Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiro
senior tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Szemlátomást az egy 40%-os szürke.

Ami 60%-ban fehér, vagyis pozitóv. Ez messze túlmutat az én alig 5%-os ítéletemen.
#16199 Wayne
Youru aatifakto izu perfekto!
-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerencsére a valóság jóbal kedvezőbb, hiszen egy viszonylag széles skálán mozog a jónak mondható artifactek száma

-
Mike
veterán
Mikor lesz karbantartás? 28-án, 23 óra után?
-
emiki6
veterán
Ezt láttátok? Dehya - Collected miscellany (paródia)

A jstern dehya prerelease analysis elején láttam, azt is ajánlom, 10p-ben elmondja, hogy mire lehet Dehya jó, kik mellé illik.
Aki részletesebb elemzést akar, az nézze meg zajef 43 perces videóját.
És még a pár perc stream Dehya showcase elemzést.Aki a legutolsót látta, az érteni fogja ezt.

-
Shiro
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ennek tudatában azért elég flex hogy talán alig 50 runból sikerült azt a szettet összehozni.

Plusz ehhez jön, hogy Ningguangon van egy hadonló a másik szettből, és persze talán mindkettőből össze tudnék még hozni egy-egy. használhatót.
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Ez dejo táblázat. Szerintem mehet a téma összefoglalóba! 
-
-
Shiro
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Azt mondtam, hogy 70-80%-nál nem igen kell tovább menni.
Egyetértek, hogy matematikailag az 1:2 arány a legjobb, de nem hiszem, hogy csak emiatt érdemes lenne hetekre vagy hónapokra leragadni egy domainnél.Példaként Xiaot beraktam enkába.
72:232 az aránya, ami rendesen eltér az 1:2 arànytól (kb 1:3).
Egy Circlet cserével elméletben tudnám javírani, de egyrészt van a tarsolyomban kér lvl4-es CritDMG Circlet.
Szóval nekem farmolnom kéne, hogy szerezzek CritRate main statost, csak hogy ennek úgy kb 1% az esélye.
S ez csak a main stat. Én a meglévő alapján elvárnám, hogy a substatok között legyen ott legalább 19% CritDMG és azt a 10% ATK-t sem lenne rossz megtartani.
Szóval hány szóval hány száz run kéne, hogy javítsam az arányom?
Egyszerűen tól sok erőforrást igényelne.
72%-al meg úgy is critel a támadásainak a többsége.Persze ott a fegyver csere lehetősége is, de a Deathmatchcsel 100% fölé menne a CritRate.
-
jonnyjoker01
veterán
Mostani témára, crit ratio táblázat:

Szóval a 60%/300% = 100%/180%. Ha lecseréli a circletet crit rate-re, akkor az egy minimum ~12%-os sebzés növekedés lenne (90/240). Több, ha substatként van rajta crit damage is. -
xeon forever
addikt
Ez is egy megoldás ...
https://youtu.be/SVykbe5Zy4U -
emiki6
veterán
Tévhit. Számold ki. Mindig az 1:2 arányra érdemes törekedni, hacsak nem lepné át a 100-at a CR.
Minél jobban eltér a crit arány az 1:2-től, annál jobban elértéktelenedik az egyik a kettőből.Hiába sebzel 400%-ot, ha a sebzések negyede csak 100%. Nem lenne jobb, ha minden sebzésed 350% lenne inkább?
Al-on nekem 75:115 van, azt circlet cserével nyilván nem lehet orvosolni, mert 44:176 se jobb, sőt, rosszabb.
Wayne: fegyvereket ne nézd, azokból korlátozott a mennyiség, többen osztoznak egyen. Melt ganyunál amúgy kazura kell a fav, csak oda több CR substatos szet kell.
-
Wayne
aktív tag
válasz
emiki6
üzenetére
Circlet: ez az egyetlen akármilyen crites WT sapkám.
Sands: a legnagyobb bajom vele, az hogy ATK% mainstatos
Egyébként nincs elég valamirevaló órám, így Tighnari és Keqing osztoznak rajta, jó lenne egy másik.
Kazudhadat jól felturbóztad
De ennyi ER-vel, simán elbírna egy EM mainstatos kardot. -
emiki6
veterán
Mert a 61:313 jobb?
nem jobb. 
Passzívokkal legyen 100 körüli a CR , az sokat fog dobni a sebzésen ekkora CV-vel.
CD circlettel mondjuk 92:250 lenne, ami sokkal barátibb arány. A 100:235 is még annál is jobb lenne.renok: in game a profilodban lehet karaktereker megmutatni és engedélyezni kell, hogy látszódjanak a statjai, onnan beolvassa az enka.network, amitől átveszi az akasha.
Az akashába be tudsz lépni discord acc-cal és a kulcs ikonnal hitelesíteni tudod, hogy tiéd az adott uid, ha beírod ingame aláírásnak a kódot, amit ad az akasha.
Ez lehetővé teszi, hogy karakter buildeket elments, átnevezz, egy karakterhez több buildet feltölts. -
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
-
xeon forever
addikt
#Fear&Wayne
Hutao one rotációs charged only. (Atk goblet)
https://youtu.be/h8CfjdssKLY -
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
-
Wayne
aktív tag
Nem értem ezt a nagy különbséget, elvileg egész jól van buildelve Hu Tao-m. 56k vs 83k fire dmg. Homa sem ad ekkora boostot.

#16164 F34R
Ez barom jó! Ne viccelj! Kicsi CR és hp% persze jól jönne még, de akkor már top 1%-ról beszélnénk. Látszik sands-en, hogy tudod mit csinálsz
200-300 EM kell vape a teamhez. -
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem kell shielder, kazuhával vagy sucrosezal szerintem sokkal könnyebben menne. Ez a Hu Tao "dreamteam" abyssban, ezért így próbáltam
-
Wayne
aktív tag
[link] OBS
-
fpatrik17
senior tag
Lehet rosszul fogalmaztam. Az oké, hogy resin hatékonyságra milyen jó ez a domain, hiszen a 2+2-es szettekhez szinte minden alapot innen szivattyúztam ki, de konkrétan az EoSF-ből jó darabok nagyon ritkán esnek nálam. Legalábbis levelezésnél mind el szalad sz*r irányba.

Viriből pedig még mindig nincs két teljes EM settem goldból. Sucrose a mai napig lila 16-os goblettel vicceskedik. Na annál a domainnél minden jobb, ebben igazat adok!

-
fpatrik17
senior tag
válasz
emiki6
üzenetére
Most miért bántod a kis Yolánom?

Na, muti a te builded!
Amúgy farmolom nyugi, csak már annyira tele van a tököm vele... Amióta létezik az a domain, a resinem 70%-át oda pumpálom, ráadásul a HP% substatosokat kinyírtam mindet, nem pakoltam félre őket.
A vadászlány már a 6. karakter (XL, XQ, Beidou, Raiden, Sara, Yelan) akire ezt farmolom és messze ez a legszutykabb domain szerintem drop szempontból... Legalábbis én már gyűlölöm. Külön imádom, hogy amióta a HP statokat várom, azóta azokat is elfelejtette dobálni ez a domain!

-
emiki6
veterán
válasz
fpatrik17
üzenetére
Ideje beköltózni az emblem domainbe, több darabod is fokozottan gyász.

Az meg nem igaz, hogy elég íjat swap-olni. Simulacrával a crit arányod nagyon eltolódik, érdemes CR gobletet feltenni mellé.
Az igaz, hogy Aqua-val C0-on kell a double hydro, talán még egy ER sand is.

Amúgy +1, Yelan nagyon adja (C1-en meg pláne). Valszeg állandó tagja lesz az OW csapatomnak. Előny, hogy olyan OW on-fielder, akit jó nézni.

Kicsit még tápolnom kell rajta, mert csak akkor nyiffantja ki a hilichurl-öket az E-je, ha crit-el. Lvl90 már megvan, még dupla korona kell (most 2-7-8), meg egy jobb set. Úgy talán a nem crit is elég lesz a hilikre.
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem is jol jart. Dehyara nem eri meg C6-t elloni, meg akkor sem ha whale vagy.
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az egy nagyon jó deal volt neki akkor.
Én is gondolkoztam, hogy arra a bannerre locsoljam e, de mivel nem volt olyan egetrengető mennyiségem és még HuTao nem volt meg, így győzött a pokémon effektus megint és inkább a hiány pótlásra mentem. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Benne vagyok egy kis discord csoportban ahol az egyik csávó Dehyára gyűjtött hónapokon keresztül, konstellációkat és a fegyverét is ki akarta húzni így nagyon sok primót összegyűjtött. Már a béta alatt megrendült a bizonyossága arról, hogy tényleg húzni fog-e, mivel nem tetszett neki a kit-je. Ahogy kijött a hír hogy standard karakter lett írt hogy teljesen el van keseredve úgyhogy Yelan konstellációkra fogja ellőni a sok megtakarított primót, mert őt is szereti (C0 volt meg neki és az Aqua simulacra). Indított egy dc livestreamet, élőben néztük ahogy kihúzza a C6-ot kb 50 ezer primóval.
Nagyon mákos volt, egyszer veszített csak 50/50-t és többször esett neki off pity 5*. Csak viszonyításképp hogyha elmész soft pity-ig C0-ról indulva akkor ~80-160k között lenne a C6, attól függően mennyi 50/50 jön be.Aztán nekiment az Abyss floor 12-nek demonstrációként, Yelan a saját oldalát simán leszólózta.
Brutális nagyon. -
fpatrik17
senior tag
válasz
fpatrik17
üzenetére
Update:
Nagy kínok árán, de 8 nappal a lejárat előtt 2/2 Fate ponton végre kiesett 69 pity-re a Yelan bow, így a gazdájának immárom két fegyója van.
Ahogy nézegetem ez nálam egy esetben lesz működőképes, ha XQ és Yelan duóval megyek, viszont akkor nagyon ász! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Még elég kezdetleges a Yelan buildem, így néz ki Fav bow-val ->
Annak viszont örülök, hogy csak swappelem az íjat, ha bejön mellé még 1 Hydro. Kikészülök, ha artikat is cserélgetni kell a karaktereken...
Nagyon bejön ez a leány, be is került a kedvencek közé.
Kövi Yelan rerunon fixen rámegyek a C1-re, de akár C2-re is. Imádom, hogy most már nem kell agyalni XQ melyik csapatba kerüljön. Jelenlegi Abyss simán meglett elsőre 12 csillagra a Raiden National + Nahida Yelan hyperbloommal. -
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Egy jó allrounder 5 Star bow hiányzik a gyűjteményedből. Aqua simulacra, polar star vagy thundering pulse. Egyébként tök jó a felhozatal. Jól választottál a weapon banneren, sok fegyver univerzálisan felhasználható. Homára nekem is fáj a fogam, de most örülök, hogy Aqua kiesett. Végre nem kell a prototype-val weak pointokat lövöldöznöm.
Talán a következő bannerén próbálkozom. Meg persze farmold ki Xianglingnek azt a rohadt Catch-t, megéri
Nekem Dehya fegyvere is nagyon univerzálisnak tűnik, ami sok karakterre jó lehet. Persze, ha a leak igaz....
-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Ha mostani árfolyamon nézed..
Volt amikor 295 volt a $.
Én inkább olyan 360k nal többre nem saccoolnam./24
-
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever
üzenetére
Akkor az 500al nem nagyon lőttem mellé

-
xeon forever
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Nem nem.
1200 dodo a teljes acc 2,5 év alatt. Karakterek+Fegyok+1skin. A többi ingame income. (Bp+welkin[24*15$]+eventek+freemogem+OW ládák+questek minden hónapban+a kristály boost, mivel 24 hónapja támogatom a fejlesztőket XD) -
Sirandrish
legenda
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Egy 5-800K-nál nem több
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Ez mennyi pénz eredménye?

-
Wayne
aktív tag
válasz
xeon forever
üzenetére
Szép kollekció, grat hozzá! De hol vannak a játék legjobb 4 star fegyverei? The Catch, fav. sword?
-
Mike
veterán
válasz
Sirandrish
üzenetére
az szép hogy már expired

-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Hát nem egy óra volt.
Csak abból indulunk ki, hogy az uccso ascend után kb 200+ kristály kell, már csak az 8000+kristály volt. A materiálok meg hagyjuk is mennyi resin.
2,5 év kellett hozzá amúgy mindennapi játékkal, legalább 1 óra átlaggal számolva.A karakterek fejlesztése meg a másik.
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Pffff...... micsoda gyűjtmény, áhh mik ezek? Egy darab tisztességes egycsillagos nincsen felhúzva R5/lvl 90-re
Amúgy nem semmi gyűjtemény
, nekem töredéke nincs: [kép]
Eszméletlen meló lehetett mindet idáig tápolni
-
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az igéretes és érdekes karakterek mindig valahogy elbaszódnak, Benny meg Xingcsó meták, pedig alapból nem is gondolná az ember.
-
jonnyjoker01
veterán
Kicsit lekéstem a partiról, hát lol. Még egy patch húzás nélkül akkor. Így már tökéletesen értem miért olyan gyenge Dehya.
3.5-ből az egyedüli dolog ami érdekel az a Dain quest, de nem baj legalább lesz időm mással is játszani.

-
Wayne
aktív tag
Nektek megy Primo Geovishap kill 1 rotationben Hu Tao teammel? Nekem sehogy sem jön össze

-
kill_switch
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Én is nagyon határozott voltam, úgy voltam vele, hogy bármi van jöhet, mert tetszik. Erre bedobják a váratlant.
Standardra nem költök... alapszabály. És mivel rajta kívül mindenki megvan 3.6-ig, idegből lenulláztam magam. Húztam egy C6 Keqinget meg egy HuTao-t, maradt 50 wish, úgy voltam vele, hogy a lejtőn már elindultam, nincs megállás, jöjjön akkor a Homa is neki. Hát, 50-ből ugyan kétszer sárgállott, de persze egyik sem Homa volt, Jade Spear jött és Jolán íj. Ami persze pont nem kell Jolánnak, mert az ER miatt a Favonius marad nála.
A Jade viszont mehet HuTao-nak. -
Sordoran
Topikgazda
Meglátjuk, továbbiakban is lesz-e új standard karakter (fél éven belül). Tudni biztosra úgy se fogjuk, hogy ez most szándékos volt-e, én e mellett teszem le a voksom.
Az mondjuk igaz, hogy a pyro-n kívül a fegyver is egyezik, azért ez fura.
Ezek után nem tudom mi legyen, már elkezdtem előkészülni rá, szóval csak pörgetek majd banneren, de mivel későbbiekben is bármikor kieshet, ha az bejön az kellemetlen ízt fog hagyni bennem.
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Talán a presztízs miatt? Persze nem lehet tudni, hogy egy kevésbé hozzáértő kollégához került e a karakter, vagy hogy szándékos volt e a karakter kitjének kidolgozása, de a bétából származó infók alapján nem voltak róla túl jó véleménnyel a játékosok.
A Mihoyo részéről ott volt a lehetőség, hogy buffolja, vagy reworkolja a karaktert, de ez egyrészt azt is jelentené, hogy túlzottan engedékenynek tűnne a kommunity felé.
Másrészt nem biztos, hogy lett volna rá kellő idejük. Lehet egy laza óra alatt ki lehet elemezni egy karaktert és megmondani, hogy mi rá a legjobb build, és mellé a legjobb csapat, de a megalkotás valamivel hosszadalmasabb és összetettebb.
Harmadrészt közel egy hónappal a 3.0 előtt jöttek a lékek, hogy Tighnari bekerül majd a standard bannerbe. Dehya esetében ezt csak most a hivatalos bejelentés által tudhattuk meg.
Illetve ahogy te is utaltál rá, logikétlan még egy pyro (clymore) karakter a standard bannerbe -
xeon forever
addikt
Lassan ott tartok, hogy inkább kimegyek a nürnbergi aszfaltra... Az is $ égetős.
-
válasz
vakablak93
üzenetére
"Egyszerűen bosszantó hogy hetekbe telik egyetlen karaktert felhúzni, csak mert nem engedik hogy játszak..."
Ez engem is nagyon zavar.

-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
Engem ez a része nem zavar, én szeretek farmolgatni.
Az esetek 99%-ban engem a singleplayer játékok nem érdekelnek mert dögunalmasnak tartom őket, főleg a sztorinak mondott gagyizás erőltetése okán.
A genshin az egyik ritka kivétel, bár a sztori egy ideje lassan itt is hidegen hagy.De mindig is szerettem a fejleszdgesd az akármidet tipusú gameket, itt tényleg csak az bosszant hogy korlátozzák a játékidőt.
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Most néztem steam+epic+egyéb 3900 óra játékidő kéne, hogy 1x végig vigyem a libraryt(0-perces). Ehelyett farmolok. (Most jó hülyének érzem magam)
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
36*? Nekem az esélytelen, 500 primo ami nekem max egy abyssból hazajön.
Ami a napiküldiket illeti, nos annyira uncsik hogy a fenének kéne 8 ezekből, amiket több százszor megcsináltam már, nyilván a primo jól jönne szóval mégis megcsinálnám őket.
Engem igazán csak a kotlátozott játékidő azaz a 160 resin zavar.
Egyszerűen bosszantó hogy hetekbe telik egyetlen karaktert felhúzni, csak mert nem engedik hogy játtszak...Máskülömben nem lenne zavaró, nem hiszem hogy túl sok karaktert ki fogok még húzni.
-
xeon forever
addikt
https://youtube.com/shorts/-3d0Cp7oMAY
És tényleg. -
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
36* csillag 600 Primo XD
Lassan ott is nyithatnának pár új szintet.
Kb úgy érzem, hogy a meglévő erőforrások már tényleg kevés ennyi karakterhez. Azt a rohadt 160 resint duplázzák meg. Napi küldetések száma is kevés. Legalább 8 kellene ezekből, reggelente kb 10 perc így.
Ja meg a lvl60 után tényleg csomó mindent kellene magasabb szinten játszani. Pl domainek lvl100. -
vakablak93
őstag
Nyugi nem te vagy az egyetlen, mindkettő kéne nekem is, és egyre sincs mit pörgetni
Azt a kb 10 wisht amit addig összekínlódok, majd Shenhe banneren fogom asszem elpörgetni.
Kéne a nagyibugyis hume-sama is
, ezzel a mostani eventsztoribeli skinel valami állati jól néz ki, de Shenhenek több hasznát veszem szerintem. -
Sordoran
Topikgazda
Miért ne erősíthették volna akkor meg? Számomra legalábbis nem logikus, hogy az erősítés helyett egyszerűbb lenne standardra berakni. Szerintem ez eredetileg is így tervezték, ezért lett ilyen erősségűnek belőve. Bár hogy mi szükség van még egy pyro-ra, az jó kérdés, lehet elkezdik leváltani standard karaktereket? Szép sorban minden elemből bekerül 1-1 új?
Vannak elképzeléseim hogyan lehetne humánosan kivezetni őket (pl. ha minden elemből már kettő lesz, már csak az lesz random melyik elem esik, de az elemen belül te döntheted el, hogy Diluc vagy Dehya legyen, mint a fegyver választásnál, csak tokenek nélkül, így nem lesz C6+ egy standard karaktered) -
Sirandrish
legenda
Kódok:
KARU3RG6NY65
5SRC28YNNYP9
SB8UJ9H7NH8V -
emiki6
veterán
Szép lett volna, ha Eula kap egy dedikált szupportot, amivel rosszabbul teljesít, mint néhány más opcióval.
Egy rendes dedikáltat, azért megérdemelne, aki felhozza a jobbak közé.Hogy Dehya a közösség reakciója miatt lett e standard, az jó kérdés! Talán sosem tudjuk meg.
slimG: Várd ki Baizhu official kitjét. Egyelőre vannak pletykák shield-re.
Nahida is olyan, hogy a C2 igazán jó, csak minek? -
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Akkor ezek szerint Mika nem dedikált support lesz. Jessz!

Bár csak óvatosan húzhatok...
Legalább jó sok tartalék Fate-et tudok összeszedni az eddig sem kevés mellé.
Remélem azért a következő standardos karakterem ő lesz.
Egyébként gyanítom hogy a Mihoyo csak utólag döntött így látva a közösség reakcióit.
-
Sordoran
Topikgazda
Azt hiszem meg is van a válasz Dehya gyengeségére, special program alapján:
3.5-ben lesz bannerje, de utána bekerül standardra 3.6-tól. Már pedig a standrard karakterek nem szoktak kiemelkedőek lenni.
Egyéb rerun-ok: Cyno Dehya-val, majd Ayaka és Shenhe. -
xeon forever
addikt
Raiden Nahida Yelan Jean És még nincs teljesen kész a csapat.
https://youtu.be/NcRKDUacIKE -
Mike
veterán
Pénteken jött a Hogwarts, majd márciusban benézek. Jó Genshinést addig is!
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Amúgy az uccso terület amilyen unalmas, ahhoz képest egyik legjobb story itt volt idáig...
-
vakablak93
őstag
válasz
xeon forever
üzenetére
😅 ezt vegyem parancsnak?
De oké, megpróbálom rávenni magam, de mostanában a meló miatt kb agyhalott vagyok, így már nemigen van kedvem bajlódni vele.
Eggyenlőre Szájas fegyverét meg Monat húzom fel, ahogy csak tudom.

De jó lenne megcsinálni ezt is amit mutatsz
-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Secret achi... Kellunk hozzá 3-an.
https://youtube.com/shorts/P0UDsgcLgG8
Jó lenne ha végig vinned a storyt lassan addig ahol tart a játék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- NiMH akkumulátor
- Apple asztali gépek
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! X870 /R7 7800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Most annyi jó karakterem van, hogy pár hónap és mindenki lvl 90 lesz@csak leveling materiálokat kell farmolni, majd nyáron megint artifactokat gyűjtök.
Ez dejo táblázat. Szerintem mehet a téma összefoglalóba! 

200-300 EM kell vape a teamhez.

Kövi Yelan rerunon fixen rámegyek a C1-re, de akár C2-re is. Imádom, hogy most már nem kell agyalni XQ melyik csapatba kerüljön. Jelenlegi Abyss simán meglett elsőre 12 csillagra a Raiden National + Nahida Yelan hyperbloommal.