Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
xeon forever
üzenetére
Nekem nem volt garantált de rámentem. Azt se tudom milyen fegyvert használ, de mondom csak legyen már meg

Bár valszeg sose lesz felhúzva, de legalább megvan
-
-
duvi
nagyúr
Ajándék kód a 4.0-hoz, ha valaki még nem látta volna: 2S84JS839T8R
-
kicsako
őstag
Discord nitro mellé kaptam valami Gift Pack bundle:
8A9L3HRHZHERAki elvitte az írjon egy köszönömöt hogy lássák a többiek hogy már nem él a kód
-
Sordoran
Topikgazda
Vicces volt reggel, ahogy tableten és két telefonon is pörgött a frissítés telepítése, majd még ezután jön a PS5, ahol viszont előtöltés hiányában az egész mindenséget is letölti...
Nem tudom most várok-e 4.2-ig a wisheléssel, vagy rámegyek a tesókra. Vagyis a kiscsaj ugye ingyen jár C0, de ha használható ő és a tesója is, akkor miért ne. Nagyon messze még a 4.2, addig minek üljek a primogemen.
-
nonsen5e
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
180 wish + garantált Focalorsra. És ha jól rémlik úgy volt, hogy 4.2-igy nem érkezik új 5* lány, szóval ennél csak jóval több lesz.

-
xeon forever
addikt
Welcome 4.0
Nalam garantalt az elso 5*
Mindenki masnak sok szerencset.
-
Shiro
senior tag
Dizájn terén igen, de a legjobb 4 csillagos catalyst valószínűleg az új craftolható lesz: Flowing Purity
(Típikusan uygan az mint Kokomi esetében az Oathsworn Eye)
Sajna eléggé híján van a DMG bónusz terén.
Catalystok közül egyedül a fen említett, és Solar Pearl adna neki, de
a két valid Artifact szett a Blizzard Strayer (Freeze) és a Marechaussee Hunter (Melt)
miatt a Solar Pearl kiesik.
Ugyan így a DMG bónusz hiánya miatt Yun Jin is kiesik mellőle, pedig a skillje miatt logikus lenne.
Mivel kap Interuot Resistet, így nem kell mellé Shielder.
S mivel a SKill HP-t emészt fel, így nem is ajánlott.
Melt Teamnek talán:
Wriothesley+Benett+Kazuha+???
A "???" jelentése nem bárki, hanem a fogalmam sincs. Nem tudok egy olyan 4. tagot, aki nem kapna valami hendikeppet.
Nála érzem annak a pletykának a valószínűségét, hogy a Standard Bannerbe tervezték.
---
Szerintetek "újabban" direkt csinálják azt, hogy némely karakternél szinte logikátlan annak buildelése?
Mármint persze logikus, ha ismered azt a fél oldals képletet, és tisztában vagy minden fegyver, artifact, és karakter tulajdonságaival, de ha leegyszerűsíted egy mid-core, vagy casual játékos szintjére akkor nagyon félre értelmezhető.
Egyszerűen már gyanítom, hogy ebből a logikából adódóan sikerült félre Dehya is. -
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Hmmmm erdekes.... whatever.. copyzzak Wanderert? akkor basszak meg, remelem elbasszak es megy standardra.
es Nevil az mi a banat lesz? -
vakablak93
őstag
-
Shiro
senior tag
válasz
vakablak93
üzenetére
Hát na azért pl Noelle és Tartaglia kitjéből rájöhettél volna, hogy a Mihoyo fejesek rajongói a Fate szériának.

-
xeon forever
addikt
válasz
vakablak93
üzenetére
Munka után haza mennek,animét néznek és ez van.
-
slimG
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Akkor csináltak kb a Dragonspine-os catalysthoz egy karaktert?
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Az új íj ahogy nézem charge attackerekre jó, szóval Ganyu, meg
, szóval az annyira nem hat meg. Csak Yelan kb. a kedvenc karakterem, szóval elférne rajtaLyney
De jobban járnék karakterekkel. Lehet néha egy-egy pullt rátolok, hátha olyan szerencsém lesz, mint múltkor 
A karakter bannerekkel egyensúlyozom a fegyver banneres szerencsém
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Sordoran
Topikgazda
válasz
CJ4567
üzenetére
Fegyverre soha többet, nem éri meg, kivéve ha mindkettő kiemelt tetszik, vagy van sok felesleges primogemed.
Például most nekem is 4.2-ig egyik event banner se jön be, szóval ha olyan fegyver lenne, lehet rámennék.
Most rámentem StarRail-ben Kafka light cone-jára (a fegyver ottani megfelelője) és bejött, de ugye annak 75% volt esélye. Mivel Kafka is hazajött 50%-al előtte, így mázlim volt. -
Sordoran
Topikgazda
4.1-ben a husbando gyűjtőknek fog kedvezni a mihoyo:
Nekem egyik se érdekes annyira, hogy wish-t pazaroljak rájuk. Ezek után nem is tudom, lehet 4.2-ig nem fogok egyik bannerre se rámenni.
Persze akkor rögtön jön az archon majd a három grácia (Chlorinde, Navia és Arlecchino, azt még nem tudni biztosra melyik mikor jön). -
Mike
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem még az egész működése nem teljesen világos, de pozitivum hogy a főhős beszél (jé, meg tudták csinálni) és nincs benne minden lében kanál Paimon klón. Én saját karival nyomom, jelenleg a sztorit leginkább.
-
F34R
nagyúr
Latom igen mukodik, viszont akkor sincs olyan mint Zhongli... 70-re felhuztam a C4-es Laylamat, jo lesz Ayaka freeze teambe.
#17767 jonnyjoker01
en meg az elejen probaltam ki, akkor nem volt annyi karakter... es teljesen hasznalhatatlanok az elozo karakterek, vagy csak annyira szemmellathatoan gyengebbek lesznek, hogy senki nem akar veluk jatszani?
Abba is van dogivel karakter.. egyebkent a Gatcha pity rendszerenel, es a fegyvereknel mit vettel eszre? lehet szerezni is meg OK, usable fegyvereket? -
xeon forever
addikt
Uj terulet felfedezese 4 fos Coopban valakinek lenne kedve jovoheten?
-
xeon forever
addikt
Szóval tényleg nem a legerősebb csapat, de használható.
https://youtu.be/JrkFgYBOn40 -
jonnyjoker01
veterán
Én most pont elkezdtem vele újra játszani, mert a Genshinben annyira nincs már mit csinálnom

Sok szempontból gyengébb mint a Genshin, de az open worldben azért el lehet szórakozni. A játék hatalmas már, úgyhogy tartalom van benne bőven, viszont nem annyira letisztult mint a Genshin. Sok buggal lehet találkozni, a karakter irányítása is eléggé janky sokszor.
Ami pozitívum, hogy nagyon sok féle minigame és puzzle van a játékban (változó minőséggel azért), így eléggé változatos a gameplay. A harcrendszer is rendben van, de az karakterfüggő is. Az open world is elég változatos, minden terület teljesen más és én azt mondom viszonylag jók.
Ami miatt nem fogok játszani vele hosszú távon (csak amíg kijön Fontaine
) az hogy karakter balansz nem létezik. Mindig a legújabb karakterek a legerősebbek, folyamatos a powercreep. És genshinnel ellentétben vannak tartalmak amik megkövetelik az erőt. -
Shiro
senior tag
A Tenacity mechanikája működik Laylán is...
...
Gyanítom ez egyfajta üzleti megfontolás.
Úgy gondolják, hogy Nathlan hamarabb kész lesz, vagy esetleg már kész is van, így felesleges húzni az időt.
Az utolsó két patchben csak rerun karakterek voltak.
Anno olvastam, egy pletykát a tripla bannerről.
Ha igaz a pletyka, akkor az egyik fontainei karakter szintén bekerül az alap bannerbe.
Már három játékot fejlesztenek egyszerre. -
Shiro
senior tag
Megjegyzem, lehet Layla jobb shield dupport Wanderer számára, mint Zhongli. Már csak abból kiindulva, hogy Faruzan már ad neki shredet, így Zhonglié már csak 50%-ban adódik hozzá a sebzéshez, míg Layla crit% bónusza teljes egészében. Plusz a C4 is ad egy kis extra sebzést.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Az elso pyro applikaciot Wanderer elso NA -val semlegesited... innentol Hu Tao rip. Childe meg nem is tudom mit keres a teamben.....
Ne eroltessuk mar oda azokat a karaktereket akik nem oda valok. Mindkettonek megvan a jol mukodo csapat osszeallitasa. Csakugy mint Wanderernek is leginkabb a Mono-anemo, vagy a Zhonglis, Faruzan, Bennett a legjobb csapata.#17756 Mike
Probaltam, engem nem hozott lazba.. aranyos de kicsit butacska is az egesz.. itt tenyleg erzodik hogy nagyon mobilos es nem a jo jelzovel illetve. Kar erte mert szerintem van benne potencial. -
duvi
nagyúr
válasz
Sordoran
üzenetére
Ha már szóba került a lopás (tudom, nem komolyan gondoltad).
-
Shiro
senior tag
válasz
Sordoran
üzenetére
Akkor már nem játszottam vele. (Nekem elég volt a megjelenéskor pár nap vagy talán pár hét)
A Witcher 3-ban meg még előbb volt.
ToF: Lehet saját "egyedi karaktert" generálni.
Valóság: Van pár preset, ahol logikátlanul meg tudod változtatni a dolgok színét. (Pl a nadrágkűát nem, de a cipőfűzpjét igen)
Genyhin: A legapróbb részletekig kidolgozott karakter dizájnokat kapsz. -
Sordoran
Topikgazda
Ott előbb lehetett már víz alá menni, akkor a genshin lop tőlük nem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Amúgy annak apropóján, hogy megjelent PS-re héten, rányomtam letöltésre, de mivel nincs elég hely SSD-n és meghiúsult, így jelnek veszem és nem erőtletem. Bőven elég időt elvisz a genshin és a starrail együtt. -
Shiro
senior tag
Ha felületesen nézed akkor ja...
Megjelenéskor az volt a benyomásom, hogy oké szép meg minden, telepakolták a Genshinből hiányzó mindenféle népszerű játékmechanikával de ez egybugosüres lufi.A sok apró kellemetlenség után ami nálam feltette az I-re a pontot.
-
Mike
veterán
Ezt a Tower of Fantasyt próbálta már valaki? Mennyire Genshin klón? Érdemes ránézni?
-
xeon forever
addikt
Mas a pyro applikacio es mas Hutao pillangoja ami ott marad amig tart. Raadasul Hutaoval charged ATK val is ra tudod rakni(nalam c2) kb most 20-30k dmg amig tart, es ha csokkented a rest akkor tobb lesz.
Probald ki mennyi dmg plusz, neked is van Hutao.
Childe meg azert is Jo, mert szinten amig tart Hutao pillango es ha elkapod amikor epp sebez, akkor vape is van. Nalam Hutao triple crowned es Childe utan talent lvl 11-10-10 lesz ami a chargednak igencsak Jo. Wanderer meg ugymond csak hab a tortan.
Mondjuk ebben a csapatban lehet faruzan helyett egy Jean jobb, mert nagyon tank csapat es rohadtul sok a HP veszteseg mivel nincs shielder.
-
F34R
nagyúr
Zhonglivel Mono Geo termeszetesen.... meg egy Albedo elferne a teambe de nem szamit...
Igazabol a sajat fegyveret kellene kihuznom es meg is volna oldva a problema..

Ennyi ER minimum kell sajnos hiaba a 2 Fav fegyver.#17753 xeon forever
Azert mondom hogy nemjo, mert kellene HuTaora vagy 200ER hogy ratudd rakni a flowert allando pyroapplikaciora... es akkor sem volna jo mert kb az elso swirl leszedne az ellenrol. Childet meg vegkepp nem ertem, mert normal NA-t nem buffol, akkor sokkal jobban oda illik egy C6 Yun Jin NA attack DMG es SPD buffja miatt.. -
Shiro
senior tag
Talán még egy 20-30% beleférne, hogy meglegyen az általam etalonnak vélt mennyiség, de azt szinte lehetetlen megoldanod.
Viszont a crited az kifejezetten jó.
Használsz mellé pajzsos karaktert?
Mert ha nem , akkor lehet jobb lenne neki, a Whiteblind.
Bár akkor meg cserélned kéne Circletet, CritRétesre.
Szóval kell mellé a Zhongli, vagy a Noele.
#17749 F34R
S, hogy félig trollkodjak egyet.
Taser Teambe okés lehet:
Wanderer-Xingqiu-Beidou-Shinobu -
CJ4567
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Akkor már inkább használd ki az A1 passzívját, ha a skillje pyroval lép kapcsolatba mikor elnyomod, (rajtad is lehet aura), akkor 30% atk-t kapsz.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
nemjo hidd mar el.
feligmeddig Wanderer mainkent, mindent kiprobaltam....
Wandererre amugy sem jo a Viridescent... az supporta kell tenni. -
xeon forever
addikt
Hutao ultija tesz az ellnre pyrot, Childe meg Emelia a normal atk-t lvl10-rol 11 re, 4pcs Anemo set wanderen meg csokketin a rest ami eppen van. Pl Hutao par masodpercenkenti pillangoja vagy mi a fasz, wanderen eleg gyors normal atkja megemeli. Szal kb két dps-bol csinalsz supportot.
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
-
xeon forever
addikt
-
duvi
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Sajna belőlük csak Kazuha van meg.
-
duvi
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
#17740 xeon foreve
Akkor Kazuha másik csapatba kerül. Mindkettőtöknek köszi a segítséget! -
xeon forever
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Egyebkent meg egy Childe is eszembe jutott mert ha triple crowned Wanderer, akkor o meg a normal Atk -t 11-re tudjak emelni...

Hutaoval ki is probalom egy kis talent emeles utan a napokban
Wanderer-Faruzan-Childe-Hutao team szerinted? -
duvi
nagyúr
Eddig leginkább csak olvastam a topikot és a kezdeti segítségetekkel, illetve haverom útmutatásai alapján sikerült elég jól elboldogulni a játékban. Sikerült behúznom Wanderert (C1) a mostani bannerről és szeretnék ráépíteni egy csapatot. Annyi megvan, hogy Faruzan (jelenleg C3) és Beni (jelenleg C5) a két legajánlottabb karakter mellé. Az lenne a kérdés, hogy érdemes-e betenni melléjük Kazuhát (EM-re van építve és C1), vagy van-e jobb karakter az alábbi felhozatalból?
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Yaenek egyaltalan nem jo..... onfield karakterekhez illik... talan meg Ninnguangot tudom elkepzelni ha Echoes set van rajta. Annyira Wanderer BiS hogy szinte csak neki jo.
Beirod yt-ra Wanderer catalyst comparsion.... nekem Lost Prayer van az is bitang jo neki.
-
xeon forever
addikt
Koszi sracok. Akkor a kiepitett pityt meghagyom Fontainre, gondolom az 5* karakternek szintugy lesz BiS weapon.
Es egyebkent mas karakter tudna hasznositani? Pl Yae? Esetleg vmi linket tudok ahol Jo osszehasonlitas van mielott teljesen lemondanek rola.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
xeon forever
üzenetére
Nem igazán, nem orbitálisan sok erőben a különbség a kettő között (~10%).
-
F34R
nagyúr
válasz
xeon forever
üzenetére
Csak akkor ha szeretsz vele jatszani, ugymond Wanderer main vagy es ezert cserebe bealldozol mas karatereket is.... ha nem akkor nem erdemes es elegendo a Widsith.
-
xeon forever
addikt
Sracok Wandered BiS weaponjat van ertelme kihuzni ha van R5 Withsith?
Egyebkent Augusztus eleji allapot.
Most epp Chongjung alakul lvl90 fele. Remelem par nap es kesz o is. Kovi update elotteeg Kaeya a cel a regiek kozul, es a lista csak bovulni fog, szoval ertelmes szintre hoznin oket Jo macera, de csak meglesz. -
CJ4567
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Én tegnapelőtt kihúztam Wanderert, pár órára rá bejelentik, hogy Special Program 4.0. Hát jó
-
duvi
nagyúr
A kódok 2023. augusztus 5. reggel 6-ig érvényesek!
3BRLL59ZCZKD (100 primogems 10 mystic enhancement ores)
WA845MQHUHKH (100 primogems 5 Hero's Wit)
ZT8MLL8GCYKM (100 primogems 50k mora) -
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Akkor neked van egy OP karaktered
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
a legutóbbi c7-es keqing nullázással én is átálltam arra, hogy b@szok rá... úgy is mindenkinek lesz rerun, ha nem előbb, akkor majd utóbb. Felesleges a pörgés.
-
Mike
veterán
Redditen kérdés, szereted Paimont? Olvasva a válaszokat, a többségnek igencsak elege van belőle
Genshin_Impact sub
-
F34R
nagyúr
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Fog de szard le, fel ev mulva is lesznek jo karakterek.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Ha nem is megalomán, de tényleg nem normális ez.
Lehet terápia szerűen ma ha hazaértem bedarálok mindent CW dobozba, hogy legyen már egy szettem belőle Hu Taonak 
Wanderer banneren a 262 húzás is kicsit terápia szerű volt, átváltottam "leszarom, lesz ami lesz" üzemmódba hozzá
Itt is ugye megvolt a FOMO, hogy "de mi van ha valami nagyon fasza karakter jön akire majd nem fogok tudni húzni emiatt". -
Mike
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Felesleges mert csak vicc volt
-
kill_switch
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Na, kb ugyanez. Akkor te is "megalomán" vagy.
-
jonnyjoker01
veterán
Én mindig a limiten táncolok, legfőbb ok a FOMO, hogy mihoyo bármikor behozhat olyan karaktereket akiknek a skálázódása egyedi és más stat kombók/szettek jók nekik. Minden szetthez megtartok különböző fő statos jobb artifacteket, substatek-nél ilyenkor az EM, ER%, Crit/Critdmg/stat% a fő szempont, tehát konkrétan csak akkor kukázok ha ezeknek a kombója nagyon szarul épül fel szett specifikus szemlélettel, vagy túl sok a flat stat.
-
kill_switch
senior tag
Nem fogom idő előtt betörni, nincs is mire, mert a jelenleg használt karaktereken már 20-asok vannak, illetve azért sem akarom, mert ha meg jön egy karakter, akinek jó lesz valamelyik, akkor nem hátrány, ha nem kell megint hónapokig egy domain-be szopni, mire össze tudok rakni rá egy tűrhető szettet. Ha jobb lenne a drop, és nagyobb élmény lenne kétmilliomodjára ugyanazokat az enemy-ket püfölgetni ugyanabban a sorrendben, akkor azt mondom oké, de így...
-
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
De minek típusonként 300? Amikor pl az EotSF-et is érdemben legfeljebb 10 karakterre tudod rátenni?
A jelenlegi 68 karakterre összesen 340 darab kell a kölönb9ző szettekből
Típusonként rakd rá a karaktereidre a legjobbakat, tartsál meg még legfeljebb 2-3 szettre valót, a többit meg törd be nyugodtan.
Egyszerűen felesleges tartogatni őket, mert úgysem tudod őket felhasználni.
.
.
.
Aztán persze nekem is több mint 1000 db van a tarsolyomban.
---
ui: 4:55-kor vettem észre, hogy meg kéne csinálni a napikat, természetesen minden teleportál eonokig tartott a töltési idő...
-
-
slimG
tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Fegyvereknél meg 2000 a limit. na az totálisan értelmetlen. 1000 is bőszen elég lenne.
-
Mike
veterán
válasz
kill_switch
üzenetére
Ez a megalománia, úgy hívják
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
Novelni fogjak... ha jol tudom 1800-ra.
-
F34R
nagyúr
válasz
kill_switch
üzenetére
De lefogadom elteszed a szarokat is.... ugy gondolod hogy jo kozben meg egy shit lesz..
en ezt mindig letudom +4 re felviszem utanna mar veszem is le a lakatot. -
kill_switch
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Nem tudtam már szerkeszteni bocs...
Igazából 1500 artifact kimondva baromi sok, de ha leosztod, hogy 5 különböző artifact van, akkor máris ott vagyunk, hogy 300/típus és ha azt még leosztod azzal, hogy hány fajta van, akkor... nem tudom mennyi van most, 25 fajta biztos, szóval kijön, hogy olyan 10-15 db / fajta. És arányaiban még csak nem is ez a helyzet, mert a legtöbb a Gladiator-ból van meg Wanderer-ből, mert azokat hányják a főnökök.
Szóval van olyan, amiből csak 2-3 db van.
-
kill_switch
senior tag
Hát ezaz, hogy semmit... csak járok be farmolni, aztán ami jó, azt teszem az emberkére, minden más meg megy a batyuba. De már mikor nem tudom a boss után megnyitni a reward növényt mert azt írja, hogy bocs, de nincs több helyed... olyankor mindig kicsit fáj.
Lockolva van minden olyan arti ami dupla Crit-es alapból, ahol legalább egy Crit van sub-ba azt nem lockolom, de fenntartom a lehetőséget, hogy roll-nál előjön a másik Crit, minden más meg megy olvasztásba, ha épp húzok valakit. Sok dupla Crit-es van már, de hát ugye mindig van jobb, de eldobni meg mégse, mert hát na... később még jó lehet.
Ha Strongboxolnék, az valószínűleg megoldaná a problémát, de az meg annyira nem megérős, hogy hozzá sem nyúltam mióta bekerült csak 1x. -
Shiro
senior tag
válasz
kill_switch
üzenetére
Mi a francot csinálsz te annyival?
-
Sordoran
Topikgazda
Nem jön, csak tudunk majd úszni a meglévő karakterekkel megadott helyeken.
Nálam most kiverte a biztosítékot, hogy képesek bejelenteni, hogy az artifact limitet felviszik 1500-ról 1800-ra!!! Normálisak? Azért legalább kereken egy 2000 lehetne... Jön még más finomítás is itt, de ez röhejes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4567
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Dell Vostro 5410 14" i5-11320H 16GB 512GB 1 év garancia
- Dell Latitude 7300 Core i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Például most nekem is 4.2-ig egyik event banner se jön be, szóval ha olyan fegyver lenne, lehet rámennék.
Persze akkor rögtön jön az archon majd a három grácia (Chlorinde, Navia és Arlecchino, azt még nem tudni biztosra melyik mikor jön).
mi a picsa... ezzel ki jar jol?