Hirdetés
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue_23
senior tag
-
-
válasz
echterion
üzenetére
Az én fantáziám egészen máshol van és nem engedek belőle.

Ebből az akcióból nekem az jön le hogy jó szar lehet, és hogy a kutyának sem kell.
Jó elnézést akit ezzel megbántottam, de nekem ez jött le ebből. Még hogy 2 laptop. A harmadik meg gondolom harmad áron.
Gyorsan el kell adni őket, mert nyakunkon a nyári kánikula, utána már sanszos lehet az értékesítésük?
Ezzel csak lejáratják magukat. -
echterion
nagyúr
Na, kinek sikerült féláras Acer-t vennie? Ez azért megmozgatta a fantáziám, bár tudom, hogy ez is erősen melegszik, de ez olyan állat gép és nekem nagyon bejön ez a design. A fehér Helios 300 is nagyon tetszik, de annak olyan hurka a hűtése, hogy fele ennyiért se kellene.
-
BIOS
tag
Sziasztok! DDR4 2666MHz ramot keresek Acer Helios 300 laptopomba 32gb kitbe. Milyet ajánlanátok?
i7-8750H
16Gb DDR4 2666MHz
GTX 1060 6Gb
HGST 7200 1Tb
Samsung SSD 970 EVO 500GbEzzel szemezgetek: [link]
-
Pénteken nekem is megjött pár hiányzó cucc, de csak most volt rá időm / ma lettem itthon, így most kiviteleztem a dolgokat. (NVMe SSD-ken Pad csere , 860 EVO beépítés / klónozás meg a tartó állvány beüzemelése) így teljes a kép... most a Sata3 SSD a "gyenge" láncszem, mint "adattároló"

-
matyee
őstag
válasz
Moho.Jojo
üzenetére
Szia,
Igen, már 3-szor linkeled a gépet láttam. A leírás alapján miniDP 1.2 va rajta. Az ugyanaz mint a display csak mini
Ergo veszel egy monitort amin displayport van, és kell egy extra kábel ami miniDP-DP. Vagy b opcio egy miniDP-DP átalakító. Én anno macminim használtam így 120hz-es monitorral.Szerintem egy kábel jobb megoldás és nem lóg akkor ki a gépból minden vacak, kacat

-
matyee
őstag
válasz
Moho.Jojo
üzenetére
Gond nélkül menni fog sztem a 144hz, ha jól látom minidisplayport kábel kell hozzá, olyat vegyél amin displayport van (szinte már mindegyiken van), felbontás meg gusztus dolga

most is full hd van a laptopban, tehát ha külsővel hajtod, akkor kb ugyanaz lesz a teljesítmény

-
echterion
nagyúr
Na, most fogytam el, kéne egy kis segítség az M1730-asomhoz. Mivel Vista alatt még a netezés is köhögött, raktam a gépre egy win10-et meg ha már nálam volt, beraktam a T9300-ast. Csatolva egy kép az eredményről. Ami a gond: nincs SLI, pedig látja minden a két VGA-t, de a NVCP-ben nincs olyan, hogy bekapcsolom az SLI-t. Illetve a legújabban benne van, de az kifagyasztja a rendszert újraindítás után. Sajnos nem találtam rá megoldást, egész nap a netet bújtam, de nem leltem rá a megoldásra. Hátha ti tudtok új ötletet adni. Amit próbálgattam: letiltani / eltávolítani a physx kártyát, különböző drivereket pakoltam fel (vagy 5-6 félét biztos megpróbáltam), egyedül amire még gondolok, hogy kivegyem-e a kártyát, de ahhoz nincs kedvem, mert megint szét kellene borítani a gépet, amihez nem sok kedvem van, igan sok időm ment el ma azzal, hogy kicseréltem a procit.
-
Moho.Jojo
csendes tag
Sziasztok!
Neki ugrok még egyszer, hátha figyelő szemekre találok
Adott egy Asus rog strix scar 2 laptop, NVIDIA® GeForce® RTX 2060Ti 6 GB videokártyával.
Monitort akarok venni mellé amit displayporttal akarok rákötni. 144Hz-es monitort veszek.
Meglesz a 144Hz így is monitoron? Bírni fogja a videókártya? Illetve a laptopban milyen Display port található? Mini? Vagy sima, amit egy sima display porttal rá lehet kötni a monitorra?
Köszönöööömmmm

-
Gene
csendes tag
válasz
matyee
üzenetére
Az a baj 200km re van tőlem, max probagart tudok kérni, de az a baj nem ér sokat szerintem. Beszéltem vele telefonon azt mondta full gyári a gép, max 85 fokra megy a proci és 3300-3400mhz tud tartani max terhelésen. Mi buktatoja lehet még?Ssd 100% os, gyári töltő.
Csak kezd fura lenni két nappal ezelőtt hívtam fel rákérdeztem mindenre ami így eszembe jutott hirtelen megegyeztünk hogy 130000 Ft ért megveszem ha elküldi futárral, azt mondta megbeszéli a barátjával mert igazából az övé de szerinte oda fogja adni ennyiért is. aztán Ma hívtam kétszer legelőször nem vette fel másodjára pedig kinyomta közben itt az oldalon pedig frissítette a hirdetést upolta, miközben azt beszéltük meg hogy lejegeli ahogy gép közelben lesz. És ez elég fura így A másik pedig hogy elég gyanúsan alacsony az ára Mert ilyen hardverrel felszerelt laptop 200000 Ft tól indul használtan.
-
Gene
csendes tag
Ebben mi a buktató szerintetek? Más ilyen hw vel szerelt gép 200k tol indul használtan. [link]
-
-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Addig mantrázod nekik, míg beleírják és jól kitolsz a nepperekkel.

Amúgy nem is lenne rossz biznisz összeállni valakivel, aki amúgy is venne mondjuk ilyen Acer masinát. Egy 500-asra még lehet, rá is lehetne engem is venni féláron (illetve a félár felével csökkentett áron).
-
Darth_Revan
veterán
válasz
echterion
üzenetére
Meg is van: [link]
Igen, ők meg is oldották a nepperek kizárását.
De maga az Acer Shop még nem közölt ilyen feltetelt.
Lehet ők hétfőig várnak vele

Jogi szempontból mondjuk ez nem 100% jó megoldás ha valaki igazán elkezdene vergődni akkor nagy eséllyel megdzivna az LSZ

-
echterion
nagyúr
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Most kaptam email-t a Laptopszalontól, ők is csinálják ezt az akciót az Acer notikkal. Náluk benne volt, hogy csak mindkét géptől lehet elállni, külön-külön nem megy a dolog. Szerintem Acer-éknél is így lesz ebből kiindulva.
-
Gene
csendes tag
Ez egy Clevo N850HJ, több néven is fut, ugyan ez a gép. Mit gondoltok róla milyen a hűtése? Elvileg 85fokig engedi a 7700hq profit, és max terhelésen 3300-3400mhz re veszi vissza a maximális boost bol.
-
Dhampir
félisten
Lesz valamiféle április elsejei Acer akció:
Vásárolj április elsején 2db laptopot, és vidd az olcsóbbat féláron!
A BestBuy akciók topikban olvastam róla. Hátha jól jön valakinek.
-
Dhampir
félisten
Kedvesek vagytok. Jólesik, köszönöm.

A valóság az, hogy csak görget az élet engem is, mint sokunkat e tépett honban.
Lehet, hogy ilyesmiben élem ki magamat, miközben Titeket is megpróbállak kicsit szórakoztatni, ami csak néha sikerül.

(#35757) RM007
Ne is mondd, Lőwy Árpádnak vannak ilyen irányú költeményei, amin vagy megbotránkozik, vagy szétröhögi magát az ember. Annak idején egy könyvtáros ismerősöm hívta fel rá a figyelmemet.

-
Gene
csendes tag
Üdv. Mi a véleményetek a SCHENKER XMG A507 GAMER NOTEBOOK - rol? Elvileg ez egy Clevo N850HJ tulajdonképp. I7 7700hq van benne, le tudja jól hűteni? A gép csak 2.2kg.
-
válasz
Moho.Jojo
üzenetére
Esetleg amit nekem ajánlottak még korábban a többiek. Lenovo Y27G
Specifications:
27 Inches Screen
1920×1080 Resolution
VA Panel
16:9 Aspect Ratio
144Hz
4ms Response Time
Ports: DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB3.0 Hub, Audio Line-Out
Contrast Ratio: 3000:1
G-SyncJelenleg nálam csak 60Hz és G-sync nélkül üzemel a lapos miatt, de nekem így is tökéletes. Karácsony előtt vettem a Media Mark-ban olyan 130e huf körül volt akkor. Szerintem keress rá.

És vigyázz vannak ennek más változatai is, én majdnem benéztem valami hasonlóval.
Tök jó ez a hajlított kijelző forma.
-
Moho.Jojo
csendes tag
Kedves urak!
Laptopot fogok vásárolni a mai nap folyamán, de szeretnék hozzá monitort.
Laptop: Intel® Core™ i7-8750H (6 mag) Processzor, 4.1GHz Max Turbo Freq
NVIDIA® GeForce® RTX 2060Ti 6 GB videokártya
FullHD kijelző 144HzSzóval ehhez a laptophoz, ami egy ASUS ROG STRIX SCAR II, milyen monitort érdemes venni? 100k, ha nagyo de nagyon megéri 150k ig. Játékra kell, és 27 colost szeretnék.
Köszönöm, és szép hétvégét! -
BIOS
tag
Sziasztok! Helios 300-ba milyen memóriát ajánlanátok? 2666MHz. Jelenleg 16gb van benne de bővíteni szeretném 32gb-ra.
-
Dhampir
félisten
válasz
KillHates
üzenetére
Szomorkodó szív helyett inkább hallgassuk meg a bárd énekét Processzor Királyról:
A Processzor Király bús balladája
Folyékony fém forr domború fejemen
trónom izzik, inog, reng szent, titkos helyemen,
Ezer lábam tűit Csipvilág alapjába döföm
de jaj, nem ügyeltem,
s önmagam rúgtam övön.Béke honol már ez áramköri lapon
fejedelmi főmre csapott kupak a kalapom,
Beh jó lenne kilencven fokon forrt italom
loccsantani széjjel e sívó táj-tarajon,
Míg letűnt időkről regél a dünnyögő spirális
plumbum-forrasz nélkül a lenti lét banális.Tarts ki hű társ, Zsanér Csavar, el ne csavarogj!
Bár reped pokol hőtől hőkölő alakod,
Megrogyva tengődsz darás alumíniumporon,
s múltba merengsz sírva hős Magnézium Koron. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Bluesummers
üzenetére
25 kg semmi

de ha úgy nézem akkor még ingyen kondi is.

-
Dhampir
félisten
válasz
KillHates
üzenetére
Magneto mondta Pyro-nak: "Isten vagy a rovarok között".
Etikus döntés kérdése. Lényegében legtöbb esetben a rovar szempontját, szerepét e világban sokszor figyelmen kívül hagyjuk, de például egy dzsaina nem ezt tenné.
Adott kultúrában a kannibalizmus is elfogadott, de az már egy másik véglet.
(#35740) Raymond
Amint frame120 írta helyesen, valójában a Közönséges zengőlégyre gondoltam, gyakori egy helyben "lebegése" miatt helytelenül a "függőlégy" ugrott be.
-
KFORboy
senior tag
válasz
KillHates
üzenetére
Nem vagyok benne biztos, hogy ettől most így jobban érzem magam :"D
Ez kb olyan mint múltkor a kedvenc szórakozóhelyünkön, ilyen random társalgásba való becsatlakozásképp egy random forma, igen választékos megfogalmazással kijelentette, hogy nincs semmi baja, elfogadja a mocskos b#zikat... ésatöbbi...
Hááá mondom, az igen... Az oszt igen...
-
válasz
KFORboy
üzenetére
Nincsen ezzel semmi baj. Ha rovarokat raksz műgyantába -mert éppen ebben leled kedved- sokkal kisebb álszentég mint egy jóléti társadalom tagjának lenni, akkora ökológiai lábnyommal mint ami a Holdról is látszik

Imádom, mikor a picsogva előadják nekem a köpönyegforgató vegák, hogy ők nem esznek húst mert szegény bocik-röfik-pipik-stb aztán közben 3 évente lecserélik a kocsijukat, meg két gyerekkel 260 négyzetméteren élnek...
-
KFORboy
senior tag
Nekem csak van egy méhszerű valamim, megpurcanva, a képen egy más által alkotott példány van, mondhatni onnan az ötlet.
De nekem olymindegy, én már úgy is kis ártatlan teremtményeket műgyantába folytogató "ember" vagyok itt aki ebben lel örömöt (tán még a bimbimet dörzsizem közben)
Pedig csak alternatív újrahasznosítanék kreatívan... De hadnemondjam, hogy letörtétek a lelkesedésem :"D
-
Dhampir
félisten
válasz
KFORboy
üzenetére
Értelek. Te tudod, ha ez bejön. Persze a borostyán értékesebb lenne. Netán velociraptor-karom a nyakba akasztva rajosan...
Esetleg, ha találsz ős-szúnyogot dínóvérrel, az ennél is jobb lenne, csak nehogy Jurassic Parkot építs még a végén.

Lehetne még Lenovo laptopról lekapart logo, műgyantával nyakon öntve.
(#35737) KillHates
Mintha függőlégy lenne.
(#35729) DVlad
Túlgondoltam.
-
KFORboy
senior tag
echterion, KillHates...

-
válasz
Raymond
üzenetére
Amúgy tényleg 25kg, egész pontosan 25,1kg csak 1db HDD-vel. Ha belemenne még 3db HDD meg még 2db GTX kártya, akkor lehet már több lenne.
Eleinte nem is találtam hozzá hálózati kábelt, kapásból szerver kábel kell a "picikének".
iec c19Eleinte nem tudtam hogy kell megfogni a háromszög miatt, meg a képeken is "picinek" tűnik.
https://www.youtube.com/watch?v=TuIAr5FOdFoAz elődje (R1) 31,7kg volt --> http://downloads.dell.com/Manuals/all-products/esuprt_desktop/esuprt_alienware_dsk/alienware-area51_Owner%27s%20Manual_en-us.pdf
Bocsi, hogy belevau a gaming notebook topikba, csak az utóbbi 2-3 évben már rohadtul kezdett elegem lenni a gamer notikból, GTX 980M-ig mertem elmenni, azután nekem már brutálisan sokba lenne.
Pedig anno havonta kb. 1 volt nekem is tesztelgetésekre. Hasonlóan cserélgettem mint Darth_Raven
Amiket meg hallok, hogy így meg úgy 80-90°, hát inkább nem
Majd meglássuk mennyi lesz a villanyszámlám a 1200W táppal. -
KFORboy
senior tag
válasz
Dhampir
üzenetére
Természetes halált halt... És kifejezetten jó állapotban találtam rá az erkélyen.
Jedrek videói alapján meg kifejezetten jól néz ki.
[kép]Te ha úgy gondolod, jobb lenne ha csak le lenne söpörve az erkélyről, mintsem tovább éljen egy esztétikus formában, hát akkor tégy úgy, nekem meg úgy pár száz ezer embernek viszont instant get kategóriás dolog ez.
-
Raymond
titán
válasz
Bluesummers
üzenetére
Csak felkapod a 25kg-ot és már szinte repülsz is vele!
Azert itt mar meg kell valogatni a legitarsasagokat. A cabin luggage alltalaban 8-10kg max es a checked-in is sok helyen csak 20-25g
-
válasz
Bluesummers
üzenetére
Ennyi!

-
MaxxDamage-nek köszönhetően elővettem régi, porosodó Crysis játékaim, feltettem.
A hőmérséklet stabil 35-40° van, de ha nagyon akarom, 30°-on is sikerül tartani ULTRA beállítások mellett
Intel® Core™ i7-5820K Processor (6-cores, 15MB Cache, Overclocked up to 3.8 GHz w/ Turbo Boost)
NVIDIA® GeForce® GTX™ 980 with 4GB GDDR5
16GB Quad Channel DDR4 at 2133MHzCserébe viszont olyan süvítő hang lesz, hogy a reptér mellett azt hiszik egy következő gép akar leszállni

Igazán mobil egy gép. Csak felkapod a 25kg-ot és már szinte repülsz is vele!

Igazából szerencse, hogy az asztalom elbírja, pont jó helyen van a merevítése.
-
válasz
echterion
üzenetére
"Most nézem, ki árulja: én messzire kerülném ezt, mint a leprást."
Anno egy Medion Erazer GTX 460M (jó 5-6 éve) adtam el. Helyszínen apuka nézegeti, nézegeti ... már így sem volt rajta hasznom, de még 5000Ft-ot akart alkudni, mert talált rajta egy karcot a bekapcsológombnál. Felhívattam a kedves gyereket, aki nem tudott eljönni a találkozóra, s mondtam, hogy köszönöm szépen, hogy iderángatott a megbeszélt helyre, de akkor most elmegyek, nem ez volt megbeszélve, hogy számíthatok még helyszíni alkukra, és köszönöm. Válasz: jajjajaj. ... hát nem is úgy gondolták. Aztán a hirdetésemet 100%-ban egy-az-egyben lekoppintotta, kb. 30k-val drágábban kapásból feltette, amivel nem lenne semmi gond, én is csináltam hasonlót korábban, de én legalább full teszteket ráeresztettem a gépre, profi képeket csináltam, full egyéni leírást csináltam. Nagyon régen volt, közel 10 évvel ezelőtt.
Ha jól emlékszem csak a képeimet nem használta fel ismét.
-
Smithy87
senior tag
Hali mitől függ, hogy ki lehet e cserélni egy kijelzőt laposban? Van egy S762-n amiben kicsillem a HD felbontást bármilyen 40 pines 13,3 as panelt bele lehet tenni?
-
KFORboy
senior tag
Hé hé, nyugi :"D
Nekem totál tetszik ez !Én is csinálok egzotikus fából esztergált gyűrűt aprított ásvány berakattal vagy épp orikalkummal amit én kalapálok ki tized milliméter vékonyságra aztán néznek az ismerősök, hogy WTF... ez épp réz csíkkal
A minap meg épp Fütyülős pálesz üvegek nyakát vágtam és csináltam pár poharat.
Holnap meg epoxiba akarok önteni egy méhecskét, hogy facca kulcstartó legyen belőle.
-
válasz
kreten67
üzenetére
Infúzió és döglődés ugyan már. Mxm nélkül is tud élni, az csak egy extra.
(#35722) kreten67: Fel lehetne fogni úgy is mint egy periférikus egységet mint pl amilyen egy nyomtató, szkenner, külső monitor. Megy az ezek nélkül is, de velük lehet teljesebb. Nincs veszteség csak nyereség ha úgy akarnánk.
Képzeld el, a gpu borda is a cpu rendelkezésére állhatna. Csak egy szalagkábel jönne ki a gépből alig észrevehetően. És mind ezt örökölhetné az utód laptop úgyszintén. Nem mondom hogy a legjobb megoldás, viszont ha nincs más......Tetszenek az ilyen kezdeményezések, próbálkozások. Ezek mindig valamire születnek......
Durva példa......Kutyát is lehet 10-13 évente újítani, csak nagyon nem szeretnénk. -
kreten67
senior tag
Én csak a kompakt megoldásokig gondolkodok és azok még beleférnek a gépházba. Amikor a notebook nem veszti el a hódozhatóságot és nem kell semmit se ki -be szerelgetni rendszeresen. Az a notebook aminek le kell szedni az alját és hűtőpadra rakni ,hogy kiadja a hűtés már a szememben egy fostalicska. Amikor még volt gamer notebookom (AW 17 2014) és abba a forrófejű gtx 880m kapott egy 5 csöves hűtőt és egy kiegészítő + ventit , az augusztusi 27 fokos helyiségben se látott soha 80 fokot,pedig azon a gépen semmilyen plusz szellőző nem volt fúrva. Az a gép abban a formában elbírta volna az 1070-et ,de én már csak konzolon játszok így okafogyott a megvalósítása. Nem jönnek a Pc-re olyan játékok amik érdekelnének ,ellenben a PS4 -re igen.
A gamer gépekhez már csak annyi közöm van ,hogy javítom őket amikor hozzák,meg eladok néha néha ilyen gépeket is. -
kreten67
senior tag
"Elvileg sikerülhet és akkor kapnak a gyártók egy jó nagy pofont."
Ettől a tákolástól nem kap senki semmilyen pofont,mert ez egy élhetetlen megoldás.
Ennek már semmi értelme ,inkább egy asztali PC mint ez az infúzió egy döglődő mxm-es gépbe.
Aki ezt megvalósítja se fogja semmire használni csak unatkozik.
Olyan mintha a benzines cross-motoromat átalakítanám elektromosra . Tök jó hogy van olyan is,de sajnos nem lehet velük kimenni az udvarról ,mert csak 20 percig bírja benne az akku. -
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Látod mivel próbálkozik valaki, valószínűleg berágott mint én. Csak ő konyít is a témához valamit.

(#35715) echterion: Miért? Nem én csinálom. De ha sikerülne neki vásárolnék tőle.
(#35716) KFORboy: Tudod én olyan lázadó típus vagyok. Nem lehet mindent lenyomni a torkomon. Sikerült megutálnom az összes gyártót. Csak a profit és a szívatás. Zenész vagyok nagyon messze ettől a világtól, de szeretek még mindig játszani és álmodozni. Van fantáziám és jó látnom hogy nem vagyok egyedül, azok a gondolatok amik most a fejemben vannak mást is foglalkoztatnak, olyan embereket akik azért eléggé képben vannak és tudásban bárkit kiröhögnének bármikor. Ők szembe mennek ezzel a világgal, mint pl. akár KillHates
Ő segített nekem korábban, utána nézett és megvalósította az álmomat. Na hát vannak még ilyen emberek, nem sokan már, de azért vannak. Lehet rajtuk mulatni, de miért is? Elvileg sikerülhet és akkor kapnak a gyártók egy jó nagy pofont. Mindegy hogy sokat nem érünk el vele, de legalább megmutattuk, boldogulunk nélkülük is. Forduljanak fel. -
kreten67
senior tag
-
steelsec
aktív tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Igen ahova a kabel megy ugynezki mint egy kulso pci dock, kivancsi vagyok hogy alakul, de akk ez lehet, hogy mar belso monitoron nem fog menni
-
KFORboy
senior tag
válasz
PR0JECTNR56
üzenetére
Külső VGA mókányolásnak fest...
Ahhh szegény gép, olyan mint egy rongyosra kefélt évek óta rabságban tartott áldozat akinek mindig kitalálnak valami új tortúrát...

-
matyee
őstag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Messze kerülendő...
-
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Egy vásárlója (korábbi) fel is jelentette, volt bírósági ügy is tudtommal) és ha jól tudom, abból van neki egy negatívja is.
(#35705) wanted5 Nekem is az NVMe SSD csavarja (csillag fej) eldeformálódott kicsit (kb. használhatatlan. Kerestem is a csavaros dobozomba és találtam jó pár darabot amik vastagságra megegyezők, de torx fejes meg imbuszos (csillag csak 2 db van) de ezek nem bimbi acél, hanem normális anyagból vannak. Na majd lehet felveszem a kapcsolatot az Asusal és szerzek egy kis zacsival "tartalékba"

Én az olyat (csavarfej letörik) úgy szoktam kivenni, hogy fúró asztalnál vékonyabb fúróval befúrok és lassú forgásra váltok. A csavar bennmaradó része meg szépen kicsavarodik. (ha nincs más megoldás, ez a legjobb)

-
wanted5
őstag
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Az lett volna a következő javaslat, hogy törölj róla minden partíciót és nézd meg, hogy milyen. De, ha megoldódott, akkor minden jó.
Én csavarokat aliexpressről vettem, vagy ebay. Itthon gőzöm nincs honnan lehetne beszerezni.
Nevetséges, hogy gyurmából készült csavarokat használnak a gyártók. Nemrég úgy jártam, hogy a 2. (második!) szétszedésnél, amióta legyártották a gépet, az egyik csavar feje konkrétan szétmállott. Ráadásul az, ami a hűtőt rögzíti. Alig bírtam kioperálni. Nem hiszem el, hogy ott tartunk, hogy a CPU-hoz is ezeket a gagyi 2,5x3-as (vagy 5) csavarokat használják, amik gyakorlatilag egyszer használatosak. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
ja értem..
csak már évek óta látom a hirdetéseit, azt gondolnám hogy ha problémás akkor kitennék innen..de gondolom akkor másik userrel visszajön stb.. na mind1
-
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Volt!
Duma az van... bizonyíték az nincs, de duma az mindent megold (mint egy politikus kb.)
Szószát járt gyerek ez a...
-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
MaxxDamage
üzenetére
rengeteg hirdetést látok tőle, miért nincs akkor riportolva már..?
-
válasz
echterion
üzenetére

Nekem is csak pozitív a véleményem.
Nem vagyok csókos, csak tettem érte. Ha már felső kategóriás cucc... és nem is olcsó, akkor tegyék amit kell (bármit is kell cserélni benne) és így is tettek! No problem. Ha az ember nem megy utána, nem tesz legalább annyit, hogy megfelelően jár el, kommunikál. Akkor elveszett (mai világban főleg!)Ja és a szakszervizt (FixDirect) is hívogattam, külön azt kértem átkapcsoltatni, aki csinálta a laposom (szerviz technikus) és az is korrekt, szimpatikus és informatív volt. (ötleteim és javaslatom is szívesen fogadta és megerősítette) szerinted új lappal miért futott rajta a teszt egy egész hétvégén át?
/most legalább tesztelték rendesen, 85c fok max. CPU temp. és nem kapcsolt le a gép. atomstabil volt legalább/980 Ti Matrix Platinum VGA-m is felső kategóriás cucc volt, nagy baja nem volt és cserét kértem és elsőre cserélték is (Cseh Asus) és ott még az iPon (mint eladó) is korrektül járt el. Gyártótól azt is megtudtam, hogy Ramiris volt a VGA-m itthoni beszállítója, így azokkal is felvettem a kapcsolatot és azok is korrektek voltak. (válaszoltak és elmondták a kártya helyzetét, státuszát, stb..) ügye ilyen esetben, ha nem gyártó általi (szak)szervizbe van vissza küldve (akkor a bolt RMA része + beszállító is külön teszteli - beszállító akkor, ha a bolt nem tudja idézni a felhasználó által jelzett hibát)
OFF OFF

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Oakley topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Lenovo Legion Pro 5 Új RTX 5070 / i9-14900HX / 32GB DDR5 / 1TB NVMe
- Getac T800 G2 Rugged Tablet 8GB RAM, 128GB SSD + Dokkoló, Windows 11 Pro
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Sennheiser HD650 fejhallgató
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A másikat teheted fel az apróra.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Muerte