- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
peestike
senior tag
válasz
wentworth #17260 üzenetére
ezek a pontjaid megvannak, csak ezek az A1, A2, A3, A4 szintekhez kapcsolódnak. gyorsabb refund, gyorsabb ügyintézés minél magasabb kategóriában vagy. ezekért a pontokért ezt kapod az alitól. amire bul07 gondolt, azok a coin-ok, ezeket lehet kuponokra beváltani a coins & coupons részen. (ja, fát nevelitek? szerintem tiszta deficit coinok terén, de most van 4952 coin-om van, belefér.
felneveltem már 6ot, de még egy usd kupont se kaptam flipre, csak coin-t... kíváncsi leszek egyszer bejön e.) viszont már nagyon off, a végén Jackie körbepörgővel kirúg!
-
shiftac
aktív tag
válasz
wentworth #14182 üzenetére
Szia!
Igaz, én nem 16850-et akarok venni, csak ilyen elemet, de nem enged szállítani. Megkérdeztem a supportot, kaptam egy ilyen kb. semmitmondó választ:
"I have checked it for you, because the limit shipping method, this item can't be shipped to your country now. We will improve it as soon as possible.
Please kindly choose other available items."Szóval marad a várakozás vagy másik weboldal.
-
cidalain
veterán
válasz
wentworth #12074 üzenetére
nem értelek. ha a GLS keveri a kakit, akkor miért a GB-vel van tele a tököd?
(EU raktárasok nem csinálnak fotót tudomásom szerint. de ha a GB/ Paypal oldalon jól van megadva az adatod, akkor jó a címzés. nem kézzel pötyögi le a kijelzőről egy kínai jómunkás, hanem gép nyomtatja) -
bazsimano
őstag
válasz
wentworth #12074 üzenetére
nalam minden flottul megy
volt egy hibajuk...rossz termeket kuldtek elkuldtem nekik a kepet es 14en mar elvileg utnak is inditottak a jo termeket.
kerdes hogy mivel fizettel? ha minden igaz, altalaban ok a paypalos cimre kuldik a cuccost ...de te is meg tudod nezni a beallitott cimet...ok ahhoz nem nyulnak...ami vana rendszerbe azt nyomtatjak ki...szoval az ilyen elkeveres hogy rossz iranyitoszamra kuldi a szallito...az inkabb a GLS hibaja...szvsz.
szoval nezd meg hogy milyen szallitasi cim van megadva..
(#12077) wentworth megint...nem a GB nyomja el a cimet...nem kezzel irjak ra
ami van a rendszerben, amit te megadtal az megy automatikusan a matricara...
-
cidalain
veterán
válasz
wentworth #11891 üzenetére
$10 feletti terméknél maradt a szokásos rend.
10 pont a text, 70 pont a kép+video$10 alatt lett a sávos besorolás. Ide ír valami double pointot is, de nem értem mikor.
Nincs a duplázás akkor ha az első 5-ben vagy, legalábbis nem látom.250 pont akkor jár a videódért, ha bekerül a video communityba (gondolom, ha nagyon jó lesz a videód, és sokan nézik/ajánlják)
Viszont 10 pont jár majd a Ticket zárás után, ha értékeled a Customer Service-t (ez ma nálam még nem ment)
(update, kaptam pontot ticket zárásra, de csak 5-öt - eddig mondjuk még ennyit sem - kérdés nyissak e ticketet, hogy az előző ticket zárására csak 5 pontot kaptam 10 helyett, majd zárjam azt is? így 15 pontot tudnék szereznikb 80 Forint)
-
bazsimano
őstag
válasz
wentworth #11894 üzenetére
igaz bocsi...csak eppen 5 mas dolgot csinalok es epp felreolvastam...avyg "atkoltottem" magamba
elnezest!amugy csak egy nagyon off kerdes: van valaki aki ismer valaki aki foglalkozik hobbielektronikaval? egy kiszakitott hdmi csatlakozot kellene megszerelni visszaforrasztani...(egy chromecastbol teptek ki)
-
bazsimano
őstag
válasz
wentworth #11891 üzenetére
nem!
ezek a pontok a reviewek /ertekelesknel jarnak es megszabtak a maximalis pontokatamiket kaphatsz es kondiciokkal.
- a termek ára 1 dollar alatt van akkor maximum 10 pontot kaphatsz az ertekelesert.
-a termek ara 1 es 5 dollar kozott...akkor az ertekelesert max 50 pont jar
....es igy tovabb
azaz nem igy tovabb,...mert szerintem max 100 pont a max amit adnak..ha csak nem talaljak nagyon jonak a videodat...mert akkor akar 250 pontot is kaphatsz!a pontok szerintem tovabbra is 50pont =1 dollar.
-
válasz
wentworth #11756 üzenetére
Ezt csak ők tudják, írj nekik.
Nekem is volt pár napja, hogy 2 termékre hibát dobott, még a 20 pontot se kaptam meg. Azért 20, mert első értékelő voltam.
Ha nem veszik észre, hogy ez így nem jó... Ö bajuk.
Egyre kevesebbet vásárolok, de ezzel nem csak én vagyok így.
Nagyon rossz irányba üennek, remélem rájönnek. -
-
powerwade
senior tag
válasz
wentworth #11443 üzenetére
Arrra gondoltam, hogy tényleg irtál egy szöveges "értékelést" vagy csak odairtad hogy "good, recommended, stb". Mert én ezektől mászok falra, hogy ilyen 2 szavas/mondatos semmiségekkel van tele a review rész. Semmi értelmük, és csak a pont miatt böfögik oda. Nem vádolni akarlak, félre ne értsd, csak szeretném tudni, hogy végre bekeményitettek-e és tényleg csak az értelmes és hasznos értékelések után adják a pontot. Mert ha ennek ellenére nem adtak érte pontot akkor kapják be
-
cidalain
veterán
válasz
wentworth #11312 üzenetére
En is 5 napja ortam kettot. 10 perc elteltevel. Az egyikre masnap megjott, a masikra ma nyitottam ticketet.
Multkor valaki emlitette hogy a vasarlas utan nem kapott pontot. Jelentem az egyik rendelesem tegnap lett shipped, es kaptam is ra pontot rendesen, ahogy eddig.
Nekem a megerkezes visszaigazolas gombok nem akarnak megjelenni... -
dave0
csendes tag
válasz
wentworth #11177 üzenetére
Miért lenne fake? Nyilván ugyanaz az időpont másodpercre pontosan, mivel nem egyesével húzkodják le a csomagokat a vonalkódolvasó előtt, hanem a zsákon/dobozon/konténeren(amiben a sok csomag van) található vonalkódot olvassák le, amihez társítva vannak a kis csomagok kódjai.
-
Black Phone
senior tag
válasz
wentworth #11177 üzenetére
2016-08-12 14:20:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-08-13 15:00:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-08-15 02:30:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-08-17 13:47:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-08-18 10:21:00 Information sent to Czech
AZÓTA semmi mozgás...Innen kb mennyi idő?
-
cidalain
veterán
-
cidalain
veterán
válasz
wentworth #9683 üzenetére
ez semmit nem ér, csak ilyen promó figyelemfelhívó, hogy írjál review-t és azért pontokat kapsz.
nem a papír miatt kapsz pontot. amihez nem kapsz papírt ahhoz is írhatsz ugyanannyi pontért.persze jó volt a marketinges, mert a pontkapást "nyeremény" szóval írja, de elnézhető, mert magyarul is mondjuk azt hogy: bakker pont akciós volt a tévé a tecsóba, 20 rugót nyertem vele hogy ott vettem meg.
szóval a pont az jár, ha csinálsz értékelést. hogy mennyi jár, az különböző dolgoktól függ: hányadik a te értékelésed az adott terméknél, meg hogy milyen típusú értékelést adsz: szöveges, képes, videós. -
válasz
wentworth #9411 üzenetére
Pontrendszer:
50 pont = $1
Pontokkal a termékek árából tudsz max. 30%-ot lefaragni. Beváltani a Kosár -> Proceed to Checkout gomb megnyomása után, a szállítási opciók alatt tudod. (GB Points)
Pontokat gyűjteni termékek vásárlásával és azok értékelésével, illetve a csomag megérkezésének megerősítésével tudsz.
