- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Mobil flották
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
[-HERO-]
senior tag
Siiiman latod, es az sem nagyon zavarta hogy a fem fedlap mennyire lesz karcos
Szoval igy nezve nyugodtan belenezhettek volna a VR os sracok abba az acerbe mint ahogyan barki aki megveszi otthon kedve szerint leveheti az aljat.
Ebbol az sejtheto hogy a hutese sz@r de nem mondhattak meg inkabb szepen atsiklottak felette... -
Az pedig arról szól; szét lehet kapni, rommá lehet furmarkozni.
Egy-két sóherebb cég, persze nem engedi szétszedni, de nem volt még gond az ilyesmiből.
Volt az ASUS-nál, hogy eltörték az G750 kijelzőjét, nem csináltak belőle gondot, de emikor kiraboltak egy G752-est attól azért befeszült a PR osztály. -
Muerte
Topikgazda
Az enyémen is van,igaz ez 2012-es kiadás,de már akkor sem használt senki sem,még itt tanyán se sima vga kábelt
Dexar007:Jogos.Ahoz hogy árulniuk kelljen elég sok darabnak kéne leesni,az meg eléggé valószínűtlen már megint csak
echterion: Dobd be az email-t légyszi,hagy tanuljunk belőle!
-
Muerte
Topikgazda
Nem vettem még onnan soha semmit,nincs tapasztalatom az oldallal kapcsolatban,de az az ár abszolút irreális,legalább 100-150e Ft-al ár alatt van.XMG honlap
-
Szerintem elég a 8GB. Én is megvettem a sok ramot a G501-be aztán semmi sem lett jobb, vagy több. Most úgyis drágák a ramok, majd ősszel leesik az áruk.
Ha van rá keret akkor vegyél bele most +8-at és majd kicseréled a 4-est is (ettől garanciális marad a gép) de ha nincs nem kell a kardodba dőlni elég mindenre a 8GB is.Van M.2-es Samum ha érdekel, jóáron
Miért felejtősek a game-ek? Pár éve (kb 4 éve) lefosta volna bárki a bokáját, ha GTX960-assal egyenlő teljesítményű GPU van a gépében! Az új játékok is emberesen tekernek HD-ban. Én így játszok a DOOM-mal és hibátlan, a 4720 mellett a GTX960-al a vékonyka G501-essel és semmi throttling!! Megküldöm előre 66%-on a Notebook Fan Control-t és nem tud elmelegedni sem a GPU sem a CPU a throttling-ig.
-
echterion
nagyúr
Az én refurb gépemben is csak valami gumiszerű izé volt a paszta helyén, ez a fehér cucc, amit rákentem helyette, máris sokkal jobb, pedig még márkajelzés sincs rajta, csak egy fecskendőben van a fehér trutyi és mégse köt meg fél év alatt, mint sok társa.
(#12118) KillHates: Akkor próbaképpen rendelek egyet merlintől, aztán meglátom, mit változik a proci. A vga-t egyenlőre békén hagyom, azt még Zoli csinálta meg a 970-es vásárláskor, ami nem volt olyan rég azért.
-
Medocsabi
addikt
A régebbi játékokkal néha unalmamban szoktam játszani,medal of honor pacific assault,operation flashpont cold war crisis stb...Először meglepett,hogy a vgat nem használja,a procinak meg kb a 40% át
pedig annó azért komolynak számított a gépigénye,durva mennyit gyorsult a játékok miatt a gémer piac. -
Muerte
Topikgazda
-
Muerte
Topikgazda
200-ért nagyon le kell adnod az igényekből sajnos.A 960M is eléggé kompromisszumos lesz,de az még hagyján,mert a throttling még bosszantóbb ( lesz / lehet ) Nincs személyes tapasztalatom azokkal a gépekkel amiket írtál,célszerű lenne néhány tulajjal beszélni majd hogy mit tud a hűtésük.Esetleg hirtelen ezt találtam,"alku belefér" jeligével,hátha..
[link],de a helyzet az hogy 300-ért lényegesen erősebb és biztosan jó hűtésű gépeket lehet már kapni,hosszútávon az lenne a kifizetődőbb döntés.
Szerk.:Ez se rossz 200-ért:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- Milyen házat vegyek?
- Videó stream letöltése
- Gaming notebook topik
- Spórolós topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Medence topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest