Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok!
Közületek garanciáztatott már valaki a GB-nél? Október 29.-én vettem egy Mi Piston Youth fülhallgatót, tegnap este a jack csatinál megtört és nem szól a bal fele... adtam be egy ticketet, töltöttem fel videót a hibáról, most várok.
Mire számítsak? Kicsit reménykedek benne hogy inkább küldenek újat minthogy visszaküldjem nekik és üljenek rajta, aztán fél év után lássak belőle valamit...
-
Beni2360
félisten
válasz
vasi89
üzenetére
Főleg h 12.12-re van írva a 2. küldés de még csak 11.e van. - hát igen hétvége van és hétfőre elő van készítve szállításra. Tehát reggel kezdéskor indulhat és nem kell várni az adminisztrációra.
-
vasi89
őstag
Ahogy látom többeknek gond akad a Cseh postával. Nálam úgy tűnik rendben lesz, mert 2szer kaptam meg a célországba elküldve státuszt és ezek után általában elég hamar ideér MO-ra. Ami viszont érdekes, hogy 3 nyomonkövetési oldalon nézve, a track17 és trackitonline kb azonosat mutat, de az MPL-nél 2x szerepel h elküldve a sky56 meg totál mást ír. Főleg h 12.12-re van írva a 2. küldés de még csak 11.e van.
-
Breki
veterán
Na lemaradtam a buliról. :-)
témára visszatérve
Kiegészítettük a rendelési szabályzat "Importköltségek, ÁFA, vám" szekcióját az EU raktárból, DHL futárral való rendelés fortélyaival. Olvassátok el, legyetek vele tisztában, ne rendelés után érjen a meglepetés!
Illetve Máj Viktor írt valami olyasmit, na mindjárt idézem
"Előszokott jönni, hogy ugyebár mobiltelefon előszeretettel rendelnek - rendelünk külföldről! (én személy szerint Xiaomi párti vagyok, de ez mindegyis), tegnap kaptam meg levámolva!
És a "vámkérdés" előjön, MOBILTELEFONRA! 0% VÁM VAN, viszont ugyanúgy van rá +27% ÁFA + 2.500 Ft vámkezelési költség (posta esetén) - DHL esetén +6E Ft!"Bővebben itt
-
CoolMan
MODERÁTOR
Nyugalom Uraim! Komolyan, ilyenen összevesztek? Akkor a kiemelést ne használjátok majd a topikgazda eldönti, hogy mit kell kiemelni. Köszönöm.
-
tboy93
nagyúr
válasz
SenorChang
üzenetére
~15.000Ft kornyeke lesz a plusz koltseg ha megfogják.
-
Beni2360
félisten
válasz
SenorChang
üzenetére
A Bankodnál-nál befizetett összeg (163$) + 27% + 2500 Ft ha a posta hozza.
Mostani számítások OTP-tól =49141 +13268+2500= 64 909 Ft
javítva -
SenorChang
csendes tag
Sziasztok!
Kinéztem Gearbesten egy telefont, az ára 163 dollár mindennel együtt. Ahogy olvasgattam ez a vám dolog néha eléggé lutri tud lenni.
Ha mondjuk a telefon mégis vám alá kerülne, akkor kb. mennyit kellene még ráfizessek az alap árra?
Válaszotokat köszönöm!
-
Zoty4
őstag
válasz
Silent77
üzenetére
En vegigcsinaltam ezt a posztolosdit, irogattam nekik kb egy heten at naponta tobbszor, a hianyzo pontjaim mellett, es nem adtak meg a pontokat, beragtam rajuk. Azota egyre ritkabban rendelek innen. Ertekelest nem is csinalok mar. Ennyi. Megosztottam a kedves forumtarsammal a tapasztalataimat, az esetleges idegesebb hangnemert, ha ilyen volt, elnezest kerek

Ami pozitiv az oldallal kapcsolatban, ha nem cseh postaval jon, brutalisan gyorsan kezbesitik a gb altal feladott pakkokat.
-
Knobber
aktív tag
Mostanában GB-n elég sok ilyenem van:
2016.11.26
12:00 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadKb 2-4 csomag is összegyűlt ami megállt. Itt a karácsony?

-
-
-
Zoty4: Ha lehet hanyagoljuk az ilyen hozzászólást.
Köszönöm! -
cris78
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
Nekem 3 oldalra kellett értékelést írni egy rendelt termékről és adtak 1200 pontot.
-
cris78
őstag
válasz
Criminal017
üzenetére
"a" betűt küld el.
-
Criminal017
őstag
Sziasztok!
Ilyet kapott már valaki? Mit csináltatok? Én minden jóban benne vagyok, van blogom is, ahol írok a cuccaikról szívesen, szóval...
Csak kíváncsi vagyok a véleményetekre.Dear Valuable Customer,
At Gearbest, we sincerely appreciate your business.
We invite you to share your shopping experience by posting a short review for us on our related comments websites.
By sharing your opinion you are greatly helping other customers make the right shopping decision and also helping us to make improvement.
It is important that you write honest and objective reviews.
We will then give you 300 points for each review into your account as a reward for the time you have spent posting your comments helping the online community.
Important messages as follows:
It is very easy, just write a very short valuable review about our website on related websites.
That's it! (We will give you links later if you are interested.)
Time is important for you.
So please just give us your instructions as follows:
1. Reply "A" for the links to take part in the promotion. (In this case, please also tell us your ideas about your received order)
2. Reply "B" for not wanting to receive this kind of email again.
Thank you so much for taking your time to read the email.
May happiness and success be always with you!
Have a nice day!
(PS: If you have already shared your experience for us, please ignore this ticket! )
Best regards,
Gearbest customer service
http://www.gearbest.com/
-
bazsimano
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
remeljuk a legjobbakat...fingers crossed!

-
XtremLor
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Erdeklodtem en is, mert nem kuldtek trackinget ujrakuldes utan, a valasz uzenetbe megkaptam egybol, elotte 3-4 nappal adtak fel.
A Dubai csomagom jo idot fut...
2016.11.26 Postai atvet
.
.
2016.12.08 Belföldi feldolgozásra továbbítva
-
bazsimano
őstag
válasz
DoItYourself
üzenetére
szerintem irjak rajuk, meg egyszer hogy dobjanak meg tn szammal! ticketet addig meg nem zarod le, amig kezedbe az uj kartyak!
-
DoItYourself
addikt
Sziasztok,
szeptember közepén rendeltem pár memóriakártyát, ami nem érkezett meg. Megreklamáltam, abban egyeztünk meg, hogy újraküldik - 7-25 napot írtak nov. 23.-án. Új nyomkövető számot viszont nem kaptam, pedig kértem, hogy adják meg. Mi a teendő ilyenkor? Legyek türelmes, mert még mindig a BF cuccokat postázzák + karácsony?
-
immi77
tag
Sziasztok!
Most rendeltem először GB-ről EU raktárból. Royal Mail-en jön.
Most ezt írja:HUNGARY, ON ITS WAY TO GLS HUNGARY
2016-12-08 00:00Szerintetek kb, mikor számíthatok rá? És ezek szerint nem a Posta fogja kihozni, hanem a GLS?
Köszi!
Ja közben látom már sokszor le lett írva, csak rosszul keresgéltem. Sorry!!!
-
Vertigo18
addikt
Megjött az ajánlott és akciós Rock Zircon. Meg kell mondjam, tényleg nagy ugrás. Már külalakra is látszik, hogy minőségi darab, adtak egy pofont az eddigi megszokott alaknak a kreatív osztály munkatársai. A kis szarvacskák két oldalt kicsit engem a sapka miatt gátolni fognak futás közben, de arra marad majd a Piston 3, ez meg itthoni, "just fun", elfekvős kategória lesz. Próbaképpen bele-belehallgattam, nagyon szépen szól.
Külön előny a mellé adott angol nyelvű útmutató, végre nem pálcikákat kell megfejtenem. Másik, amin meglepődtem, a mellékelt, pecsételt Warranty card, nagyon jó.
Szóval még egyszer köszi az ajánlást, kedvezményesen 10 dodóért simán megérte.
-
sambenez
addikt
Ma megjött a gitup git2 pro, 19 nap alatt ért ide holland postával. Nagyon meg vagyok elégedve GB-el.
A kamerával egyetlen bajom van, nem micro usb van rajta hanem mini. -
üszök
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére
NL +14 szám.
-
bazsimano
őstag
a regisztralt kuldemenyt annyit jelent, hogy ajanlott es vegig kovetheto, elvileg biztonsagosabb...nem a raktarat jeloli...azt az elejen latod a termeknel, hogy melyik raktarbol szallitjak...ha registered mailt vaalsztasz ne az us&eu-t mert az alt a cseh posta...azzal sokan szivnak! inkabb a holland.
Nekem eddig minden ami nem registzered volt siman megerkezett nem volt gond. en csak azzal rendelek! -
kalif
csendes tag
Sziasztok ! A gearbest.com oldalról rendelnék egy drónt fiamnak, az ára 35 $. Van lehetőség Registered Air Mail- ként küldeni holland regisztrációval vagy us$EU reggel felárért.Kérdésem, így akkor eu-s raktárból jön a cucc ? Azaz nem kell Áfát és vámot fizetnem ? Ha kell, akkor mire jó ez ? Köszönöm a segítségeteket.
-
Vertigo18
addikt
Ma megjött az 1.11$-ért rendelt koponyás feles pohár. Másnál ott van már? Kicsit olyan a feelingje, mintha műanyag lenne, nem üveg, holott a termékleírásnál ezerszer fel van tüntetve, hogy "glass". Gondolkodtam rajta, hogy "leejtem", ha összetörik, akkor üveg volt...

Egyébként tök jól néz ki, az akkori árát simán megérte, amennyiért most vesztegetik, annyiért már nem kellene!
Kösz az 1.11$-os tippeket!

-
MLE
csendes tag
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy amennyiben eu piacon kívülről egy 100 usd-s cuccot rendelek, akkor ennek a vámkezelése hogyan történik? Tudom le van írva részben a pdf fájlban, de nem teljesen tiszta az, hogy ez a gyakorlatban, hogy történik.
A repülőtéren , vagy a kiszállító (lakhely szerinti) postán történik-e a vámkezelés?
Először a CN23 nyilatkozatot + a csekket küldik ki a posta, s azt befizetem, s azzal a befiz. igazolássa megyekl a postára kiváltani az árút? Mennyi időbe telik ez a vámeljárási procedura ?
Köszi előre is a választ
-
pimmi
senior tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Nov 12, 2016 ekkor rendeltem,
-
maestro87
őstag
válasz
cris78
üzenetére
Ezt hívják pech-nek.
De nekem azért tegnap jól adta a pontokat, szinte mind 10 felett volt és volt akitől 25 pontot is kaptam. Ha ma is így menne, akkor még az okosóra is meglehetne. Csak játszanának többen... (illetve frissülne a pontszámom
)
De egyébként a múltkorihoz képest most fele annyi pontszám is elég pl. a 30 GB ponthoz. -
maestro87
őstag
Új játék Gearbesten: [link]
Itt most könnyebb nyerni nem úgy mint a múltkoriban... -
xy2003
tag
válasz
Balu1029
üzenetére
le/beesett valamelyik sarokba és még nem vették észre

kiszámíthatatlan mikor milyen tempóban halad át rajtuk,múlthéten volt egy csomagom ami célországba megérkezés után pár órával át lett adva kézbesítésre előtte meg egy 9 napig állt náluk,mind a kettő kis csomag volt vám/áfa nélküli.
Ha meg vámolós lehet még nézegetik azt küldik a mailt

-
Balu1029
csendes tag
Sziasztok
A kérdésem az lenne hogy ezzel a csomaggal mi lehet? TN: RF424797276SG
Az előző vámolandó csomagomnál küldtek e-mailt a postától. Köszi a választ
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Apple Watch Series 8 Cellular (45mm, szürke)
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)