Szöveges értékelés: 10 pont
Kép: 20 pont
Videó: 50 pontAmennyiben egy terméknél az első 5 értékelő között vagy, akkor DUPLA pont jár az értékelésért.
Megérkezés megerősítése: 20 pont (Megerősíteni a My Orders menüpontban tudsz, a termék mellett található Operation oszlopban megjelenő gombbal tudod. Ez a gomb a megrendelés után nagyjából 2 hét múlva jelenik meg.)
Ez összesen 10+20+50+20 = 100 pont, azaz $2.
-
Beni2360
félisten
-
Black Phone
senior tag
válasz
wentworth #9307 üzenetére
Hiába dobálják mikor még a terméket meg se kaptam, mire értékeljen az ember, bezzeg az első rendelésemnél Yt tn-t adtak az ideért 7 nap alatt most meg 3 hete rohad valamerre a csomagom...és a végén meg nemhogy 160pontot hanem 50et adnak majd, képesek lesznek azzal kiszúrni a szemünket
-
-
Flashget
félisten
válasz
wentworth #3528 üzenetére
egyet már sikerült megtörnöm, de no problem rendeltem másikat itt van tartalékba.
tempered glassból is.persze, hogy jobb a fólia karcolódik ez nem. és az sem mellékes 4 kemény repülés utáni lehetséges töréstől védte meg a kijelzőt nálam. bár arra is van lehetőség olcsón megúszni.
-
PiEm-14B
csendes tag
válasz
wentworth #3458 üzenetére
Egy képes értékelésért, ha pl. benne vagy az első ötben, akkor adnak általában 30 pontot, ami majdnem 200 Ft-ot ér. Nem sok, de magyar oldalakon semmit sem adnak egy értékelésért. Megkértek rá, hogy értékeljem a GB-t a MyWOT, Sitejabber és a Trustpilot oldalakon, amiért megjutalmaztak 900 ponttal, amit majdem 20 USD, kb. 6000 Ft. Ugyan csak a következő vásárlás 1/3-ba számolható bele, de azért nem rossz. Amúgy a vásárlásokért is jár pont. Tehát 1 USD vásárlásért kapsz 1 pontot, ami rögtön 2% árengedménynek felel meg. Mindezeket amellett, hogy nagyon jó áraik vannak, szerintem ez több barátságos.
-
Outlander
addikt
válasz
wentworth #3291 üzenetére
Egyfajta játékkal volt egybekötve, vagy ha úgy tetszik, kiszűrni a
gyengéketrobotokat..[link]
Írta ugye h UTC 11:11 órakkor, ami nálunk (helyi idő CET ) a 12:11-nek felelt meg. akkor indult és csak első 5 vásárlónak.Addig is ki volt/van rakva h mik szerepelnek ebben... lásd link. És hogy kiszűrjék a robotokat, kérdés - válaszhoz kötötték a kuponkódot...
Borzasztó nehéz kérdések voltak, egyik csoport h mi a márkája az alábbi terméknek, a másik meg h mi a típusa az alábbi terméknek.Szóval lényegében, már régen lemaradtál róla... és csak értelmezni kellett volna ami ki van írva.
Illetve vannak még a sima akciók, amihez nincs kupon, hanem db szám van... [link] de jobbak már itt is elfogytak, mert már lassan 2 órája pörög.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
wentworth #3093 üzenetére
HA már jóváírták a bankszámládon is, akkor nem veszítheted el. Szerintem érdemes ott nyitni egy dispute-ot, aztán ha nem kapod meg a további 30%+posta árát, akkor átvinni Claimbe. Túlságosan engedékeny voltál velük és ugrottak a lehetőségre.
Én nem hagytam magam, addig győzködtem őket, míg újra nem küldték. Nekik még mindig olcsóbb újraküldeni, mint visszafizetni. -
-
Outlander
addikt
-
azbest
félisten
-
Flashget
félisten
válasz
wentworth #2866 üzenetére
GB-n az árak érdekesen tudnak mozogni.
chuwi tab elfogyott majd kb. 10 nap múlva újból lett 124-126 öjróért. napokig tartotta is ezt az árat majd egyik este (kínai idő szerin reggel nyitáskor) ugyanez a 32GB-os tablet felment 139-re a 64GB-os 141-ről 161-re (alis árakra) ment fel aztán a mi időnk szerint délelőtt újra a normális áron 124 öjró volt és rögtön rendeltem
Túl sokat nem adnék az árra ilyen téren. olyan mintha egy szoftver figyelné mire kattintanak sokan főleg ami promócióban jelenik meg.
nem tudom szállítással kapcsolatban ez így van e még...
[link] -
Outlander
addikt
válasz
wentworth #2866 üzenetére
Svéd, austrál, nl, swiss, de inkább svéd..
Attól h Kinában van, nem feltétlen csak kínai postával jöhet, ott nincs monopol helyzet mint nálunk...
Azért olcsó mert olcsó, máshol más az olcsó, itt is van olyan ami drágább mint máshol.. nem kell ebbe semmit belelátni..
Van amit ennyiért tudnak beszerezni, valamire kevesebbet tesznek, stb stb arról nem is beszélve, h talán idén vagy tavaly alakult(?), még egyenlőre szerzik az ügyfeleket, és mivel ha nem jó árakkal?!
-
tibcsi0407
félisten
válasz
wentworth #2688 üzenetére
Az még az elején volt. Akkor elég dühösen adtam a tudtukra, hogy nem vagyok elégedett. Akkor az ügyintéző magától adta a kupont, hogy lenyugodjak. Igazából nem sikerült neki, de nem is törölte.
Új Case-t nem lehet nyitni a Paypalon. 1 tranzakció= 1 case. Ha zárják, akkor az utólagos reklamáció maximum akkor történhet, ha megkaptad a csomagot, de valami nem stimmel vele.
Így eléggé a Gearbest kezében van a sorsom, de úgy látom megfelelő kommunikációval és egy rendes ügyintézővel el lehet simítani a dolgokat. Hacsak nem időhúzás ez is. De szerintem nem lesz az. Már valószínűleg vissza is kapták a DPD-től az elveszett csomagot, vagy legalább az árát. Augusztus 21 óta azért volt rá idejük.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
wentworth #2686 üzenetére
Kértem trackinget is. Megadtam a feleségem telefonszámát is másodlagos telefonszámként, mert most Norvégiában vagyok kiküldetésen, így nehezebb innen kezelni a csomagokat, mert nincs mindig otthon valaki. Alapesetben oké, mert otthonról szoktam dolgozni, így nem jelentene problémát, de most nagyon oda kell figyelni. Ha legalább tudom, hogy ki fogja hozni (remélem nem a DPD) a csomagot, akkor egy emailben akár jelezhetem is feléjük, hogy mi a szitu, ezért nagyon fontos lenne a tracking. Ha kell, akkor inkább pár dollárt fizetek is érte.
Visszatérve a bónuszokra. Mikor először elkezdődött a huza-vona, akkor az egyik ügyintéző adott nekem egy 10 Dolláros kupont, így nem tartom lehetetlennek esetedben sem, hogy ki tudj belőlük húzni valamiféle kompenzációt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One mobilszolgáltatások
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Milyen videókártyát?
- Tőzsde és gazdaság
- Mobil flották
- Renault, Dacia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest