Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Karorakkal kapcsolatosan vannak tapasztalatok?
Sima mutatos, quartz erdekel most, nem okosora.
Milyen markat erdemes, stb. -
XP NINJA
őstag
-
luck66
tag
válasz
Black Phone
üzenetére
megérkezett a csehekhez,ők majd tovább fogják küldeni,ha itt lesz a szokásos "Célországba megérkezett" bejegyzést látod majd

-
Michele
tag
Üdv srácok .
Valaki segitsen már .
Olvastam itt fent erről ,de most sehol nincs meg...Meg rendeltem több mint egy hete , feladva nincs és ez a gomb van a megrendelés sorban :
Dispatch Faster
"Dispatch Faster" means:
1. We process your order faster; it will leave our warehouse faster.
2. We will not change shipping method, shipping speed is outside our control.Rá nyomjak a Dispatch Faster gombra ?
Vagy mi a teedő ?Előre is köszönöm

-
petipetya
nagyúr
válasz
Criminal017
üzenetére
Köszi a korrigálást.
Mivel tévedtem, bebizonyosodott, hogy nem robot vagyok. Ez az én chapta kódom. -
petipetya
nagyúr
válasz
Black Phone
üzenetére
Xiaomi MI Band = White led: első generációs cucc, lépésszámláló, alvásmonitor, értesítések egyféle led színnel + rezgéssel, ébresztő.
Xiaomi MI Band 1s: ugyanaz, + a ledes értesítés színe állítható, illetve tud pulzust mérni.
Xiaomi MI Band 2: ugyanaz, + OLED kijelző és óra funkció.
Ha kell a pulzusmérés, akkor az 1s a nyerő. Ha felesleges, akkor a White led tökéletes választás. A kijelzős szerintem már túl van árazva - ha kijelző kell, akkor inkább egy esztétikusabb, óra formájú eszközt javaslok.
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Most néztem a cseh tn-es csomagomat magyar posta ezt írja: Itt van már nálunk?
Eredmények
RR507855056CZ
Dátum Információk
2016.08.26
13:55 22000(Czech Republic
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country -
lkristóf
senior tag
válasz
elszabi
üzenetére
Épp a napokban láttam a Szénrakodó toronyról készült videót, profi! Ráadásul Milyen kicsi az internet, hogy megtaláltalak a fórumon is. Gratula!
Végre valami minőségibb videó a sok szemét között!

-
Black Phone
senior tag
válasz
Criminal017
üzenetére
nem ismerem őket egyáltalán azért kérdeztem... olyanom még nem volt
-
Criminal017
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére
Ugyan azt tudja mindegyik, csak az 1S-ben van pulzusmérő.
-
Black Phone
senior tag
Ezek közül melyik a jobb?
Mi Band -
kuthim
tag
Hát nagy tesztet ne várjatok tőlem. Itt a fórumon ajánlották többen is.
Remélem tudja azt a kapacitást, ami rá van írva.
Egy LED lámpába fogom használni.
Egyenlőre használom ahogy kibontottam, feltöltve jött.
A lámpa szuperül világít vele.
Töltőm még nincsen hozzá, az lesz a következő vásárlásom.
Mire kell ügyelni a használatánál? Lemerítés, töltés stb. -
Imy
veterán
Elvileg 13-án feladták, erre tracking információt ma megnéztem, és kicsit később adták fel.
Ez mire érhet így hozzám?2016.08.25
09:16 22000(Czech Republic
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.08.26
12:35 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.08.29
17:30 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad -
Flexy90
senior tag
Ezt próbálta már vki? Get it Free
Ha megosztasz egy terméket $20 alatt és megveszik akkor elvileg megkapod ingyen.
GET IT FREE Product Price Orders Required
$0.01 – $3.00 Need 1 paid order
$3.01 – $10.00 Need 2 paid orders
$10.01 – $20.00 Need 3 paid orders -
petipetya
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Igen.
-
petipetya
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
Tegnap megérkezett a Silicone Magnetic Clasp Clip Case Holder for Xiaomi Mi Band - BLACK.
Zseniális találmány, valamelyikőtök linlelte itt 1-2 hete, akkor tetszett meg. Lassan 2 éve van meg az MI Band, igy rengeteg szituációban kipróbáltam már. Csuklón hordva pontatlanabb, mivel az irodában a billentyűzet ütögetése közben is lépést érzékelt.
Az övemen hordva valóban csak a lépéseket méri.
-
Flexy90
senior tag
Megérkezett csehekez a 12.-én feladott csomagom. Nem túl gyors sajnos.

Innen még mennyi idő?
-
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Akinek van fehér ledes Mi Bandje, az tudna nekem segíteni egy kicsit? Gearbestes értékeléshez kéne 3 fénykép és egy kb 20-30 mp-es videó, de az enyémet azóta már eladtam.
Pm-be jöhet.

-
zsolti72837
addikt
Köszönöm mindkettőtöknek.
-
maestro87
őstag
válasz
zsolti72837
üzenetére
Nem kell letakarni, nem mutatod azt az oldalát és kész (vagy kivágod pl. Avidemux-szal). Én így szoktam, ha nem akarok más videót készíteni róla.

-
bul07
nagyúr
válasz
zsolti72837
üzenetére
Én sose szoktam csomagot mutatni a értékelős videóba
Ha szükségét érzem(sérült, zörög a csomag) akkor a kibontásról csinálok videót névvel címmel, mert reklamációhoz kelhet, és akkor biza jó ha látszik
De értékeléshez én feleslegesnek érzem az egyen borítékot mutatni
-
zsolti72837
addikt
A nevet érdemes letakarnia videón? Vagy csak a címet? A TN maradhat?
-
peestike
senior tag
válasz
Pancsermeste
üzenetére
A jövőre vonatkozó bejegyzés a tényleges indulás dátuma és ideje lesz valószínűleg.

-
peestike
senior tag
válasz
hevizms
üzenetére
17track követi szépen a svéd és holland postát. Az utolsó gondolom a cseh posta lesz, azt a sky56-on tudod nézni. Svéd postát nem ajánlom, elnézve drága viszont iszonyat lassú. Holland azért jobb. Cseh most van 3 is nekem, az első ma jött be az országba 20 nap után. Itt többen elégedettek vele. Posta.hu egyébként európai átpakolás után hozza csak nyomkövetésben mindet.
-
Imy
veterán
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Nekem még sehol amit 13-án adtak fel Cseheknél. Igaz tegnap jött meg, amit 12-én adtak fel. Remélem nálam lesz jövő héten a 13-i feladás, mert amit rendeltem e-bayről az már hozzámért, pedig e-bayes rendelés kínából...
-
cotag
senior tag
Eu raktárból jött Teclast x16 plus netezés közben is random de újraindulást produkál, öt perc, tíz, félóra...
Szóval ez tuti hibás.
Ilyenkor mi a teendőm? Segítene valaki? -
bul07
nagyúr
válasz
Pancsermeste
üzenetére
Belgium Post volt (LVS)
Nagyban függ hogy milyen postával jön, meg a csillag állás is számít

SGLBZ (XFL Surface Mail) posta lassú szerintem
-
Pancsermeste
őstag
Hmm... 18-ai rendelés már meg is érkezett?
Ez mennyire általános, hogy ilyen gyorsan megérkezik?Nálam egy Aug. 9-ei rendelés.
Ez miez??
A cseh posta egyszer már elküldte a célországba, most megjelent egy újabb bejegyzés a "jövőre vonatkozóan", hogy 29-én is elküldte!
-
syler123
veterán
válasz
Hopkins_001
üzenetére
Köszi!

bazsimano: Az szuper.

-
maestro87
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
Nekem az augusztus 14-eit sem írták még jóvá.

Pedig kb. csak hetente adok le egy értékelést. -
tahepa
senior tag
Telefon vásárlásnál ( EU raktár) probléma az ha a PAYPAL-nál megadott címtől eltérő címre kérem a szállítást?
Teljesítik így a rendelést ? -
syler123
veterán
Ha a trackingen ezt látom, akkor nincs vám?
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
Innen kb mennyi idő hogy megérkezzen? Erre a tegnapi napon váltott, gondolom jövőhéten megkapom a csomagom.
-
bul07
nagyúr
Tegnapi napon megjött a
Villám akcióba 0,71$ vett USB páka
Nagyon fájintos egy valami, ahogy bedugtam pár másodpercre rá már füstölt is a rajta lévő gyanta és olvasztotta az ónt
Rendes dobozban jött szóval ajándéknak is tökéletes
Aki szokott néha forrasztani annak kötelező darabÉs a másik villám akcióba vett 1$-os U8S "okos óra" (ennél nem kockáztattam meg hogy még pontot is írjak be)
Ezt még csak ép bekapcsoltam de nem lesz az én órám mert ép csak beéri a csuklómat, az utolsó lyukba tudtam csak becsatolni, de akkor meg mozog oldalra a szíjon, olyan 23cm hosszú a szíj óra testtel együtt
Na de majd letesztelem mi hogy merre és ha más nem vagy eladom az ismeretségi körömbe vagy ajándék lesz
Amúgy a szíj anyaga ilyen puha műanyag, mintha tejgumira hasonlítanaKöszi Gearbest ennyiért nagyon mérte
-
Criminal017
őstag
Nem akarok úgy tűnni, mintha...
... de a 22-n, hétfőn elküldött 2x70 pontot érő (2x20 kép + 2x50 videó) review-t nem akarják jóváírni... Ticketeljek, vagy várjak? Aznap három 70 pontot érő értékelést adtam fel, az egyiket 2 napra rá jóvá is írták, de ez a kettő nem akaródzik megjelenni.
Nagyobb értékű cuccot akarok megvenni és számítanék ezekre a pontokra (is).
-
-
Watcher45
tag
válasz
cidalain
üzenetére
Csatlakozom nekem is megjött egy 13-án rendelt, 15-én feladott, NL-re módosult kezdetben LVS cucc tehát 11 nap körül futott. Egyébként egy ilyen [link] Old Shark harisnyázott kábelről van szó. Egészen jól összerakott masszív kábelnek tűnik, sajnos nincs módomban kimérni, hogy mennyi kakaót képes átönteni magán. Tudom, hogy lehet venni blitzwolf meg ugreen márkát ha minőséget akarok erre ne vesztegessünk kommenteket.
-
cidalain
veterán
válasz
cidalain
üzenetére
Jelentem alasan megjott a 10-ei rendelesem.
Az NL(14szam) tracking meg mindig nem el, sky56 szerint meg mindig a kinai transit centerben van. Ennyit arrol, hogy mit irnak a kulonbozo csomagkoveto oldalak.
Ez volt az amit ketto nappal korabban meg LVS-sel adtak fel. A csomagon rajta is volt az a matrica is, csak ra volt ragasztva egy Gearbestes belso rendelos...Es megjott a 13-ai rendelesem is, az LVS volt es 3 napja erkezett Brusszelbe.
Recieve confirm eltunt? 15 nap utan nem jelent meg.
A order review 5 pontert az valami uj fejlesztes? -
maestro87
őstag
Hát ja. Pedig szerintem eléggé nyilvánvaló volt, hogy egy olyan cég akinél alapból is letudod vinni a termék árát -30%-kal, az nem fog trükközni azzal, hogy a hasra ütésszerűen kitalált árból adjon 50% kedvezményt. Ráadásul a 300$-os limit felét sem haladta meg a nyertesek által kiválasztott termékek árának a fele...
Egyébként a GearBest simán megadta volna a kizárt játékosoknak is a kupont ha hpsafl megkéri őket, ha már véletlenül kihagyta őket a sorsolásból.

-
Turbobacsi
senior tag
válasz
krisztianAMG
üzenetére
-
bul07
nagyúr
válasz
Silent77
üzenetére
Na igen, de mi van a kulcs osztós fórummal, az is érték osztás, akkor gondolom annak a fórumrésznek megvan a joga(bár blog bejegyzésben én is csináltam már játékot, akkor én is szabályt szegtem)
Mert őszintén néha eljátszok a gondolattal hogyha netán nyernék a lottón akkor simán csinálnék ilyen pár ezer forintos játékokat, akkor az is szabálytalan lenne
Vagy csak az volt a baj hogy beleírta hogy a Gearbest felajánlása volt
Na de mindegy is, ez van
-
krisztianAMG
senior tag
A többieknek melyik ár feleződött?
-
Hurkafej
aktív tag
válasz
vandor01
üzenetére
Nekem az Aug 4-én rendelt cucc mögött ott van.
De a nagy kaszálásnak a postaköltség vetett véget inkább
Bár nehéz megérteni az üzleti stratégiájuk, mondjuk annyira nem olcsóak, csak pontozva.
De érdekes, hogy nekik többet ér a visszajelzés, mint ha veszek valamit 80$-ért és azért kapok pontokat. -
-
luck66
tag
Nálatok működik rendesen az oldaluk?
nálam nem jelenik meg,hogy beírjam mikor érkezett meg a csomag ( eltelt már a 15 nap)
-
XP NINJA
őstag
Review-nál azt tudom hogy irhatom magyarul is a véleményem, de ez videónál is működik? Igy talán több értelme lenne ha már egyszer csinálom

-
Mikulásbá
nagyúr
Még egyszer köszönöm a nyereményjátékot és a kódot,meg is rendeltem:
-
bul07
nagyúr
válasz
peestike
üzenetére
Persze hogy lassul, több okból is
Elkezdődött az ősz, egyre többen rendelik meg a karácsonyi ajándékokat
És ami jobban lassítja a dolgokat hogy vége van a turista szezonnak, és ritkulnak a repülőgép járatok így egyre több idő kell neki mire felfér egy repülőre a cuccNa meg persze majd jönnek a nagyobb ünnepek, jön a október elejei nagy leállás is
szep 30. és okt 9. között a fű se fog nőni náluk, és ez okoz akkora torlódás hogy majdnem végig kitart októberbe, na és persze erre jön még a karácsonyi felfutás isEgyik évben a szeptember végén rendelt karácsonyfa izzók december 3-ik hetében jött meg
Kezd elvonási tüneteim lenni mert nem érkezik napi pár csomag elfogytak a filléres rendeléseim, és nem érkezik szinte semmi
-
xy2003
tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Nekem pár napja az informátion alatt volt még két bejegyzés(már nem tudom mi),de az eltűnt mára

2016-08-11 13:12:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-08-11 18:00:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-08-12 19:30:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-08-16 15:28:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-08-17 11:23:00 Information sent to Czech -
peestike
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
nekem azt írta a kicsi kínai alin, hogy csúszik a posta a G20 miatt. megnéztem, szeptember 4-5 lesz G20 kínában.

egy kínai posta most 9 napot futott, tegnap délután már belföldi feldolgozás van. de nekem is úgy tűnik, hogy lassulás van valami miatt, cseh posta 18 nap és még nincs az országban, korábbi kínai 18 nap, már papírt hagyott a postás. -
bzoley
veterán
válasz
Silent77
üzenetére
Valamelyik eldugott oldalukon 25 munkanapról írnak, mármint hogy utána nyissak jegyet. Három belga 07.27-ei érkezéssel(más követő 08.02-03 Hungary-t jelez), és egy SGLBZ dhl-lel 08.01-én Frankfurtban.
"I haven’t received my package 25 business days after shipment." -
válasz
WestBam
üzenetére
Lassan majd csak megindul.

Nálam most minden posta lassabb lett, 1-5 között rendelt cuccok most jönnek.
Amit várok holnap 7 csomag, az is ötödike előtti rendelés.
Remélem holnap meg is jönnek.bzoley: érdemben 50 nap után foglakoznak vele, és 60 nap után adják vissza a pénzt, feladástól számítva.
Milyen tn?
-
bzoley
veterán
Mennyi idő után van értelme reklamálni? Négy item júli 18-20 között még sehol sincs. Az azóta vásároltak is mind megérkeztek már. Érdekes módon, abból az időszakból, pár Alis cucc is el van maradva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Okos Otthon / Smart Home
- Fogyjunk le!
- Horgász topik
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Apple MacBook
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Eladó Latitude 5520 15.6" FHD IPS i7-1185G7 NVIDIA GeForce MX450 16 512GB gar
- Apple watch ultra 3 hibátlan 2026.11.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ez mire érhet így hozzám?