Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
ezzel mi lehet? köszi a választ
NL14789765552398 Shipment DetailsElectronic information,receive--13-Nov-2016 02:49 AM
Small package Center, receive--13-Nov-2016 04:49 AM
Parcel centre,sealing--13-Nov-2016 07:49 AM
Small package Center, left--13-Nov-2016 09:22 AM
Exchange Bureau, have been exported to open--14-Nov-2016 05:22 PM
Exchange Bureau, have been exported directly--15-Nov-2016 11:25 AM
Transit Center,left hand navigation--15-Nov-2016 04:59 PM
HUNGARY, Arrived --27-Nov-2016 04:59 PM
HUNGARY, the transfer of customs-- 27-Nov-2016 08:39 PM
-
RoBos
senior tag
válasz
Silent77
üzenetére
Szia,
köszönöm a választ!
De, írtak egy levelet, h van 2 opció, h Walletre vagy PP-re szeretném és most meg is írtam, h akkor inkább PP-re!
A másik csomagnál meg rendes TR számot kaptam, az első típusút: RS12345678NL
Azt írták vissza, h azt, h pre-advised a státusz attól ők még feladták a csomagot, de 11 napja volt mindez!
Most kamuznak vagy a PostNL ennyire lassú, h a rendelés napja óta nem változott ott semmi?!
-
Monoton
tag
Nekem is van egy ilyen "cseh" csomagom amiről egy ideje semmi infó.

-
válasz
ubyegon2
üzenetére
Magyar posta is látja, már ott van.
2016.11.25
13:54 22000(Czech Republic
Item information :
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
2016.11.27
09:38 CZPRGA(Czech Republi
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2016.11.28
12:00 CZPRGA(Czech Republi
Item information :
2016.11.29
20:29
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.11.29
23:26
Item information :
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016.12.01
07:26 Budapest 146 posta
Item information :
Letétbe helyezve / Deposited -
-
Szia!
Levélben nem kérdezték hova kéred vissza a pénzt? Paypal, vagy wallet.
Ha wallet-et választod, adnak pár pontot cserébe. Ha ott akarod elkölteni, akkor kérd oda a pénzt.
Ha nem kérdezték hova kéred, írd meg nekik.Mindkettő lehetséges, ahogy jönnek az ünnepek úgy lassul be minden.
Nekem is volt 8 nap kellett mire megindult a csomag. Rendes regiszrált? RS12345678Nl, vagy Nl12345678912345? -
RoBos
senior tag
Sziasztok,
két dologban szeretnék segítséget kérni! Rendeltem 2 dolgot Gearbest-en és az egyikkel az a gondom, h több mint egy hét levelezés után kiderült, h amit rendeltem az most nincs is nekik, mert a gyártó késik a szállítással ezért abba maradtam velük, h akkor Refund. De ezt neekem most hol kell elindítanom, a gearbest oldalán (és ott hol, mert nem találtam), vagy a Paypal oldalán és ha ott, akkor oda kell írnom vmit? Sajna nem vok járatos ebben, nem vok nagy rendelgetős!
A másik kérdés szintén Gearbest, h rendeltem egy másik dolgot amihez kaptam 8 napja egy Tracking számot aminek a státusza azóta is "pre-advised"!
Ezt mit jelent pontosan? Hogy még csak le van foglalva egy TR szám a csomaghoz de még fel sem adta a GB, vagy a csomagküldő (PostNL) ennyire lassú?!
Tud vki ezekben segíteni nekem? Köszi előre is! -
Zoty4
őstag
Most oszinten sracok.
Ilyenkor aki rendel, szerintetek hany szazaleka ajandeknak szanja karacsonyra?
Tok felesleges emiatt irni, total leszarjak -
Bubu
csendes tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Én naponta írogattam nekik, h mi van már. Meg hogy ajándékba lesz, sürgős, etc. Így postázták 4 vagy 5 nap múlva asszerm.
-
Breki
veterán
-
bazsimano
őstag
válasz
beltram
üzenetére
az elso korsnak az oldalan csak kupon kodot tudsz ervenyesiteni ha szeretnel...ha tovabbmesz akkor ott latni fogod a tovabbi dolgokat/koltsegeket!
itt felul a vonalnal lathatod is ...hogy Cart (kosar) ------>payment shipping----
alul katt a proceed to checkout es ott mar latni fogod...ezen az utobbi oldalon, meg pontokat is bevalthatsz vagy belso penztarca osszeget is felhazsnalhatod...az alabb van nem latod a kepen
-
beltram
tag
Tudnátok segíteni, mit csinálok rosszul? A terméklapon látom a postaktg-et, de a kosárban nem írja.
-
Black Phone
senior tag
Nekem is készségesen felajánlották hogy refund vagy resend, a cseh postás csomagra...
-
xy2003
tag
válasz
Wendelke
üzenetére
Lassulás szerencsére nem állandó

2016.11.29
09:29
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016.11.29
13:33
Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingma is hozott egyet a postás az 4napig pihent mire átadták kézbesítésre,de nyáron nekem is volt 10napos pihentetéses csomagom.
-
2thletme2day
őstag
válasz
bazsimano
üzenetére
Na ez nagyon jó hír. Egy másik csomagom most "custom clearence" státuszban van. Kezdtem megijedni, hogy ez is benézhet még a vámra. Még sosem volt vámeljárás alatt egy csomagom sem. Örülök, hogy épp egy vámhatár alatti csomaggal történik ez.
Köszönöm a választ neked is és Silent77 kollégának is.
-
Wendelke
senior tag
válasz
Wendelke
üzenetére
Bakker
ma kaptam a Postától az SMS-t, hogy küldeményem érkezett (vámeljárás).19-én érkezett meg a reptérre, és 10 napot pihent, mire eljutott odáig, hogy végre tudok valamit intézni vele. Úgy tűnik, hogy tényleg belassultak. Az mondjuk tuti, hogy hogy legközelebb csak jövőre rendelek olyan tételt ami vámgyanús

-
válasz
2thletme2day
üzenetére
Holnap nálad lesz valószínű.
-
bazsimano
őstag
válasz
2thletme2day
üzenetére
a valasz...hogy mar tovabbment...nem akadt meg a vamon!
-
2thletme2day
őstag
Postázással kapcsolatos kérdésem lenne.
Van egy csomagom ami jóval a vámhatár fölött van. A legutolsó bejegyzés a Magyar Posta rendszerében:
2016.11.29
11:19Küldemény információ:
Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sortingA kérdésem az lenne, hogy ilyen bejegyzés után még vámkezelhetik a csomagot vagy ez azt jelenti, hogy már megérkezett az országba és továbbküldték már belföldön a helynek megfelelő postához?
-
hevizms
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Köszi a tippet.Akkor ha jól értem annyi az egész hogy ha 7db cucc van a kosárban,akkor a posta ingyen lesz EU raktárból?

-
Knobber
aktív tag
Van zsákomban minden jó, mondja a télapó.

Infók szerint két kör csomag veszett el:
2016.10.11
17:30 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadÉs második kör:
11.05. célországba elküldveTehát ez a két varázs dátum, ahol télapó a puttonyát töltötte.
-
Bubu
csendes tag
válasz
Black Phone
üzenetére
Sziasztok! Dettó ua.: 10.25. feladás - 11.05. célországba elküldve (Miband 2). Írtam a Czech Post-nak meg a Magyar Postának is. Semmi, csak a szokásos duma, h várjak. Aztán addig hívogattam a Magyar Posta ügyfélszolgálatát, amíg egy kedves hölgy utána nem nyomozott: a csomagomnak a logisztikai adatok alapján meg kellett volna érkeznie a posta reptéri logisztikai központjába, de a konténerből hiányzott az a zsák, ami az én csomagomat tartalmazta volna (meg ezek szerint a Tiéteket is...). Tehát: elveszett vagy ellopták. Téptem egy ticket-et a GB-en, oszt írom nekik, h mipálya. A szokásos duma, h várjak 12.25-ig, mert akkor jár le a 60 nap. Én: de minek várjak még egy hónapot egy elveszett csomagra? GB: Köszönik az észrevételt, sajnálják, legyek kedves várni... Ezzel elvoltunk egy darabig, de meguntam, és PayPal panaszt eszközöltem, de ott is csak folytatta a GB a már említett dumát, ezért "escalate issue" lett belőle, de ez se hatotta meg őket, a PayPal meg ugye nagyon lassú ebben. Berágtam és lehúztam őket a trustpiloton-on és elküldtem a linket nekik. Erre egyből kaptam egy üzit valami managerttől is, h szorri, mit akarok, refundot vagy küldjék újra? Újraküldést preferáltam, most várom az új tracking numbert.
-
Knobber
aktív tag
Lenne egy csomag:
2016.11.05
12:00 CZPRGA(Czech Republi
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroadErre van remény, hogy még frissül?
Október 25-ös feladás. -
bazsimano
őstag
szerintem nyugodtan irjad meg...en is megszokzam irni oszinten ha jo vagy ha rossz...valoszinu ha rossz akkor azt nem fogjak "posztolni" az oldalon
) de a pontokat valszeg megkapod 
itt latod hogy megy a pontrendszer
meg videoert...ha csinalsz egy rovid kis bemutato videot.
-
bazsimano
őstag
a my reviews menupont alatt tudod ertekelni a rendelest es magat a termeket is!

a bal oldali az maga a rendeles/folyamat ertekelese a jobboldali meg a termek
szerk: maga a rendeles ertekelese azert 5 GB pontoto kapsz...a termeknel meg valtozo
50gb pont 1 dollar. ezeket a pontokat tudod majd a jovobeni rendeleseknel felhasznalni hogy max 30% sporolj. -
Az eladot hogyan tudom ertekelni? A rendelest visszaigazoltam datummal, hogy atvettem. Ezutan mit lehet meg csinalni?

-
KamuMazsola
őstag
válasz
hevizms
üzenetére
Mint írtam, nekem is egy fórumtárs hívta fel rá a figyelmem, hogy valami 99 centes bizb@szt tegyek a kosárba 6 darabot és ingyen lesz a posta. Namármost 6 dollárért kapsz valami vackot amit tudsz használni valamire és így spóroltál 12 dollárt. Próbáld ki és figyeld a kosárnál az összesítést! Most inkább az a baj, hogy nem látok ilyen olcsó vackokat.
-
hevizms
addikt
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Attól miért lesz ingyenes?
Van valami ilyen darabszám szerinti posta elengedés?Van erről pontosabb olvasható infó?Engem nagyon érdekelne -
gatesz
tag
Sziasztok, van valamilyen összeg vagy darabszám ami felett ingyenes a szállítás EU raktárból?
-
fridaycs
tag
-
fridaycs
tag
válasz
maestro87
üzenetére
Sikerült törölni a rendelést! Vasárnap délután kértem, hétfőn reggel re már törölték is a rendelést, és a visszatérítést is megkaptam, igaz wallet-re kértem (el tudom GB-n költeni
).Egyébként mennyi a szokásos ideje annak, hogy EU raktárból becsomagolják és átadják a DHL-nek a csomagot?
-
Black Phone
senior tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Nem hiszem el hogy 24 nap eltelt hogy célországba elküldték és még mindig nem érkezett meg, türelmes vagyok de már annyira nem mivel a fa alá való lett volna...
Eddig már kb 20 csomagot rendeltem onnan és mind rendre megérkezett -
KamuMazsola
őstag
Sziasztok!
Mint ígértem beszámolok két legutóbbi Gearbestes rendelésemről. Egy ledszalagot rendeltem, ami cseh postával jött. Íme a nyomkövetés. Közben rendeltem egy okosórát is, ami inkább óra okos funkciókkal, itt a nyomkövetés, szintén cseh postával érkezett tréfa nélkül. Ezek alapján elmondhatom, hogy szerencsés vagyok, mert megérkeztek a csomagjaim. A shopból máskor is rendeltem már, eu raktárból is és eddig elégedett vagyok, minden megjött és minden működik. Akinek 60 nap után sem jöneg a csomagja, mindenképp jelezze a shopnál és vagy kérjen újraküldést, vagy refundot! -
bazsimano
őstag
válasz
Taktoj
üzenetére
nem. mindekepp kinaba kell, hogy menjen es ajanlottan, hogy legyen rola bizonyitek es kovetheto is legyen.
Szerintem itt volt mar olyan aki visszakuldott termeket, uh vele kellene pontosan konzultalni!Ezek szerint akkor paypallal fizettel? van egy pay pallos topic keresd meg ott szerintem segitenek ez ugyben is!
szoval ha az lenne a nyero akkor meg kell irni a GBnek, hogy te visszakuldened az arut es nem a GB walletre kered hanem a bankkartyadra vagy a paypalodra vissza. Meg kell kerdezni hogy akkor pontosan hova kell kuldened.
De mondom szerintem kerdezz ra valakinel aki csinalt mar ilyet...ha visszaolvasol vagy rakeresel akkor megtalaood szerintem az illetot... -
xy2003
tag
válasz
BitHub
üzenetére
azért innen a szomszédból illene ideérnie több mint másfél hónap alatt.
ha igazak az infók akkor nekem most nagyon jót futott.2016.11.23
10:24 22000(Czech Republic
Küldemény információ:
2016.11.23
18:46 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
2016.11.24
07:20 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
2016.11.24
22:38
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country -
BitHub
csendes tag
Üdv!
$42 értékben rendeltem gearbestről, szeptember 27-én lett shippelve.
Utoljára október 11-én volt hír róla: "CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroad"
Szerintetek megjön még ebben az életben?

-
Taktoj
aktív tag
válasz
bazsimano
üzenetére
Az első lehetőség tetszik leginkább főleg ha visszautalják a pénzt vagy belső pénztárcára teszik... ezt vajon lehet választani... vagy ők döntik el hogy utalnak vagy másik készüléket kapok?
angol raktárból kaptam... akkor oda is kell visszaküldenem vajon?
a paypales visszaküldésnek utánajárok.
-
Wendelke
senior tag
Arról van esetleg infója valakinek, hogy amennyiben már itthon van a csomag 11.19-e óta, de a tracking nem frissült, akkor mi lehet? Múltkor hamar kaptam a postától sms-t, hogy vámköteles küldeményem jött, (nem volt 20 dodó)
, pár nap alatt le is rendeződött.Ami a szomorú, hogy vele együtt jött egy akksis csomagom, teljesen együtt mozogtak, azt már megkaptam. Amit később rendeltem csomagot, megjött
. Mindegyik regisztrált holland postás ragszámú, frankón követhető.Két dolog merült fel bennem, vagy nagyon el vannak csúszva a vámolással, vagy a mi drága repterünkön azért "repkednek szarkák" is

Őróla van szó egyébként:
-
Hali1975
tag
válasz
Black Phone
üzenetére
hat nem tudom:-)!
elvileg jon egy cseh is.
ez meg a magyar oldalon all.
azert ha 13-ig nem tortenik semmi ,akkor irok a gb-nek.
De ilyen meg nem volt.
LEgalabb egy levelet dobjanak, hogy kerik az infot. -
Mar itt van az orszagban a masik ora is, remelem a heten megerkezik.

Sorry, rossz topik.

-
bazsimano
őstag
válasz
Taktoj
üzenetére
1. kuldjed vissza sajat koltsegeden es visszautaljak az árát vagy kuldenek egy masikat!
2. felajanlanak 20dolcsit. a belso penztarcara...amit mas rendeleseknel felhazsnalhasz...
3. ha fizetsz 60 dolcsit akkor kuldenek egy masikat!nagyjabol ennyi

neked kell eldontened melyikkel jarsz jol...szerk: par tipp:. 3 napos "elallas" vagy jelentes...ha rossz hibas termek volt...mar amikor kaptad akkor rajuk lehet tolni a visszaszalitas koltseget is. amugy meg ha Paypallal vetted, akkor 1 evben bizonyos osszegig ok alljak a visszakuldes osszeget!
-
-
GML
őstag
Szerintetek kezdjem fogalmazni a RM-nek a levelet, hogy WTF? Egy telefon lett volna...
24/11/16 03:40 ARRIVED (MDN) AT HEATHROW WORLDWIDE DC
23/11/16 19:18 ON ITS WAY TOHEATHROW WORLDWIDE DC BIRMINGHAM MAIL CENTRE
23/11/16 19:10 ITEM COLLECTED BIRMINGHAM MAIL CENTRE -
bazsimano
őstag
na 4 csomagom is a vamon csucsul 20. ill. 21.e ota...kivancsi vagyok, hogy mikor jonnek tovabb...
-
XtremLor
őstag
válasz
Black Phone
üzenetére
Arab emiratus, irtam hogy Dubaiba van a csomagom! -
XtremLor
őstag
Reggel irtam egy uzenetet, mivel az eltunt cseh csomag ujrakuldeset kertem, most valaszoltak hogy hetvegen feladtak, es kuldtek trackinget. Megneztem Dubai-ba van a csomag, az Araboknal is van mar raktarjuk?

-
xy2003
tag
sok volt a panasz azt összekapta magát a cseh posta?

2016-11-09 13:23:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-11-10 10:56:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-11-12 14:00:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-11-18 10:32:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-11-22 05:26:00 Information sent to Czech
Infomation
Update Time Area Status
2016-11-24 00:00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination.
2016-11-24 00:00:00 The consignment was posted.
Dátum Információk
2016.11.23
10:24 22000(Czech Republicposta.hu
Küldemény információ:
2016.11.23
18:46 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
2016.11.24
07:20 CZPRGA(Czech Republi
Küldemény információ:
2016.11.24
22:38
Küldemény információ:
Célországba megérkezett / Arrived in the destination countryVan egy másik rendelésem is,az Unregistered Air Mail-es még is kaptam TN-t hozzá,létezik?
-
Nefretic
csendes tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
De ha Priority Line-al rendelem, akkor is rányomják az áfát valamint a 2500 ft vámot?

-
2thletme2day
őstag
Ha 2 cím van hozzárendelve az accomhoz (egy magyar és egy szlovák) akkor, hogy tudom átállítani a szlovák címet a shipping résznél? Alapból azt a címet látom csak amelyiket eddig használtam (a magyart) és sehol sem látom a másik beállított címet. Az olcsóbb szállítási költség miatt érdekelne a dolog (jelenlegi terméknél 5$ a difi magyar és szlovák cím között EU raktárról meg akkut pl oda ingyen szállítanak oda míg hozzánk darabszámtól függően akár 15$ is lehet ugyanaz)
-
solyom76
senior tag
Sziasztok...
Éppen ma akartam rendelni egy elephone s7 et..
Valaki esetleg foglalkozik itt ilyen telefonokkal,vagy lenne neki készleten? -
Knobber
aktív tag
válasz
KamuMazsola
üzenetére
Két darab rendelése esetén már feldobja a Priority Line-t (EU Express-t)
Gearbest kivette a Priority Line-t, már csak 2kg fölötti rendeléseknél érhető el
-
maestro87
őstag
válasz
fridaycs
üzenetére
Nyiss egy ticket-et, vagy inkább Live chat-en kérd a rendelés törlését. Ezután megrendeled ismét olcsóbban.

Paypal-ra vagy Wallet-re kérheted a visszatérítést. Én a paypal-t javasolnám, mert azt hiszem a wallet-re "utalás" is igénybe vesz 1-2 napot és akkor lecsúszhatsz az akcióról ha arra vársz és lesz 200 euród wallet-en amit GB-n kell majd elköltened.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Házimozi haladó szinten
- EAFC 26
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Proxmox VE
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

) de a pontokat valszeg megkapod
, pár nap alatt le is rendeződött.

Arab emiratus, irtam hogy Dubaiba van a csomagom!