- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Kínában Robotaxisodott a Model Y
- Két Redmi Note 14 Pro és egy Pro+ futott be
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz ZoltayA #99590 üzenetére
Természetesen nem, a teljes méret a jobb.
Csak amikor rákattintasz a böngészőben, akkor egy 100%-os képkivágást látsz és az nem mindegy, hogy egy 4, vagy 16 MP-es képből van-e...
Az így látott képrészlet a kicsínyített képen élesebbnek tűnik, de a valós minőség megítélésehez nem árt figyelembe venni a felbontást is.[ Szerkesztve ]
-
ZoltayA
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz ZoltayA #99583 üzenetére
Nem piszkálásból írjuk, hanem ha vki kíváncsi a telefonod tudására így lehet a legjobban megmutatni és kereshetővé tenni. Fototrend, drive és még van pár megoldás. Tudom néha macera, de hidd el segítség.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
akooos
veterán
válasz ZoltayA #99583 üzenetére
Feltöltöd bármilyen képmegosztó oldalra, ami nem tömöríti le a 12 megapixeles képet 300kb-ra.
Lensdump, fotótrend bármi. Az ott kinyert linket bedobod ide és teljes méretben fogjuk látni. Engem speciel érdekelnek az ilyen különleges telefonok, mint az Asus és a másik kolléga Vivoja, üde színfolt.Ne hagyd abba
[ Szerkesztve ]
-
ttt1
őstag
válasz Sigma7 #99579 üzenetére
[Fototrendre] feltettem elvileg itt is nézhető teljes méretben.
-
Aryon87
félisten
Nektek működik a lensdump képmegosztó? Tennék fel képeket..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Quqesz
nagyúr
Ha érdekel megvan még a G4 és lövök pár képet párhuzamosan.
Amiben sztem jobb a G4, az a dinamika. Itt jobban kell figyelni mi éghet ki, de az ritka szituáció v az auto hdr még nem engedi rá a hdr -t. Nekem amúgy tetszik a Velvet, átlalános minőséget hoz a kategóriájában képminőségből sztem.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
*RLaci*
addikt
-
Prowler
senior tag
Reggeli séta
Azt esetleg tudja valaki, hogy Google Driveból hogyan lehet előképet beszúrni? A "kép beszúrása" gombbal nem igazán jött össze.
Aryon87: köszönöm, hogy a rossebb egye meg
iPhone 11 Pro
[ Szerkesztve ]
Veremivadék Undorkutya
-
novinyul
veterán
Itt már nem szabad ezt nézni. Android 10-n marad, esetleg még az emui 11.5 megkapja és ennyi, de legalább Google támogatás van rajta. Akkumulátor idő nagyon jó, proci még mindig elég mindenre. Másod telefonnak nagyon jó(illetve tartaléknak). Néztem a P40 Pro-t is(durván beesett az ára), de nem volt kedvem mókolni hogy menjen rajta minden.
Bagoly: nincs gond a miui-l, egyszer beállítasz rajta mindent azt megy az napestig.
ttt1: Gyári jöhet nyugodtan, kell a változatosság.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 - Xiaomi 12 - Retro telefonok
-
ttt1
őstag
Hozzam a következő Vivo képeket (gyári) vagy akkor ne ?
-
novinyul
veterán
-
-
Ricardo
titán
válasz floratm #99514 üzenetére
Mi 9 lite-ra valóban működő (nem működőnek mondott, de a gyakorlatban ugyanúgy laggoló, használhatatlan verziót) Gcam alkalmazást tudsz ? Olyat ami csak egy gombnyomás, és nem kell hozzá bootloadert nyitni, majd magisk modullal zip kiterjesztésű buffer fixet mókolni rá hogy utána használható legyen a gcam.
7-es verzió, vagy későbbi kellene, mert abban már jó a nightsight.
Köszönöm.
-
ShadowLac
addikt
Nem éppen.!! Pont néztem hiába a g cam nem 100% pixel. Sem a mi 8, sem a Mi 9,s10 plus snapi, s20fe exynos, s21 exynos , oneplus 8 pro, Mi 10 t pro. Ezeket hasonlítgattam a Pixel 4A 5G vél. Hiába a g cam nem tudja azt a bolondbiztos, minden körülmény közötti jó minőségű színhű (pl arc szin) fotót. Tudnak van hogy jobbat, részletesebbet is de mondom összesegeben a pixel jobb. Ez a tapasztalatom.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
natë
nagyúr
válasz floratm #99514 üzenetére
Az a baj a gcam-mel, hogy gyakorlatilag az éppen aktuális Google Camera verziót valaki rámókolja egy adott mobil típusra (illetve vannak univerzálisak is, de azok bugzanak általában). Mi is mutat ez meg? Kb. azt, hogy mit tudna a Pixeled, ha azt vettél volna.
A Redmi 4X-emre is rá lehet toszogatni a Gcam-et, lassú, mint a bűn, de hozza a Pixel 2-t kb.
Akkor most vegyünk azt?
Ezek alapján vannak a Pixelek, az iPhone-ok, meg minden más amire ráápékázod a moddolt (100%-osan sosem működő) Gcam-et. Ha mázlid van, fejlettebb a szenzor a Gcam-Phone-ban és eltűnik a Pixeles zaj a sötétebb részekről.
Nem rosszindulatból írtam, hogy Gcam-mel unalomba fullad a topik, valójában a Pixeleket fogjuk nézegetni más gyártóktól.(nekem mondjuk mindegy, tőlem Szmena 8-as fotók is jöhetnek ide, úgyis a beszélgetés a fun, ha épp van, meg egymás húzása )
-
floratm
senior tag
Néhány éve még az volt a nóta hogy a Gcam fölhaxolásához nyitni kellett a telefont, és ez az átlagusert megtévesztheti....
Hát ezt ma már nem lehet mondani... csak 1 gombnyomás...Mind1...akkor is "mókolás" a Gcam mert csak, igaz ennyi erővel csak automatán készült képeket tegyetek ide mert a manuál már szintén "mókolás" hiába a gyári app...
Az pedigmiért probléma hogy nem a playröl töltöm le a gcamot hanem az apkmirrorrol? Az idők változnak, ébresztő
-
-
Helltak
őstag
Mindkét "oldalnak" igaza van.
Tény, hogy a Gcam az nincsen gyárilag és nem lehet letölteni a Play áruházból.
Viszont igazából magából a kamera hardverből kihozza a maximumot.Szóval nem könnyű, hogyan lenne legjobb 😏
Vivo X100 Pro
-
-
Aryon87
félisten
válasz Drakmusz #99502 üzenetére
Csak azert megy el a kedve, mert 2 marka forog itt allandoan, a tobbi egyebre meg ra sincs szagolva.
En is emiatt nem osztok meg kepet tobbnyire.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Drakmusz
addikt
válasz Bagoly01 #99498 üzenetére
"Vagyunk itt kb 10-en aktívak. Új tag "szökőévente" 1-2 jön ide majd annak is elmegy a kedve, hogy hosszútávon itt maradjon és megosszon képeket."
Az első hozzászólásomban erre a kitételre reagáltam.
Nem azért vagyunk kevesen mert itt speciel nem lehet GCam.https://photos.app.goo.gl/nyFQFvMeShSznmuk7
-
ShadowLac
addikt
Cipőt a cipőboltból, kenyeret a kenyérboltból.. Nem megyek én be abba az áruházba még eltevedek a végén , azt nem tudom merre az előre.
Leslien: tervbe van az is.(a sanapis) vagy a 21 fe snapis. Most egy kicsit elvagyok ezzel.[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Építő/felújító topik
- Spórolós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...