Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dm1970
aktív tag
válasz
Janoo_07 #80984 üzenetére
Szia!
Köszi az infót
Most egy anno itt ajánlott pistont használok, azzal meg vagyok elégedve.Szeretem a Xiaomi termékeit, eddig nem csalódtam bennük. De mint írtam is, ennyit nem akarok rászánni, ezért keresgélek.-NoVa-
Köszi!
Jól jött a 80985-ben a "true wireless" legalább tudom, hogy kell keresni, kérdezni. -
vicze
félisten
válasz
Janoo_07 #80878 üzenetére
Ha vissza keresel én semmilyen olcsó full vezeték nélkülit nem ajánlok, a lehetséges technikai problémák miatt.
A legolcsóbb amit ajánlani tudunk, az Jabra T65.Amit mondani tudok, hogy ha már olcsóra adod a fejed, akkor olcsót vegyél és ne menj 20$ fölé mert felesleges, ugyanazt kapod csak tulárazva.
Awei kb. fél éventr cserélgeti a modelljeit, épp amit egy OEM-től összeszednek. -
Fall-N
veterán
válasz
Janoo_07 #76280 üzenetére
Miért ne tudnának? Ár/érték arányban ebben is jók a kínaiak.
Sőt nekem van japán kvarc (Epson) belsős kínai karórám (Naviforce NG9050), ami sokkal jobb kidolgozású és minőségű, mint a 4x annyiba került Casio órám. Lassan nincs olyan iparág ahol nincs jó kínai alternatíva.
-
-
pucz
senior tag
válasz
Janoo_07 #49624 üzenetére
Köszönöm a személyes tapasztalatod. Ezzel is könnyíted a dolgom!
Viszont, beszállt még egy füles a játékba. Segítsetek!
- SM ES18
- Xiaomi Piston
- Xears® XE200PROMély, magas, fontos. Pont kellő közép is. Viszonyítani csak a Samsung S3 gyári füleséhez tudok /nekem az is tetszett.../.
Priston nagyon szimpi dizájnilag. Xears hangzásilag keltette fel az érdeklődésem. SM-ről sem hallottam rosszakat. A zenei ízlésem vegyes-vágott.
Szerintetek? Melyik lenne a bestbuy számomra?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mobil flották
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Bestbuy játékok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Nintendo Switch 2
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest