- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
peugeotmate
őstag
válasz
SZKEBE75 #93173 üzenetére
Én 10 éve már Sony hibrid illesztékkel nyomom (Xears, Vsonic, Xiaomi, Sennheiser cx300, Soundmagic stb. fülesekre jó volt). Ha jó az átmérő a fülesre, akkor én ezt ajánlom.
-
gaben22
senior tag
válasz
SZKEBE75 #93175 üzenetére
Sajna a vetőcső (bore) vastagsága IEM-ről IEM-re más lehet. Meg kell nézni a tied milyen és akkor az alapján már tudsz válogatni. Indulj ki abból, amit adtak hozzá, amelyik jól szól az alapján el tudsz kezdeni keresgélni, már ha egyáltalán kell, mert lehet simán lesz 1 köztük, ami neked nagyon jó.
-
Atomizer
tag
válasz
SZKEBE75 #93175 üzenetére
Ez annyira egyedi dolog mind a Te füled, mind az adott füles szempontjából, hogy nehéz megúszni a kísérletezést. Nekem van, hogy ugyanazon eartip az egyik fülesemmel tökéletes, a másikkal meg nagyon nem. Ha megvan a gyári szett, az méret szempontjából jó kiindulási pont. De sok gyártónál vannak köztes méretek is.
Nekem a Tri Clarion és a Penon Liqueur a két kedvenc, de nekem nincs meg ez a füles. A többiek is biztos ajánlanak párat.
-
gaben22
senior tag
válasz
SZKEBE75 #93173 üzenetére
Gumiharangra (aka illeszték) gondolsz nem jack csatlakozóra, ugye? Az nagyon az egyénen múlik, hogy milyen a fülformája, hallójárata és egyéni preferenciája, adott fülhallgató hogy illeszkedik, meddig tud bemenni, stb.. Ráadásul hangzást is tudja egy adott gumiharang módosítani. Van olyan is, akinek más méretű kell az egyik fülébe, mint a másikba. Szerintem előbb-utóbb mindannyiunk telerak egy (vagy több) ilyet
-
-NoVa-
veterán
válasz
SZKEBE75 #92484 üzenetére
Nem csak, a Xelentonak jót tesz a hibrid. Planaroknál, meg flatheadeknél használok tiszta ezüstöt, minden máson réz vált be. Csak az IE900-nál a gráf alapján eleve intenzív a magastartomány alja, 6-7KHz környékén eléggé elronthatja a bulit ha átlendül kellemetlenbe. Ha van lehetőséged, próbálj ki pár eltérő anyagú kábelt, mielőtt döntesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest