Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
kdavid23
aktív tag
Én a vékony clevo p960en-en vettem észre, hogy közvetlenül az átpasztázás után bármit csinálok, a világ legjobb hűtésével bír, de tényleg, eltelik 1 hét, viszem hátizsákban, használom, stb...utána már melegszik, nem szörnyű, de melegedőssé válik (átlag 8750-nél azért még így is sokkal jobb)... Újra pásztázásnál észrevettem, hogy a 2púpos cpu-mom nagyon elvékonyodott a paszta, a púpoknál nincs is. Újrapasztázom, és íme megint tökéletes... Szerintem a mikromozgások a CPU és heat sink között kinyomogatják a pasztát és felfekszik a púpokon... A GPU hatalmas szép sima felületű, és nem is tud felmelegedni...
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
● A topikban hirdetni TILOS!
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Lenovo ThinkPad T480 / i5-8350U / 8GB RAM / 256GB / FHD / Több darab / Számla /
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly - i5-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest