Hirdetés
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 4G
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
Azé yunjin annyira nem jó, hogy érdemes legyen rollolni rá. Szvsz az egyetlen 4*, aki ér annyit, hogy miatta húzzon az ember egy banneren az shinobu.
nonsen5e: 3 hét alatt 20 primo kb jön eventekből, lesz 5 a stardust shopban, tudsz venni welkint és 90%-ra átfésülni a területeket nem olyan nehéz. Ha meg nem jön össze, akkor a kövi kari legalább könnyen meglesz, chiori rerunra meg lesz idő összespórolni egy garantáltat.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Sordoran
üzenetére
Mert cute waifu, és imádom a két kardos animációit, meg még a filmkészítős questben is tetszett maga a személyisége! Az, hogy mennyire erős egy karakter eléggé másodlagos nekem. Abyss 30-33 összejön csukott szemmel is, a 36 akkor sem ha belegebedek, szóval annyira nem erőltetem - minden másra meg bőven jó minden

Szerintem Zhongli volt még annó az egyetlen karakter akire elsődlegesen azért rolloltam mert szükségem volt arra amit tud (dodge skillem negatív).
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
nonsen5e
üzenetére
3 hétig tart a banner.
Amúgy miért kell ennyire Chiori? Közösségi oldalakon úgy látom kis felmérésekben, hogy a játékosoknak csak 15-20%-a akarja megszerezni, nagy többség Itto-val együtt skip-eli. Én magam is rá fogok menni, de nekem van rá elég primom, ha veszélyeztetné Arlecchino megszerzését, inkább skip-elném. -
CJ4567
nagyúr
válasz
nonsen5e
üzenetére
Én most kivételesen örülnék, ha el tudnám direkt veszteni az 50/50-em, mert akkor garantált lenne Arle, csak ahogy magam ismerem, hirtelen megint nyernék egy 50/50-et, pedig nem szoktam
Se Chiori, se Itto nem kéne, Kazuha is megvan, Neuvi is, bár neki a C1-e nem lenne rossz. -
nonsen5e
veterán
50:50-et elvesztettem, van még 20 rollom, talán össze tudok még szedni egy másik 50-et, hogy meglegyen Chiori, de eh..
Matematikailag simán meglehetne, de ott vagyok, hogy az idő a limitáló tényező. Mind Sumeru sivatag, mind Fontaine nagyrészt 0%-on áll, de végtelennél is több idő mindet átfésülni, főleg két hét alatt.
-
Mike
veterán
Miért írja a konstellációnál hogy talent max 15, ha 13-ra azt írja, ez a max. Kazuhánál szerintetek érdemes hajtani c3, c4-re?
-
Urzu_7
aktív tag
Chiori
https://www.youtube.com/watch?v=2YPhP_hHNiE
Olyan jó Akit és Ayanát együtt hallani remélem 170 wish elég lesz és egy darabig nem fognak ilyen seiyuukat bedobni
-
Shiro
senior tag
Lejárt a BP én meg nem vettem ki a lootot.
Ráadásul a Gnosticot is megvettem.
-
xeon forever
addikt
https://youtube.com/shorts/uaDpfVs2FD4?si=S2VAvhYKJhZVElMh
V4.4 eventekbol egyik kedvenc meme.
-
emiki6
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Na abban én pont nem látok semmilyen logikát, nem kikövetkeztethető. Én speciel Yoimiya-ra asszociáltam, mert ő az akinek karakter trait-je, hogy sokat beszél. Máig nem értem honnan jött ez nektek. ¯\_(ツ)_/¯
-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
Ja, hát zajef csapat elnevezései túlságosan földtől elrugaszkodottak. A fridge, oven, air fryer és hasonlóak szerintem egyáltalán nem logikusak és magától értetődőek. Mondjuk a csapat archetípusokról amúgy sincs sok értelme beszélni, mindig érdemes kiírni kik vannak benne.
4.4-gyel jól megtrollkodták a communityt hoyoék, kihoztak egy gaming-et és egy xy-t...
Mindenesetre előbbutóbb minden karakter kap egy 2 szótagos vagy 2 betűs rövidítést, hogy könnyű legyen rá hivatkozni, ami furinánál pl a furi szokott lenni nálam, de ebben a topikban szoktuk szójátékozni szórakozásból és szórakoztatásból.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Nekem a brióstészta volt a kedvencem
Tudom, hogy nem egy KQM ez a topik, de ott pl. csapatnevet se mondhatsz, mert nem mindenki tudja, hogy mi az az air fryer pl
(es most én se tudnám megmondani, Zajeftől rémlik
)Egyetlen egy van, amit támogatok, valahol láttam hogy Furinát Fufu-nak hívták

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
CJ4567
üzenetére
Most ezt pont tudtam, de amúgy én is néha pislogok milyen "kreatív" nevekkel illetik a karaktereket a fórum társak.
Magam részéről nem is támogatom, mert ha valaki csak alkalomadtán betéved ide, pl. egy csapatösszeállítást kérni, olyan listát kap ami inkább tűnik a billentyűzet lefejelésének, mint valós neveknek.
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6
üzenetére
Jah, hogy a két fegyver miatt érdekel. Azt nem tudom, ez izgalmi faktor marad még 4,5 hétig.
Amúgy igazán ketté szedhetnék a fegyvereket is, hogy ne rontsák egymás esélyét. HSR-ben is már párhuzamosan két karakter bannerja megy, de a fegyverek is külön banneren vannak, tehát mindkettő külön elérhető 75% eséllyel. Itt genshinben pedig marad a 37,5%... (a path funkció pedig egy vicc) -
emiki6
veterán
Úgy úgy.

Az biztos, hogy meglesz a karakter, a kérdés csak az, hogy mennyi primo marad és az fegyóra menjen e vagy klorindra. 🤔Na meg kérdés, hogy fóka arléval rerunol e v sem.
Sajnos xy elég sok primót elvitt, nem fog annyi fegyverekre jutni.

Lehet arle kap majd valami baszó fegyó designt, sokan szerettek volna pl kaszát, na az nem lenne semmi.
-
Sordoran
Topikgazda
Father is coming...
Egész alakos kép. -
xeon forever
addikt
Kösz sracok. Ezzel 3 dolgra szukitettem.
Jatekot ujratelepitem.
Global Illuminatit kikapcsolom.
Vonalsimitast kikapcsolom.
-
Fernet
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem az utolsó peccs óta, hanem mióta bejött a Global Illumination. Előtte minden maxon volt 1440p-ben 60fps-el, pedig nem egy mai gépem van (i5-4690K, GTX970, 16Gb).
Az utóbbi időben többször akadozott, Anisotropic Filtering-et visszavettem 8-ra, azóta egész normális, bár nem olyan fluid mint előtte. Annyira viszont nem zavaró, hogy elkezdjem a többi beállítást is csökkenteni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Ugyan úgy fut, mint előtte. AMD + NV
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Én nem vettem észre külömbséget, esetleg ha bekapcsolsz egy skálázást az nem segít?
Illetve, tudom hogy bosszantó de ha egy-két dolgot picit visszaveszel, nem segít?
-
Urzu_7
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Én csak annyit vettem észre, hogy egy magot folyamatosan pörget a prociból. Nálam az Environment Detail le van véve közepesre mert magasabban elég érdekes akadások vannak, meg van ez az új Dynamic Character Resolution is, ami még több poligont nyom a karakterekre, lehet az a baja nálad vagy a Global Illumination. Bár nem tudom, én modolom meg genshin utility-t használok a fov meg fps cap miatt. Esetleg driver frissítés volt? Mert akkor meg a shadereket kell újratöltenie.
-
xeon forever
addikt
Sracok, aki pcn jaccik az nem vette eszre lassulast az uccso patch ota?
Intel+Nv platform van es elmult a 60fps...
Mit allitottak ezek az elmehaborodottak?
-
Shiro
senior tag
Chiori számok
(*a vascsőnél manuálisan kellett hozzáírni a passzív 16%-os crit bónuszát)A karakterlap alapján, ha kivan használva a passzívja, akkor a skillje elvileg kb 8-10 Sode Slash és 5 Upward Thrust támadást eredményez, amivel egy rotációban legalább kétszer akkora sebzése van, mint Albedónak.
Meglepően erősnek ígérkezik.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Az electro travelert említette meg, gondolom a skillje vagy passzívja adhat plusz ER-t, Engulfing van Raiden-en, meg gondolom ER sands és rengeteg ER substat.
De 400% ER helyett akkor már inkább egy Raiden Cheveruse csapat, vagy a szokásos Raiden hypercarry, ha az ő számait akarod növelni. Ha megnézed, 300% és 400% között alig volt különbség, csak a 300%-os statjai kiegyensúlyozottabbak.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Miért akarsz 400% ER-t?
-
xeon forever
addikt
Megaplungeatk.
https://youtu.be/DtiNzgyrI2c?feature=shared -
xeon forever
addikt
Sracok Raiddennel hogyan lehet elernina 400% ER-t?
Milyen csapat ajanlott hozza? -
Shiro
senior tag
Ez annyira igaz
-
Wayne
aktív tag
Megint nincs mit csinálni játékban
[link]
-
Sordoran
Topikgazda
Lesz is, a streambe látott példán például 3 standard (Mona, Jean, Diluc) és 3 event banneres (Eula, Albedo, Klee) karakter volt látható. A fegyvereknél még nagyobb a választék, és pl. pont benne volt itt Tighnari saját bow-ja is.
Nem láttam, hogy írták volna, de gyanítom ezek lesznek most 4.5-ben majd. -
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Ennek úgy lenne értelme, hogy a standard banneren lévőkre is volna esélyed wishelni. Mert most kb több esélyem van nyerni a lottón mint Tighnari c2-re úgy hogy jelenleg 1 sincs belőle
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez miért jó így?
-
Shiro
senior tag
Chiori Geo Infusionja felesleges, legalábbis C0-án.
Passzív:
Ha skill használata után megnyomod az...
NA-t -> Tailoring: Geo Infusin 5 másodpercre (2 kombó)
Skill-t -> Tapestry: a bábuk 8 másodperc alatt 4 extra támadást csinálnak.
A Tapestrynek kb 2x akkora a sebzése, mint a Tailoringnak
Pedig Benett-Yelan-(Zhongli/Ningguang/Traveller) csapatban akár main dps is lehetett volna, de így, hogy értelmetlen számára a Geo Infusion, már nem annyira.
Vagy adta volna meg a csapattagoknak is és akkor lehetetne Zhongli main dps-t használni.
Bár legalább nem akkorát bakiztak a fejleszők, mint Dehya esetében.
-
xeon forever
addikt
válasz
Sordoran
üzenetére
Official FAQ:
Only event-exclusive 5-star characters that have already appeared in the "Character Event Wish" or "Character Event Wish-2" at least 3 times and have also not appeared in any recent Event Wishes will appear in "Chronicled Wish."
Pontositsunk ez alapjan.
Tehát legalább 3x volt már eventers banneren és az utlsón nem volt elérhető. !!!
"Chronicled Wish" Rules & FAQ Genshin Impact | HoYoLAB -
xeon forever
addikt
Mai napon ovatosan wish-eljetek.

Boldog szülinapot QIQI
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Ami a lényeg, hogy a skill erosodik es novekszik a hatotav, Abyssban a leghasznosabb, illetve Bossok ellen.
Ahogy nezem a constikat, Yae egy sub DPS/support Raiden mellé C6-on a legjobb.
Ugyhogy minden rerun banneren(illetve az uj valasztos remdszerben Remelem/)
kiszedek neki eg konstit. -
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Gratula. Tudom te nagyon szereted azt a karaktert, megérte a konsti? -
xeon forever
addikt
Jo kis Yae C2... 50/50 ismet megnyerve. Early 40-ben volt benne.
Xiao kimarad megint egy körböl.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Ezt hol láttad?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
xeon forever
üzenetére
Ezt nem értem, ez nem csak arra vonatkozik, hogy ők mit tehetnek rá? Arra nincs ráhatásunk, de amit felajánlanak, azok közül szabadon választhatunk nem?
-
Sordoran
Topikgazda
Kis töltelék frissítést kapunk, kisebb eventekkel, egy új karakterrel (Chiori), és a legérdekesebb: végre egy választható karakteres banner. Ezzel kapcsolatban gondolom többségnek vannak kérdései, így csak röviden:
A mostani fegyver bannerhez hasonlóan választhatunk mit szeretnénk megszerezni. Ez lehet 5* karakter vagy 5* fegyver is. Adott a választék, ami patch-enként frissül, standard és event banneres karakterek és fegyverek is lesznek rajta.
Ha karaktert választunk akkor csak karakter eshet, ha fegyvert akkor csak fegyver, vagyis nem 100% az esély, hanem eventeshez hasonlóan 50-50%. Viszont ahhoz hasonlóan itt is a második már garantáltan a választott karakter vagy fegyver lesz (itt a fegyveres bannerhez képest nem 2, csak 1 "buktad token" elég a garanciához). Viszont event banneressel szembe itt az 50-50 nem megy át következő bannerre, ha bukod elsőt, és nem mész tovább, következő frissítésben ismét 50-50 eséllyel kezded. -
duvi
nagyúr
Here's all of the Genshin Impact 4.5 livestream codes:
DAKTDBWTZTYR: x100 Primogems and x10 Mystic Enhancement Ore
AT3BDSWTYBKD: x100 Primogems and x5 Hero's Wit
5TKAUAWAGBJR: x100 Primogems and 50,000 Mora -
F34R
nagyúr
válasz
vakablak93
üzenetére
Eleg boven.
-
vakablak93
őstag
A kukinak elég 900 EM? Vagy még érdemes farmolni hozzá?
-
Mike
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Kicsoda?
-
emiki6
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Tighnari volt a 7 elem utolsó szánt standardja, Dehya csak azért lett az, mert nagyon elbaltázták. Több std 5*-ra ne számíts, nem reális.
Max azt tudom elképzelni, hogyha bejön egy új elem, akkor lesz mégegy annak megfelelő std 5*. -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
A nerf valos, de ugy tudom nem lesz standard Fontainbe mar senki.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
En miert vizionalok Johnt?
amugy sokaig nem pihenhetsz jon Chiori is. -
xeon forever
addikt
Gaming is mindjart kesz. Jon a hajra az uccso par karakternél. Innentol kezdve Jon az artifakt farming is.
Remelem a Resin problemat egyszer orvosoljak.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Mit kell real life csinalni? kecsket egetni a gep mellett?
-
CJ4567
nagyúr
Yae pipa, végre egy 50/50 win
És fegyver banneren 27-esen esett egy PJWS, Xiao híján majd megy valakire ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Full EM Gilded Dreams vagy Instruktor.
A Gilded Dreams valamivel több EM-et ad, így erősebb lesz a Hyperbloom sebzés, de ez alig pár ezer pontnyi különbség. Inkább a gyógyítanál lesz érezhető.
Az Instructor esetében a saját EM-je valamivel kevesebb lesz, de a csapaté nőni fog.
Sebzés szempontjából csapatszinten jobb, viszont a gyógyítás az fél lábbal a sírban kategória. 4 csillagos szett, így jóval könnyebb kifarmolni.
ui: Fegyvernek meg add neki az esernyőt, mert jól néz ki!
-
vakablak93
őstag
Hali sziasztok,
elkezdtem felhúzni Kuki Shinobut, meg tudjátok mondani melyik artiszettt való neki?
-
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever
üzenetére
Törölve
Új hozzászólás Aktív témák
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- ChatGPT Plus, Előfizetések
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gyorsan meglett a C1 Benny szerencsére, szóval utána hagytam. Azért Xingqiu, Xiangling miatt is megérheti húzni.

Akkor már legyen Eimiko, azt hamarabb vágja az ember.