- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
HoaryFox #78878 üzenetére
Bukósisak alatt a zajszűrés vagy nagyon gyengén, vagy egyáltalán nem fog működni. Attól függ, hogy hol van az adott fülesnél a mikrofon, amit az zajszűréshez használ, a külső egységen, vagy a fülesen. A külső esetében nyilván nem fog bukósisak alatt jól működni, fülesbe épített mikrofonnál, talán, de nem vagyok benne biztos. Illetve a fülesbe épített mikrofonok általában nagyobbak és jobban kiállnak, így nem biztos hogy kényelmes lenne bukósisak alatt.
A hangminőségbe amúgy beleszól a zajszűrés, tipikusan a mély és közép, lesz más mivel a szűrés ezekre a tartományokra fókuszál, és akármennyire is jó, valamennyit módosít.
-
vicze
félisten
válasz
HoaryFox #78857 üzenetére
Mi a "nem rossz"? És mi az elvárás. Aki először hall zajszűrős fülest, annak minden jó. Ezek mindegyike tökéletesen ugyan azt a zajszűrést tudják mivel a gyártó pontosan ugyan az. 5 és 20e között mozognak rácímkézett márkától függően. Alin ugyan ez 40$, ami elég közel van a hivatalos árhoz.
Mik az elvárásaid a zajszűréssel kapcsolatban? Ezek a fülesek viszonylag alap zajszűrést tudnak, semmi profilozás vagy beállítási lehetőség.
Esetleg ha USB-C-s a telefonod, inkább az USB-C-s megoldás ajánlott, szinte biztos, hogy van app és szintekkel olcsóbb, plusz nincs értelmetlen külső egység. -
válasz
HoaryFox #78726 üzenetére
már csak mk2 van
bukó alá füle simulóan még az HZSound EP001 nekem volt (van? nem tudom hol van) és használtam sisak alatt
nincs olyan jó hangja, mint a PMV-nek (az is van, azt használom mindennapi fülesemnek) de harmadába kerül, és nem félnék, hogy egyszer elfelejtem és a sisakkal lerántva szanálom a vezetéket
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- PS Plus előfizetések
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest