- iPhone topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
Ez a klasszikus amerikai típusú ügyfélszolgálat. Aki ész nélkül bekopipésztez valami választ a tudástárból anélkül, hogy érdemben elolvasta volna a levelet, az egy óra alatt 20-30 ügyet is fel tud dolgozni.
Aki elolvassa, utánajár, gondolkozik, opciókat ajánl, annak meg lesz 3 fedolgozott ügye egy órában.
Szerinted melyiket fogja a főnök "coachingra" vinni, hogy javítani kell a produktivitásán?
-
Honzi
senior tag
Én is rendeltem nov. 25-én azóta processing.
Ha jól értem a neked adott választ akkor dec. 23-ig el kell küldeniük.
Most is az van az oldalon a jelenleg árult daraboknál hogy dec. 9-ig elküldik csak tudnám mi a szarért nem lehet tényleges infókat közölni...
Kíváncsian várom hogy mi lesz a fejlemény.Aki vett Lenovo P8 tabletet az kapott hozzá eu átalakítót vagy rendeljek hozzá?
-
KisApám
addikt
És MELYIK való a C3-hoz? Mert arról van és volt szó eddig.
NEM tudom, hogy ezt miért raktad be ide, mint cáfolat.
Ráadásul Te linkelted azt a C3-at amiről szó van...(#23361) bertokl
Ezek meg milyen helyek?
Kicsit fura, hogy úgymond az ismertebb helyeken semmi nincs a C3-hoz Magyarországra sem, lehet, hogy ezért szórják ki ilyen olcsón? Ki tudja. -
zerokuler
csendes tag
NEM Eu shipping hanem EU raktárból!
Tehát közvetleül azokból a termékekből kellene választani ami már itt van EU ban.
De sajnos nincsen semmi itt ez a gond.
Szóval a google nem ad találatot egyetlen kínai órára sem csak a kínai webáruházakat, de onnan nem jön meg időre.
Ami magyarországon kapható az meg vagy gagyi de nagyon 0 tudás magas ár vagy iszonyúan magas ár.
K88H
Lemfo LEm5 pro
Microweal L1 -
-
KisApám
addikt
Viszont:
ILIFE V5S Pro vagy a Haier XShuai HXS-C3?
Akciós árban minimális a különbség, eredetiben viszont annál nagyobb a Haier javára (kamerája van).
-
Beni2360
félisten
rushty - mint írtam rajta van a kimeneti A erősség a hozzá csomagol saját töltőjén.
Még én nem vettem elő. De mindjárt megnézem.- aut: 5.2V 2000 mA
A kábel az elég masszívnak tűnik csak 70 cm lehetne több a tábla géphez. Majd lemérem mit enged át.
----------------
Hát nem az átalakító miatt púposodott fel az biztos, szvsz.
-------------------
Ui:
Mérések a töltőre : 5.12 V 1.8 A / 2 A terhelésnél.
A kábelt közbe dugva is ezek az értékek jöttek, nem rossz szvsz. -
Beni2360
félisten
Én is ilyet kaptam.
Nem jó csak földeletlen ősrégi konnektorba. Azért gondolom van még sima telefon töltöd otthon egy pár darab?
Nézd meg, hogy hány amperes és annál ne legyen nagyobb amivel töltöd. Majd a piacon veszel 200 Ft egy süllyesztett kivitelűt (amik általában a föld nincs összekötve de ez lényegtelen a működéshez) ha nincs belőle otthon is. -
dugesz77
őstag
Természetesen beállítható mind a kettő. Amennyire néztem egész alap droid van rajta csak egy-két Lenovo-s alkalmazást raktak rá pluszban.
Ez a SOC egy telitalálat( Snapdragon 625) . Nemrég vettem egy Xiaomi A1-et abban is ez van (igaz ott több a RAM) de az is pörög mint a zománcos lavór. -
dugesz77
őstag
Amikor rendeltük a a kék 180$ volt a fehér 129,9$ most meg a kék olcsóbb
Eu express szállítással és november 6. rendelés volt tehát jó időt futott nekem is de tudtommal mindenkinek aki akkor rendelte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- Xbox Classic / Xbox 360
- Filmvilág
- iPhone topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Hardcore café
- 24 Hours of Le Mans
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch ULTRA 2 49 mm - Black Titan, Black Ocean Band - MAKULÁTLAN! - 3 ÉV GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Keresünk dokkolókat
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged