- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adi01
tag
válasz
Mobildeck #108806 üzenetére
Beszéltél már hardverapróról eladókkal?
ha a 250nit kevés akkor szerintem egy legion 5 pro kielégítené az igényeid. 500nit-el, 240Hz-el 4060-as(140w) kártyával.
de ha számít a kijelző akkor minimum 400-500ezer ft között kell gondolkodnod a jelenlegi piacon.
írj rájuk hátha tudnak segíteni megfelelő laptopot találni. Billentyűzet azt írtad nem számít.
Szerintem a postát is megoldják.
Xerath
Vagy
Bluesummers -
-
pidzse4
aktív tag
válasz
Mobildeck #108787 üzenetére
a 27ms az tényleg nagyon sok. ha a kijelző a lényeg próbálj meg oled kijelzős laptopot venni annak nagyon gyors a válaszidő. Mondjuk ezt itt: [link] vagy ez: [link] vagy ez : [link] vagy ez [link] . Ezeknek mind oled a kijelző és a válaszidő nagyon jó mivel oled. Persze nem olcsó de a jót meg kell fizetni. Azért 1 misi alatt vannak nem olyan vészes. Ha ez igy drága vegyél használtat az is jó ha garis és hibátlan. Ez itt most jó árban van használtan: [link] Annyi baja van hogy az oled nem matt kijelző hanem fényes. Van akit ez zavar. Bár lehet rá foliát rakni.
-
pidzse4
aktív tag
válasz
Mobildeck #108778 üzenetére
igazából ebben a kategóriában mindig az a jobb amiben a hardver jobb. Sokan a külsőre mennek de szerintem mindegy hogy rgb világitás van vagy nincs. Mielött veszel laptopot nézd meg a tesztet amit róla csinálnak én a https://www.notebookcheck.net/ szoktam mindig megnézni mert ott jol letesztelik . Az egyik legjobb oldal erre. Aztán ott van a youtube is. Nézd meg a teszteket róla . Amik főként döntenek az az ár,kijelző már ha használod és nem akarod monitorra vagy tvre kötni mert akkor nem számit aztán az akkumulátor ami jo ha sokáig birja és a hőmérséklet a hűtés és a zaj amit kiad magából. Nem árt ha világit a klaviatura mert este jo az ha van. Ezek amik fontosak szerintem. A többi már csak extra. Sok embernek a kijelző a fontos és a laptop hangja mármint ha szol rajta film vagy hasonló de van akinek nem fontos. Attól függ mire hogyan használod . Mindig azokat a kiritériumokat nézd meg te mire akarod fogod használni és abban legyen jó. A többi tulajdonság meg nem számit ha ugy sem fontos neked.
-
peet05
aktív tag
válasz
Mobildeck #108781 üzenetére
A TUF széria rengeteg fejlődésen ment keresztül (2023-tól). Most kb. a legjobb ár/érték gépet képviseli az alsó/közép kategóriában.
Egy-két fórumtárs itt a topikból is ilyen masinát vett (7735HS/7940HS, RTX 4060-4070 - amit Neked linkeltem, az az újabb Ryzen gen.), vagy magának, vagy gyerkőcnek, stb., szerintem ez mindent elárul. -
Juhaszatti
addikt
válasz
Mobildeck #108759 üzenetére
Laptopokkal foglalkozom, és az a helyzet, hogy kevés Giga gépet adunk el, de arányaiban sokkal több jön vissza belőlük gariba mint mondjuk Lenovoból, Asusból, vagy MSI-ből.
A hibák tárháza széles, sűrűn van valami nyavaja velük.
Ez a G szériára igaz, az Aorussal nincs tapasztalatom. De nem szoktam ajánlani ezt a márkát. -
echterion
nagyúr
válasz
Mobildeck #108757 üzenetére
Az Aorus egy jó gép, rendes hűtéssel, anyaghasználattal és teljes értékű gpu-kkal. Amiket kerülni érdemes, az a 144Hz-es kijlezős modellek, azoknak igen gyenge a színtere.
A QHD-hoz ma még elég a 4060, de később hamarabb fog kevés lenni hozzá a gpu, mint a fullhd kijelzőhöz. Cserébe jóval szebbek a színek és akad játék, ahogy a renderelés felbontását visszább lehet venni és így a képminőség marad, nem lesz mosott, mintha a felmontást állítottad volna vissza fullhd-ra.
A Victus-t nem ismerem, a G6-os felejtős. -
pidzse4
aktív tag
válasz
Mobildeck #108759 üzenetére
ilyen problémák vannak,
Probléma #1. Egy Gigabyte G5 GD laptopot használok, amely már egy éve problémás. Észrevettem, hogy néha, amikor bekapcsolom, a Gigabyte logó csak egy pillanatra jelenik meg, majd a képernyő nem kapcsol be, ami miatt a számítógép nem indul el teljesen. Ha nyomkodom a szóköz billentyűt, az néha újrapróbálja az indítást, és 90%-ban működik, de ilyenkor a képernyő alján megjelenik a biztonságos indítási lehetőség is.
Nem próbáltam megoldást a probléma #1-re.
Probléma #2. A számítógép kék halállal újraindul, amikor rendeltetésszerűen használom, anélkül, hogy módosítottam volna a beállításokat vagy túlhajtottam volna a gépet. Például, amikor a Fortnite-ot a GPU által ajánlott beállításokon játszom, a teljesítmény akadozó, és időnként kék halálhoz vezet.
Próbált megoldás a probléma #2-re. Frissítettem és újratelepítettem néhány grafikus meghajtót, amivel a kék halál eltűnt, amennyire tudom. Azonban a teljesítmény nem éri el azt a szintet, mint amikor új volt a gép. Két héttel a kibontás után kezdődtek a problémák, és most nem tudom használni a grafikus kártyát akadozás nélkül a Fortnite, Destiny 2 és Space Engineers játékokban.Aztán a hőmérséklet magas. A hűtése csapnivaló. De vannak itt nálam sokkal okosabbak is őket kérdezd. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- GTA V
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új Thinkpad P1 Gen 6, FHD+ IPS, i7-13700H, NVIDIA Quadro A2000 Ada -8GB-, 64GB DDR5 1TB NVMe, 4G LTE
- Asus ROG 17" Gaming Laptop! RTX 4080 12GB / Ryzen 9 7945HX / 32GB DDR5 / G-sync 240Hz! BeszámítOK
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged