- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stellaz
veterán
válasz
Amartus #94150 üzenetére
Most esett le a nevezéktan. BTR5 --btr15, btr7 --- BTR17. Mondjuk ha ez a második generáció, akkor lehetett volna 25 es 27 is.
Igaz, FIIO nem valami következetes a nevezéktanban. Pl K1 kis dongle, K11 asztali erősítő az olcsóbb végéről, K9 jóval drágább asztali cucc. Logika?
-
onkelz
aktív tag
válasz
Amartus #93344 üzenetére
Ha tervezel ilyet venni, kalkuláld bele, hogy -mivel a régebbi modellek élei nincsenek lekerekítve-, 2-3 óra használat után kényelmetlen lehet.
Illetve az éleknél a festés hajlamos kopni.Gyorsan.Hamar.
Az Emeraldnál valamennyire sikerült kiküszöbölni ezt a malőrt.
Gyári kábele tűrhető, ha mázlid van már Super Smokeyval adják,
Amúgy jól összerakott ketyere, szeretem a hangját van itthon kettő is -
-NoVa-
veterán
válasz
Amartus #93344 üzenetére
Andromédám nincs, de akad igen jó 5 és 7 armatúrás fülesem, szeretem a tisztán BA cuccokat is, de erre később visszakanyarodok még.
Szóval Xelento.
Amiből rögtön kettőt tartok. Az első generációt is imádtam a felülmúlhatatlan komfortja miatt, mellé a jobb planarokra jellemző légies, tágas térérzet keveredett a naguon jó DD timbre-vel. Kicsit háttérbe szorult az elektrosztatikus EJ07 és a Tulku féle 7 armatúrás G7 mellett, de ideális utazós fülesként teszi a dolgát. Melegebb hangú forrással áll igazán össze, egy ifi Go Pod-dal az egyik legjobb TWS élményt adta, de itthoni közegben volt jobb.A 2. generáció naaaagyon jó irányba változott nagyot. Emiatt adtam el pl az ifi xDSD Gryphonom, mert belepakolták a hiányzó melegséget füles oldalon, nem állnak jól neji ezt túlzásba átbillentő színexettebb források. Márpedig a legtöbb ifi ad némi extra súlyt az alsó-középtartománynak, ami sokmindennek jól áll. A Xelento 2-nek nem. Kicsit részletesebb, és természetesebb lett a hangja az elődnél. Ha össze kell vetni, a G7 a lehető legtermészetesebben ad vissza élőzenét, a Beyer éppen csak hozzátesz némi dögösséget, amivel a rock,.metál, elektronikus bármi jobban erőre kap, bulibb.
Első lépésként kapott egy FiiO BTR15-öt mászkálósnak, ez az ifi Go Blu után egy sokkal jobb párosítás lett. Nem mondom, hogy teljesen elégedett vagyok vele, de jó kompromisszum BT vonalon. Talán egy Astell&Kern HB1 -et kéne kipróbálni, vagy még nézelődök. A BTR15-tel a G7 jobban megmutatja, mit tud, jobban illik az erősítőjéhez az armatúra. Akad FiiO Q15 is, az többet hoz ki jóval a Xelento 2-ből, de nem hurcolós méret.Bezzeg a Cayin RU7:
Apró könnyű, kényelmes füles, könnyű, vékony kábel, meg egy ujjnyi 1 bites DSD resistance ladder dongle értelmesebb erősítéssel, na ez egy csodás páros a legjobb szinergiában. Mindenkinek maximálisan ajánlom, sok sok késő esti órán, utazáson, irodában szól ez a szett. Próbáltam iBasso D16 Taipanról is, ugyanazt az elképesztő zenei élményt adta, mint a pici Cayin. Erősítésigényes dolgokkal persze a Taipan jobban boldogul, de hatalmas darab.Tud a Xelento 2 többet is, de nagy lesz a lépcső.
Itt egy Astell&Kern SR35 a forrás, ami egy Astell&Kern PA10 analó Class A erősítőn át hajtja a Beyert egy Effect Audio Ares S8W kábellel. Megmutatja a füles határait, és hát na. Ez méretben már nem mászkálós, inkább üldögélős, elmélyült élmény. Szóval simán fantasztikus, ha a komfort - hamg együttállást figyelembe véve csak egy fülhallgatót tarthatnék meg,.az ez lenne.
Még kora ősszel leültünk Bodorral összehallgatni kábelt, forrást, fülest. Ő Cayin N8 ii + Astell&Kern T9ie párossal volt kiváncsi az Ares kábelre, es instant rendelt is egyet magának. A T9ie pont úgy szól, mint a G7, csak a sok armatúra végtelen részletessége helyett a Tesla driver átható energiája varázsol el abban is. Azaz az is egy Xelento 2 variáns, jobban illik a Cayin N8 lehelletnyivel melegebb hangjához. A Beyer meg az A&K forrásokkal áll jobban össze.Aztán kérdezz nyugodtan, próbáltam sokmindenre kitérni, de elég este van, hogy kifelejtsek bármit.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest