- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
válasz
Tommmysun #25053 üzenetére
Kössön olyan szerződést a szállítóval ahol biztosítva van, amúgy honnan veszitek hogy a DPD-ért fizetett díjban alapból nincs benne
Ha én feladok valamit ajánlva a feladás díjának a 20x biztosítva vagyok, ha nem ér oda és a feladás 1600Ft volt akkor 20x1600Ft kaphatok, ha ez nem fedezi akkor lehet érték nyilvántartatva, én mint feladó döntöm el hogy mit választokNekem mint vevőnek nem is kell tudjam, de mint vevő csak akkor lesz egyértelmű a feladás ha megjelenik a DPD rendszerében
Hányan is írták le hogy nem is egy csomagszámot kaptakDe ezeket az információkat sose fogják elárulni, lehet velük levelezni de a valóságot csak ők tudják, messziről jött ember......
Na de mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen program, ami...?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Futás, futópályák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Fotó állvány eladó
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged