- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
blash
tag
Ma ideért az Orico BTA-403. Kb. négy hét alatt. Win 7 nem tudott drivert találni hozzá, de van a gyártó oldalán, csak valami xml hiba miatt nem működik a letöltés, de ráguglizva, már van működő link: http://www.orico.cc/data/downloads/CSR8510_Driver.zip
Végül nem ezt telepítettem, mert rohadt lassan jött, hanem innen valamelyik megás linket: https://www.sevenforums.com/drivers/338736-csr8510a10-driver-here-available.html Talán ezt: https://mega.nz/#F!A1AGyTLb!iJaWmxngvENpmBDEzc6jFw
Így már sikerült a Xiaomi BT Sport vagy milyen fülhallgatót működésre bírni vindóz alatt. Csatlakozott és szól is. Egyedül, ami zavar, hogy a stick egésze folyamatosan villog, ha van kapcsolat, ha nincs. Ráadásul jó erős kék fénnyel. Kénytelen leszek betekerni szigszalaggal. Driver telepítés után feljött valami apt-x ablak is, mert elvileg támogatja. Más kérdés, hogy ez a Xiaomi bluetooth füles nem tudja... Amúgy megérte a majdnem 4 dollárt, kár, hogy nem jutott eszembe hamarabb megvenni.
-
kcsa
veterán
Lásd a korábbi hozzászólásom.
-
faresz5
aktív tag
"Kedden hozott a postas holland postaval kuldott rendelest, semmit sem kellett alairnom"
Akkor szar a postásod mert a regisztrál csomagjaimat csak szemig szám és aláírás esetén adják oda. Akkor neked teljesen felesleges a regisztrált posta mert úgyis aláríják helyetted, ha átvetted, ha nem. Én reklamálnék a helyedben a posta vezetésénél megelőzvén a csomag eltűnéseket, miszerint átvetted. -
FingR86
őstag
működik a ticket küldés, én napokban intéztem velük egy ügyet és ugyanazt választottam mint amit említettel te is. "aftersale". Én a rendeleseim közül ki másoltam a rendelési számot és csak simán beillesztettem. Nem az ottani keresővel használtam. A captcha tényleg shit, nekem harmadjára vette csak be. A végeredménnyel meg totál elégedett vagyok, egy qx90-es ez quadcopteren behalt az egyik motor kb pár óra alatt. Csináltam nekik yt videót, hogy az az 1 nem működik. És nekem újra küldés volt kiválasztva az elején, de mivel vmi nagyon akciósan szereztem meg így azt mondta 2 opcio van. Vagy full refund paypal, vagy full + pontok wallet. 2-at választottam. 1 napon belül meg is jött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Milyen routert?
- Synology NAS
- Vezetékes FEJhallgatók
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest