- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWehun
tag
látom megragadtad a lényeget. nem megmondóemberkedni jöttem ide, eddig sem azért voltam itt, de kicsit irritáló már, hogy mást nem lehet látni csak a tömény szart amit egymásra borogatnak emberek, mellette elenyésző mennyiségű képpel. észhez kellene térni néhány arcnak... (#74796) kdavid94 pontosan tudom mire szolgál ez a topic, lehet, hogy kicsit régebb óta figyelem mint gondolnád, annak ellenére, hogy nem gyakran írok ide és posztolok, nem lehet mindenkinek ugyan olyan ízlése, de az, ahogy reagálnak egymás posztjaira az kicsit több mint szánalmas. és jó lenne ha ez befejeződne, mert nem ezért járnak ide az emberek, hogy más lelki nyomorát olvassák, mert ő neki márpedig nem tetszik ez vagy az a márka. szerintem nem csak nekem tűnt ez fel..
(#74798) Moz ezt ne...ez annyira rossz...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- Samsung Galaxy S25 Ultra jetblack 512gb CSERE IS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest