Új hozzászólás Aktív témák

• Peetta14

tag

Itt is egy UB beszámoló. Negyedjére futottuk körbe 8-an, elég vegyes edzettségi szinttel rendelkező baráti csapatban. Egyetértek, nekem sem egy futóverseny az UB, inkább egy tömegrendezvény futással, amire azért fel kell készülni (logisztika, beosztás, szállásfoglalás). Csk-ként és, aki a legkomolyabban veszi a futást a csapatban, azért kihozom abból is a legtöbbet, nekem van sportértéke.
    Nagyon jól éreztük magunkat, egy tökéletes teambuilding (sosem találkoztunk még így együtt UB-n kívűl a 4 év alatt :) ).
    19:19:33 lett az időnk, én beletettem egy kb 12 perces eltévedést, mikor hajnal 5 körül a felkelő nap közben, másfél óra alvás után, lábaimban már 22km, elnéztem egy balost 😂 Természetesen, ahogy kell, az utolsó km-ken, ahol felkaptam a tempót 4:10-re. De mindezen is nagy mosollyal, röhögve léptünk túl.
    3 szakaszom volt idén (22,5km avg 4:29, 13,86 avg 4:27 és 10,55 avg 4:35), total 46,91km, 3:30:14.

Ott leszünk jövőre is :)

Közben ez a hét volt a céges km gyűjtős challenge utolsó hete, így sikerült egyéni rekorddal zárni, 103km lett.
    2 hét múlva Szeged maraton, mit javasol a mester? Nem megyek rá fogcsikorgatva, de azért na, valami legyen.

Új hozzászólás Aktív témák