Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Whynot? #14161 üzenetére
Semmi gond...
Talán az USB bemenet is elegendő lenne.
Viszont az egyik verziónál azt írták, hogy olvas is az USB-ről. Azt nem próbáltad még? Bár gondolom, csak mobil appal működhet a dolog, mert valahogy vezérelni is kell.
" Question:
There are 2 USB Port... Are they be able to read USB and play Music or does the USB port is exclusive for charging battery only!? Thank you,Reply:
Hello Mhon,
Thank you for your inquiry.
All the two USB Port are able to read USB and play Music . "Azt még meg tudnád mondani, hogy ez a Circlip type csatlakozó, ami ennek a kütyünek is van, jó lehet régebbi autókhoz is? Vagy csak a 2013 után gyártottakhoz? Mert, ami nekem van szivargyújtós töltőm, annak a hagyományos csatlakozója van, az biztosan jó hozzá, de ez a bumszli végű nem biztos, hogy jó lesz.
-
Pancsermeste
őstag
válasz
Whynot? #14158 üzenetére
Köszi!
De ebben nem látok SD kártya foglalatot, ami mindenképpen kellene.
Jól értem, hogy az USB-ken nem csak tápfesz megy ki, hanem egyben adat bemenetként is funkcionál, pl. pendrive-ról adatot is olvas innen?
És a legfontosabb, hogy kompatibilis ez európai szabványos szivargyújtó csatlakozóval?
Az egyiknél azt írták, hogy nem, pedig ugyan úgy néz ki mindegyik, tehát most nem tudom, melyik lenne megfelelő.
Ill. mi a különbség a 12,79 és 22 dolláros változatok között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iKing.Hu - Garmin - Fenix 8 Amoled Sapphire 51mm - Használt, karcmentes
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest