- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtiSnatch
aktív tag
válasz
Mikulásbá #27415 üzenetére
Akarod mondani kínai posta
-
sepsi0
őstag
válasz
Mikulásbá #23934 üzenetére
Ezt vedd, nekem ez volt 5eft-ért vettem itt a HA-n.
Neked duálos kell, ezért amit linkeltél 2db kellene.
Minél rövidebb legyen az antenna kábel, mert jelveszteség van, 5m legyen elég.
Amit linkeltem, minden LTE sávot tud.
Nagyon jó, ajánlom!Ehhez kell neked átalakító, mert ez SMA csatis, ha újjonnan boltból veszed, akkor írsz nekik és olyan csatit raknak rá ami neked kell (Ts9 vagy crc9 nem tudom mi van a TP-Linkeden....
Ez kültéri antenna, kintre kell rakni akkor a legjobb!
Ennél csak drágább megoldások vannak, panel antennák 80-100eur,nekem ilyen van 50 eur-ér lőttem ebayen újjat, de magánszemélytől (német vatera szerű ebay, nem a rendes ebay)Huh bocs ez privát akart lenni
-
bertokl
tag
-
UHHH
őstag
válasz
Mikulásbá #16315 üzenetére
Akkor ne keverjünk, 6000-t kell fizetni a DHL-nek ügyintézés jogcímén. A 7600 az kammer szám, az nem tudom, honnan jött. Nekem indult már ügyintézés és nem kellett fizetnem semmit, mert a végén 0 lett amit a NAV-nak fizettem, emiatt a DHL-nek sem kellett a 6000 Ft-ot.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Mikulásbá #15109 üzenetére
Értelemszerűen add meg a pontoknak megfelelő adatokat. Mellékletként csatolhatsz bármit, ami valós és megkönnyíti a vámkezelést, de csak annyi kell, amit kérnek. Minél bonyolultabban válaszolsz, annál hosszabb és kényelmetlenebb lesz az eljárás.
Pontokba szedve megírod amit kérnek és ennyi. Ne csatolmányból kelljen nekik bogarászni... de szerintem ez eléggé egyértelmá, nem kell ezen már ennyit parázni meg túlbonyolítani.
-
Real_Necro
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest