- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- iPhone topik
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Elso fazis: epits ki egy megfelelo alapot,konnyu,alacsonyabb pulzusu alapozassal.Erzesbol ez a "meg tudok kenyelmesen beszelni futas kozben",nagyjabol a max pulzusod 70-75%-a.
Amikor ugy le tudsz futni kb. 10km-t,hogy 5 utesnel nem mozdul el tobbet az alap futopulzusod akkor kezdheted a kovetkezo fazist.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peetta14
tag
Itt is egy UB beszámoló. Negyedjére futottuk körbe 8-an, elég vegyes edzettségi szinttel rendelkező baráti csapatban. Egyetértek, nekem sem egy futóverseny az UB, inkább egy tömegrendezvény futással, amire azért fel kell készülni (logisztika, beosztás, szállásfoglalás). Csk-ként és, aki a legkomolyabban veszi a futást a csapatban, azért kihozom abból is a legtöbbet, nekem van sportértéke.
Nagyon jól éreztük magunkat, egy tökéletes teambuilding (sosem találkoztunk még így együtt UB-n kívűl a 4 év alatt).
19:19:33 lett az időnk, én beletettem egy kb 12 perces eltévedést, mikor hajnal 5 körül a felkelő nap közben, másfél óra alvás után, lábaimban már 22km, elnéztem egy balost 😂 Természetesen, ahogy kell, az utolsó km-ken, ahol felkaptam a tempót 4:10-re. De mindezen is nagy mosollyal, röhögve léptünk túl.
3 szakaszom volt idén (22,5km avg 4:29, 13,86 avg 4:27 és 10,55 avg 4:35), total 46,91km, 3:30:14.Ott leszünk jövőre is :)
Közben ez a hét volt a céges km gyűjtős challenge utolsó hete, így sikerült egyéni rekorddal zárni, 103km lett.
2 hét múlva Szeged maraton, mit javasol a mester? Nem megyek rá fogcsikorgatva, de azért na, valami legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! 1350W Thermaltake Toughpower GF3 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest