Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Igen, a másik változat pedig Yelan-nal, Xq helyett. Nagyobb sebzés + onfieldert buffolja, cserébe észrevehető, hogy Xq mennyi sebzést fel tud fogni

Én Raiden/Yelan/Xl/Benny - Neuvi/Furina/Jean/Zhongli-val mentem az abyss-nak, nem volt vészes, könnyebbnek mondanám mint a múltkorit, bár Neuvit nehéz megfogni
-
vakablak93
őstag
válasz
CJ4567
üzenetére
3 millió????
elmennek a fenébe mihoyoék.Igen, én is Raidennel mentem neki, csak én a dendro csapattal. Sikerült is, bár nem tragadom kellett a Barbi féle nekromantizmus, mert Yae elpatkolt
A Raiden National, az a xingqiu + xiangling + benji? ú
Szeretem azt a felállást, csak most a két pyrot Navia mellé tetem, így most nem volt lehetséges. -
CJ4567
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
3 millió ha jól tudom, Raiden national simán viszi, ha nem talál el
-
vakablak93
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Ez lemaradt:
Annak a kék vizes gólem izének 12-3-on mégis mennyi élete van? Egy csomót kellett ütni. -
vakablak93
őstag
Újévi mázli
, azt hiszem ez majd megoldja a crit rate problémát amit írtatok, ugye?Kezdek Hinni xeon-san vallásában a single wishelést illetően

Tegnap az abyssban is mázlim volt, kipróbálni bevittem a Navia Noelle teamet, 31 csillag, de csak úgy végigyalogoltam rajta.... Pedig már régen nem próbálkoztam az abyss 12-vel mert túlontúl szenvedősnek érződött.A sztorikkal is haladgatok, ideje felhúzni Nahidát is
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xeon forever
addikt
Majdnem sikerült.
-
vakablak93
őstag
F34R, emiki6, Shiro
köszi a válaszokat!
Ugyanazokkal az artikkal próbáltam ki Naviát, elég sokáig, nekem úgy tűnik az atrictól függetlenül, jócskán kisebbet üt a eventes Magic Swordal.
Csontkardom nincs, de agyalok hogy megvegyem neki a BP-t, eddig még csak egyetlen egyszer vettem meg.
Talán itt az ideje hogy mégegyszer mégegyszer.
Viszont van még egy welkinem, illetve most nekiálltam a 2.7- eventessel meg itto küldijével kezdve egy rakat küldinek/világküldinek.Ami ezekből kijön azt belenyomom a fegyver bannerbe.
Ha kiesik a banner végéig, akkor azt teszem rá, ha nem akkor meg valszeg megveszem a BP-t és kiszedem Navianak a csontkardot.Shiro, köszi, így már megtalálom, amint kijutok ebből a küldiből
neki is állok...
Komolyan nem is értem hogy van ennyi idejük a mihoyoéknak ennyi pofázást beleírnia játékba???
Még így is hogy csak a telefonon fut mellettem, ameddig én animézek, akkor is egy gyötrelem
-
F34R
nagyúr
Ezt Urzu-nak talaltam, kar hogy nem karacsonyra tudtam perezentalni neki
remelem azert meg elfogadod
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Amiota kijott Fontaine azota csak Furinan, Yae/Fisch-l van "ok" artifact. MH-bol meg amolyan semmilyenek. es ez sajnos tendencia regota. Viszonylag eleg sokat szoktam artifact domainben lenni.
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Erre azért kitalálhatnának valamit, mondjuk a karakterek szintjéhez igazodó külön világ, hogy ki lehessen próbálni az újakat, felhúzás nélkül. Csomó karakterem van aki csak 20-as, és soha nem lesznek felhúzva, de lehet tetszene a stílusuk. És van köztük 5* is mint pl Jean
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Igen.
Egyébként leveling közben a cél a 6-6-6 talent szint elérése minimum, ha nagyon aktiv lesz valaki pl Abyss miatt akkor mennek felfele a talentek is.
Odáig még sok van hátra... -
Shiro
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Geo Traveller. +10% CritRate
A Serpent Spine bár legalább 20% erősebb, mint az Ultimate Overlord's Mega Magic Sword, de az előbbi csak Zhonglival működik, míg az Ultimate Overlord's Mega Magic Sword esetén használható Traveller, (vagy Ningguang), akik saját sebzéssel behozzák az Ultimate Megalord's Over Magic Sword "hátrányát". -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
https://www.reddit.com/r/GenshinImpactTips/comments/18oq90o/quests_you_need_to_complete_to_get_the_melusine/
https://genshin.honeyhunterworld.com/ch_10142/?lang=DE
https://genshin.honeyhunterworld.com/ch_10150/?lang=DE
https://genshin.honeyhunterworld.com/ch_10151/?lang=DE
Meg ott a Melusine faluban van még pár mini quest.
Az egyikük meg tudja mondani, hogy kell e valamelyiknek segítség, és ha nemet monda akkor elvileg megvagy mindel.
Vagy leveszel Naviáról minden tárgyat, és csak őt hagyod a csapatban akkor a bónusz ATK-nak kb +440-et kell írnia. -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Jó lenne a mega magic sword, csak navia sajnos mivel frontloaded, ezért nagyon igényli a crit rate-et, mert ha a shotgun nem critel bezuhan a dps. Ilyen szempontból a blackliff se jobb, mert az CD mainstatos és ezért nagyon jó neki a BP-s serpent spine. Ilyen szempontból Dehya fegyvere a legjobb, bennettel kérdés nélkül az a legjobb, benny nélkül viszont navia saját fegyója a top.
Crit rate statos f2p 4* claymore asszem nincs is.
-
F34R
nagyúr
Navia is uj vazze
4.4-ben jon egy Anemo support Xianyun vagy masneven Cloud Retainer... szep karakter stb... nezz ra. utanna 4.5-ben Chiori aki egy Geo elementes valami lesz valoszinuleg o is support, de nem 100%. Utanna meg Arechinno es Clorinde.. van egy roadmap mar itt a topikba rola. -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Keveske a critred
igy eleg nehezen critelsz nagy elemental dmg-et. Nincs Serpent Spined veletlenul? -
Wayne
aktív tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Utána majd nekiállhatsz mindnek saját artiszettet kifarmolni, kíváncsi vagyok azzal meddig leszel el.
Mindenkinél máshol van határ, amikor azt mondja, hogy az adott karakter ki van építve. Az én mércém szerint behozhatatlan hátrány, ha hosszú hónapokig csak karakter / constik farmolgatására megy el a resin. Ha belegondolsz, hogy mennyi emblem használó van, és nem akarsz állandóan artifaktokat cserélgetni, akkor egy évig ki sem mozdulhatsz a domainbol. Igaz ez változott mióta bekerült a strongboxba. Erre megoldás lehetne egy Adott karakter nevével elmenthető build.
De ez a szép Genshinben, mindenki úgy játsza, ahogy szeretné. Valaki csak kártyázik, valaki pedig a teapot csinositgatásában éli ki magát. Nekem egy jó artifakt megszerzése váltja ki ugyanezt. -
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Lehet hogy az Enka nem számolja hozzá az Ultimate Ovelrord's Mega Magic Sword passzívjának másodig felét, és azért ütsz vele nagyobbat a gyakorlatban ( vagy még nem csináltad meg a melusine-ok küldetéseit.
(+ott vannak a csapat buffok)
Kár, hogy Ei nem klémor használó.
-
Mike
veterán
Mikor jön új karakter? Legutóbb meglett Cyno C2, plusz a cica karakter akire vágytam,vígy kényelmesen hátradőltem. Ja meg van végre psre Star rail , de eddig különösebben nem szippantott be mint ahogy a tower of fantasy se.
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Elmész te a tudodhova
Ennyi karaktert felhúzni
Akkor már csak pár darab maradt.
Utána majd nekiállhatsz mindnek saját artiszettet kifarmolni, kíváncsi vagyok azzal meddig leszel el.
Mennyi is van hátra neked a nyugdíjjig?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem meg sikerült Navi-nee számára az eventes kardot felhúzni végre, holnap már a telentek jönnek.
Mondjuk kicsit izé' ez a fegyver, mert összemérve a
Blackliff Slasherrel ezzel érezhetően kisebbet üt az elemental skillel, olyan 20-30K-val még ha a maximális 6 töltényt sikerült is összeszedni. Lassan kezdem azt hinni hogy a Blackliff Slasher a legjobb 4 csillagos claymore...
Viszont az alap attackjai meg kb 1,5x akkorák a Mega Magic Swordal, ami fura mert akkora nagy külömbség azért nincs köztük ATK-ban.

Remélem ha felhúztam a talentjeit, meg a neki való artiszettet is kiszenvedem, akkor már ezzel lesz jobb. Kissé csalódás lenne ha felesleges lett volna felhúzni ezt neki.
-
xeon forever
addikt
Már csak Aloy maradt az 5* közül, ő is az uccsó ascendnél jár.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
I need a dollar, dollar, dollar is what I need. Hey Hey
-
Fernet
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Welkin meg BP amire költöttem, a többi gyűjtögetés, event stb. Kazuha óta (június) nem húztam karakter banneren.
Most hazajött Ayaka (előtte buktam az 50:50-et), fegyverét akartam még kihúzni, amiből Verdict lett, úgyhogy húztam még Navia banneren, ott nyertem az 50:50-et, szóval meglett ő is. Bár Raidenre gyűjtöttem, minden material+könyv megvan hozzá, valószínű, hogy majd egy következő körben lesz meg. Hacsak nem leszek nagyon mázlista, de az eddigieket elnézve ez a veszély nem fenyeget.

-
Fernet
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Nálunk is járt, 34e primot zabált fel egy nap alatt.
-
xeon forever
addikt
Van aki még nem találkozott vele?
-
vakablak93
őstag
.
-
xeon forever
addikt
Navia már a kanyarban.
-
Wayne
aktív tag
Azt hittem nehezebb lesz, de második próbálkozásra sikerült az első fázisban megölni a bálnát
[link] -
Shiro
senior tag
-
emiki6
veterán
Na, én feladtam Navia-nak a saját szet kifarmolását, mert esélytelen, hogy felülmúljam a 2p2p kombót, ugyanaz a helyzet, mint alhinál. Úgyhogy rámentem a 2p2p-re meg az offset piece-ekre, úgy lett egy ilyen:

-
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Haaat izlesek es pofonok, de nekem az nemvolt vilagi. Meg mostmar igy tobbszaz/ezer utan teljesen masok lettek az ingereim. Nyilvan mar csak azt nezem ami tenyleg 100%-ig erdekel, regen ez nem igy volt.
-
vakablak93
őstag
válasz
vakablak93
üzenetére
Ui:. hamár animékkel offolunk, csak szerintem állati mêg az Isekai Ojisan
?
Azt nem is számolom már hányszor néztem meg eddig.🤣 -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Szerdán lett vége az eminence második évadnak és be is jelentettek egy filmet.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Igen,mindkettőt birom, várom is hogy az eminence in the shadow 2. évad utolsó része is megjelenjen végre és elkezdhessem nézni

Ennek a rajzolasa is nagyon jó szerintem.A caotious heron meg annyit szakadtam már hogy az hihetetlen, 3x megnéztem már minimum azt is.

De tartom, mivel olvasom a könyveket, a trapped in a daring sim nálam ver mindent a további sztori miatt.

Isekaiból a Tsukimichi 2. évadát várom, a sok isekai közül azt még valahogy jobban kedveltem mint a többit.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Cautious herot multheten fejeztem be 3.-jara XD
#Fear köszi ranezek.
#emiki :Konosubat hogy lehet unni??? Minden karakter zsenialis lett szerintem.
Egyebkent most ongoing: Frieren Beyond the journey's End, nezem ami megfogott.
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
A cautious hero és az eminence in shadow (szerintem) jobb (ha már isekai karikatúra). A konosuba-t nagyon untam.
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Ha még agymenés akkor én még ezt nagyon birom
: Caotious Hero, ezen tudok még nagyokat szakadni.Igen, nekem is van crunchyroll, egy ideig fizettem még a wakanimot is.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
ha mar agymenes neked ajanlok egyet : Undead Unluck
sztem szeretni fogod
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
En mar csomoszor vegig neztem oket. Chrunchyrollon fent vannak.

Na veluk egy tripla A-s jatekot csapatnek.
Jaja várom enis a masodik évadot ebbol is. Meg a nyaron neztem végig. -
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
🤣 Én is pont most olvastam, ezt az agymenést már nagyon várom én is, lehet újranezem addig az első két évadot, meg a többi hasonló agymenést is

Mondjuk én ennek várom a fojtatasát igazán: [link]
Mondjuk ha úgy adaptálják mint az első évadot, hogy egy könyv 1 évad, akkor az izgalmakra minimum a 3. évadik kell várni, de akkor is.
A leichtnovellel már a 7. kötetnél járok
, évek óta a legjobb sztori nálam.
-
xeon forever
addikt
A legjobb karacsonyi ajandek a Kadokawatol. Gyozzuk kivarni a marciust https://youtu.be/mqFMOYsOUcg?si=Hw1J1NBnMDbcr8fG
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Neked is ! -
vakablak93
őstag
Wishekben gazdag boldog karácsonyt minden kedves topiklakónak!
-
Shiro
senior tag
4pc Nighttime Wishpersrs, az Archaic Petra már megjelenésekor sem volt túl jó.
A Dragon tales helyett meg nálam marad Solar Pearl, majdhogynem felezné Ningguang sebzését, ami több mint amit Navia nyerne a passzívjából, főleg, hogy Benny és a Mega Magic Sword kombóval így is jó sok ATK bónusz jut neki. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
emiki6
üzenetére
F2P-ként pont majdnem tökéletes egyensúlyban van a kapott fragile-ok és kihúzható karakterek száma szerintem amennyiben talentekre és boss materialokra használja az ember, úgyhogy én exluzívan csak kaakterekre szoktam elhasználni őket, nem halmozom fel arti farmoláshoz. Amikor volt még welkinem akkor már gyorsabban fogyott mint ahogy jöttek a karakterek.
Egyébként nagyon gondolkozok Navián, de cloud retainer úgy tűnik teljesen új csapatok összedobására jó lesz, aztán lassan jön Articsóka és Klór is, úgyhogy skippelek most szerintem. 140 wishem van jelenleg, Furinát húztam utoljára úgyhogy 50/50 van most.
-
emiki6
veterán
Nem ajánlott. Albedo, ning, zhong és gmc aki működhet.
Gorou is anti-synergistic with Navia since he incentivizes having three Geo teammates, contrary to Navia’s A4 Passive. Additionally, Navia’s ATK scalings do not benefit from Gorou’s DEF buffs.
-
F34R
nagyúr
Gorou C6 ? masodik Geo-nak?
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Esetleg Geo traveller?
A burstje ad interupt resistet (Benny miatt nem is kell a teljes pajzs) és 10% crit bónuszt.
Nagyjából akkora buffot ad, mint Zhongli a Tenacity nélkül.
Emellett van egy nagyjából 150K saját sebzése, ami bár nem tűnik soknak más karakterekhez viszonyítva, viszont jobb mint a Tenacityből nyerhető bónusz.
ui. Travellernek is az új szett kéne.
ui2 Travellernél érződik igazán, hogy jó lenne már az az artifact loadout.
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Noelle egy onfielder, de navia is onfielder, nehéz őket összeegyeztetni. Noelle-t meg csak a pajzs miatt használni nem biztos, hogy megézi.
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Akkor akár hagyhatom is a fenti kísérleti csapatot ahogy van, nem?
Navia- Noelle/Layla/Xingqiu -Xiangling- Benett.
De azért akkor még kipróbálom, hogy összességében melyikkel lesz gyorsabb a csapat a Noelle/Xingqiu/Layla hármasból.
Sokáig vártam, próbálkoztam a bennereken, hogy Xianglingnek legyenek konstijai, mostmár C4 szóval a burstje is elég sokáig lennt tud maradni.
Noellt pont a kristájpotyogtatás miatt tettem be a csapatba, de ha nem illik igazán bele, akkor még megvárom milyen lesz a fenti 2 alternatívával. -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Ja, ha neked jó ben és xl, az jó, mert jó opciók, csak én nem szeretem őket, azért mentem el más irányokba. Negyediknek meg beteheted akkor akár noelle-t vagy xq-t, laylát.
Noelle kitje nem illik jól oda, de ad geo resonance-et és kristályt. Layla és xq jobban beillenek, de csökkenthetik a kristálygenerálást, miközben a csapatsebzést növelik.
Benny és xl mellé viszont az electro nem illik annyira. -
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Zhongli se?
Zhongli-ra Layla (4p ToM, full HP) lehet talán jó alternatíva, viszont layla mellé cryo-t v pyro-t tennék csak (a freeze és superconduct nem jó crystalize shard generáláshoz). Ben-XL egy opció, Ben-ganyu egy másik. Ha kész lesz a layla-ganyu-shenhe csapatom lehet kipróbálom naviával majd, de tekintve, hogy kell Xianyun, arle, clorinde és navia sem áll még sehol, utána meg jön natlan, nem lesz kész egyhamar a cryo csapat...
Kid van (nem standard) 5*-ok közül?
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Hűha, ez nem semmi.
Elég gyors a csapat.Hát, Yelanom nincsen, de van egy Xinqium gondolom ő alternatívának működhet.
Zhonglim szintén nincsen, de van Noell.
Raiden? Egye fene, akkor lehet mégsem küldöm nyugdíjba, ilyen rövid időre elmegy igen.Lehet akkor teszek egy próbát akkor Shinobuval.
Igazából szép kis karakternek tartottam ,csak már volt jónéhány healerem, és elektro sub dpsem, így mindig felesleges energiabefektetésnek éreztem felhúzni.Yae Mikot, én nagyon sokáig kerültem, aztán kb arra lett jó nálam, hogy legyen egy mindenhol jól működő elektro subdpsem, engem nem zavart a táncikálása sem, de igen időbe telt lepakolni a totemeket.
Mindenesetre azt látom hogy jól működik velük Navia nálad, szinte fojamatosan 6 lövetű módban van.

-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Shinobu nagyon jó, én kifejezetten szeretem (főleg, ha már megvan c2, így a 15 sec skill duration). A dendro csapatok megkedveltették velem, Furina mellé is kifejezetten jó lett, máshol is szívesen használom. Pedig ha nem lett volna dendro, meg hyperbloom, akkor ki nem építem én se, sose. Az, hogy nem circle impact healer nagy dolog és EM-re építve a hyperbloom, overloaded és electrocharged reakciói is egész jól sebeznek.
Yae-nál kicsit zavar, hogy ahhoz képest mennyi idő lerakni a turret-eket, a duration elég rövid.
Raiden-nél csak az E skill-t szoktam benyomni, csak az electro app miatt. Ha csak E skill bot, akkor szerintem nem számít, hogy unja e az ember, a field time-nak csak töredékét teszi ki.
Itt egy zhong yelan navia raiden -es új domain run: [link]
-
vakablak93
őstag
válasz
emiki6
üzenetére
Igen köszi, erre céloztam, mármint hogy a kristájokat veszem fel, de így érthetőbb.
Yae van nekem is, meg Kuki is, de utóbbit nem húztam fel eddig. Mikot viszont sokat használtam sub dpsnek eddig is, róla lehet szó hogy odategyem.
Raident meg nyugdíjjazni akarom, már nagyon unom.Yealnom sajnos nincs, ezidáig nem esett ki.
De a lényeg hogy elég érdekes a játék az új karakterrel, végre, a többi karakteremmel már kezdett unalmassá válni a megszokott játekmenet.
-
emiki6
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Töltényt navia burstje tölt, 2,4 mp-enként találatonként egyet. Valamint minden navia által felszedett vagy beporszívózott crystalize shard ad egyet. Ha hold E-t nyomsz, akkor állítólag egy pillanat alatt beszívja a shardokat, mégha nem is jelzi ki azonnal.
Én raiden-t, kukit, esetleg yae-t szoktam off field automatikus app-ra használni. Navia field timeja (lő, csapkod, lő, csapkod) előtt yelan (v xq) burst is kiváló off field app.
Yelan burstje ad egy nagyon jó feel-t Navia normal atk-jainak. Azáltal, hogy yelan megtöbbszörözi a normal atk-okhoz tartozó hit-ek számát sokkal tempósabbnak pörgősebbnek érződik. Yelan nélkül nagyon lomhának érződik, pedig yelan nem ad atk speed boost-ot. ¯\_(ツ)_/¯
-
vakablak93
őstag
Elkezdtem random próbálgatni Naviát, még nincs felhúzva, csak összeraktam vele egy kezdetleges/kísérleti csapatot.
Ha jól értem, amennyiben ezeket a töltényeket, fojton sikerül feltöltenem akkor elemental skill alapú dps-nek lenne értelme használnom igaz?
Nagyon könnyen összeszedi a 3*2 töltényt már most is, még artik sincseneke rajta semmi.Gyakorlatilag felteszem Noelle palyzsát, meg leteszem a macit Xianglingel, és visszaváltok Naviára, már tölti is fel a töltényeket.

Egyénként a táncoló izé mozgása alap attack alatt nagyon jól néz ki
F34R: nagyon köszi a tippet, már ki is szedtem neki az eventes kardot.

-
emiki6
veterán
Ja
-
Beletoltam 27 fragile resint az új domain-be, hát nem sikerült a 2p2p opcióim felülmúlni azokkal, amik kiestek. 100 fragile alatt azthiszem nincs értelme fragile resint új domainbe beletolni, érdemes inkább talent mat-ra, frissen megjelent karakter asc mat-ra félretenni.
-
slimG
tag
CR-el új Liyue terület is lesz?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Benny-re tökéletes.
Én Aqua Simulacra helyett kaptam Skyward Atlas-t, szerencsére Wandereren nem rossz, most egy Haran vagy SoSS aminek örültem volna, mert a Haran kb. jó statstick bárkire, SoSS meg Xiangling-re, aztán kaptam egy WGS-t.
Nem lenne rossz, csak van egy R1 Serpentem, sebaj, most már lesz Dehyának és Beidounak is fegyvere, csak fel kéne őket húzni![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sordoran
Topikgazda
Mióta bejelentették Navia-t vártam, hogy elkészíthessem ezt a képet.
Amúgy elég szerencsés voltam vele, kb. 100 wishből összejött az 50/50 bukása, majd Navia és utána a Verdict is hazajött. Csak akkor vagyok hajlandó fegyver bannerren pörgetni, ha mindkét fegyver érdekel. Itt vagy Navia, vagy Ayaka járhatott jól, előbbi nyert.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Hagyok neked is ebbol a csodabol.
Fejbe ne lodd magadat
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Én meg nyomom az eventet már, hogy legyen Navianak fegyvere. Kíváncsi vagyok meddig jutok, mielőtt fejbe lövöm magam az npc dumálásától
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Most szabolcsi meggyessel tekertem fel a nehezsegi szintet.

Navia wishing ritual(150EUr)https://youtu.be/9WXsdApQIY4?t=1713 -
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Én már végigmentem rajta, most azzal kínzom magam hogy a nehézséget tekertem fel
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Nekem is végig kéne vinnem 1x

-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
https://genshin-impact.fandom.com/wiki/Plunging_Attack/Scaling/Level_10
Dilucnak a legnagyobb, ha nem számoljuk, hogy Xiao kap rá DMG bónuszt.
Kb erre számíthatsz egy Barbarától
S erre egy Diluctól
(Jean placeholder) -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hu Taonak biztos, bar akkor Furinaval kell hasznalni..... mar csak akkor az a kerdes hogy az eddig kittjet hogy nem szabad Healelni SoH mellett elvesz.
-
Shiro
senior tag
A virág már megvan mindkettőnek.

A Goblet pedig első körben esett. (bár a subjai lehettek volna kicsit jobbak
)
Minimum ilyen statokat akarok
:
Aztán ha az megvan, akkor ez az Echo valószínűleg megy majd Ayatonak
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Köszi

Ayakánál? A 180. wishre se jött volna ki
, ő egy elérhetetlen karakter számomra. Talán 1500 wishből 
Amúgy Navia burstje elég király, nagyon bejön ez a Tűz! aztán jön a tüzérség egy darabig dolog. Azt hiszem remek sub dps lesz belőle.
Szépen felhúzom, végre van okom Ninguanggal is foglalkozni, mert kell mellé még egy Geo.Mivel elfogyott a resim, meg az összes holdacska is, most a doom eternalban kínlódok
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Igen egy gamepartiról lehet szó, még egy darabig itthon vagyok.
-
slimG
tag
Közben Felhő Rögzítő és saját gyorsítója is felkerült a mézvadászvilág megfelelő aloldalára. Elég beteg lett a fegyver. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Meg Jo hogy nem Ayaka bannerre mentel, mert a garantaltat is elbuktad volna
Amugy akkor valamikor nyomhatunk egy LAN partyt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Xbox One S 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- FIFA 16 Playstation 4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

elmennek a fenébe mihoyoék.
, azt hiszem ez majd megoldja a crit rate problémát amit írtatok, ugye?

neki is állok...
igy eleg nehezen critelsz nagy elemental dmg-et. Nincs Serpent Spined veletlenul?

A releváns karakterek / fegyverek neked is megvannak hasonló "minőségben"
Szerintem simán meglenne neked is ezzel a csapattal, talán Tighnarid nincs felhúzva hozzá, egyébként csak át kell cuccolni Ganyuról mindent
...

Mióta bejelentették Navia-t vártam, hogy elkészíthessem ezt a képet.