- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Téma összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #17097 üzenetére
Nekem ma délelőtt megérkezett
-
sambenez
addikt
válasz
Black Phone #17094 üzenetére
Nyomkövetőben nem látszik semmi. Majd reggel kiderül.
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #17062 üzenetére
Sajnos mégse, állítólag még a logisztikáról nem jött el...
-
vasi89
őstag
válasz
Black Phone #17008 üzenetére
fél éve az első ilyen, sajna a GB-s holland posta csomagok nálam mostanság kivétel nélkül 4-5 nap mire továbbindul belföldön.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #17008 üzenetére
De CN-es. Azok általában most is gyorsak. A többi nem.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #16980 üzenetére
"fejlesztettek"
Az utóbbi pár hónapban volt már több státusz is erre, ezt használják mostanában.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #16978 üzenetére
Amit írtál. Most érkezett meg.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Black Phone #15928 üzenetére
Nekem is van egy csomagom ami múlt hét pénteken érkezett be az elosztó központba, reménykedtem benne, hogy a héten továbbküldik és még péntek előtt megkapom, de még mindig nem továbbították belföldi feldolgozásra, szóval már elmondtam róla, talán majd jövő héten.
Amúgy tegnap olvastam postás csoportban, hogy módosítás történt a kínai csomagokra vonatkozóan, és azokat a csomagokat ami 25 mm-nél vastagabb meg ugye nagyobb mint a szabvány postaláda méret, vagy valami ilyesmi, nem kell már kivinniük, elég ha értesítést dobnak be, úgyhogy szerintem mostantól futkoshatok majd a postára jó párszor.
-
válasz
Black Phone #15926 üzenetére
Miért csak akkor?
Ultralight Inflatable Lazy Sofa Kupon: VYED 23.19$
YUNDOO Y8 TV Internet Box
2+16GB kupon: GBYDY816 90.99$
4+32GB kupon: GBYDY8 109.99$ -
Imy
veterán
válasz
Black Phone #15294 üzenetére
Jah, de ha nem szabad saját profillal, akkor miért gyújt meg gyertyákat... Nah mind1...
-
maestro87
őstag
válasz
Black Phone #15290 üzenetére
Akkor ez nem a te tortád. Így próbáld meg. Profilképet meg tölts fel, ha nem a saját képedet látod, akkor az nem a te tortád.
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Black Phone #15287 üzenetére
Elsőre nekem se akarta engedni szürke volt a jel mind felett, de aztán egyszer csak nullázódott és miután újra meggyújtogatták az emberkék másodszorra jó lett.
-
Beni2360
félisten
válasz
Black Phone #15287 üzenetére
Sajnálom de azért köszönöm.
Én már el is költöttem 15 marad belőle. vagyis 200 pontot tapsoltam el. -
Imy
veterán
válasz
Black Phone #15281 üzenetére
Nekem is ez a gondom.
-
Beni2360
félisten
válasz
Black Phone #15279 üzenetére
ne a talléra kilikkelj hanem feljebb nekem csak akkor adta meg.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #14845 üzenetére
Nekem átlag 10-12 nap a hollandokig, soha nem volt még 4-5 nap.
-
UberMutant
őstag
válasz
Black Phone #14842 üzenetére
bocs, de eltart pár napig amíg kínából elér a csomagod hollandiáig, pláne ha hajóval jön
-
bazsimano
őstag
válasz
Black Phone #14659 üzenetére
nekem ma reggel mar valaszoltak...gondolom ido mig visszaalnak...
-
UberMutant
őstag
válasz
Black Phone #14657 üzenetére
amikor visszajöttek dolgozni + feldolgozzák a feltorlódott eseteket. várj, mást úgysem tehetsz
-
D4ni
őstag
válasz
Black Phone #14648 üzenetére
Köszönöm a segítséget
-
bazsimano
őstag
válasz
Black Phone #14567 üzenetére
valtozo...de nagyon nagyon max 1 honap...de akkor szeirntem mar kapsz rola infot...azaz bekerik a doksikat...de szeirntem az 1 honap az a limit...tobbet (nalam) sosem ultek egy csomagon...aztan ha nem vamolando...elvileg elojon a szoveg h vam...de utana max 5-10 nap es mar tovabbitjak...
de mondom mindez csak sajat tapasztalat...szerk: na akkor nagyjabol amit mondtam
ha az van h vamon custom clearence akor lehet a heten cucsul ott aztan jovo heten viszik is ki...
szerk2: irtam priv.t
-
üszök
őstag
válasz
Black Phone #14560 üzenetére
Itt nézted? Itt szokott látszani elég hamar.
-
Criminal017
őstag
válasz
Black Phone #14560 üzenetére
Kína és Hollandia között van. Erre már nem lesz befolyással a kínai ünnep, a napokban frissülni fog, nyugi.
-
üszök
őstag
válasz
Black Phone #14557 üzenetére
Kérdés hol van most.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #14541 üzenetére
Nyugi, jönni fog az. Nekem átlagban egy hét után változik a státusz, plusz most ünnep van odakint. Nem dolgoznak.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #14539 üzenetére
NL csomag? Akkor sokáig pre advised lesz, aztán egyszer csak célországba elküldve. Onnan 1-2 nap és célországba megérkezik.
-
válasz
Black Phone #14537 üzenetére
Sajnos igen, de írj nekik nézzenek utána.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #14518 üzenetére
Nem kell bocsánatot kérned, nem vettem támadásnak.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #14514 üzenetére
Mivel nem látod a TN-n, nem tudom átvenni, tessék. 19-e 20:18-kor került továbbításra, 20-án nem hozták és letétbe sem helyezték. Általában az este 20:00-ig továbbítottakat hozzák másnap. Ez kétesélyes volt, de nem jött.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #14504 üzenetére
Nekem 17-én, továbbítva 19.-e este, így holnap kapom meg.
-
Zoty4
őstag
válasz
Black Phone #14504 üzenetére
Van ami 1 nap van ami akar egy het. Sajna nincs ra keplet
Nekem pont szombat hajnalban jott meg egy cucc, este mar belfoldi feldolgozasra lett tovabbitva. -
afoyem
tag
válasz
Black Phone #14439 üzenetére
Azt hiszem 3.-án.
-
DJGABI
addikt
válasz
Black Phone #14218 üzenetére
passz. az eu az a cseh asszem, az lassú szokott lenni, a svédet nem tudom
(#14220) gyuri81 (relatív) olcsón jó, legalábbis a lámpás topicban kb ez az első ajánlott lámpa
-
DJGABI
addikt
válasz
Black Phone #14216 üzenetére
NL most karácsonykor is kb 2 hetet tudott
-
Knobber
aktív tag
válasz
Black Phone #14188 üzenetére
Van cseh posta csak karácsonyra vették ki
-
Knobber
aktív tag
válasz
Black Phone #14009 üzenetére
Egy hétnyi folyamatos levelezés után már lépnek
-
Kapagep
csendes tag
válasz
Black Phone #14007 üzenetére
Akkor hogyan küldték újra a csomagot?
-
Kapagep
csendes tag
válasz
Black Phone #14005 üzenetére
Paypallal intézkedtél? Mert a Gb le se szarja szerintem hogy miket írok.
-
PainKiller13
őstag
válasz
Black Phone #13989 üzenetére
Meg az enyéimen... Egyébként szerintem ma is dolgozhatnak, és mivel nincs kiszállítás így tudnak a rengeteg külföldi vacakra koncentrálni.
-
Bubu
csendes újonc
válasz
Black Phone #13981 üzenetére
Változatlan - 12.09. NL Post tracking: "The item has arrived in the country of destination", de a magyar posta nem látja. Hívtam a posta üfszolg-át többször: volt h ki volt kapcsolva (!!!), de ha kapcsolt, akkor se volt benne köszönet (13 perc 35 másodperc a rekordom várakoztatózene-hallgatásban). Írtam egy e-mailt, h mizu; válasz: "Elektronikus üzenetét megkaptuk, melynek feldolgozását hamarosan megkezdjük. A megnövekedett ügyfélmegkeresések miatt előfordulhat hosszabb válaszadási idő." Sztem ezt inkább a Nyuszi hozza, nem a Jézuska...
-
Bubu
csendes újonc
válasz
Black Phone #13936 üzenetére
Sztem Te vagy, aki szintén Trustpiloton panaszkodott, ezek szerint Neked is bevált. Nekem is újraküldték az elveszett csehpostás Mband2-t. A Holland Posta szerint 6 napja az országban van, a Magyar Posta rendszerében még csak nem is látszik! Tényleg nagy gáz lehet a postánál...
-
vasi89
őstag
válasz
Black Phone #13936 üzenetére
Nekem elküldték 80 napja a powerbanket holland postával de unregistered. Nem ért ide, 15 napja újraküldték Cseh postával..
ehhez már tartozik nyomkövetés 12.12 volt a célországba elküldve de azóta még semmi. Autóval kint vagyok fél nap alatt a cseheknél, úgy látszik a posta biciklivel jön
-
üszök
őstag
válasz
Black Phone #13831 üzenetére
NL +14 szám.
-
pimmi
senior tag
válasz
Black Phone #13812 üzenetére
Nov 12, 2016 ekkor rendeltem,
-
Bubu
csendes újonc
válasz
Black Phone #13784 üzenetére
Én naponta írogattam nekik, h mi van már. Meg hogy ajándékba lesz, sürgős, etc. Így postázták 4 vagy 5 nap múlva asszerm.
-
Bubu
csendes újonc
válasz
Black Phone #13760 üzenetére
Sziasztok! Dettó ua.: 10.25. feladás - 11.05. célországba elküldve (Miband 2). Írtam a Czech Post-nak meg a Magyar Postának is. Semmi, csak a szokásos duma, h várjak. Aztán addig hívogattam a Magyar Posta ügyfélszolgálatát, amíg egy kedves hölgy utána nem nyomozott: a csomagomnak a logisztikai adatok alapján meg kellett volna érkeznie a posta reptéri logisztikai központjába, de a konténerből hiányzott az a zsák, ami az én csomagomat tartalmazta volna (meg ezek szerint a Tiéteket is...). Tehát: elveszett vagy ellopták. Téptem egy ticket-et a GB-en, oszt írom nekik, h mipálya. A szokásos duma, h várjak 12.25-ig, mert akkor jár le a 60 nap. Én: de minek várjak még egy hónapot egy elveszett csomagra? GB: Köszönik az észrevételt, sajnálják, legyek kedves várni... Ezzel elvoltunk egy darabig, de meguntam, és PayPal panaszt eszközöltem, de ott is csak folytatta a GB a már említett dumát, ezért "escalate issue" lett belőle, de ez se hatotta meg őket, a PayPal meg ugye nagyon lassú ebben. Berágtam és lehúztam őket a trustpiloton-on és elküldtem a linket nekik. Erre egyből kaptam egy üzit valami managerttől is, h szorri, mit akarok, refundot vagy küldjék újra? Újraküldést preferáltam, most várom az új tracking numbert.
-
Hali1975
tag
válasz
Black Phone #13719 üzenetére
hat nem tudom:-)!
elvileg jon egy cseh is.
ez meg a magyar oldalon all.
azert ha 13-ig nem tortenik semmi ,akkor irok a gb-nek.
De ilyen meg nem volt.
LEgalabb egy levelet dobjanak, hogy kerik az infot. -
XtremLor
őstag
válasz
Black Phone #13714 üzenetére
Arab emiratus, irtam hogy Dubaiba van a csomagom!
-
Knobber
aktív tag
válasz
Black Phone #13644 üzenetére
Lehet kérni Walletbe is refundot, és akkor azonnal le tudsz adni új rendelést. Bár nem tudom, hogy meg nem érkezett termék esetében order cancel-nál visszafordítják a Gearbest Pointokat is a fiókba?
-
Knobber
aktív tag
válasz
Black Phone #13642 üzenetére
Egy október 11-es célországba elküldve csomagom is van. Az szeptember 29-i rendelés. Ott én már visszakértem a pénzt, mert a jövő héten telik le a 60 nap (Szept 29 - Nov 29)
-
KamuMazsola
őstag
válasz
Black Phone #13634 üzenetére
Most várok egy másikat is tőlük szintén cz postával, majd megirom a tapasztalatokat.
Illetve van egy termék amit gariban újra küldtek, az is hamarosan befut, már belföldi feldolgozásra továbbítva a státusza. -
KamuMazsola
őstag
válasz
Black Phone #13631 üzenetére
Nekem legutóbb így jött :
Szám: RR593xxx362CZ
Csomag állapota: Kézbesítve
Célország: Magyarország
2016-11-15 10:16 xxxx posta, Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
2016-11-12 17:45 Belföldi feldolgozásra továbbítva – Forwarded for domestic sorting
2016-11-09 14:16 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2016-10-26 07:20 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroadSzármazási ország: Cseh Köztársaság
2016-11-15 00:00 The consignment was delivered in the destination country.
2016-11-09 00:00 The consignment was accepted by post office of exchange in the country of destination.
2016-10-26 00:00 22000, Praha 120, The consignment was posted. -
Steve1207
veterán
válasz
Black Phone #13500 üzenetére
A mi csomagunk ugyanakkor akadt el, ha jól emlékszem, sehova se mozdulnak az állapotok nálam se. Azon gondolkodok, hogy megrendelem aliról ugyanazt ismét.
(Bár van egy bt fejhallgatóm, az gyorsan az országba érkezett, de szintén váratják. Lehet a vámolás leterhelt és ezért nem halad semmi már.) -
válasz
Black Phone #13424 üzenetére
Nekem még semmi.
Az előző kettőről sincs hírem. -
Turbobacsi
senior tag
válasz
Black Phone #13420 üzenetére
valami nagy baj van a CZ-nél:
2016-10-11 17:30 CZPRGA(Czech Republi, Célországba elküldve / Item sent abroad -
KamuMazsola
őstag
válasz
Black Phone #13367 üzenetére
A kérdésem az volna, hogy kb mennyivel utána következik az a bejegyzés? Mi a megszokott?
-
ati240
csendes tag
válasz
Black Phone #13347 üzenetére
Nálam egy csomagom közel egy hónapja áll a cseh postán, 10.11-én célországba elküldve a státusza, nem tom mi lesz vele. Remélem nem ez a jellemző.
-
sepsi0
őstag
válasz
Black Phone #13282 üzenetére
Az érdekes, elvileg a vám után 2. nap a kezemben szokott lenni a termék.
Nem lehet hogy a nyomonkövetés csúszik? Én multkor pénteken délután 2-kor néztem meg és még az volt, hogy feldolgozás alatt. Szombat reggel meg, hogy pénteken 9:38-kor postán átvehető...(#13283) adomok
Nem én a magyar postával egyeztettem, igaz itt volt az országban, de elvileg ha a cseheknél van a magyar posta is rálát szerintem.... -
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #13254 üzenetére
Kell pár nap, nekem a vámos cuccom, innen ha jól emlékszem 3 nap alatt váltott át "Továbbítás a feldolgozó postára" státuszba. Ha majd ezt látod, attól függően hány órakor kapod a bejegyzést, aznap, vagy másnap viszi a kézbesítő.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Black Phone #13252 üzenetére
Azt, hogy nem kell fizetned rá semmit.
-
Okosandroid
tag
válasz
Black Phone #13183 üzenetére
Sajnos továbbra sem kaptam meg a telót. Most ott tart a sztori hogy a vámkezelést lefolytatták és a kézbesítésig türelmem kérte a kedves Melinda nevű hölgy,akivel már volt pár e-mail váltásom. Leghamarabb szerda lehet a dologból a hosszú hétvége miatt úgy gondolom, ő időpontot sem tudott mondani. A telót október 5-én rendeltem és egy tokot is utána október 14-én. Mondanom sem kell,hogy a tok már vígan megérkezett csütörtökön
-
Okosandroid
tag
válasz
Black Phone #13107 üzenetére
Én biztosra mentem,találtam 2 címet is és mindkettőre elküldtem
postavamugynokseg@posta.hu és postaimport@posta.hu
Hallottam már olyat hogy 2 munkanap alatt kézhez kapta a fórumtárs a cuccot vámolás után, ha nem tévedek itt olvastam valamelyik régebbi posztbanSzorítok hogy minél hamarabb megérkezzen neked is!
-
Okosandroid
tag
válasz
Black Phone #13099 üzenetére
Na ez sem semmi. Amúgy közben intézkedtem, jó pár email váltást lefolytattam velük és végül nem kell elküldeni újra a dokumentumokat,lefolytatták igy is a vizsgálatot,szóval várom mikor érkezik meg a termék. Gondolom 1 max 2 nap szokott lenni. Meglátjuk és beszámolok róla
-
Okosandroid
tag
válasz
Black Phone #13060 üzenetére
Mindenképpen jelzek a fejleményekről
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #13060 üzenetére
Mondjuk én még visszaigazolo emailt sem kaptam tőlük hogy megkapták.....
-
Okosandroid
tag
válasz
Black Phone #13054 üzenetére
Nem kaptam semmit,csak egy visszaigazoló mailt ezzel a szöveggel:
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy levelét megkaptuk.
Ha vámkezelési megkeresésünkre vonatkozó információkat, dokumentumokat küldött el részünkre, úgy a vámkezelésről intézkedünk. Amennyiben bármilyen a vámkezelés során fellépő probléma jelentkezne, úgy ismételten keresni fogjuk.
Egyéb ügyekben kérésének megfelelően járunk el, szükség esetén keresni fogjuk.
Üdvözlettel:
Magyar Posta Zrt.
Nemzetközi Posta Kicserélő Központ
-
fenky
tag
válasz
Black Phone #13035 üzenetére
Köszi az infot, valószinüleg akkor a 2 napos történet lesz a bibi, mert tegnap kaptam az e-mailt.
Az e-bay tranzakcióknál azonnal láttam. -
adomok
tag
válasz
Black Phone #12993 üzenetére
Nagyon köszönöm az infót!
-
pusi1981
aktív tag
válasz
Black Phone #12872 üzenetére
Nem volt drága 10.45 Euro volt.
De vártam rá másfél hónapot ... Inkább ez az ami szétb@sz idegileg ... -
válasz
Black Phone #12759 üzenetére
Ha megfogják 27% áfa, és 2500ft kezelési költség ha posta intézi.
-
bazsimano
őstag
válasz
Black Phone #12754 üzenetére
semmi! mivel eu-n beluli! nincsen semmi egyeb kotelezettseg csak az ár!
-
kory24
őstag
válasz
Black Phone #12706 üzenetére
Azt én is le tudtam fordítani, de a célország az Magyarországot jelenti vagy azt ahol épp van, azaz cseh?
-
tahepa
senior tag
válasz
Black Phone #12698 üzenetére
http://trackitonline.ru/
https://packageradar.com
http://track.trackingmore.com/usps/en-UM340868305US.html? -
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #12660 üzenetére
sky56 ezt mutatja:
2016-09-29 13:21:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-09-30 15:30:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-09-30 18:00:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-10-02 00:38:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-10-05 10:55:00 Information sent to Czech -
falikep
csendes tag
válasz
Black Phone #12617 üzenetére
Még csak a cseh postánál tettem reklamációt, nem a Gearbestnél. Ahogy itt olvastam, azt 60 napig nem érdemes megtenni, addig nem foglalkoznak vele. A cseh posta tracking oldalán most megjelent egy új gomb nálam - a csomagom alatt: "consigment complain" feliratú. Eddig ez nem volt ott, hát kihasználtam. (Mondjuk mindenféle, nem releváns hülyeséget kérdeztek...)
-
bazsimano
őstag
válasz
Black Phone #12617 üzenetére
valaszolnak ezek mindenre!
szerintem van valami "back up" naluk! azaz mindenkepp van valami fajta ugyfelszolgalat! nekem termeket is es pontotak is kuldtek jovahagytak, no meg valaszolgatnak bőszen a ticketekre.szoval valami minimum munkaero van...meg unnepek alatt is!
-
válasz
Black Phone #12595 üzenetére
Mit vettél?
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #12586 üzenetére
megérkezett a csomag ma, de máris nyitottam a tickettet mert használhatatlan.........
-
Ciccuka
veterán
válasz
Black Phone #12495 üzenetére
Nekem 2, de én már keresztet vetettem rá.
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #12495 üzenetére
Az ujraküldött tételemet meg feladták, persze cseh postával....megint várhatok 1-1,5 hónapot mire megjön
-
Ciccuka
veterán
válasz
Black Phone #12471 üzenetére
Van akinek veszett el GB csomagja az idén?
-
xy2003
tag
válasz
Black Phone #12471 üzenetére
Mennyire lehet ez reális? ismerve,hogy elsején leállnak egy hétre.Dispatch: Ships between Oct 1 - Oct 3
Ráadásul 26.án amikor megrendeltem a terméket még sep 27-28 volt ez a dátum. -
cidalain
veterán
válasz
Black Phone #12435 üzenetére
az enyém 6 napja dekkol kínában, és várja a repcsit.
a múltkori 10 nap alatt a rendeléstől véve a kezemben volt.
nagy a szórás. -
aha.e
tag
válasz
Black Phone #12439 üzenetére
Nem szeretem, ha üres a postaláda
-
cidalain
veterán
válasz
Black Phone #12393 üzenetére
nekem volt ilyen. tényleg elküldték a terméket, és az azóta is megy remekül.
ugyanakkor nézd meg, hogy az adott termék nem akciós e éppen, mert lehet hogy jobban is járhatsz ha walletre kéred az árát, és újra megveszed olcsóbban
(de ez mondjuk akkor nem működik ha pontokat is beváltottál az eredeti vásárláskor, mert azt ilyenkor nem adják vissza) -
bazsimano
őstag
válasz
Black Phone #12393 üzenetére
szerintem teljesen megbizhato! ha ok azt mondjak h kuldnek egyet akkor meg is kuldik! nekem most utazik egy cucc amire pont ez volt,hogy kuldnek egy masikat 1 nap vagy 2 nap mulva mar kuldtek is a tn szamot.
-
cidalain
veterán
válasz
Black Phone #12217 üzenetére
(#12226) bazsimano:
gyalu?
megint reszeltek a pontos oldalon. bal alsóba írja a dupla pontot első 5 review-re, és nem ír értékhatárt... -
cidalain
veterán
válasz
Black Phone #12201 üzenetére
ha a termék 1 dollár alatti, akkor ez az új rend szerint teljesen ok.
-
vandor01
senior tag
válasz
Black Phone #12172 üzenetére
eddig a valos fizetett összeg utan adtak a pontokat a vásárolt termék utan...
legutobb pedig cupon kod elötti ár utan kaptam a pontot...valos ár: 91,32$
cupon előtti discount ár: 42.92$
fizetett ár cupon utan: 22,80$nagyon belehuztam az occcobba
kapott pontok száma :43 ...
-
HornedReaper
senior tag
válasz
Black Phone #12124 üzenetére
Videonal van minimum kovetelmeny? (Idoben peldaul)
-
bazsimano
őstag
válasz
Black Phone #11975 üzenetére
ahogy irtam szerintem nagy ott a rendszer kimaradas atalakitas szerkesztes
mokolas...
szeirntem nyugodtan nyiss ticketet es azt fogajk mondani hogy egy par nap mulva irjak jova ...mnaradjon a ticket nyitva amig nem kapod meg a pontokat
-
válasz
Black Phone #11824 üzenetére
Nekem egy lvs tuti eltűnt.
23-án célországba megérkezett. Azt 1-2 napon belül megszoktam kapni.
Aznap 8 csomagot vártam, 7 megjött.
Meg van egy ami elméletbe múlt hónap elsején érkezett frankfurtba, annak is annyi.
Bosszantó, mert ismerősnek rendeltem, és most várhatok 60 napot...
Nem mellesleg amit belgával adtak fel, regisztráltal kértem.
Már nem érdekel, hogy lassabb, de érjen ide. -
bul07
nagyúr
válasz
Black Phone #11530 üzenetére
Az az amit tegnap este írtam Order Reviews, ha jól értem rendelés értékelés, tehát a rendelést kell értékelni nem a terméket
Én 39 rendelést értékeltem tegnap, még a régi menüben, 195pont jött is
-
cidalain
veterán
válasz
Black Phone #11530 üzenetére
igen, de én ha rányomtam akkor a már leadott értékelésemet láttam. a beírós űrlap inaktív volt, benne a korábbi szövegemmel, és az űrlap alján nem volt elküldés gomb.
(#11526) bul07
a linkedre nekem már az első sorban mindegyiknél deal ended van, és nem is 0,1 dollár...
kicsit bugos most a rendszer?
a telótartó, meg az usb V/A mérő jó lenne nekem is 10 centért. -
Zoty4
őstag
válasz
Black Phone #11406 üzenetére
sky56-ról
2016-08-19 13:22:00 Parcel departure in Shenzhen Sorting Centre
2016-08-20 10:35:00 Parcel departure arrive in HongKong Sorting Centre
2016-08-21 15:21:00 Parcel is leaving Hong Kong Airport
2016-08-24 10:38:00 Frankfurt Sorting Centre
2016-08-25 17:20:00 Information sent to Czech -
bul07
nagyúr
válasz
Black Phone #11319 üzenetére
Őszintén tegnap kezdtem el nézegetni használni
Viszont most délután kettőkor bekapcsoltam folyamatos kapcsolat és még telefonáltam is vele . és mostanra egy pácikát ment lejjebb, lehet éjszaka valami beakadt és azért merült leNa de holnap is majd tesztelem
Viszont az nem frankó hogy kapcsolódik a telefonra, és mondjuk a telefonon hívok valakit a órán csörög ki és órán keresztül lehet beszélni, lehet beállítás kérdése majd holnap ránézek
-
luck66
tag
válasz
Black Phone #11281 üzenetére
megérkezett a csehekhez,ők majd tovább fogják küldeni,ha itt lesz a szokásos "Célországba megérkezett" bejegyzést látod majd
-
petipetya
nagyúr
válasz
Black Phone #11275 üzenetére
Xiaomi MI Band = White led: első generációs cucc, lépésszámláló, alvásmonitor, értesítések egyféle led színnel + rezgéssel, ébresztő.
Xiaomi MI Band 1s: ugyanaz, + a ledes értesítés színe állítható, illetve tud pulzust mérni.
Xiaomi MI Band 2: ugyanaz, + OLED kijelző és óra funkció.
Ha kell a pulzusmérés, akkor az 1s a nyerő. Ha felesleges, akkor a White led tökéletes választás. A kijelzős szerintem már túl van árazva - ha kijelző kell, akkor inkább egy esztétikusabb, óra formájú eszközt javaslok.
-
Black Phone
senior tag
válasz
Black Phone #11277 üzenetére
Most néztem a cseh tn-es csomagomat magyar posta ezt írja: Itt van már nálunk?
Eredmények
RR507855056CZ
Dátum Információk
2016.08.26
13:55 22000(Czech Republic
Küldemény információ:
Küldemény postai átvétele a küldő országban / Item accepted in origin country
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged