- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
monti0222w #85607 üzenetére
Ööö az szerintem egy 0-val nagyobb árkategória...
-
vicze
félisten
válasz
funkmester #85542 üzenetére
A két füles teljesen más célközönségre van hangolva.
Összefoglaló kérdéseit válaszold meg, de hacsak nem az 1%-ba tartozol akkor E80. -
vicze
félisten
válasz
Remus389 #85493 üzenetére
Igen tévedsz, és nem is kicsit
Mondjuk hiába mondanám a művészek listáját akik ezeket használják, arra is böfögnél valamit.
Speciel én hallottam a 64Audio szinte összes fülesét, te meg...Képzeld egy negyedannyiba kerülő hangszóróból megkapod ugyanazt a hangot mind a 4x annyiba kerülő planárból. Alma körte...
-
vicze
félisten
válasz
korpicschess #85367 üzenetére
"AI-503:
Headphones output
Connector Standard 6.3mm stereo jack"
Nem azért de hol van ezen 3,5-ös kiment?A balanced kimenetre nincs szabvány, így a gyártók egyénileg imalentálnak valamit. Hiába van 4 pólusod egy átalakítóval, ha a fülesen mások a valós pólusok, tehát nem az átandalító, hanem az számít amit beledugsz, ha az nem L+R+L+R+ akkor már tök mindegy.
-
vicze
félisten
válasz
pulutodurumo #85165 üzenetére
Valóban lehet, az még pár fokkal rosszabb.
De azt látni kéne a kapcsolatnál, hogy sztereó vagy hands free módban párosodott. -
vicze
félisten
válasz
neon-ka #85163 üzenetére
Csak hogy érts miért.
A fülesed két audió átviteli codec-et támogat AAC-t és SBC-t(ez kötelező a BT szabványban). A telefonodon igen nagy eséllyel (pontos modell nélkül nehéz megmondani) AAC codecet használ a füleshez, mert a telefonod támogatja. Windows az esetek túlnyomó többségében csak az alap SBC codec-et támogatja, esetileg van AptX támogatás, de AAC támogatást még sose láttam, vagy hallottam róla, hogy bármilyen driver támogatná. (ez főleg licencelési okok miatt van)"számít hogy milyen bluetooth stick -et használok"
Nem, ez egy szoftveres dolog. Esetleg driver lehet más 1-1 stickhez ami támogat más codec-et. -
vicze
félisten
válasz
HeadGÁR #85084 üzenetére
Túlnyomó többségben, amit Kínából rendelnek az emberek az Magyarországon egyáltalán nem elérhető. Nagyon sokszor esik meg, hogy valaki specifikusan magyar boltból keres valamit a topikban, adott paraméterekkel és gyakorlatilag semmit nem tudunk ajánlani vagy sokkal rosszabb ár érték arányt, mert itthon egyerűen nem elérhető megfelelő termék. Nem divat Kínából rendelni, hanem sokszor "kényszer".
Az emberek általában nem szeretnek várni, így amennyiben lenne Magyarországi kínálat többnyire itthon vennék meg.
-
vicze
félisten
Hogy is fogalmazzam, ha valakinek nem esik le, hogy a TRN 1,5éve forgalmaz egy terméket és a FiiO 1hónapja forgalmazza, erre a TRN a knokoff, akkor menthetetlen.
Elég egyértelműen ugyanaz a OEM-e a két terméknek.Írtam a TRN BT20S-ről kb. fél éve, ha gondolod rákereshetsz, a FiiO ugyan az némileg módosított SW-vel és ennyi.
-
vicze
félisten
válasz
monti0222w #84871 üzenetére
EDC3 közép és magas emelt, azért nem fárasztó mert a 3-5k emelés szokott sziszegni és fárasztani.
Na meg persze ahány mérés annyi menet...
IEM esetében a lapos frekvencia menet sok minden miatt is kb. lehetelen. Már csak azért is mert a halló járatok nem egyformák és erre erősen támaszkodnak.
Nyitott stúdió fejes való audió munkákra, nyilván ha zaj van akkor zárt.
-
vicze
félisten
Bármennyire akartam én is beképzelni elég sokáig, hogy kiegyénített, de nem. Mind a kettő közép és magas emelt, pont el kell fogadni. A hang nem egy pontos tudomány, mindenki füles más és mást hall.
RE400/600 soha nem lesz jó mély túlsúlyos zenékre, mert egy erősen közép és magas emelt füles. Nagyon sok főleg zenekari, jazz és vokálra kihegyezett zene van, ami ezért eszméletlenül szép vele, de van ami abszolút hallgathatatlan rajta.
Ezt kivéve a Hifimanek nagyon kényesek a lejátszóra is és a zene forrására is. Mivel nagyon részletezőek minden hibát a pofádba tolnak kíméletlenül. Pont ott vannak az emelésik, ahol a zenei hibák a legjobban kijönnek.RE600-at pár előadóval tudom hallgatni és imádom azokkal, de a zenéim többsége hallgathatatlan rajta.
RE800 már jóval visszafogottabb kiemeléseket kapott és általánosan hallgathatóbb mindennel.
600 és 800 is brutálisan túlárazott fülesek voltak a 65$ a 600 megéri simán, a 250$-t a 800 még nem, ott a 150$ reális.Hova testem az RE600-at? Leginkább a polcra, mert ritkán van kedvem hallgatni...
Ha meg BA-kat hallgatsz és DD-re akarsz visszamenni, akkor csalódni fogsz, mert a DD soha nem fogja visszaadni azt a pontosságot és sebességet, amire egy BA képes.
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #84686 üzenetére
Idővel a zsír biztos szigetel.
Amúgy nem vagy egyedül. Az olcsóbb szivacsok sokkal keményebbek, mint a Comply és egy idő nyomják nyomják a fület. Same here...
Szivacs helyett én továbbra is a Sony Triple Comfort-ot tudom ajánlani, ha épp illik a füleshez. Gumi de szivacs, nem megy szét és kellően puha.Amúgy az Isolation azért az mert hosszabb és elvileg jóval tovább bemegy a füledbe, így nagyobb területen tud izolálni, a Comfort meg jóval kisebb, így kényelmesebb kellene legyen, de ezeket már a füles elég erősen befolyásolja.
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #84684 üzenetére
"Egy Comply Comfort Plus került rá, amiben van egy szivacsréteg még belül a vetőcső előtt, plusz egy szűrőnek megteszi."
Abszolút csak megjegyzésként, hogy ez hivatalosan a zsiradékot hivatott szűrni, teljesen elméleti síkon mozogva nem szól a hangba. (Csak TWS-en próbáltam, a TWS-re készített modellel, én nem vettem észre változást.) -
vicze
félisten
Kb. 2éve ennyi, nagy ritkán nem akciós már.
RE600 65 és 99$ között mozog általában, ez is ritkábban nem akciós, mint akciós már.Pusztán érzésre a Hifiman-nek nagyon nem megy, rettenetesen akcióznak folyamatosan mindent. Olyan 1éve egyre több és több a "leárazás".
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #84607 üzenetére
Az a bajom az EQ-val, hogy egy füles frekvencia menete bemeneti feszültség (hangerő) hatására változik folyamatosan nem egy fix dolog, hanem egy 3D vízesés diagram valójában. Az EQ-t 1db eszköz, 1db hangerőszintjéhez, többnyire 1-2 számhoz állítod be, így borzasztó eseti.
A legnagyobb böszmeséget eddig egy Parrott fejesnél láttam, ahol számonként megjegyezte a lejátszó app az EQ-t. Valakinek biztos rohadt sok szabadideje van... -
vicze
félisten
válasz
korpicschess #84482 üzenetére
Amennyire el van sárgulva elég esélyes, de biztos, hogy sok éves darab.
-
vicze
félisten
válasz
Sidositanaka #84401 üzenetére
Hajrá, a hitkérdést nem lehet befolyásolni.
-
vicze
félisten
válasz
Sidositanaka #84398 üzenetére
A helyes kérdés hogy van-e rosszabb addig?
-
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #84297 üzenetére
Nem kell a ló másik oldalára se esni.
Volt szerintem több BT topik is, csak elhaltak. Most ugye a fejeseknek van külön topik ami fennmaradt mert elég nagy az érdeklődés már.
A szétválasztásokkal a legnagyobb probléma, hogy szétoszlanak az esetleges válaszadók, így esetlegesen nem megfelelő vagy semmilyen választ nem kapnak a kérdezők.
Azt is abszolút megértem miért kellene különválasztani, csak vannak hátrányai is. Pl. az se jó ha az egész topik arról szólna, hogy "menj ebbe a topikba ez a vezetékes"... Nem tudom, hogy a fejeseknél ez mennyire volt "gond". -
vicze
félisten
Aha... Látszik nagyon szépen, hogy 88.2 a lejátszás. A 352 upsamle-lel lenne, ha lenne hozzá HW-d az eszközben. Itt kitárgyaltuk ezt. MQA egy hatalmas marketing kamu.
-
vicze
félisten
válasz
pulutodurumo #84185 üzenetére
AptX nem protokoll, csak egy codec az A2DP-n belül. A2DP-ről kell váltson HFP-re. Teljesen más protokoll, az lehet hogy valamiért arra nem váltott.
-
vicze
félisten
A fejlesztői beállítások pontosan azok Developer options. Csakis kizárólag a adott kapcsolat idejére vonatkoznak. Ha a telefonod SW-jében nincs külön beállítás az LDAC minőség szintjére akkor optimális lesz és pont.
Az optimális annyit tesz hogy dinamikusan vált 330 és 990 között a jelerőség függvényében. -
vicze
félisten
válasz
f4lcon #84097 üzenetére
Voltam max.
Amíg nem lettek túlárazottak. Pont a Quad-nál mondtam az, hogy kösz innentől akkor már nem.
100$-ért ok a Quad többet nem adnék érte. Brutál nagy alapból amúgy is.@Gabor_123:
"Nekem kiemelkedoen fontos a tiszta kiegyenlitett hangkep, masszoval, minel inkabb halljam vissza azt, amit rogzitettek a studiokban, nem kell tobb basszus/magas..."
Ebben nagyon biztos biztos vagy?
Ha igen akkor 1More DualDriver E1017. Többi mind mags mély emelt."mintha csak egy koncerten lennek a szinpad kozepen"
Hát ott lég nagy kakofóniát hallanál max., nézőtérről is 1 kezemen meg tudom számolni hány jó hangosítású koncerten voltam. (pop nem szimfonikus vagy jazz, a az elektronika kiesik általában.)
Kiegyenlítettnek ott a Hifiman RE600,
-
vicze
félisten
Pár hete kijött az ES100 MK2. Semmilyen belső változtatást nem tartalmaz, csak a külsőt módosították, hogy növeljék a tartósságát, és javítsák a használhatóságot. Illetve az új változat nyilván a legfrissebb FW-vel jön alapból, így nem kell frissítgetni.
Összehasonlítás.
Lényegében aki venni akar valószínűleg a MK2-vel jobban jár tartósság szempontjából. -
vicze
félisten
1db 2200-es hengeres cella. Pár gyártó próbálkozott ilyennel korábban(akkor még ez 40órát jelentett), de a gyártóknak általában 1-1 ilyen terméke van csak, mert elég gyorsan kiderül, hogy túl nagy a hordozáshoz.
Szerintem az Apple által belőtt 20-24 óra vagy 3x feltöltés az ideális, ebben az esetben adod fel a legkevesebbet bármelyik irányba. (méret vs. üzemidő) -
vicze
félisten
válasz
f4lcon #84004 üzenetére
1More EHD9001TA (aka ANC TWS) már előrendelhető 200$-ért. Ennél csak az ANC milyensége kérdéses, de hangja szinte biztos jobb lesz. (Dual BA)
Illetve most jön jó pár ANC-s füles. Xiaomi és Huawei már kijött.
Kínaiak meg szórni fogják legkésőbb február után a ANC-s TWS-eket. -
vicze
félisten
válasz
funkmester #83991 üzenetére
Amennyiben direkt Hifiman-től rendeled biztos, hogy kell vámot fizetni, mivel DHL-lel küldik. eBay-ről értelem szerűen eladó függő, hogy illetve lokáció.
Mondjuk RE600 helyett egy TWS600-at vennék ahhoz ingyen adnak egy RE600-at és ugyan annyi(nincs doboz meg csili vili). Az is lemegy majd 150 alá. -
vicze
félisten
válasz
funkmester #83988 üzenetére
Ööö RE400 39$ általában (30 körül eBayen), 600 meg gyakran 100 alá is beesik, péteken szinte biztos be fog, most épp fenn van tartva, hogy pénteken levigyék.
-
vicze
félisten
"Nem is várok annyit tőle."
Akkor mit vársz el tőle egész pontosan?
Mostanra eljutottunk oda, hogy mindegyik szólni fog viszonylag értelmesen, különösebb technikai problémák sincsenek, ha támogat BT 5.0-t. (a másik oldal nem kell támogassa)
Ugyan azok a termékek és belsők vannak pepitában kockával dobot nevekkel. pl. az AirDots-ot a QCY gyártja.
Ha csak az a cél, hogy szóljon vedd a legolcsóbb 5.0-ást és jó napot.
Azért szólok előre, hogy TV-vel való használatkor készülj fel olyan 200-500ms közti késleltetésre. (Ez általánosan igaz minden nem AptX LL képes adó vevő párosra.)
Valósan értelmeset pedig olyan 50-80$ körényékén kapsz lassan. Szerencsére tolódik lefele.
Általánosan ajánlott részemről a Samsung Buds(~$100), és Jabra Elite 75t ajánlott a többésg részéről. -
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #83840 üzenetére
Mingyá sírok.
Egyrészt tetszenek a EX1000 összehasonlító adatai, másrészt most én ellenőrizem le, hogy az adatok, a IE80s-hez vagy a 800-hoz vannak, vagy valaki megkegyelmez?Szerk: Öregszek a 2-Pin-ből rájöhettem volna, hogy IE80S.
pff Sennheiser lespórolta róla a Hi-Res certezést. Ennye...
Szerk2: EX1000-nek komolyan beírtak egy használt amazonos árat.Most már japánban se forgalmazza Sony, vagy 1,5éve.
-
vicze
félisten
válasz
errorcode06 #83837 üzenetére
Hm én ott csak jackeset látok.
-
vicze
félisten
válasz
errorcode06 #83833 üzenetére
BestByte-ban (Allee) van USB-C(sima is) az oldaluk szerint.
-
vicze
félisten
Gyakorlatban semmi.
Mikro mellett állva többszörös "dózist" kapsz.
Mikrohullám esetében az átadott energia mértéke számít, az pedig mint mindenki tapasztalja BT esetében a kezed is elnyeli. Amit elnyel a tested hő formájában eloszlik viszonylag nagy szövet mennyiségre. Ez ugye 100mW-os max. BT esetében. A BT 5.0-ás fülesek 30mW körül vannak, ez egyszerűen kiszámítható az aksi méret és az üzemidő arányaiból.
A GSM vagy akár a WiFi sokszorosan magasabb értékeket ér el. Mivel koncentráltabb elméletben nagyobb a hatása.Jelenleg nem létezik egyetlen egyértelmű kutatás ami az alacsony energiájú EM káros hatásait kimutatná. Sőt sajnos kutatás is rettentő kevés van, mivel extrém időigényes és ezzel együtt drága.
OFF elekülése érekében, a Füles OFF topikba válaszoljon bárki.
-
vicze
félisten
válasz
Sumptuous #83730 üzenetére
Amennyiben az illeszték "nem zár" elsősorban nem a külső zajokat nem hallanád, hanem teljesen torz hangot hallanál a fülesből. IEM-ek hangzása és általánosan a hangja a illeszték szigetelésétől függ.
Egyszerűen próbáld ki a legkisebb illesztékkel, ugye a fülben való stabilitást is nagyban meghatározza.
Vagy IEM+teancarency valamilyen formája, vagy earbud kialakítás, más különben szigeteled a külvilágot, hisz ez az IEM egyik alapvető lényege. -
vicze
félisten
válasz
Sumptuous #83726 üzenetére
Rengeteg van, a középkategóriás modellek többsége tudja. A Samsung Buds tudja, de 50$-tól már biztos van ami tudhatja.
Nem egy nagy funkció csak a mikrofont kell bekeverje valamennyire hangosítva, egy minimális késleltetés amúgy van ezeknél, de alig érzékelhető. Régen elég alap funkciónak számított, valahogy az olcsósítással kikerült sokaknál. -
vicze
félisten
válasz
margithid #83651 üzenetére
2 különböző fajtát hallottam eddig az ilyen dual driveres-ből, ugyan az volt a jellemzőjük, erős főleg puffogó mély, erre vannak kitalálva lényegében. kemcso itt írt a VJJB-ről. Neki jobb a füle ő hallott közepet, én nem nagyon.
Simán megeshet, hogy neked megfelel. -
vicze
félisten
válasz
Timbersaw #83607 üzenetére
"Amúgy attól még hogy USB C-n keresztül csatlakozik az eszközökhöz ,azoknak a beépített dacjàt használja nem ?"
A DAC analóg jelet ad ki. Ha csak USB-C van az eszközön, akkor 95%-ban(igen kevés gyártó használj a USB-C analóg kimentet) USB Audio digitális jelet ad ki, azaz vagy a fülesben, vagy az átalakítóban kerül átalakításra a jel. -
vicze
félisten
válasz
f4lcon #83557 üzenetére
Hát nekem most 1év 3hónapot, és bár vannak rajta karcolások, meg csúszik másik az asztalon ahogy rángatom, de ezeket kivéve nem tapasztaltam kopást.
Az biztos, hogy nem legtartósabb. Amúgy vegyszeres kéz miatt nem lehet?
Van itt az irodában olyan akinek megeszi a keze a olcsó műanyagokat, és "speckó"(drágább) egeret kellett vegyek, hogy ne úgy nézzen ki mintha a kutya szájából vették volna ki, 1 hónap után. -
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #83552 üzenetére
Anyagminőségről annyit, hogy nekem a csíptető rugóját fedő kis fém többször kijött(elengedte a ragasztás), amitől szétesett a csipesz, mert kicsúszott az alsó tartó rész. Elég csak visszatuszkolni és jó megint, de a végső megoldás 1-1 csepp pillanatragasztó volt.
"MiniUSB kontakt-stabilitás miatt mozgatásnál hajlamos eldobni az USB kapcsolatot. Nem mellékesen olyankor rebootol az ES100"
Vagy az egység csatlakozója vagy a kábel hibás lehet, mert én lóbálni tudom USB-n és semmi baja. Elég gyakran rántom meg és még sose vesztette el a kapcsolatot.
Az appban tudod állítani, hogy reagáljon az USB csatlakoztatásra. Lehet self powerd mód, akkor nem tölti az USB és nem lesz restart. Mivel ha töltöd is át kell váltson a belső aksira ezért van a reboot. Igen sajnos erre tervezésnél nem gondoltak, SW-vel sajnos nem orvosolható."ugyanarra a gombra a gépen a browserben egy háttérben lévő tabon futó youtube videót indította el."
Ez Windows feature, 1903 óta működik. Mac-en tudtommal alapból ment. Én nagyon hiányoltam és sokszor használom. Update után meg is lepődtem, hogy végre működik. Sajnos így se mindennel megy, de legalább böngészőt vezérli.Én valahogy amúgy elértem, hogy külön eszköznek lássa a BTR3-at és a ES100-at, de már nem emlékszek hogy. Azt tudom, hogy telepítettem mind a kettő driverét külön.
Amúgy kb. azonos a véleményünk az eszközről.
A BTR3 közép emelését jobban érzékelem, mert közép emelt alapból a fülesem, így a ++ már sok. Ezért írtam a BTR3-ra hogy színez, az nagyon füles függő, hogy mennyire hallod, hogy a mértékét.
ES100-at összességében univerzálisabbnak érzem és több füleshez fog passzolni mint a BTR3. -
vicze
félisten
válasz
-Skylake- #83527 üzenetére
-NoVa- nagyrészt leírta, remélem ír ő is saját tapasztalatot és összehasonlítást, 1 vélemény nem vélemény.
Pontosabb válasz a kérdéseidre.1. Kopogós műanyag, ami nem kell jó benyomást, de semmi bajom nem volt vele. Nagyon könnyű tőle. (BTR3 egy sokkal masszívabb minőségibb benyomást kelt.) Mivel ez egy Kickstarter projekt eredménye elsősorban, így a csomagoláson és a külsőn is nagyon érződik, hogy inkább a belbecsre koncentráltak, nem pedig a körítésre.
2. Üzemidő teljesen korrekten van megadva. LDAC-kal csökken úgy 1-1,5 órát. Füles/fejestől is függ, mert ha nehezebben hajtható jobban leszívja. Többet kell erölködjön.
3. Sajnos még passz erre. Elvileg kevesebb, mert nagyobb feszt tud ráadni,
4. LDAC-nál nem árt a rálátás úgy 10-15m-t viszi, de fejeseket kivéve, minden BT vevő ugyan ezt tudta eddig.
Most olyan 5-6 értelmes BT modul van a piacon, a felsoroltakon kívül még ott az M0 és a HiBy W5, meg a mi nem jut épp eszembe. -
vicze
félisten
-
vicze
félisten
Írtam, hogy azonos gyártó azonos terméke jó kell legyen. De pl. egy KZ-nál elég könnyen megeshet, hogy nem fog stimmelni két iteráció között.
Én Sony-mba bármilyen MMCX simán belemegy semmi gond, csak épp kiesik ha ránézek, ezért Sony MMCX-et kell vegyek mert csak azzal 100-as... Ugyan az a csatlakozó alig tuszkolható rá a FiiO-ra. Tényleg rengeteg sírás volt már emiatt.
-
vicze
félisten
válasz
-NoVa- #83463 üzenetére
Füldugó olcsó és jól izolál.
Szóval Comply + valami negatív profilos füles.A Sony MK3-a szerintem továbbra is jobb mint QC35 II, van mind a kettő az irodában, és a Sony jobban szűri a beszéd hangot, és az ilyen jellegű zajokat. Van olyan szituáció amikor a Sony rosszabb, de mivel rettentő dinamikus az ANC-je,így képes a helyzethez igazodni.
A 700-ast még nem próbáltam az lehet javít a dinamikusságon. -
vicze
félisten
Na igen a Buds simán jobban szól ennél a párosításnál, pedig a Buds, nem egy hű de eget verő valami. Nem tudom mihez tervezték, de furcsa, hogy ennyire megvágja a mélyeket.
Nem hiszem, hogy olyan túl nagy mérce az elvárásom.Lehet nekifutok még egyszer AAC-n, az AptX általában elég szar valamiért.
@-NoVa-: Kíváncsi vagyok a P1-et meghajtja-e rendesen az ES100, elvileg többet bír mint a BTR3 főleg balanced-en. (EarStudio app fel és FW frissítés mindenek előtt!!!)
-
vicze
félisten
Hát megjött. Kinek kell?
Azt leszámítva, hogy kirántja a fülest a bal fülemből, és ezért kényelmetlen, sajnos a hangja több mint vérszegény. Még ujjal a helyes pozícióban tartva sincs semmi mély, egy pont után pedig ripityára eszik szét a hang, az egész olyan fátyolos távolról szóló hatása van.
Párosítás kicsit kacifántos, de rendben van egy videó megnézése után, a hatótáv is oké.Félre értés ne essék nem Mojo vagy ES100 hangot vártam, de ez azért jóval rosszabb a KZ Aptx HD BT kábelnél is, amit simán elhallgattam pár napig, ezt 15perc után már eléggé nem akarom hallgatni.
-
vicze
félisten
Jövő héten talán megérkezik a TRN BT20S (ez az AptX/AAC változat, QCC3020-al), hát kíváncsi vagyok mit produkál. Ha esetleg a U6-tal párosítva jobb a hangja mint a Buds-nak, akkor lehet 2-re redukálódik az általánosan használt füleseim száma.
Mondjuk edzéshez nem tudom, hogy működne, de majd kipróbálom.
-
vicze
félisten
válasz
roti86 #83399 üzenetére
"legalább nem kell tölteni"
Ilyen csak USB-C-s illetve Sony 5 pólusú ANC-t támogató telefonok tudnak. (Kizárólag a Sony esetében lehet 10e alatt beszerezni ilyesmit.)Minden más esetben egy külső egységet kell tölteni az ANC számára.
Az egyik legolcsóbb Xiaomi Mi ANC Type-C (ZBW4382TY) is 15e felett lehet akár.Az megjegyzném, hogy az olcsóbb termékek ANC-je lényegesen elmarad esetlegesen a piacvezető ezen termékek képességeitől.
-
vicze
félisten
válasz
f4lcon #83332 üzenetére
Nem értem miért mondod ezt, a BlitzWolfnak csak a BW-FYE1-8-ig rendelkezik azonos belsővel.
És csak 14 másik modell azonos vele.
Érts lehet más driver, más külső ház, más SW, de az elektronika 1:1-ben azonos a 22 modellben.
-
vicze
félisten
válasz
-Skylake- #83331 üzenetére
A BT vége lehet elég "magasan" akár 1000$-os füles is, csak nagyon nem mindegy mi a lejátszó maga. Az ES100 kb. 150$-ig helyettesíti ki a lejátszód, de lehet tovább is menni egy Q5s-el és A3D erősítővel akkor már 300-as lejátszót is megüti 500-ért...
Egy ponton túl vissza fogja fogni a fülest a BT, de itt most jócskán 300$ feletti lejátszókról beszélhetünk. (telefonokat meg még véletlen se keverjük ide) -
vicze
félisten
Köll a mély mi?
(#83294) fericske: Leginkább wireless-nél lehet könnyen kibogozni, hogy ki gyártja, mert ott az FCC bejegyzés alapján ki lehet nyomozni. Sima vezetékes esélytelen.
27 Ohm nekem átlagosnak tűnik, a 90$ meg már kicsit magasnak egy sima DD-hez. Ez alapján kell legyen benne egy jó kis közép emelés, inkább az én ízlésem felé hajlik a hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest