- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
-
bepken
veterán
válasz
bob143255 #55104 üzenetére
én végülis nem gondolkoztam tovább, most megrendeltem
ismét voltak aggályaim ezzel a WorldPay-es fizetéssel kapcsolatban...párszáz forinttal vettek le többet. már csak az a kérdés, hogy a kártyaszám + biztonsági kód kombóval mennyire fognak visszaélni
- vagy ne beszéljek hülyeséget....
-
bepken
veterán
válasz
bob143255 #55098 üzenetére
van pár dollár kedvezményem (pontok + kupon), így 59,27 USD lenne.
(#55099) assemble! igen, nekem is pozitív tapasztalataim vannak. több kérdésem is volt már support felé, gyakorlatilag azonnal válaszoltak. amikor pedig tönkrement a füles, azt is gyorsan intézték (már nem emlékszem, de szerintem nem volt nálam egy hónap)
-
-
vicze
félisten
válasz
bob143255 #55063 üzenetére
A Sony XBA-C10(8e) nem jobb mint a Sony EX110(6e). Teljesen más a két füles, a C10 egy BA az EX110 pedig normál dynamic driver-es, telejsen máshogy szólnak. A C10 nem fogja a mélyeket megfelelően megjeleníteni számodra és elég jó eséllyel nem fog tetszeni, magas tartományban hiába szebb és egyenletesebb, amúgy 8e-nél semmiképp nem ér többet.
Valószínű a topikban a legtöbben ezt mondanak:
A 10e a 6e-hez képest nagyon kicsi ugrás a valóságban, mert nem egyenes arányos a minőség és az ár, hanem inkább exponenciális. Valós fejeblépéshez érdemes a 15-20e kategóriát megcélozd. Csak egy egy jó tanács. -
vicze
félisten
válasz
bob143255 #55059 üzenetére
Mihez szeretnéd használni? (Fél évig használtam.)
Egész szép hangzás egész kiegyenlített, de a technológiája miatt(1db BA) nincs semmi ereje a basszusnak, konkrétan szinte 0. Amennyiben jazz, női vokál centrikus zenét hallgatsz, akkor rendben van.
Sony Centerben 7900 online rendelve, ennél többet nem ér, csak így éri meg 10e sok érte.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest