Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoty4
őstag
En irtam nekik h nem adtak pontot vasarlasra. Erre azt irtak h mivel pontot hasznaltam fel, nem jar, pedig a leirasukban az szerepel h a levitt osszegre jarna. Ez utan meg 2 , pontot nem hasznalt vasarlasomat kerdeztem meg h hol a pont, jovairtak jofejsegbol 100 pontot, kb 5 levelvaltas utan.
A vicc, hogy azota se kaptam pontot a vasarlasaimra. Eleg amator brigad ez a gearbest, kenyuk-kedvuk szerint valtoztatjak a sajat szabalyaikat es nem tartjak magukat ahhoz -
elszabi
tag
válasz
2thletme2day
üzenetére
Igen. Azt mondjuk sajnálom, hogy 140 pont a maximum. Mert a múltkor direkt csináltam egy 3-4 perces videót az egyik termékről. Gondoltam, adnak érte legalább duplát a részletezés miatt vagy vmi.. De nem... Annyit ért, mint egy 20 másodperces felvétel, amin kibontják a csomagot és kész. Szóval azóta nem erőltetem meg magam.
-
2thletme2day
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Ma délelőtt írtam egy értékelést amire dupla pont járt. Amint beküldtem az értékelés már meg is kaptam 20! pontot a szövegért egyből. Aztán valamikor kora délután a többi 140-et a videóra és a képekre.
Amúgy többeknél is olvastam a topicban, hogy a vásárlásaik után nem adják meg a pontokat. Nekem szerencsére nincs ilyen gondom sőt... Tegnap rendeltem egy autós menetrögzítő kamerát 33,75$-ért (pontokkal levittem az árát). Ma, hogy átváltott a státusz shippingre meg is kaptam a vásárlás utáni pontokat csak éppen 82. Nem panaszkodom, de ez hogy jött ki nekik?

-
elszabi
tag
válasz
WestBam
üzenetére
Pár hónapja teszteltem a rendszert, hogy tényleg ellenőrzik-e a képeket. Vmelyik termékre beraktam egy macskás képet. De tényleg semmi nem volt rajta, csak a macska egy borzasztó képen, amit még a barátnőm csinált. A kép átment és járt érte a pont. Azóta kicsit furcsán tekintek rájuk, amikor nem hagyják jóvá a dolgokat. Hja, a macskás kép azóta is ott van kint az oldalon.

-
Imy
veterán
...
-
cidalain
veterán
Na most beleptem, szemelyes feluleten most mar latszik hogy a text-re jova irtak a 20 pontot. De email nem jott... Valami akadozik ott eleg erosen.
Na igy mar meg vagyok nyugodva, a tobbi pont a kepekrol videokrol majd ugyis jonnek.
Akkor holnap csinalom a kovetkezo dupla pontos reviewt. Sajna mivel nincs erkezes visszaigazolas 20 pont, igy nekiallok ertekelni, nehogy beelozzenek a varakozas miatt. A duplazas jobban megeri. -
cidalain
veterán
válasz
Watcher45
üzenetére
Mult heten amiatt nyitottam ticketet, mert nem adtak meg 6 nap mulva sem.
Erik egy ujabb ticket. Csak az a baj, hogy van meg 3 ertekelesem vissza.
Ha mindenhez 3 levelvaltas kell, akkor mar kezd nagyon maceras lenni az ertekeles.
Mondjuk mindharom hatralevo ertekelesem is duplapontos lenne...(#11388) -westbam-
De pont ez a bajom, hogy ma az automatikus 10 (esetemben most duplazva 20 kellene hogy legyen) sem jott meg. -
WestBam
senior tag
válasz
cidalain
üzenetére
Mindenkinek szól leginkább:
Mikor nekem is voltak ilyen gondjaim akkor azt a választ kaptam, hogy a szövegre gép adja a 10 pontokat de a képeket és a videókat szokták ellenőrizni, ez akár 7-10 nap is lehet, szóval szerintem egy hét múltán kellene nyitni egy ticketet. Addig is írjátok fel valahol miket értékeltetek, mert engem is nyilván akkor sikerült szívatniuk mikor vagy 20 értékelést nyomtam fel egyszerre és abból kb. 12 nem jött meg, utólag szívás kikeresgélni. 1-2 kimaradt de a többire megkaptam hiánytalanul a pontokat.
-
cidalain
veterán
Irtam egy review-t, raadasul ez dupla pontos lenne.
Ha adnanak. Eddig a bekuldeskor alapbol megjott a 10 a szovegesre, a kepet es videot kesobb biraltak el. Most se 10 se 20 pont nem jott, se semmi, meg email sem. De a rendszer erzekeli hogy az adott termekhez mar adtam review-t.
(Csupa 5-ost adtam pedig, mondjuk nincs is hiba a termekkel)
Most mivan? Nagyon elkezdtek ci...kodni a pontokkal.
Irt ma valaki ertekelest? Kapott pontot? -
xy2003
tag
Kösz mindenkinek.
Sikerült
-
KL48
tag
Talán tanulságos, de mindenesetre furcsán érdekes az esetem: úgy kezdődött, hogy a GB egyszer csak nem fogadta el a kártyás fizetésemet.Hsz.vandor01segített a válaszával-köszönöm. Egyszer csak látom ám a bankszámlámon, hogy a többszöri elutasítás közül az egyikre hivatkozva a PP leemelte a bankszámlámról a vételárat (40$). Ha ki van fizetve, akkor már csak a csomagnak kell megérkezni - gondoltam, de az egy hónap után sem akaródzott. Levél a GB-nek, mellékelve a banki átutalás bizonylata, mire sűrű elnézések közepedte közölték, hogy haladéktalanul feladják, és TN-t is írtak mellé. Ezzel a TN-el megérkezett 4(!) nap múlva.

-
elszabi
tag
Nocsak, a GB is sablont használ?

-
WestBam
senior tag
Lassan de megkaptam én is a cseh postával küldött akkuim, nem érintette őket a szigorítás és nem is lettek vissza küldve a feladónak.
Rendelve: aug. 10.
Postázva: aug. 10.
Érkezett: aug. 30.
20 nap még mindig nem annyira rossz. Igaz az aug. 11.-i rendelést már múlt héten megkaptam de az kicsi volt, pár mágnes, illetve az aug. 19.-én rendelt kis "lego" az együtt jött az akkukkal, de már nagyon megszoktuk a gyors postázást. Aliról emlékszem még a kellemes 90 napos csomagokra, ez annál még mindig fényévekkel jobb. -
peestike
senior tag
válasz
xy2003
üzenetére
Köszönöm szépen a tájékoztatást!
Kézbesítés előtt már ezt írja.
Csak azért kérdeztem, mert én azt figyeltem meg, hogy a belga, holland postás cuccaimat mintha tovább váratnák a postán, mint pl a kínai postás leveleket. Kínainál volt, hogy 2-3 óra után továbbították belföldi feldolgozásra, más postánál meg napokat áll előtte. -
Hurkafej
aktív tag
Sziasztok.
Honnan tudom meg, hogy például az "AT16083018414" számú visszajelzés pontosan melyik terméké volt? -
xy2003
tag
válasz
peestike
üzenetére
Szerintem ha már országon belül van nem sok köze van a cseh,belga,holland vagy akármilyenhez,csak a magyarhoz.
Nekem így áll,ha minden jól megy ma itt lehet,de ha nem akkor holnap.bár most nem i s tudom mit is szokott írni kézbesités elött
2016.08.26
10:17
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.08.29
22:37
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting -
wocsok17
tag
Ezt kaptam ma:

Dear customer,
How are you?
We hope you are well.
We find your video about our products you received.
We are honored that you like our products.
The video you sumitted for the review of the products stands out luckily among thousands of reviews!
To let more people know our products, we want to upload your video on our official Youtube to share with people who come from all over the world !
Now, our concern are:
Is this video shoot by yourself using the products?
If it's convenient for you to permit it to be uploaded on our official Youtube account, please?
To thank you for your cooperation, we would like to give you extra 100 points once you agree us to upload.
Waiting for your swift reply.
Wish you a happy and prosperous new year!
Gearbest.com
-
Black Phone
senior tag
válasz
peestike
üzenetére
szia
11én adták fel, most igy áll magyar posta szerint:
2016.08.26
13:55 22000(Czech Republic
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.08.29
12:04 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.08.30
17:30 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
peestike
senior tag
sziasztok!
akik már jártasabbak cseh posta ügyben kérdezném, hogy a tapasztalatok mit mutatnak, hogy mennyit ül a magyar posta ezeken, mielőtt tovább teszi belföldi feldolgozásra?
5 napja érkezett a cucc a magyar postához, azóta nem sikerült még kivitelezniük ezt, ezért érdeklődöm. köszönöm! -
WestBam
senior tag
Ilyen jó lesz?
-
WestBam
senior tag
Nem szóltatok, hogy hiányotok van.

Tessék, az aktuális:
Wuben mini elemlámpák beépített akkuval. A kupon a G344, G343, G342, G341 modellekre érvényes.
Kuponkód: WUBENGX
Ár: 14,99$Akciós jelenleg:
On The Road i3 mini elemlámpa XM-L2 U2 1A
On The Road i3 mini elemlámpa XM-L2 U2 5CMiller ML202 powerbank és akkutöltő 18650 flat top akkukhoz
-
KisApám
addikt
Egy jó WiFi-s kamerát karok venni. Hátha az lesz majd akcióban

-
Zoty4
őstag
Eszrevettetek? Mult het eleje ota semmi ertelmes akcio sem volt gearbesten

Koltottem mashol Silent77

-
Flexy90
senior tag
Rendeltem kér floureon quadcoptert 3nap eltéréssel. A később rendelt ma jött meg, a másikat még csak ma adták fel Csehországból, nemhiszem, hogy a héten megjön. Belga vs cseh posta, nyert a belga! Nem ajánlom a cseh postát.

-
peestike
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Azzal küldték. Egyébként meg nem nagyon értem mostanság, mert amik voltak régebben, hogy a posta választásnál registerednél zárójelben ott volt, hogy NL. Ezeknél a cseh postás cuccaimnál meg volt 2 féle registered, egyik belga registered, néztem is, hogy WTF? meg eu registered, ebből lett cseh. Nem volt NL opció....
-
hevizms
addikt
válasz
hevizms
üzenetére
Bocsánat a hoszu hsz-ért.
Ezt kaptam emailben:
Mi a fene a végén az a 124 pont?
Nem tudok angolul,valaki segitene értelmezni ezt az egészet?Thank you for your recent order with GearBest.com
We are delighted to inform you that we have received your payment for order WW1608281056587050 . We will process your order immediately.
What happens next ?
� Your order is being carefully prepared and packaged.
� It will be dispatched to the shipping address provided using your shipping method.
� For Expedited Shipping (courier) or Standard Shipping, a Tracking Number is provided.
� There may be a delay before the number activates or progress tracking updates.
� Please check your email or GearBest account later.Great news: When the order status changes to "Shipped Out", you will receive a BONUS of 124 GB points from this order!
-
peestike
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
Múltkor már rögtön rendelés után írtam, hogy nehogy szopassanak holland postát fizettem küldjék is azzal.... Vagy sehogy.
Szerintem már a vicc kategória amit a postázásukkal művelnek. Volt már sg, holland, belga, most cseh, meg az ingyenesek is kb 3-4 féle posta.... Fillérb@szás ezerrel mehet ott is.
-
bul07
nagyúr
Általában elsőre mindig az írják hogy hét is lehet az átfutás várj
Így értékelés leadása után 7-10 nap és bele is kell írni hogy mondjuk 9 napja történt az értékelésBár ez se garancia rá hogy megadják mert, nekem egy értékelésnél nem adták meg a pontot rájuk írtam válasz hogy várjak és megadják a pontot, na azóta se , és rá pár napra be is zárták a tiketett
-
hevizms
addikt
Azért ez pofátlansag a gearbesttől.
Direkt kifizetem a holland postát plusz pénzért,mert a legutobbi 2 belga postas rendelesem eltunt,hát nem megint azzal küldik ennek ellenére??Bezzeg a külön lóvét zsebreteszik,azt küldik az ingyen postával.Hogy rohadjanak meg. -
bul07
nagyúr
De járni fog, csak sokaknál nem adják meg és írni kell nekik hogy hé
Nekem van egy aug 16-ai rendelésemre kíváncsi leszek hogy megjelenik e a érkezést jelentő gombocska
Amúgy volt már ilyen hogy egy ideig lehet jelezni az érkezést és adtak pontot, majd ez eltűnt pár hónapraAmúgy nem lennék meglepve ha készülnének a őszi rohamra és csuszásra így inkább most nem kíváncsiak arra hogy 30-40napos érkezésekre értékeljenek
Ez a USB páka nagyon frankó, bár még hátra van hogy két 2,5 vezetéket hogy forraszt össze, mert félek ahhoz már kevés lesz
Már meg is csináltam az értékeléshez a videót, elég jól sikerült szerintem -
üszök
őstag
Most akkor már nem fog járni a 70 pont az értékelésért? Tegnap csináltam kettőt.
-
zsolti72837
addikt
Xiaomi 120 CM-es kábelt hol érdemes venni? Eredetit?
-
Zoty4
őstag
igen, sajna minden szarért írni kell már nekik, elég kiábrándító
-
XP NINJA
őstag
Nekem most 3 nap után meglett az 5 review-ra a pontom, abból az egyiket nem számolták duplán pedig kellett volna.. Na mindegy, még van pár csomagom aztán én kiszálltam.

-
Black Phone
senior tag
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz
Beca1990
üzenetére
Nem, az én 5-i rendelésem még csak pénteken érkezett meg Magyarországra. Örülni fogok, hogyha a héten kézhez kapom. Úgyhogy inkább 3-4 hetes kiszállítási idővel kalkuláljál.
vandor01: Én még tudom confirmolni, hogy megérkezett a rendelésem (ha megjönne), de csak kb. két hét után aktiválódik a fül.
A filléres vackokra meg jogos a szállítási költség. Így is sokan azért veszik, hogy pontokat gyűjtsenek vele. Nem jótékonysági szervezet a GB. -
Beca1990
senior tag
Cseh postás csomagok is megjönnek átlag 2 hét alatt?
-
wentworth
tag
Ezek egyre szemetebbek. A megigert dolgokat se teljesitik.
Aki nem kapta.meg a pontokat 1 ticketbe irta az osszest vagy sok kulonbozot nyitott? Hogyan erdemes? -
bul07
nagyúr
válasz
Black Phone
üzenetére
Őszintén tegnap kezdtem el nézegetni használni
Viszont most délután kettőkor bekapcsoltam folyamatos kapcsolat és még telefonáltam is vele . és mostanra egy pácikát ment lejjebb, lehet éjszaka valami beakadt és azért merült leNa de holnap is majd tesztelem
Viszont az nem frankó hogy kapcsolódik a telefonra, és mondjuk a telefonon hívok valakit a órán csörög ki és órán keresztül lehet beszélni, lehet beállítás kérdése majd holnap ránézek
-
DJGABI
addikt
azt hiszem eddig tartott a GB fénykora [link] mixzákból is elkezdtek hamisítványokat/gyengébb minőségűeket árulni
-
petipetya
nagyúr
Normális, hogy 08/19 óta processing állapotban van a rendelés? Eddig minden rendben volt, csak ez a Xiaomi toll nem akar haladni.
Érdemes visszamondani a processing státuszú rendelést a gearbest-en, és megrendelni a geekbuying-ról?
Criminal017

-
cidalain
veterán
válasz
wentworth
üzenetére
En is 5 napja ortam kettot. 10 perc elteltevel. Az egyikre masnap megjott, a masikra ma nyitottam ticketet.
Multkor valaki emlitette hogy a vasarlas utan nem kapott pontot. Jelentem az egyik rendelesem tegnap lett shipped, es kaptam is ra pontot rendesen, ahogy eddig.
Nekem a megerkezes visszaigazolas gombok nem akarnak megjelenni... -
nyirzoz
aktív tag
válasz
Criminal017
üzenetére
Kiszámíthatalan a pont jóváírás.
Ma 10 perc alatt megjött a 70 pont, múltkor meg ticket után 3 nap alatt írták jóvá. -
Whynot?
aktív tag
Ha már nem számít a knox, akkor melyik romot ajánlanátok?
Még mindig kitkat 4.4 van fent. (2 featureből nem szeretnék engedni, az egyik az ujjlenyomattal történő feloldás, másik a kifogástalan inline hívásrögzítés.) -
erzol
őstag
válasz
cidalain
üzenetére
Itt találsz bőven ajánlást/tapasztalatot:
Kínai és egyéb olcsó órák topikja -
Beni2360
félisten
Odaírták egy rendelésemhez, hogy canceled. Nem csináltam semmit és erre törölté.Vissza adták a pénzt Walletre jóváírták az elhasznált 111 pontomat és kaptam 25 pontot gondolom bánatpénz gyanánt. Az érdekes. hogy az árut ugyan úgy megtudnám még 1x rendelni.
Rendeljem meg, mert kéne.?
Valami tranzakciós jelszót kellene beállítani, mi az?
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Apple iPhone 16 Pro Max - Black Titanium - 256GB - Akku: 90% - Megkímélt állapot!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4219,100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Rendeljem meg, mert kéne.?