetére
Ki jön 5.7-ben?
#20481 CJ4567
Nem csak 2 volt???[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
〓Event Wish Duration〓 After the Version 5.3 update phase 1
Jó hogy egyszerre 2 új 5*-os is jön Phase 1, de igy igen csak szűkös lesz a primo.
5.3 Phase 2
〓Event Wish Duration〓 2025/1/21 18:00—2025/2/11 14:59
Ez mindenhol jónak igérkezik. Clorinde-re megyek rá szerintem.
Baizut egyébként jól elhanyagolták az utóbbi időben, pedig elég jó karakter, mostani Abyssban is megállta a helyét support/healer pozicióban.Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran #20475 üzenetére
Ja.
Pl van csomó Def-es artim amit geo karakterek miatt tettem félre mert jó crit/critdmg sub statosak, igaz off piecenek...
Szóval nehéz kenyér.Meg ott az elixir keszites, hogy ha lvl4-ig felhuzom az artit utana ott is be lehet égetni.
-
xeon forever
addikt
Mauvika web event:
invitation kódom, ha valaki rányomna azt megköszönném.
GCDRNLMZHNSzerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
Remélem lesz még inventory tárhely növelés. 4 évnyi xart nehéz tárolni.
A mostani artifact farm telíti rendesen.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Srácok abyss 12-2/b oldalra melyik a leggyorsabb csapat.
(mármint az első fázisban a "pajzsot" levinni???
Elvileg oda e legtöbb hit számít, na de ki az a 4 legtöbb találatot beadó csapat@ 1 DPS 3 Support felállásban, tehát 3 offield kéne akik sok hitet adnak.
Most Raiden(Skyward 10%atk speed+)-Nahida-Yelan-Kuki, pont nem kapja le...
Valami ötlet?Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
...
Na ezt gondold újra.
Egy 200/50-es Ayaka BiS artival, még ezzel a fegyoval...
Artibol 20+fegyo 40 a chargedra. Kb 15k single hit charged.
3 charged az 45k plusz a Burst dmg.
Kicsit lehet finomítani és akkor egy 200/100 arányt ki lehet hozni.
Esetleg a gladiátor set is hasznosítani tudja.[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Kedvenc lett mostanában a Zhongli-Nahida-Furina-Raiden team.
Ilyen lett ez a csapat. Video végén egy Abyss 12-1/a oldalon jól látszik, hogy bárkivel vagy onfield, elég gyorsan ledarálható és nagyon kényelmes.
-
xeon forever
addikt
Celestia, I'm comin'.
Helyszín: a legmagasabb pont Natlanban.Megszenvedtem rendesen mire minden xart össze kapartam, és maxos lett egyébként egész Teyvat.
[ Szerkesztve ]
-
xeon forever
addikt
Ezek szerint "senkinek" nem ment át.
A Cougar egy fogalom egy " másik" szakmában.
Lehet én vagyok túl öreg. XDSzerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
Srácok, Xilonen szerintem egy "Puma;Cougar
"..., nem is gepárd. xD.
Kiéget, ezzel az idle animációval.Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
Így még nem magyarázták el a Genshint soha XD
https://www.facebook.com/reel/747032274247482?s=yWDuG2&fs=eSzerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
Story SP.
Na ha jól látom már nem csak JPG Celestia. A legmagasabb pont, már közelít.. Gondolom lassan meglesz az alapja a korai teszteknek. Szerver,Munkaállomás,PC,Konzol, ez is egyfajta vonal.
-
xeon forever
addikt
válasz
emiki6 #20405 üzenetére
Szerintem a teleport a leggyorsabb közlekedési mód a Genshinben.
Egyébként aki nem érti miért kellettek ilyen karakterek, azoknak a figyelmébe ajánlom hogy már több mint 15km a legnagyobb távolság két pont között.
Amúgy meg Furina az ultimate mindenhová eljutó karakter. Múlt hétvégén kipróbáltam, Inazuma déli részétől fontain északi részéig sétáltam végig, (a tengeren át)csak skill.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest