Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia!
Én is jegyet vettem az Onix Alpha hype vonatra, már úton van felém egy példány (+DUNU Titan S2). Emellett jelenleg a fő fülesem egy planár S12, szóval tudom tesztelni ezzel majd. (Teló egy Samu S20 FE.)
Dongle összehasonlításom alapját nálam egy FiiO KA13 fogja adni, jelenleg ezt használom nagy megelégedéssel az S12-vel párosítva.
Őszintén remélem, hogy előre lépést fog jelenteni a Shanling, mert amúgy a FiiO is nagyon jól szól nálam mindennel. A chipset különböző bennük, de ugyanaz a CS család, viszont az SGM OPA-k a két egységben papíron egyformák. (Nem értek hozzá részletekbe menően, de gondolom sok függ az adott implementációtól is.)
-
laleeee
őstag
Felbontás , színpad , részletek a legjobb, nekem csak annyi bajom van vele- de ez csak az én bajom- hogy mivel analóg hangja van, a basszus egy kicsit puha, ami nem azt jelenti hogy ne tolná rendesen a mélyeket. Visszavonom hogy allrounder, nekem csak egy fülesemmel szól igazán jól ,de azzal nagyon. Planárral nem próbáltam,de van benne erő .Dc04pro pont ma ment el, ahhoz képest az onix next level, pedig az ibasso sem volt rossz. Szerencsére működik a telefonommal, a fogyasztása átlagos, kb 10% óránként, a Shanling már dolgozik valami firmware update-en [link]
-
-NoVa-
veterán
Hogy ne csak a rózsaszín köd maradjon az olcsó fantasztikus hangú minőségi hármasból, azért a kontra érveket is dobjam be:
- A Shanling a FiiO-hoz hasonlóan eligénytelenkedte a boot környéki áramfogyasztást, és impulzusszerűen meghaladhatja az USB OTG által maximáltat. Ez azoknál a telefongyártóknál nem gond, akik szarnak a szabványokra, de Samsung, Apple cuccokkal problémás, nem akar kapcsolódni. A FiiO adott ki FW frissítést az érintett cuccokhoz (Q7, Q15 pl), javították a gondot, de a Shanling klasszik kínai módra ködösít és a Samsungot szidja.
- iPhoneról halkan sípoló állandó statikus háttérzúgásra panaszkodnak páran.
Ezen túl olcsó, jó, csak tudd, mit veszel, és mihez, miért. 500mW ha jól sejtem, szóval akku nélküli donglék között planarhoz a legjobbak között lesz.
-
-NoVa-
veterán
XD05 Plus az 1W, a Bal az 1
5, a Pro az 2, ha jól emlékszem, aztán árában is átjön ez. Használtan néha felbukkannak jó áron.
Avagy a FiiO Q15-öt is dícsérik nagyon, annak is van ára. Meg a teljes 1.6W-hoz rá kell dugni a külső tápágra az USB drót, az még az in-home portable kategóriába bőven belefér, csak zsebbenyúlós fajta.A HiFiMan saját Himalaya R2R cuccával analógiában a szintén R2R HiBy RS2-mmel igen kellemes szinergiában zenél, kiveszi belőle a digitális karcosságot. A Cayintól is hasonló várható, csak hát, mint az RS2-vel, az alápakolt wattokkal kapott dögösebb, feszesebb összhatás egy erősítőre kötve azért mutat némi skálázódást onnan felfelé.
-
-NoVa-
veterán
Klasszikus dongleként túl áramigényes, túl forró, túl kényes a csatlakozója a mozgatásra, túlságosan nem dongle. Arra ott a 9038S tőlük.
Mi a keret? Én leszűkítettem a hordozható DAC/AMP készletemet a Gryphon - Go Blu párosra, mellette a PDV2-őt kb érdekességnek néha előveszem, de aktívan használni, azt nem szoktam. Olyan áramigénye van, ami mobil mellé durva túlzás, Y kábelt és egy extra powerbankot igényelne, de az meg már értelmetlen a Gryphon mellett. A Prime stackemet is ezért adtam tovább, az pl remekül kiszolgálja a 400SE-t, de egy másfél kilós tömb nem igazán zsebrevágható.Az XDuoo XD05 sorozat nyers erőben és minőségben is jó cucc, de ha donglében gondolkozol, én a 400SE-ből engednék.
Aztán innentől végképp ne hallgass rám, én a mostani dongle választékból kb a Cayin RU6 és az iBasso DC Elite között vacilálnék egy darabig, R2R vagy ROHM csilliárdért. A többi kábeles semennyire nem mozgatja meg a fantáziám.
-
-NoVa-
veterán
Tulku lesz a jó kontaktembered, de a pandémia eléggé lehetetlenné teszi most az audiológushoz jutást.
Aztán ha építesz, az Alis wishlistemből pár erre gyűjtött sort idézek:
PVC Tubing Tube for IEM BTE Hearing Aid Earmold Earmould DIY In-ear Monitor Driver Damper 1.0 mm ID, 1.5mm ID, 2.0mm ID
Pre-tinned Litz Wire IEM Female Socket Welding Wire 5N OFC
Damper Mounting Tool for Knowles Damping Plugs Filters Installation and Dismounting
Balanced Armature Damping Damper Plugs filters Knowles Acoustic Dampers
Knowles GV-32830 Quad BA DriverCsatlakozó, egyéb körítés ízlés szerint, driverrel sem kell egyetérteni, TWFK és HODVTEC combo cucc, én egy Shure klón házban gondolkoztam rajta, hogy ha sok szabadidőm lesz, és unatkozás, akkor berendelem a kupacot építgetni és hangolgatni, de most az aktuális dróntörvény felülvágta a tervet, és inkább abból építek egy még könnyebb versenygépet, amit bele lehet zsúfolni a játék kategóriába.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- Jövedelem
- Bluetooth hangszórók
- Futás, futópályák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi 11T Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2937, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest