- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
Jumbozorz #82493 üzenetére
Sajnos mivel ezeknél a füleseknél, a fülhallgató részben van az aksi, így elég nehezek és jelentősen ki is állnak, így elég nehezen tudom elképzelni, hogy a szárnyak nélkül mozgás közben stabilan a fülben maradjon hozamosabb ideig.
Amit kemcso említett szivacsos illeszték, kellene legyen egy pár mellékelve amennyiben újat vettél. Néz meg, hogyan kell behelyezni és próbáld ki azzal. Szinte biztos vagyok, hogy a szárnyak nélkül ezzel is ki fog esni, de tovább fog tartani jóval. (A szivacs véges élettartalmú és szét fog mállni egy idő után.)
Utolsó ötletként, elvezetheted fül felett a kábelt, ami valószínű szintén kényelmetlen lesz, de elkerülöd, hogy a kábel kiráncigálja és csak az önsúlya fogja minimálisan húzni. -
ggeleven
őstag
válasz
Jumbozorz #32226 üzenetére
Nehéz kérdés, mert nem tudom, hogy van-e itt olyan köztünk, aki mind a hármat hallotta már...
Az biztos, hogy az R1 elektronikus zenére nagyon ajánlott, de hogy a filmzenék hangszereinél mennyire állná meg a helyét az jó kérdés...félek, hogy a mély elnyomná a többi hangot. Viszont a fül feletti elvezetés kényelmesebb lenne a sportoláshoz!
Az M5-nek kiegyenlített hangzása van, az sztem hangzásban megfelelne neked.
A Klipsch-et viszont nem ismerem, arról nem tudok mit írni, talán a többiek!@ paavoo
Brainwavz M4 - V karakterű füles, de többeknél viszonylag hamar megadta magát a kábel, (#28214) szezso15
Brainwavz M5 - kiegyenlített hangzás, rosszat szinte nem olvastam róla, (#27086) crgriseus7Egy gyors kis szösszenet róluk: (#28193) nrc
(#32232) readthemall
Skullcandy-t nem igazán használjuk/ajánljuk itt a topicban, mert ezért az árért vannak jobbak! Mondjuk a tapasztalat is kevés róla eléggé...
Mit hallgatnál vele? Mekkora a kereted? -
-
-
törölt tag
válasz
Jumbozorz #32148 üzenetére
Ha kevesebbet akarsz költeni, akkor esetleg egy Soundmagic E10, abból is van mikrofonos, vagy még ott a Meelec, attól is több modell közül lehet választani, csak gondoltam, hogy ha már ilyen kategóriát határoztál meg,, akkor kitöltöm az utolsó fillérig.
Egyébként érdekesség, hogy egy ismerősöm vett amazonról még régebben egy S4-et, imádta, de aztán elveszett valahova, ezért rendelt még egyet, aminek más hangja volt, szebb, teltebb, stb. A második termék közvetlen az amazontól jött (product by amazon.de), az első nem. Lehet, hogy számít a beszerzés forrása, vagy esetleg volt az utóbbi időben újy rev belőle...?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- EAFC 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Formula-1
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RX 6600/6700XT/6800/9060XT/9070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA
- Zealot s79 100w 1hónapos eladó kíváloan szól jó mélyek az ár fix !!!!!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest