Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • themebuilder

    senior tag

    válasz Dave™ #9717 üzenetére

    Ultimate Ears ha jól vagyok informálva akkor csak és kizárólag a felső kategóriába gyárt termékeket így nem lehet összehasonlítani a Sennheiser-rel aki szinte minden kategóriában jelen van. Érdemes lenne utánanézni melyik cég hol helyezkedik el a világpiacon. A Sennheiser-nél valószínűleg az első kulcsszó a profitorientáltság utána minőség következhet.

    "Nagyszerű hang kompromisszumok nélkül, melyet a Sennheiser, a világ vezető fejhallgató és mikrofon gyártó cége biztosít a felhasználónak. A fejhallgatók garantálják a hallgatás örömét, bármilyen zenei stílusról vagy zenei alkalmazásról legyen szó. Otthon vagy útközben, vezetékesen vagy vezeték nélkül, infrásan vagy rádiófrekvenciásan a Sennheiser elsöprő tapasztalattal bír."

    "Több mint 60 éve a Sennheiser név egyet jelent a minőségi hangvisszaadással.
    Dr. Fritz Sennheiser 1945 -ben alapította a céget hét mérnök illetve technikus kolléga közreműködésével. Már a kezdetek kezdetétől folymatos fejlesztési vágy és magas minőségi színvonal jellemzi a céget.
    Ez a felfogás a mai napig végig kísérte a márkanevet és a mögötte tevékenykedő szakembereket. A Sennheiser mára már több mint 1800 embert foglalkoztat világszerte, s mindeközben egyike a világ vezető gyártóinak a komplett audio megoldások területén."

    Ezt egészen biztosan nem kell tovább ragozni. ;)

    ♫ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇

Új hozzászólás Aktív témák