Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GyMacs
csendes tag
válasz
Pyttawrx #112830 üzenetére
Köszi a tippet, de lehet meg is oldódott. Vettem egy axagon külső m2 házat, hogy tudjam klónozni az SSD-t, és ahhoz adtak 2 ilyen szilikon lapot. Szerintem megpróbálom azt beépíteni a gépbe, aztán meglátom mennyi hely van, hogy illeszkedik, a külső házban meg kényelmesen tudom később pótolni.
-
-
válasz
PedroPascal #112831 üzenetére
Ez laptopfüggő így nem tudom megmondani, de 1mm elszokott.
-
PedroPascal
őstag
válasz
GyMacs #112827 üzenetére
Igen már több mint 1 éve van a gépben, D meghalytó csak telepített játékok vannak rajta. Egy időben nézegettem a hűtőket de valahogy mégis elfelejtettem mostanáig, míg nem olvastam amit írtál. Amúgy van szórás m2 ssd között hogy alapból hogy melegszik. Asus expertbook 4-5 éves gép, 1tb ssd alapból 50°C, a ROG gyári 40°C, 990pro 32°C, Zenbook S14 30°C. Természetesen alap helyzetben, nem hajtva ugyan abban a szobában azonos időben. ROG gyári ssd-re van ragasztva hőelvezető a többit nem néztem még.
-
GyMacs
csendes tag
válasz
PedroPascal #112825 üzenetére
Nagyon jó kérdés, hogy lehet e, mert én is csak most döbbentem rá, hogy ilyet nem vettem.
google keresés alapján gyári Dell cuccot nem találtam, de többféle vastagságú pad+borda párost igen, amit en láttam, az 3mm és 6mm, valamint ennél sokkal vastagabbak (10mm felett), de az szerintem már desktophoz van, ahol van bőven hely.
nem tudom, hogy notiba (főleg az enyémbe) melyik lehet jó.
te most hűtő nélkül üzemelteted? -
GyMacs
csendes tag
Sziasztok!
egy DELL G15-ben (5520) szeretném kicserélni az SSD-t, de most látom a cseréről szóló videóban, hogy ebben egy 2230-as van, az új meg amit rendeltem, már nyilván 2280.
ha jól látom simán be tudom szerelni a 2280-at is a rögzítő átszerelésével, viszont a régi hűtőbordát nem fogom tudni visszarakni, a nagyobb SSD-hez meg nincs hűtőm.
Tudtok segíteni nekem, hogy mennyire problémás, ha hűtőborda és hővezető lap nélkül üzemeltetem? Tényleg annyira melegszik egy SSD, hogy ez problémát jelentsen?Amúgy notiba milyen SSD hűtő fér be? A 3mm vastag megoldások általában kompatibilisek?
-
consono
nagyúr
válasz
Lalikiraly #112815 üzenetére
Már a Cyberpunk 2077 is 5 éves játék
-
válasz
KillHates #112812 üzenetére
Akartam is épp írni, 2-2 év G3-G5 és G7 Z-Book (Fury) 15" használat után, hogy lehet nem hangos, de nyáron tojást lehet rajta sütni, télen pedig kellemes langyosan tartja a teát.
A töltője ezeknek a hideg téli napokra kiváló talpmelegítő is.Amúgy meg kell hagyni, ezek a gépek mind leszolgálták a 3 éves leasing idejüket - nálam technikai gondok nélkül -, de nem mertem megnézni mi várna a paszta helyén.
Most Lenovo ThinkPad a következő áldozat, valami friss Intel és Quadro zsugával. Az irodai munkánál szép halk és langyos, de ha beröffen a CAD és valami komolyabb modell...
-
válasz
MaxxDamage #112816 üzenetére
Érthető teljesen... Nekem is hamar repül a gyári 512 es az fix.
-
válasz
Lalikiraly #112815 üzenetére
Én mind2 laposomba 2TB SSD-ket használok!🤭😀
8TB laposonként. -
válasz
MaxxDamage #112814 üzenetére
Persze nem Cyberpunk.... Bár majd lehet felrakom. Viszont az 512 es SSD kevés nagyon sajnos. Amúgy a Derail Valley el nyomulok meg most a Train SIM et akarom.
-
válasz
Lalikiraly #112813 üzenetére
10 éves Game
Érdekes is lenne, ha maxon kihajtaná a 4060-as gép lelkét. -
Nekem a Cyborg 15 van ugye. A Mafia 3 al gémelek Minden maxon van. Az AI engine bekapcsolva ultra game mode ba. És így sem hangos egyáltalán... 1 venti van csak. Persze 45W tdp a 4060 ra. Viszont 70 foktól fentebb nem megy.
-
válasz
Smithy87 #112809 üzenetére
Mea culpa; roszul fogalmaztram;
Inkább úgy kellett volna, hogy nem olyan hangos mint a vele egy szinten lévő gamer gép. Az már más kérdés, hogy mindig 100 fok benne minden (IS)
Nekem most egy Precision 7540-em van. Amikor koppra terhelem akkor is messze nem szokott olyan hangos lenni, mint anno az Alienware-em volt, ugyanilyen procival volt szerelve. -
FőDudu
veterán
válasz
Smithy87 #112809 üzenetére
A Zbook munkagep. En ugyan csak a 15" verziot ismerem (3070 kartyaval, szoval az meg talam Zbook Fury is), az nem halk. Viszont kijelzore kb ugyanolyan, mint a Razerem.
Egymas melle teve kb megegyezik a 2 kijelzon lathato kep.Nem halk, de valoszinuleg az egez nap birja a munkat, mert arra terveztek.
-
válasz
consono #112803 üzenetére
Az lesz a baj a gamer géppel, hogy hangos amikor dolgozik. Nem tudom milyen kurzusra fog járni, de ha kapnak valami olyan feladatot amit promt kell kiszámolniuk géppel az előadáson, akkor zavaró lehet. A Z-book ezt csendben fogja meglépni. Inkább vegyél neki a Z-book-joz egy Thunderbolt-os e-GPU-t és azzal tud majd az albérletben/kollégiumban játszani és olcsóbban is meg lehet így úszni.
-
FőDudu
veterán
válasz
FőDudu #112804 üzenetére
Amugy jo lenne a MAC, ha pl. nem grafika miatt van benne az A1000. Mindenfele LLM meg egyeb vonalon eggalban van, vagy meg gyorsabb is a MAC. Plusz irdatlan uzemido (nekem 2-3 napot kibir egy toltessel es napi 8 orakat megy)(nyilvan a Vmware ezt siman lecsokkenti a windowsos laptopok uzemidejere)
Ha csak valami szamolasi tortenet miatt kell a CUDA mag (pl. Mathcad miatt szoktak inteles MBP 16-ot venni a diakok a mai napig), akkor azt eleg jol tudna a MAC-en futo W11 (vmware fusion pl ingyenes) es grafikan kivul kb nativ sebessegen fut).
A MAC megoldja erobol.
Igy lehet egy M4 macbook Air/Pro is jo lehet - de ez az adott helyzettol fugg.
En megkerdeznek ottani diakokat, nekik mi valt be. -
consono
nagyúr
Teoretikusan kérdezve: mi most a best buy gamer noti olyan fél misiig? A gyerek szeptemberben kezdi az egyetemet, ha minden jól megy Hollandiában, a suli kedvezményesen ad nekik 1300 EUR környékén 16-os HP ZBookot, azt hiszem A1000-el, i7-el vagy Ryzen 7-el, 3 év on site garival. Valami ennek a környékén lenne érdekes, amit lehet cipelni is, a teljesítménye is meglegyen, meg persze kellene a 3 év nemzetközi gari, amit kint is érvényesíteni lehet.
Leginkább a GPU miatt kérdezem itt a dolgot
Ja, Mac nem játszik, vannak olyan progik, amiket használnak és Win only... -
-
Skyhunter
őstag
válasz
Lalikiraly #112799 üzenetére
A másik meg az optimalizálatlanság (milyen szép magyar szó :p) mellett az, hogy a Titan-nak 4k a kijzője ( mi az úristen bögyörőjének kell 18 collon 4k, azt nem tudom). Az nagyon-nagyon sok pixel. Az 5090 mobil verzió mellé elég lenne az 1440p vagy akár az 1080p is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban hirdetni TILOS!
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Alkalmi áron DeLL Inspiron 16 Plus 7640 Intel Ultra 7/16RAM/1TBSSD/RTX4060/120Hz 300nit/gyártói gar.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest