- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
Erre kíváncsi leszek:
2 paypal ügyet nyitottam:1ikre nagy nehezen elfogadta gearbest return-full refundot.Miután felterjesztettem.
Másikra a válasz 20 dolcsi volt.
Most annak a felterjesztésére várok.
A vámolt csomagnál,meg úgy 3 hét után válaszolt dhl.
Elvileg megsemmisítést kért eme hatalmas értékű telefonra,amit nem hajlandóak normálisan refundolni.
Mellesleg megjegyzem,azóta is árulják ugyanolyan specifikációval.
Kíváncsi leszek support,majd vszeg paypal mit fog mondani. -
GAbre
veterán
Ha gondoljátok osszátok meg videóm 2 telefonról. [link]
Látszik,hogy hagytam értékelést 1 hete.
2 nap helyett 5 napig vártam válaszukra:
Vssza akar adni 5 dolcsit,és megtarthatom "ezt a csodát".
Vagy küldjem vissza,és visszakapok 51.99 USD-t.
Item Sub-total $59.99 Shipping Cost $15.75
Csak,hogy lássátok mi volt amit fizettem nekik.
Egyből felterjesztettem paypalnak 1ik nyitott ticketet. -
viktorhu
veterán
-
Ciccuka
veterán
-
vandor01
senior tag
szerintem ha nem akarod elveszteni de feleslegesen elkolteni sem?
nezz szét az akkumulatorok terén!
kamera lampa kisauto drone etc etcezekhez mindig kellhet cucc!
legutobb én is ilyenre vertem el a pontjaim csak a példa képen van ez
7.31euro az alin 12.41
a 7bol huzhatsz le pontokkal a szallitasert mindenhol kell perkalni.... de ez csak egy példa nézz szét mi kell otthon azt hatha? vagy cimboranak? de AA vagy AAA elemet nem erdemes AZT inkabb IKEA! -
vandor01
senior tag
valahogy ugy ahogy mondod..... rarakod a TN szamos szállitas meg a biztit es 20%-al tobbe kerul mint az alin.... de ezert nem erdemes lehuzni teljesen a GB-s rolot mert jartam ugy hogy adott termeket 2x rendeltem meg Alin kulonbozo eladotol es mind a 2x lemondtak.... vegul GB rol rendeltem a pontok hasznalataval TN plus bizti kb annyi lett mint az Alin.... ez a story igaz a kis bizbazokra 20 ejroig! az felett ki tudja? nezegetni kell GB BG Ali szenthármast!
akciokat kuponokat keresni használni etc...
-
BB9000
senior tag
Az a Sandisk pendrive amit vettél, az nem hibás. Egyszerűen ilyen lassú. A sebességéről a gyártó honlapján kellett volna tájékozódnod. Ott van minden. A gyártó olvasásra írja, hogy up to 150 MBPs. Írásra nem ad meg adatot. Az pontosan azt jelenti, amit tapasztalsz: Kutya lassú. Ha normális sebességű pendrive-ot szeretnél venni, akkor Sandisk-ből a Cruser Extreme, Adata U700, vagy Kingston HyperX Savage az ajánlott. Ezek persze drágábbak is.
-
kcsa
veterán
Mert a visszajelzések cenzúrázva vannak. Ahogy nézem, kb. ennyit tud.
-
bertokl
tag
Pont ellenkezőleg. Az lenne a felháborító, ha a kezemben lenne és a dhl hozta volna, mert ez azt jelentené, hogy hiába rendeltem egy telefont csak azért a világ másik feléről, hogy olcsón hozzájussak, ugyanis drága pézér' itthon is kapható.
Egy 10ezer kilométeres utat már megtett ez alatt a 18 munkanap alatt. Szerintem erre még a biciklispostásunk is csettintene!
Most csak a 2., rövidebb útját kezdte meg, szerencsére nem most adták fel. -
bertokl
tag
Nem írtad, hogy milyen áron láttad, lehet ugyanezeken, de sebaj, belinkelem. (Az első kettő email only link.)
T-bao Tbook R8 - SAPPHIRE BLUE (169.99$)
YEPO 737A Notebook 6GB RAM - 64GB EMMC GRAY (199.99$)
Utóbbinak a 128GB-os arany színű változatára még él a
YEPO128
kupon. (239.99$) -
Tommmysun
aktív tag
Kérdés, hogy egészen pontosan mi lenne a cél. Tudsz wifin keresztül is chromecast-olni, vagy egyéb más képernyő tükrözést csinálni ... viszont némi minőségromlással és brutális késéssel, szóval YT videókat átlőni tökéletes, játszani, vagy dolgozni vele már nem túl nyerő!
HDMI - VGA meg csak úgy megy ahogy előttem is leírták, aktív kábellel, mivel digitális jelet analógra kell alakítani.
-
bertokl
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HyperX Cloud Flight Wireless
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 G5 (Gen5) AMD Ryzen 5 7535U 16GB RAM 256GB SSD Win11Pro 2,5 év garancia
- P1 Gen3 15.6" 4K UHD OLED érintő i7-10875H T1000 MaxQ 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged