Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
Nálam most így néz ki, messze a legerősebb karakterem, és akkor még messze vagyok egy olyan build-től, mint a tiéd
Attól félek, hogy ezek után Neuvi-n kívül kb. mindenki más gyengének fog érződni, mert a legtöbb limitált 5*-osom C0
Brutális, és akkor mi lesz majd 9/9/9-en, saját arti szettjével...
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
Sordoran
üzenetére
Hát nem kímélt a játék sajnos, buktam 50-50-et karakteren is, és a fegyver is csak másodikra esett. Persze emellett early pity se volt, végigment 70-80+ minden alkalommal (majd ha history frissül megnézem pontosan). Végül meglett a C0R1, de már a tartalékokba kellett nyúlnom.
-
kill_switch
senior tag
Hát, majdnem kicsúszott Arle.
100 pull volt, 80-nál villant a sárga, C3 Tighnari.
Na mondom jól van, ez ennyi. Bedobtam még a 20-at és nagy mák, mert kijött belőle Arle.
És végre... VÉGRE mutatja az a nyamvadt compass a minimap-en a ládákat, nem kell keresgélni!
Leghasznosabb újítás!
-
slimG
tag

Panaszra nincs sok okom, esetleg egy Skyward Atlas. A bow az Ganyu-nak mennyire használható? (Hamayumi R5 és Blizzard van most rajta)Szerk.: a szorgos méhecskék már frissítették is a kaptárt az elkövetkezőkről. -
fpatrik17
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Hm... én még kivárok.
Engem annyira nem kapott el a hype láz.Furnira rerunról van már official?
-
xeon forever
addikt
Egész pontosan elmagyarázta a srác....
https://youtu.be/2L_W0cFhPZM?si=Jz_qJVdBuGuE6O9p
(Angolul)
#Wayne nézd végig....
-
Wayne
aktív tag
Tesztelgettem kicsit [link] .... shielder nélkül katasztrófa abyss első szobájában, mondjuk az más karakterekkel sem könnyű. Néztem XQ-val is, de ő sem ad elég rezisztanciát. Pár próbálkozás/elhalálozás után váltottam Zhonglira, vele ég és föld a különbség!!! De ő persze dmg loss. Úgy látom, hogy vagy rizikózik az ember és megpróbál dodge-olni a nagyobb sebzés miatt, vagy pedig visz egy shieldert és kényelmesen játszik a dmg kárára. A dmg amugy egész jó, az AOE-t keveslem. Ez a ZL-hoz való kötődés elsőre nem tetszik. Emiatt dmg showcase-ek félrevezetők lehetnek, mert nem tudni, hogy hány próbálkozás eredménye...
ps: domainban meghaltam, felélesztettem, ugye ilyenkor 50 HP-val éled, nem volt a Burst visszatöltve, shielder nem volt a csapatban, hílelni nem lehet harc közben, szóval ott álsz, hogy most WTF? ...
szóval szokni kell, talán csak user error, eddig nem volt ilyen karakter, akin nem lehet healelni.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Meló előtt ez erősen feldobta a kedvem
Sokkal rosszabbra számítottam abból kiindulva, hogy átlagosan mennyi 50/50-et vesztek, és utána mikor esnek ki a karakterek. -
Shiro
senior tag
Oké túltoltam és elvesztettem:
Arlechino Wish RitualNémi spoilert tartalmaz, ha még nem vitted végig a történtét. (+ a leírásán Arlechino Character Story 5)
Megj maga wish 37:50-nél kezdődik.

-
Sordoran
Topikgazda
válasz
emiki6
üzenetére
Tényleg, én is elírtam a 90-et. Ennyi előnye van csak a karakter bannerrel szemben.
HSR-ben sokkal jobb a "fegyver" banner húzás. Ott is párhuzamosan két karakter banner fut, de a fegyvereknek is kettő van, nem kell osztozni. Tehát ha elsőre buktad is, utána a második alkalommal már garantált.
Igaz, hogy a Genshin-ben extra szivatós ez a "akár 3x is el kell menned 80-ig a garantáltért", de ne feledjük honnan indult. Korábban semmi garancia nem volt, tehát előfordulhatott, hogy 5x kiesik egy standard fegyver. Bár ha jól emlékszem, már akkor is 75% esély volt rá, és nem osztozott két kiemelt fegyver a banneren. Viszont statisztikailag a 25% akár "mindig" nyerhetett.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
duvi
nagyúr
60 primo: RTJUNRSHTAL9
-
Sordoran
Topikgazda
Lehet rosszul értettem. Ha 89. wish belemegy 5* nélkül előző banneren, akkor új banneren első wish biztos 5*, ez a pity átmegy. Viszont a kiválasztott fegyveres garancia nem megy át, az csak adott banneren működik.
Tehát kiválasztod most kaszát pl. de 2x is a bow esik (vagy standard fegyver). Harmadikra már nem jutott idő, pont 89. wish-ig jutsz nála. Jön új banner, kiválasztod melyik fegyver kell, akkor első wish 5* lesz, de nem garantáltan a kiválasztottat kapod. -
Nekem a szokásos szerencsém volt, 80 wish-be került Arle, de legalább nyertem az 50/50-et.
Viszont semmim sem maradt további wish-ekre, úgyhogy lehet a legvégén próbálom majd be a fegyvert.A fegyver banner pity átmegy a következő fegyver bannerre amúgy?
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
CJ4567
üzenetére
Gratula az eddigi nyerteseknek!
Én majd este teszek szerencsét, meglátjuk most hogy jön ki. Nekem is C0R1 a cél. Legutóbb Chiori-nál a karakter banneren nagy szerencsém volt, early 50-50 win, de emiatt felbátorodtam a fegyverre és ott pedig végig szivatott a játék (3. arany volt csak az övé). Most fordított helyzettel is kiegyeznék, azaz ha buknám karakter banneren az 50-50-et, de fegyveren elsőre kijönne a kaszája.
Clorinde is cél lesz, szóval örülnék ha rá még maradna valamennyim. -
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez most nagyon szerencsés lett
-
emiki6
veterán
Nálam 77 qiqi c0, 70 arle c0, 64 Lyney bow, 63 kasza.
Szóval nem voltam igazán szerencsés, a c0r1 274 wish-be fájt.Utolsó napon még amit tudok beletolok, hátha esik egy C1.
Vicces, hogy Arle felgyújtja maga körül a füvet ahogy kaszabol, majd pár 10mp alatt halálraég.

-
CJ4567
nagyúr
Jól indult a reggel
Kb. 110 ha jól számoltam. Egy 50/50 lose, egy nagyon korai Arle, egy korai 50/50 win Arle, és egy weapon banner win
Délután majd tudok wish history-t mondani 

-
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Sok szerencsét
annyi fate már simán meglesz az új területen. A lányom is húzott, neki így alakult: [link] Nehezen döntött, hogy a fegyver, vagy a karakter banneren húzzon...
Én is ezen a wishing spoton voltam, tudom ajánlani
-
Wayne
aktív tag
Nekem jól indult a reggel
[link] -
duvi
nagyúr
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Városi legenda, de sztem tuti ráeresztettek egy ai-t ami figyelembe veszi a szokásokat. :U
Akkor ezért nyerem meg sorra a rituáléimat!

-
xeon forever
addikt
Én 4 kor kelek. Van 20 wishem egyenlőre, hátha kidobja őrliben.
Viszont látom ez tényleg drága lesz, fegyóját is ki akarom venni, max egy 50 dodossal hozzá járulok a devek munkájához.
Itt megjegyzem, hogy a személyes tapasztalat az, hogy a small spender kategória valamiért a Hoyo kedvence, mintha a whaleket húznák mint a picsa, az f2p még csak akkor szerencsés, ha spenderek el költöttek eleget egy banneres.... Városi legenda, de sztem tuti ráeresztettek egy ai-t ami figyelembe veszi a szokásokat.
-
Mike
veterán
Mikor lesz karbantartás?
-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
Közben kiderült mégegy kis érdekesség. 1% Elemental RES 1% dmg reduction-nek felel meg (75%-ig, utána elenyészik az a több).
Tehát C2 Arle, ha megvan a 3k atk, és 4 féle elem van a csapatban, akkor 20+20+15 = 55% dmg reduction-t tud elérni.Az elemental RES dmg reduction-je és a sima dmg red (amit xq vagy bei ad) multiplikatív, tehát össze kell szorozni a hatásukat.
C2 Arle egy 4 féle elemes csapatban, xq-val 76,3% dmg red-et tud. Beidou-t hozzádobva 90%.
Ezt most nem néztem be, discordon le lett ellenőrizve.
#tanklecchino
-
Sordoran
Topikgazda
A nagy munka közben észre se vettem ezeket:

-
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
"Nem olyan rossz amúgy, ha minden rate up 4* c6 már, mert akkor a pulljaid 10%-át visszakapod starglitterként."
Erre akkor tudnám azt mondani, hogy jó, ha helyette adna egy fix másik 4-es cuccot. Az, hogy visszakapok egy pull-t, amiből valószínűleg egy 3 csillagos fölösleg kerül elő, azzal nem vagyok kisegítve, max eggyel előrébb vagyok az 5 csillagoshoz.
De nem érzem egyenértékűnek. -
emiki6
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
Ez már preload infó, tehát végleges. C1-en jelenleg mozdíthatatlan, ha tolod az NA-t, és a sima (nem repülős) CA-ból se tudnak kiütni. Ami tök jó, legalább legyen mozdíthatatlan, hamár papírból van.
kill_switch: mindig olyan bannereken voltak amik nem érdekeltek és ahogy telik az idő és duzzad a 4* pool, úgy egyre ritkábban kerülnek elő.
Nem olyan rossz amúgy, ha minden rate up 4* c6 már, mert akkor a pulljaid 10%-át visszakapod starglitterként.
-
kill_switch
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Ja, nekem is megvan már kb mindegyiknek a C6. Csak azoknál van hiány, akik Sumeru után kerültek be, meg Sumeru-ból talán még Kaveh akinek még kellhet 1-2, de abban nem vagyok biztos, lehet ő is full már.
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Day 1 óta tolom én is.
Nálam csak nagyon kevés 4* nem C6. -
kill_switch
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Hát az elég fura mák vagy nem tolhattad túl a húzásokat, mert indokolatlanul sokszor voltak banneren mindketten. Plusz standardból is meg fegyver bannerből is esnek.
Nálam Benett simán lehet már vagy C30, bár én megjelenés óta nyomom, szóval lassan érik a 4 év.
Kár, hogy nem mutatja mennyi fölösleg esett már karakterenként, érdekes lenne látni. -
emiki6
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
2 éve játszom, xl is, ben is c1-c2. ¯\_(ツ)_/¯
-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
Közben írják, hogy C1-en amíg van pyro inf, ha folyamatosan kaszabolsz, akkor végig van interrupt res, valszeg egyáltalán nem tudnak fellökni.
Ezek után érdemes lehet megvárni, hogy valóban mi lesz.
Az is kiderült, hogy C2 ad még 20% elemental res-t mindenre.
#19341: OPPA!
Mindenesetre, azért mert tudják, hogy nekem egyik karakter se kéne.
-
CJ4567
nagyúr
Miért Xiangling?

-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
"szükségem" nincs rá, de annyira tetszik a karakter design minden szempontból, hogy kell
Én már egy ideje ez alapján húzok, mármint részben. Teccen a karakter, legyen elég erős és legyen olyan a kitje, amit szeretek. Furina, Navia, Xianyun, Arle mind zöld utat kaptak. Neuv meg pl nem, mert a dizájn full hidegen hagy.
Clorinde kitje is valszeg elég jó lesz, de ő rosszkor lesz rossz helyen, így várat majd magára.
Mondjuk nála a dizájn kicsit meh, de a karakter nagyon szeretem, EN VA-ját is. És ha burstnek megkapná a font trailerben látott célbavételt, az tökéletes lenne.
-
jonnyjoker01
veterán
Jézusom
Az szép
@emiki6: épp ez a gond, "szükségem" nincs rá, de annyira tetszik a karakter design minden szempontból, hogy kell.
Ez ellensúlyozza azt, hogy számomra a gameplay-e nem valami nagy eresztés. Eddig a nyers erő és a QoL volt constellation / fegyver mögé zárva, amikkel együtt tudok élni, de az hogy magát a design egy részét is paywallhoz kötik, kicsit gáznak érzem. Úgy tűnik elő kellett állni valami új FOMO-val, és valószínűleg működni is fog, mert különböző közösségi platformokon mindenhol azt látom miért must pull Arlecchino fegyvere. Csak egy rossz szájízt hagy nekem ez az egész.#19338:
nekem az egyik leak leírásban ahol Sig képességeit részletezik, a Q leírása tetszett a legjobban: "sprays water"
Ennyi, csak vizet sprickál. -
Wayne
aktív tag
válasz
CJ4567
üzenetére
"Neuvi-t 24/7 Zhongli-val játszom kb
" Ez a kötöttség miatt huztam C1-t. Nélküle meg állandóan kiütöttek a CA-bol, elég zavaró
Zhongli, mint csapattárs neki egy dmg loss, ha nem használod rajta az Archaic Petra setet, na itt jön a másik zavaró dolog, hogy ott meg először hydrot kell castolnod valamivel, hogy ZL hydro kristályokat csináljon, amit csak vele szabad felszedned. Egy kaotikus abyssban alig lehet észre venni őket. Most mehet bármilyen csapatba.Én megvárom 4.7 leakeket. Holnaptól, vagy Arle kijövetele után kellene, hogy jöjjenek. Kivárok Arelval, lehet, hogy ők szimpatikusabbak lesznek.
Elvileg két új 5 star jön 4.7ben: Chlorinde és Sigewinne Remélem jól írtam a nevüket
Utobbi hydro bow user, "híler/ main dps, mint kokomi." Jót röhögtem rajta, de így írták.
Mindketten az új Bond of life mechenikára fognak épülni állítólag... -
CJ4567
nagyúr
Neuvi-t 24/7 Zhongli-val játszom kb
Azzal leszek most gondban, hogy Scarának is, Arlénak is (mert most emiki6 megemlítette, hogy csak NA közben jár IR, szóval amúgy is kell shielder, vagy megtanulni játszani), és Neuvi-nek is kéne pajzs. Scarának még megoldható, mert van C6 Thomám (tudtommal néha akár még jobb is lehet, mint Zhongli), Neuvi pedig tud lebegni támadás közben, bár ő se a legjobb shielder nélkül, de játszható. -
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Persze, hogy jó! C1 ad valamennyi +dmg-t, az IR inkább a nagy különbség. Kb, mint Hu Tao vagy Yelan C1-e, nélküle is erős és játszató a karakter, de azoknak, akiknél állandó csapattagok, megéri húzni rá szerintem. Nem hiszem, hogy valaki szívesen visszatérne egy dash cancel Hu Taorol, jump cancel-re
(mondjuk XY most ezen is változtatott)
Sikerült Yelan XQ párossal is mindhárom szint, de azt nem mentettem el
Furinával azért sokkal kényelmesebb, ha gond van CA-val át lehet váltani híler módba egy kis naftáért 

-
emiki6
veterán
válasz
CJ4567
üzenetére
R1 jobb szvsz. Az interrupt res-zel nem mész sokra, ha meghalsz, mert nem vagy healelhető. Az IR meg csak a NA-ok közben jár csak, 2 NA között nem pl.
A C1 és R1 a dmg nyeresége kb egyforma, tehát lehet választani aközött hogy jobban néz ki vagy kapsz IR-t, ami mellett meghalsz, ha nagyot ütnek rád.Kari banneren a hard pity 180, fegyó banneren meg 240. Azért az nem nagyságrendi különbség, csak +33%.
A c2-nek pl a fő előnye, hogy a blood dept cucc egyből második szintű lesz, nem kell 5 mp-et várni. Ez abyssban nem számít, de overworld-ben, ahol nem kell setupolni, a solo-zást nagyban könnyíti.
-
emiki6
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
azért megvárom mi lesz a hivatalos verzió
Ugyanaz lesz, mint beta-ban. Az animációi szerintem r0-on is nagyon jók, de az R1 egy nagyságrenddel látványosabb, ahhoz képest az r0 nagyon tesco-s kópium.Ha úgy érzed nincs rá szükséged, akkor ne húzd ki.
Engem hutao, yoi, gaming, diluc, yanfei, (dehya) teljesen hidegen hagyott és/vagy sosem volt elég jó, így arle lesz az első pyro carry-m, de nem is maineltem még eddig senkit sem igazán, szóval arlemain leszek.
Annyira megtetszett, hogy még a kristályt is fontolgatom, pedig eddig abszurdumnak tartottam. C0R1 a cél aztán rerunig spórolok meg farmolom az artifactjét.
-
Shiro
senior tag
Na milyen menő Traveller buildem van:
-
fpatrik17
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hm, nekem még jobban is tetszik a Homás verzió

-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az első videó alatt Sparkle trailerje szól, azzal még nincs gond
Nem tudom, hogy most C0R1-re próbáljak rá, ha szerencsém lesz, vagy inkább C1, és maradjon a PJWS. Mert most így megint kéne a fegyver, csak a fegyver banner egy scam
-
CJ4567
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az animációi nem változnak, csak annyi a különbség, hogy kasza van a kezében, vagy "kamu" kasza.
Nekem nincs Hu Tao-m, Yoimiyám van, szóval jó lenne Arle, csak az a baj, hogy nem tudom, hogy Zhongli-s csapatai mennyivel rosszabbak, mint a Zhongli nélküliek, mert mindig problémám van a telegrapholt támadások leolvasásával, és csata közben nem is lehet healelni, csak a burstjével
C0 Neuvi-nak nem kell 4. karakter se
-
jonnyjoker01
veterán
Én is nagyon gondolkozok rajta, de azért megvárom mi lesz a hivatalos verzió (ez a screenshot a bétából van, tiktokon találtam valahol egy videót róla). Arlecchino bétája amúgy is egy hullámvasút volt, a charged attack utáni lebegést is ott kapta meg, azt is két részletben először animációk nélkül, lehet tényleg csak nincs kész.
Nekem a problémám az, hogy tetszik a karakter mind megjelenésben, mind a sztoriban betöltött szerepében - maga a playstyle nem annyira, kicsit Itto, Cyno beütésem van tőle, akiket hamar meguntam. Viszont az animációi annyira menők, hogy szerintem ez kárpótolna - ha viszont signature fegyó nélkül gagyik az animációi akkor nem lenne semmi amit élveznék a gameplay-ben. A fegyverére pedig nem akarok költeni egyáltalán, egyrészt mert egy scam a fegyver banner, másrészt pedig valószínűleg ki se tudnám húzni, mert csak 120 wishem van most, <10 pity-n és 50/50-vel. De ha szerencsés lennék és mittudomén a következő single pullra kiesne a karakter, akkor is inkább tartogatnám a maradékot Chlorinde-re.
Szükségem sincs rá igazából, Hu Tao-t még mindig nagyon szeretem, Furina - Xianyun - Yelan csapat most a kedvencem N2CJP kombóval.
-
Wayne
aktív tag
válasz
CJ4567
üzenetére
Én meg pont a speedrunban találtam meg a szórakozásomat
Általában az van, hogy szeretnék játszani, de nincs mit csinálni, mert minden terület ki van maxolva. OW-n bóklászni és random mobokot ölni meg meh... Utóbb sikerült a 36*ra az abyss. Első fele: solo Nevil, második Yelan, XQ. Utolsó chamber a szívás Geo/híler/shilder nélkül. Jó lenne még valami endgame content... 
#19325xeon forever Hu Tao nálam 1.5-2 évvel később kapta meg
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor ki kell szedni a fegyóját is. HuTao is később kapta meg, nem gond ha nem egyből lesz meg.
-
CJ4567
nagyúr
Én nem húztam Neuvi C1-ére, mert szinte mindig Zhongli-val használom (kivéve a mostani abyss-ban, mert az első oldalon nem szabad pajzsot használni), tudom, hogy többet sebeznék, de így is mindent is szétszed, speedrunolni nem akarok, nekem elég az, ha komfortosan 36* az abyss
Úgyhogy gyűjtők Arle-ra. Johnnyjoker01: Én ettől függetlenül valószínűleg C1-re fogok rámenni, de ez attól is függ, hogy a Zhongli-s csapatok mennyivel rosszabbak, és milyen 4*-osok lesznek a banneren.
Fegyverből megvan neki a második legjobb, a PJWS, viszont az elég hülyén nézne ki rajta
Lesz első nap ~105-107 wish-em, ha jól számoltam, ebből egy C0 majdnem garantáltan kiesne (51-es pity-n vagyok, 50/50), de a C1-hez is "csak" kettő 50/50-et kéne megnyerni
Fegyver banner pedig veszélyes dolog. -
Wayne
aktív tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Egy ideje már az a trend, hogy erős early constikat csinálnak, így több pénzt ki tudnak szedni a zsebekből. Régebbi karaktereknél inkább csak a (1-2 kivétellel) C6 hozott jelentős változást. Nem titkoltan Nevilnél engem is becsaliztak... ég és föld a különbség C0 és C1 között. De ez már tényleg next level, hogy a signature fegyverekre is átviszik ezt.

Recept: csináljunk egy félkész karit, aki C0-án bukdácsol, amit majd C1-el fixálhatunk. -
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor nekem ez így felejtős lesz. A fegyver nem fér bele a keretbe.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Most olvastam hogy a hivatalos videókban is látott menő kasza animációk csak a signature fegyójával vannak és bármilyen másik fegyverrel sokkal gagyibban néz ki
Most rá is kerestem specifikusan, nagyon meh.

-
xeon forever
addikt
Végig néztem Zafej pre analízis videót, kb HuTao szint lesz. Van amiben jobb, van amiben rosszabb. Design miatt tuti kell. Azon agyaltam, hogy HuTao val együtt a cooldownjaik jók lehetnek együtt, és az első dps-dps-supporthealer-support csapatot összerakom.
Es lesz egy crimson démon csapat.
-
xeon forever
addikt
Spirál Abissz....
Volt dmg rendesen. -
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Már meg tudom csinálni a Viridescent Domaint úgy hogy már csak egy karakterem hal meg.

Borzasztó egy Story Team, Lenny sebzése alig éri el az 1/4-ét, de talán az 1/5-ét sem, de a többiek sem túl fényesek. -
válasz
xeon forever
üzenetére
Na lehet én is kipróbálom, köszi! -
kill_switch
senior tag
-
Mike
veterán
válasz
vakablak93
üzenetére
Szerintem sem lehet annyi. Életemben nem volt 40 millióm mégis van pár 90-es karakterem.
Közben látom, hogy csak 4, annyi simán lehet
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Én 3 év után egyszer vettem 20k-ért kristályt mert úgy gondoltam, meg vagyok elégedve a készítők munkájával, és egy normál játék is innen indul
-
válasz
xeon forever
üzenetére
Értem.
Akkor már nem gyorsabb Android-on a Genshin Androidos verziója? Próbáltad a kettőt összehasonlítani? -
Shiro
senior tag
Történet hű csapat a frissítéssel érkező történetszálhoz.

Nem igazán foglalkoztam, velük, de, hát nagyon gyenge egy összeállítás, és kb egy hét alatt kéne őket gatyába rázni, lehetőleg minél olcsóbban, különben souls like-ot megszégyenítő kihívásban lesz részem.
Rakom is fel rotyogni az adeptus temtationt. -
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Én is tesztelgetem mostanában, tényleg elképesztő, messze a legerősebb karakterem most.
[Neuvillette Solo 12-1-1 8:40]
[Neuvillette vs Raiden]
-
válasz
xeon forever
üzenetére
És min megy a remote play Nálad?
-
xeon forever
addikt
válasz
kill_switch
üzenetére
Én idáig 1x2 váltottam primót Resinre a Mora miatt... De még is bántam, inkább egy single wish.
#Sirandrish: PS remote play megy meloban is...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Ja azt elírtam 4millio, a tripla koronasak 6,7 millió....

288 millió ment el idáig. -
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
40 milla mora egy karakter átlaga? Mire megy el annyi? Vagy ez az artifaktok felhúzasával együtt jön ki átlagban?
Az tényleg rengeteget elvisz, de nem tudatisult bennem, hogy ez ekkora összeg
-
válasz
kill_switch
üzenetére
Én nem is akartam elhinni, hogy létezik ilyen, amíg nem láttam egy YT videót erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Apple iPhone 16e 128 GB White 100% Akkumulátor 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 269 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5060 (multitouch)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Attól félek, hogy ezek után Neuvi-n kívül kb. mindenki más gyengének fog érződni, mert a legtöbb limitált 5*-osom C0
Brutális, és akkor mi lesz majd 9/9/9-en, saját arti szettjével...

szóval szokni kell, talán csak user error, eddig nem volt ilyen karakter, akin nem lehet healelni.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Délután majd tudok wish history-t mondani

Én is ezen a wishing spoton voltam, tudom ajánlani

Lesz ez még jobb is.