- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
wanted5 #105879 üzenetére
Milyen szakmaiság? Van egy laptopod amit használsz valamire. A topik téma szerint játékra. Ez nem "csak" dlss topik. Leírod az észrevételeidet, élményeidet ami nincs tiltva. És ha nem értesz valakivel egyet, neki mi miért jön be akkor tovább lépsz mert nem vagyunk egyformák, nem pedig kioktatod tudálékosan mint engem szoktál.
Mindenki megosztja az általa használt laptop használati tudását, információit a jelenben legyen az akármilyen hogy segíthessen másokat is olyan élményhez jutni amit ő átél és amiről sokan nem tudnak. Nem úgy van mint amit mondasz....fellengzősen....direkt hozom az infókat hasonlításképpen is, mert nyitott az út mindenkinek hogy hasonlót építsen mint én ha nem talál magának más megfelelőt. Nem tetszik átugrod morgás nélkül.
A fenti feletted lévő hozzászólással pedig teljesen egyet értek!
-
Volband
tag
válasz
wanted5 #105867 üzenetére
Azért annyira nem is vészes a dolog, mint amennyire a te "kamu" jelződből következtetni engedsz. Azt nyilvánvalóan illik megjegyezni, ha valami dlss/fg-vel annyi fps amennyi, de ettől függetlenül se a dlss, se az fg nem jelent feltétlenül rossz fps-t. User case-től is nagyon függ, mert pl. ha egy kompetitív e-sport fps bajnokságra gyakorolsz, akkor nyilván mindent puritánon akarsz tartani, mert 0,1 másodperces reakcióidő is sokat számít, amibe bekavarhatnak az AI dolgok (fg-s delayről nem is beszélve), de rengeteg usernek csak az számít, hogy "legyen szép", és bizony ha mindenféle "kamu" dologgal szebbet tudnak előállítani, mint nélküle, akkor az egy nettó pozitív dolog.
Pár napja megkért egy barátom, hogy fordítsak le egy elküldeni kívánt levelet magyarról angolra. A móka kedvéért megkértem rá a chat gpt-t, ami azonnal lefordította és még átolvasás után se találtam olyat, amibe bele tudtam volna kötni - teljesen jó, organikus fordítás volt. Attól még hogy "kamu", a célját elérte, mert ő megkapta a fordítást, nekem meg átolvasással együtt 2 percembe telt a 20 helyett.
-
válasz
wanted5 #105867 üzenetére
Nem értem neked és a társadnak mi a problémája azzal amit ide írtál. Mondtam fentebb, teljesen mindegy milyen technikával dolgozik a vga az fps az fps tetszik vagy sem. És ezt fogod kapni te is a jövőben egyre inkább. Elbeszélsz mellettem, máshogy közelítünk a témához. Nekem tetszik az olyan mint dlss nektek meg nem. Én ebből a skálázási metódusból a quality félét használom csak, mert a többire érzékeny vagyok. A többi sokat hibázik! Amikor megjelent abban a pillanatban használtam és profitáltam belőle. Te elméleti módon összevont szemöldökkel csúnyán nézel rá, én pedig használom ahogy tudom. És még az sem kell hogy ebből a témából dolgozatot írjak, felhasználó vagyok.
Ami a stílust illeti nem én kezdtem a provokációt hanem ti, valami nagyon viszket alattatok. Olvass vissza. Szándékos kötözködés már megint. Volt már párszor.
-
Dyraxx
tag
válasz
wanted5 #105713 üzenetére
Szuper, köszönöm!
másik kérdésem, hogy odakint az USA-ban tudom-e használni az idehaza vásárolt EU foglalatos laptopomat egy ilyen vacak foglalat-átalakítóval ideiglenesen 1-2 hétig (és a többi eszközömet, pl. telefontöltőt, satöbbi), vagy oda is kell ilyen kábel, amit linkeltél, csak fordított: EU-ról US foglalatos?
-
laychi
veterán
-
laychi
veterán
válasz
wanted5 #105543 üzenetére
néztem közben, hogy ez ilyen nvidia okosság a laptopoknál, hogy mit használjon a kijelző gaming vs általános használat esetén.
Nem találok ilyet nv control panelben.
viszont azt néztem, hogy a physx-nél az nvidia az alapértelmezett.
hybrid gpu használat be van állítva biosban.
#105545echterion
leszedtem, mindjárt telepítem is.
1 óra elteltével 46%-os akkuidőt jelez, közben újraraktam az nvida drivert is, mert néztem, hogy az asztali driver volt felrakva, szóval emiatt most volt jobban le lett erhelve, illetve újraindítás is szükséges volt -
-
Csupati
őstag
válasz
wanted5 #102629 üzenetére
KillHates -el meg azt számoltuk, hogy venni kell egy üzleti gépet olcsón jó jelzővel (oled stb)vagy MacBook Pro és előfizetni Geforce Now ra, ha 400k a gamer lapos akkor abból 10 évig futja az előfizetés a középső csomagban és azért egy desktop vga teljesítményt kap az ember, akkurol lehet órákat játszani és nincs semmi melegedés kb mint amikor filmet nézel akkora terhelést kap a gép . Net kell hozzá egyedül , azt mondta H kb 4-6 órát játszott a 13 As MacBook pro -n akkurol.
Volt Alienware 13R3 Graphics Amplifier és 5700XT + 3060Ti al használtam. -
válasz
wanted5 #101969 üzenetére
Asztalinál nincs beépített vagy majdnem azzal azonos hordozható kijelző és bill., touchpad.. Nincs akku... Talán még az órajeleket sem lehet állítani anélkül hogy belépnék a bios-ba. Csak úgy hirtelen ami eszembe jutott.
Én mindenből a legjobbat, a javát akarom összegyűjteni, mindent is akarok egyszerre. Mi nem világos abban meg főleg hogy ez nekem jó. Senki nem kényszerít erre, sem kell a csodálat, azzal nem lakom jól.Esetleg azt megfordíthatom, nekem jó az ha másnak nincs ilyen. Legyen aztán lehet annak hívni aminek jólesik.
-
-
válasz
wanted5 #100104 üzenetére
Minek fizetnél olyanért amiért nem kell. Az emberek ott spórolnak az életben ahol tudnak, mert minden véges. Manapság már nincsenek titkok, mindenki tud mindenről és hagyják, mert még mindig jobban megéri nekik ha használod mintha nem tennéd. És teszem azt átmennél almás vizekre.
#100103 G3GI : Frissítsd a drivered. Nekem is volt régen ilyen hibaüzenetem, sajnos már nem emlékszem pontosan hogyan oldottam meg, de megoldódott.
Közben eszembe jutott....az ép aktuális ráírt vga bios változattal volt gond. A vram sztrájkolt. De lehet nálad más lesz.
-
válasz
wanted5 #100093 üzenetére
Világért sem akarok itt nagyobb vitát kirobbantani, de 2023-24-ben már ezt a szánalmas lopást (mert az, hiába próbáljuk különböző ideológiai vonalon szépíteni) kéne elfelejte főleg felnőtt, havi rendszeres jövedelemmel rendkező egyének esetén.
Mivel a legtöbb játék kliensben már van refound-ra is lehetőség, ezért már azt a kifogást sem tudom elfogadni, hogy " mi van ha megveszem 20+ ezerért és nem tetszik? akkor buktam a pénzt."
Emellett ott van még pl a GamePass, ahol elég korrekt éves díjért hozzáférsz egy rakat AAA játékhoz.
-
válasz
wanted5 #100093 üzenetére
Nálam is ugyanaz a változat van mint neki és talán ugyanonnan.(
qBittorrent) Használok daemon tools progit vagy legyen power iso, jó régi, nem is frissítem, bevesz mindent és rém egyszerű pár kattintással. Vírusirtóm nincs és szinte minden védelmet kikapcsoltam a Win-ben a jobb komfortérzés reményében.
Szóval jelez hogy frissítsek drivert, mert nem a a legfrissebb van fent. Kihagyom megyek tovább. Azt raktam össze nagyon eszi a ramot. Lehet hibásan rakta fel az elején aztán már így mindegy, teljes pucolás kellene. Esetleg valami védelmi vonal beletúrt a buliba Win részről, ezért kell mindent kikapcsolni. Nekem felrakással ebben a formában mondjuk 20+ éve soha semmi gondom nem volt.
Abból a forrásból amiről beszélünk na pont ott nincs soha vírus, mert szűrik!Amúgy fullhd minden pipánál majdnem 12GB VRam körül fogyaszt.
Szép.
-
válasz
wanted5 #98659 üzenetére
Általában ha drága volt a laptoptáska, akkor már nem csak a laptopra vigyázol, a táskára is, ez így dupla védelem.
#98658 FőDudu :
Megtetszett mikor megláttam, szép esztétikus és kinek mi lehetne sorolni a tapintástól az utazásig ami eszünkbe juthat. Nem olcsó, de én az elkövetkezendő években nem kívánok újra táskát nézegetni, tartson ki és megszolgálja az árát. Nem vagyok így mindennel, cipővel pl.....elhasználtam jöhet az újabb, drágát nem veszek. -
-
vakablak93
őstag
válasz
wanted5 #97663 üzenetére
Linuxot nem próbáltam még soha, még, ennek okán nem állnék neki.
Ami a win10-et illeti, amikor megvettem a gépet kipróbáltam, nem sikerült értelmes működésre bírnom, nem volt hajlandó csak csökkentett módban indult el...
Gondolom a proci szólhat bele valamit, elvileg ez win11 only.De akkor matatok tovább a winben...
-
válasz
wanted5 #97511 üzenetére
Jó, az lehet őskövületes gép. Én egy hét alatt 40db ThinkPad X270-es frissítettem, pedig az se mai darab. Ment tovább kliensnek, de inkább én csinálom ezeket mint visszakapjak valami negatív infót, hogy bios frissítés alatt halt meg.
Van plusz checkolós felület, meg backupot is készít BIOS frissítés alatt.
MSI / Acer / ASUS laposom már vagy 5-6 éve biztos nem volt, nem is lesz. Régebben sokat szívtam velük, avagy nem volt szerencsém (na most jönnek az MSI, Acer, ASUS tulajok és jókat kapok mindjárt).
-
válasz
wanted5 #97332 üzenetére
Lehet a hobbinál kicsit több ha mindet sikerül még haszonnal is elpasszolni.
Bár én ezt nem igazán értem, hisz új kerül majd kis idő után használtan elpasszolva.....ki az a "hülye" aki egy használtért többet fizet mintha újonnan venné?
Az árak az infláció miatt is változnak, így ha valami később többe kerül számszerűleg megválás esetén azzal nem biztos hogy nyertünk mivel a következő lapos ára is lépeget felfelé amit meg kifizetünk, mert minden árcédula felfelé ívelő pályán van, kívéve a használt piac. Ott lehet meglepetés. -
válasz
wanted5 #97145 üzenetére
Sajnos vagy sem nekem még mindig megfelel a hdd nyújtotta sebesség kínálat. Ettől függetlenül szeretek mindenbe belekóstolni és kihasználni a lehetőségeimet. Ha spórolni akarok akkor ugyancsak élek vele, mindenkinél máshogy megy a pénzszórás, nincs két egyforma költségvetés szabályzás, mivel más is szerepel az életünkben.
-
Frozen
addikt
válasz
wanted5 #90876 üzenetére
Ő szerintem ha értelmesen elkezdesz csevegné vagy csak felteszel egy kérdést akkor kapni fogsz rá választ. Ha nem ,mert véletlen átsíklottak rajta vagy csak nem vették észre ami megesik felteszed mégegyszer.
Nekem az a véleményem mindenki senkit mindenkinek ,még akkor is ha valaki kicsit bunkó vagy tahó néha napján,de segítőkész normális emberek vannak.
A hűtés a tesztek a hőfokok rengeteget jelentenek hiszen a laptopoknál ezek nagyon mérvadó tényezők az életartamra is erősen kihatással lehet, de ha játszani kezdesz akkor sem mind1 ,hogy fél óra után leég a bőr a kezedről.
Azt nem itt fogja senki kitárgyalni,hogy a mario 1.0 ba mikor kell ugrani a gombáért..Sem azt ,hogy a codban melyik fegyverrel ki a legjobb....
[link] Egyébként van ez a csoport.
[link] És van egy ilyen is ha venni akarsz
De ha még tovább keresgélsz tuti van pár ahol fel lehet tenni a kérdést amiben elakadsz. -
válasz
wanted5 #90876 üzenetére
Tőled még egyszer sem jött semmi sem játék témában.
Amúgy tényleg nem szokott a játék mint téma feljönni, azért is szoktam én pl betolni néha ezt azt mint képernyőmentést, mert játék közben én pl szoktam készíteni nem a netről lopom.
A fő profilja a topiknak laptop keres-kínál lett már jó ideje, játék háttérbe szorult.Nézz vissza a topik legelejére hogy indult. Muerte ad majd egy barackot a fejedre.
Az még az MXM kártyák világa volt. Aranykor....
-
válasz
wanted5 #90417 üzenetére
Úgy ahogy mondod! Baromi könnyű kifingatni a 9900-est, ezért is vettem a pokoli drága forgatós delid tool-t. Meg van a gyári visszaragasztó szilikonom is, hogy "garanciális" maradjon a proci. De mivel egyszer elrontottam egy procit, akkor megfogadtam, hogy többet nem vállalok. Szerencsére garanciális volt, így megúsztam a zsebbenyúlást.
-
válasz
wanted5 #90417 üzenetére
A proci előéletét akarta kideríteni. Aztán képet kapott a cuccosomról és arról eddig mit sikerült vele művelnem gondolom ezért léphetett vissza. Joga van hozzá. Végül megköszöntem neki hogy meghallgatott.
Bár bevallom nem igazán értem mi itt a gond. Én fizetek ő pedig dolgozik ha kell minden kérdezősködés nélkül. Hogy aztán mi lesz csak 6 vagy 8 fokkal hűvösebb, hogy mennyivel az a chip tulajdonságán múlik nem? Ráadásul említettem hogy milyen topikból és többek ajánlásával. Azt nem feltételezném egy ilyen profi munka elvállalása esetén esetleg tönkre tehetné a procim munka közben. Aki itt kockáztatna az én lennék. Nem is bánom már, marad nálam biztonságban.
A Kiss Dominik említett nekem olyat hogy delidelés nem mindig szokott hibátlan munkát eredményezni, nem veszélytelen, és ő pl nem, de tudna valakit, de nem volt vele mindenki megelégedve.....már nem emlékszem pontosan mit mondott mikor felhoztam neki a témát pár hónappal ezelőtt.
Amúgy az alaplapomon lévő tűk elhajlását ő hozta rendbe, Dominik. Most nem tudnám használni a laptopomat ha ő nem segített volna. Na ő nem küldött el a sorsomra hagyva, ráadásul alig kért érte valamit. Vannak emberi tulajdonságok, értékek véleményem szerint. -
mihione
őstag
válasz
wanted5 #89328 üzenetére
Hat pont erre gondoltam,vagy kiteped vagy lefurod a kis muanyag forrasztasokat amik tartjak,de gyari allapotba mar nehezen hozhato ezutan gari miatt (max egy uj also burkolat vasarlasaval).Hutopaddal hasznalod amugy?
Azt gondolna az ember szamit,de akkor lehet megsem...bar maga a racs is akadalyozza a legaramlast,szoval elkepzelheto.Asztali gepnel tapasztaltam mennyit szamit a perforalt lemez egy ventinel,azzal suvitett mint az allatt ahogy kivagtam csend lett es jobb airflow.Speedy007: a por miatt biztosan van haszna,viszont fura hogy a proba akkor miert nem raktak bele.
-
laposonly11
senior tag
válasz
wanted5 #88787 üzenetére
Plague tale: innocence, Hellblade, Path of Exile, This war of mine, Frostpunk, Darkest dungeon, Amnesia, Subnautica, Ori and the blind forest, Firewatch, What remains of edith finch, Hades, Stray
Felsoroltál tipikus címeket, amik mindegyike szenved az Indie betegségtól: Pague Tale hiába gyönyörű de brutálisan + Hollywoody színészkedés, pont attól szenved amitől a felsorolt horrorok, rövid és játék alig van benne, inkább egy végigszaladós sztori, a Path of Exile, vagy akár az Elden Ring tipikus esetei annak, amikor vödörrel öntik bele a "tartalmat" egy játékba, 900 millió fegyver, 1000 milliárd páncél, 20 trillió varázslat, attól az még nem lesz jobb, max. a 15 éveseket szédítik meg vele. De hát volt kitől tanulniuk a Blizzard az olcsó szarok gyártásának a tipikus nagymestere: WOW, Diablo és a többi egybites játék, amik a tipikusan 3 agysejttel rendelkező amerikaiaknak készülnek, nyakonöntve Hollywoodi studióktól vásárolt animációkkal és kész is a játék. A Darkest Dungeon ugye egy vicc, rendkívül egyszerűen leprogramozható körökre osztott rpg, gagyi firkáltgrafikájú külsővel, ordít róla hogy indie, Amnesia mehet a Horrorok közé, és még a grafikája is gagyi-középkategória szélén egyensúlyozik, Ori na az már legalább minőség, Firewatch szintén a kivitelezésből ordít hogy olcsó volt, Edit Finch enyhe túlzással szép, de rövid és lényegében nulla játékmenetet hozó Indie, Hades ugye nem mondod hogy az olcsó képregénygrafikáról nem ordít hogy indie? Stray szintén 3 órás rövid sztori ahol szintén nincsrendes játékmenet hacsak azt hogy egyetlen gombot kell nyomni azt annak nevezed. Szóval akárhogy is nézem ezeket kár volt felhozni, mert egyik sem tud olyan összetett és részletes játékmenetet hozni, amit csak a nagy studiók tudnak összehozni.
Az meg már röhejes, hogy hogy jön a képbe hogy "kell a sok Indie mert egész évben játszanod kell valamivel", ez a te személyes bajod, a lényegen nem változtat. ha én kiadok 60 eurót egy játékért az hozza is azt a szintet, az 5 euróstól nem is várok el sokat. -
laposonly11
senior tag
válasz
wanted5 #88785 üzenetére
Én meg megírtam, hogy nem kell UE5 mert eddig is dobálóztak indiek jó grafikával pl. rendkívül jól kinéző Horrorokkal, tessék itt van: [link]
De ez nem elég, az olcsóság attól még meglátszik ezeken a játékokon. Alig tudsz ezekben a játékokban valamit csinálni, a lehetőségek minimálisak, az animációk, irányítás, kezelhetőség általában iszonyat béna, ill. rendkívül rövid sztori/gameplay, átlag 5 óra alatt végig lehet vinni őket, de van olyan cím is amit 45 perc alatt lehet végigjátszani, egyik sem hozza még a fikázott Calisto Protocol szintjét sem, sőt meg sem közelíti azt. Szóval grafika ide vagy oda, rendesen kidolgozott játékoz bizony idő kell, ami viszont sok pénzbe kerül. Ezekből az olcsó "5 eurós" Horrorokból több százat számoltam össze eddig, egyik sem üti meg azt a szintet, amit én elvárok, amit hoz is pl. a Resident Evil sorozat a Capcomtól. Ami tetszik de ki is lett rendesen dolgozva, na az pl. a Kingdome Come Deliverance, na az előtt a játék/készítők előtt le a kalappal, ez is egy mestermű: [link] -
laposonly11
senior tag
válasz
wanted5 #88783 üzenetére
Először is a Ninja Theory mióta indie studió, amikor évek óta a nagyoknak dolgozik. De te magad mondtad a Hellblade egy kivétel, nem igen fogsz hasonlót látni csak legfeljebb 15 évente egyszer. Szóval inkább aludj egyet, és holnap reggel döntsd el, mi hülyeség mi nem.
Játszottam jó indie játékokkal, sőt mostanában kifejezetten csak azok mertek kreatívak lenni, miközben a nagy studiók csak a bevett régi címeket dobják ki már évek óta, újra meg újra, Call of Duty 125 ik része, Assasins Creed 247 ik része stb. De attól még az indie, indie marad, vagy túl rövid játékidő, vagy egyszerű karton, pixeles grafika, vagy, vagy, vagy, de ahhoz hogy egy játék profi zenével, hangokkal, profi látvánnyal, profi sztorival rendelkezzen, ahhoz bizony tőke kell, nem kevés és ha tetszik ha nem ezt csak a nagy stúdiók tudják hozni időre és bugmentesen, jó minőségben. -
cs.zs.
veterán
válasz
wanted5 #84869 üzenetére
Bizony,
2. kép felső piros nyíl felett az apróbetűs:
a módosítások érvényesítéséhez újra kell indítani a szgépet...84870:
csak olyan is előfordulhat, mint nálam, hogy bekapcsolt dedikált GPU mellett is van olyan alkalmazás, hogy kifejezetten energiatakarékosan használnám, és akkor ezt is ezekkel a beállításokkal érem el
(második kép, zöld nyíl)
(az is egy 3D játék) -
laposonly11
senior tag
válasz
wanted5 #82650 üzenetére
Kösz az infot, megtudtam hogy akkor pasztázhatóa Lenovo, de:
Nem lehet afterburnerben kevesett Wattot beállítani Lenovo laptopon(ugyanis erről volt szó), amikor laptopok esetén az egyedüli a GPU és VRAM órajel amit enged állítani, mert felhúzni az órajeleit egy már eleve 86C on égő laptop GPU nak, az már gyilkosságnak számítana!Marad a BIOS buhera, már feltéve hogy állítható a Lenovon, nem tudom van e erről infod?
"80W-ra tervezett 3060 sose fogja tudni ugyanazt, mint egy 130W-os társa, tartósan biztos nem"
- Angol nyelvű fórumokon néztem, ott szórakoznak ezzel, én biztosan nem mernék húzni egy laptopot, tartósan!Ja de, van itt egy office laptop Intel UHD val, megkenem folyékony fémmel, megnézem mennyive lesz gyorsabb a csiga...
Szerinted neki essek vagy ne?
-
Speedy007
őstag
válasz
wanted5 #82282 üzenetére
Ha jól emlékszem ezt letöltés nélkül is elő lehet hozni hasonlót mobil műveleti központ néven vagy mi a start menüből.Ezért utálom a 11-t mert egy funkciót több menüből különböző néven elő lehet hozni de semmi sincsen a szokott helyén. kb. ezt ahhoz lehet hasonlítani mikor a nagyobb boltok direkt csinálnak egy nagyobb tatarozást és emiatt amit megszoktál azok teljesen máshol és másként van az üzletben hogy minnél több időt és pénzt hagyjál ott
-
MaxxDamage
félisten
válasz
wanted5 #82055 üzenetére
Én is amit ráköltöttem az X170-re...(ki tudnám számolni mennyibe is van össz. de inkább nem teszem!
)meg a sok extra és plussz cucc amim van hozzá a szekrénybe (igaz az mind jó ha van, mert új és a géphez van és jó...teljes gyári csavarszett is van hozzá, sose lehet tudni!) amúgy teljes service manualom is van kapcsolási rajzokkal, panel térképpel, stb..eredeti Biosok meg miegymás
Most eladtam az XG Station 2-t is (eGPU) mert a 2080S még jó darabig elég és most sem használom ki a lapos tudását. Költeni nem fogok rá, már egy ideje nem is gondolok erre, mert teljesen kihasználatlan jelenleg az erő ami benne lakozik!
-
nggabi
félisten
-
mihione
őstag
válasz
wanted5 #81632 üzenetére
Valoban
Bar ha olyan vastagot vennel ami illesztes nelkul fed egy gpu-t is az mar joval tobbe lesz ennel.RM007:nem annyira szakszeru ahogy o csinalja de a celnak abszolut megfelel azota is pedig autoval is volt hordozva a gep nem epp sima uton,homersekletek is rendben vannak...nem az ar miatt nem mentem hozza,hanem mert ahogy nalad is ez amolyan hobbi
-
eihwaz
tag
válasz
wanted5 #80773 üzenetére
Szeretnék legalább egy 3080 szintet, de minimum egy 3070Ti-t.
Nem tudom merre induljak. Jó lett volna egy 14-es méretű laptop, hogy a kanapén tudjak vele netezgetni, sorozatozni és amikor meg játszani szeretnék akkor kidobom a monitorra és mehet a játék.Ilyet egyelőre nem találtam
-
k-adi
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- MIUI / HyperOS topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 13"/16GB RAM/256GB SSD/EU Bill/78% akku
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest