- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chuck Norris
senior tag
válasz
Danika256 #36098 üzenetére
Én nyomtam levendula krémet aztán sima fekete nadálytő, flexagil, perskindol, a voltarent most kezdtem. Több mint egy hónapig csak úsztam meg gyógyvízben áztattam magam, sokkal jobb mint volt de még mindig nem tökéletes. Mondjuk az úszás meg jobban megy mint gondoltam előtte. Azt is javasolták nekem páran, hogy tablettában próbáljam meg a diklofenákot de még nem tartok ott, hogy bevegyem.
Még novemberben kaptam január elejére időpontot az OSEI-ba majd beszámolok, hogy mit mondtak, szerintem felírnak egy sokadik kenőcsöt.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged